Здравейте,
имам проблем с миризмата на краката. Пробвала съм какво ли не козметично средство, но нищо не помага. Поразрових се в интернет и се оказа, че може би отделям амоняк от организма. Незнам как може да стане това като ям повече въглехидрати и по моя преценка имам отрицателен азотен баланс. Интересното е, че като си помириша краката в къщи миришат на чисто, но като изляза миризмата е ужасна. Може би амоняка си взаимодейства с нещо и се получава лошата миризма. Някъде бях чела, че содата помага. Като си накиснах краката в сода, миризмата стана още по зле. Нося обувки от естествена кожа. Преди пазих много диети. Белтъчни ям доста малко. Мисля си, че ензимите и аминокиселините с това хранене трябва да са недостатъчни в организма.
Някой ако може да помогне.
Здравейте,
имам проблем с миризмата на краката. Ползвала съм какви ли не козметични средства, но нищо не помага. Разрових се в интернет и си мисля, че организма ми отделя амоняк. Миризмата е доста тежка. Незнам как организма може да ми отделя амоняк като ям предимно въглехидратни храни и според мен имам отрицателен азотен баланс. Пържено почти не ям. Проблеми с бъбреците или черния дроб не съм имала. Нося обувки от естествена кожа. Имам проблем със стомаха, преди пазех доста диети. Белтъчини почти не приемам. Може би имам ензимна недостатъчност, както и аминокиселинна. Не съм специалист и се обърках много от всичко, което прочетох. Бях прочела някъде, че баня със сода помага-за съжаление след банята миризмата беше още по ужасна. Интересното е, че когато съм вкъщи и си помириша краката-миришат на чистичко, но като изляза миризмата е ужасна. Някой ако може нека да помогне!