12.06.10
05:58
Ronnie Coleman ще участва ли на Мр.Олимпия 2010?
Дори и да иска,той трябва да се класира за там( с някоя победа на някое профи състезание например),не знам как ще стане това..
Иначе го няма в списъка с участниците за Мр.Олимпия 2010…
Anthony Jr., Melvin USA
Cutler, Jay USA
Fankhouser, Erik USA
Freeman, Toney USA
Greene, Kai USA
Haley, Marcus USA
Heath, Phil USA
Jackson, Dexter USA
Martinez, Victor Dominican Republic
Mishin, Evgeny Russia
Piotrkowicz, Robert Poland
Richardson, Craig USA
Rockel, Ronny Germany
Warren, Branch USA
Winklaar, Roelly Netherlands
Wolf, Dennis Germany
Yamagishi, Hidetada Japan
Ако вземат някой турнир, ще участват. Маркус май миналата година каза, че няма да излиза повече на О.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.06.10 07:37.
казано от cocko на 12.06.10, 09:06:
Previous Mr. Olympias have an automatic invite.
Не съм знаел. Но като се замисля, има такива примери в миналото. :) АКо някой някъде прочете някакво инфо или момента форма на Колман, да споделя!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.06.10 10:19.
12.06.10
11:18
E, той Колман в няколко интервюта за BSN TV вече спомена, че на 100% ще участва заради шоуто и това, че спорта за него е хоби, а не надпревара вече.
Аз пък точно обратното разбрах - че ако ще излиза на сцена, ще излиза да победи, а не просто да се забавлява.
12.06.10
12:33
Аз и аз си мисля,че ше участва..
Е, то и аз лично го попитах и той каза, че ще се състезава :). Въпросът е дали не си е променил мнението. След месец-два трябва да започне здраво да чисти обаче!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.06.10 12:41.
казано от Стоянчо на 12.06.10, 10:19:
Не съм знаел. Но като се замисля, има такива примери в миналото. :) АКо някой някъде прочете някакво инфо или момента форма на Колман, да споделя!
http://www.youtube.com/watch?v=VbNF2OyUHmY
Виж това клипче, тука приказва за завръщането си и че не е тренирал от няколко месеца а раката му си е доста голяма, представям си като започне да тренира за олимпията какъв ще стане.
казано от cocko на 12.06.10, 12:49:
казано от Стоянчо на 12.06.10, 10:19:
http://www.youtube.com/watch?v=VbNF2OyUHmY
Виж това клипче, тука приказва за завръщането си и че не е тренирал от няколко месеца а раката му си е доста голяма, представям си като започне да тренира за олимпията какъв ще стане.
Ами да, то от тогава вече бе започнал да си тренира. Защото в София всеки ден е имал тренировка. 3 месеца пълен релакс...кеф! :)
12.06.10
17:29
Това го знаех,но например за предходният МР.Олимпия-този от 2009 г,той се класира директно като настоящ МР.Олимпия.
Не знаех,че се отнася и за Мр.Олимпия от преди 5 години например...
Рони Колман е МР.Олимпия от 2005г.
Изминали са 5 години от победата му тогава...
Излиза,че Дориан Йеитс,Ли Хейни И Арнолд Шварценегер например също могат да участват,ако поискат,така ли?!?
Това не е нещо ново преди и Арнолд след 6-тата му Олимпиа се оттегли и след 5 години се завърна и взе 7-мата му титла, може би Рони иска да повтори историята.
12.06.10
18:43
Общо взето те си остават завинаги МР.Олимпия,независимо кога и колко титли са спечелили...и заслужават това винаги да могат да участват на това престижно състезание.Те си остават легенди!
Ако Рони Колман участва,ще е интересно,но трябва да си свие корема и да пооправи прасците,които са му слаба група...
Ебати слабата публика, гола вода, тва което беше в България в друга работа и Рони със сигурност ни е запомнил.
Рони съм го чувал в интервю да казва, че ще се състезава, но ако е във добра форма. Той никога няма да излезе на сцената на Олимпия ако не е дборе подготвен. Той никога няма да излезе просто ей така за шоуто независимо какво казва, той е легенда няма как да излезе в каквато и да е форма само заради шоуто, той това няма да го направи.
Спечелиш ли Олимпия веднъж, можеш да се явяваш след това когато искаш.
Днес видях 1 снимка на Джей Кътлър и се чудя как Рони може да си помисли че ще спечели.
Изрод е Кътлър, рамото му е като футболна топка! :)
За тези, които не са го видяли, ето клипчето, което направих в Зимния:
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.06.10 19:37.
Рони може да спечели.Харесвам и Кътлър и Рони,но Рони го заслужава.Може би,ако не го направи тази година,ще е другата.Мисля,че заслужава много да стане за 9 път Mr. Olympia.
Мнението беше редактирано от D3Co на 12.06.10 21:51.
13.06.10
06:49
2 кратки клипа ,свързани с анонси от “ON THE ROAD” и “RELENTLESS” на Рони Колман:
http://www.youtube.com/watch?v=jwEQk8Knh9E
http://www.youtube.com/watch?v=txHHFCZBPIc
Тук един гост-позинг на Рони Колман:
http://www.youtube.com/watch?v=s4WDlbqME4Y&feature=related
Мнението беше редактирано от nasko_1983 на 13.06.10 06:54.
Много се радвам, че Рони ще учатва. Въпреки, че съм твърдо за Джей Кътлър и мисля, че той трябва да спечели и тази година, ще ми е голям кеф да видя Ронката отново в играта. Иначе и аз се изненадах, че не фигурира в списъка след като той потвърди участието си. И за Маркус ме е яд много...не ми е сред любимите, но исках да го гледам. Жалко ако наистина повече няма да участва. Как ще издържа до септември месец не знам :D
After a year of speculation, Ronnie Coleman has announced that he will sit out the big show in September.
“I’m definitely NOT doing the Olympia,” he stated.
казано от TheBeАsT на 07.08.10, 16:30:
After a year of speculation, Ronnie Coleman has announced that he will sit out the big show in September.
“I’m definitely NOT doing the Olympia,” he stated.
Цитатът е изваден от?
13.08.10
21:06
Хора забравете за Рони Колман, вече е в миналото, не го ли видяхте това лято в България няма нищо общо с професионален културист, даже се чудя как се качи на сцената да позира, няма начин да се върне на Olympia, но дори да го направи е абсурдно да си мислите че има шанс да постигне нещо друго освен пълен провал.
Възрастта му е такава че няма как да върне качеството на предишната си форма, даже последната си титла я взе едва едва и мнозина считаха че не я заслужава.
Така че е абсурдно да вярвате че Рони Колман може да направи още нощо като състезател в професионалния бодибилдинг.
Относно чисто формалната възможност за участие, всеки носител на титлата Mr. Olympia има доживотното право на участие в този най-престижен турнир. Така че от гледната точка на шоуто можем да видим и Шварценегер на подиума(разбира се това е в кръга на шегата).
@Ангел Василев Тодоров - Рони е съвременното лице на този спорт, а Арни е лице на минала епоха. Някой боготворят единия, други другия. Никой не казва, че Рони има шансове за медал. Според мен обаче той би внесъл допълнителен колорит в цялото шоу.
Гюнтер Шлиркап се завръща! Кинг Камали и той! Ако и Рони се беше появил щеше да е много емоционална и готина олимпия. Рони е легенда и точка. Формата му това, формата му онова. Няма друг състезател непобеждаван в 20 IFBB състезания 8 от които Олимпия!
Следя във ФБ развитието на Камали и мога да кажа, че в момента изглежда поразително. По негови думи ще се появи на Арнолд 2011.
16.08.10
10:10
казано от Ангел Василев Тодоров на 13.08.10, 21:06:
Хора забравете за Рони Колман, вече е в миналото, не го ли видяхте това лято в България няма нищо общо с професионален културист, даже се чудя как се качи на сцената да позира, няма начин да се върне на Olympia, но дори да го направи е абсурдно да си мислите че има шанс да постигне нещо друго освен пълен провал.
Възрастта му е такава че няма как да върне качеството на предишната си форма, даже последната си титла я взе едва едва и мнозина считаха че не я заслужава.
Така че е абсурдно да вярвате че Рони Колман може да направи още нощо като състезател в професионалния бодибилдинг.
Относно чисто формалната възможност за участие, всеки носител на титлата Mr. Olympia има доживотното право на участие в този най-престижен турнир. Така че от гледната точка на шоуто можем да видим и Шварценегер на подиума(разбира се това е в кръга на шегата).
Винаги има вариант да му бъде подарена 1 титла, обаче. Това е шарлатански спорт, когато се стигне до финалната права - оценяването.
16.08.10
12:14
Субективния елемент е фактор във всеки спорт при който местата се разпределят от съдийска комисия, и все пак специално за Олимпията считам че най-добрия винаги печели, имайте предвид че Флекс Уилър считан за един от културистите с най-красива генетика и поддържан от огромен брой фенове с значителна популярност в света на културизма не успя да покори Олимп, бе победен от никой неизвестния Колман.
24.08.10
20:57
Хора като Шон Рей, Крис Кормиър и Кевин Леврони имаха същата участ- особено последният, който е с поне 3-4 втори места... Флекс в сравнение с него направо не е излизал на Мр. Олимпия... А Wheeler и на мен ми беше любимец... Сега съм само за Декстър и стария-нов претендент Рони. Новаци като Joel Stubbs за съжаление пак ще ги пратят в девета глуха, ако изобщо се е класирал...
Мнението беше редактирано от introducer на 24.08.10 20:58.
Нещо не го мяркам Рони в сайта на Mr.Olympia.Да не би да се е отказал нещо?Мислех си обаче,че ако се яви,ще има шанс,но просто Jay е в повече от перфектна форма.Гледам снимки из FB,просто е много добър.Основният му конкурент в момента е Kai Green,който е малко по-тежък (292 lbs или 130 КГ срещу 300 lbs или 135 КГ).Това мисля е Pre-Contest (In Season) теглото и на двамата.Ще бъде интересно :).
Мнението беше редактирано от D3Co на 24.08.10 21:07.
http://www.rxmuscle.com/videos/c-interviews/1193-8x-mr-olympia-ronnie-coleman-at-the-2010-arnold-expo.html
25.08.10
07:27
Каза “Yep”, дано в последния момент не каже друго :9 Иначе тениски “light weight, baby” за 3 $ си е харабийка ;]
Четох някъде в интервю, Рони каза че ще участва за 2010-Олимпия, щеше ми се да беше участвал :)
Мнението беше редактирано от Пламен на 28.10.10 23:40.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече