18.06.10
13:05
Според вас удачно ли е да се приемат аминокиселини между храненията ?И ако да колко и какви?На мен лично храненията са ми през 2.5-3.5 часа и между тях преиемам по 3-4 таблетки от по 2.2 грама едната аминокиселини на Мега Про
Според вас удачно ли е ?
Темата беше редактирана от caihundrel на 18.06.10 13:05.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Аминокиселини сутрин на гладно, веднага след тренировка и евентуално преди лягане.Между храненията няма смисъл.
18.06.10
14:39
А защо?Обясни моля те ?
Мнението беше редактирано от caihundrel на 18.06.10 14:46.
18.06.10
15:22
2.2 ги пиех 3 със закуската, 3 преди и след тренировка, 5 преди лягане.
Няма смисъл между храненията след като ядеш толкова правилно.. ако се получи 4+ часа интервал тогава вкарай 5 като заместител.
казано от caihundrel на 18.06.10, 14:39:
А защо?Обясни моля те ?
Аминокиселините се разграждат доста бързо.Това ги прави много удачни за предотвратяване катаболните процеси сутрин след ставане и след тренировка.Пропуснал съм да напиша че и преди тренировка също е удачно да се взимат.Ако се храниш пълноценно между храненията няма смисъл.
Мнението беше редактирано от Aquiles на 18.06.10 15:45.
18.06.10
17:20
e тези аминокиселини са казеинови тоест са бавноразграждащи се
според мен са идеални за м-у храненията особенно ако нямаш възможност да си носиш протеин на работата както е при мен...
18.06.10
17:33
Ако са казеинови определено мисля да си ги взема за преди лягане 8-10 хапа и край :0 Доста изгоден вариант вместо казеин :)
18.06.10
18:08
за преди лягане съм си взим 12 hours на Damatyze - отвратителен е на вкус на за 1-ви път ми се случи сутрин да се събуждам и да не съм гладен!
въпроса ми беше дали стават за м-у храненията
ако казеина е разграден до аминокиселини, а не просто пресован казеин, то времето за усвояване е както на всички други аминокиселини. казеина е “бавен” защото бавно се разгражда до усвоими аминокиселини (образно казано)
Праскай амините спокойно - винаги са от полза! Ако щеш през 1 час пий. Колкото повече, толкова по-добро възстановяване.
18.06.10
21:48
мерси Стоянчо
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече