21.06.10
10:15
Аз съм вече в отпуска. 50 работни дни...
Ех как ти завиждам благородно, аз имам да взимам 30 и няколко дни, но не ми ги дават.
21.06.10
11:33
В Бургас не се диша направо.
21.06.10
12:18
Тук е ЖЕГААААА! (sun)
Направо се чудя дали да не палнем колата и да идем да направим две-три дължини на язовира..
Това ... принудителна отпуска ли е ?
За щастие не :) Полагаема. Много работим през останалото време :)
И аз съм от тия, дето завиждат...ама не благородно. Моята е двайсетина дни ииии за никъде не стига.....
http://vbox7.com/play:16c29949 - Внимание - храните и хранителните добавки!
За какво са ви добавки-ето ,в кренвиршите хората се грижат да има от всичко
http://www.youtube.com/watch?v=dFNdhm3mli0&feature=related
Забравете за проблемите за малко и се потопете. (rock)
Абе, какви са тия песни тип “аз съм нищожество”? Я живнете! :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 21.06.10 19:15.
alabala, това не е хубаво, но нека ти кажа- оценките в гимназзията нямат значение- ти си натискай там, където те влече, пък като дойде момент на практика да показваш ще си проличи... или пък ако учиш нещо такова в университета ще ти е доста по-лесно, защото ще имаш основа ;)
Благодаря за подкрепата :)
Писа ми 6
Писа ми 6
Алабала,на мястото на татенцето бих ти скъсал ушите :D Компютърът щеше да бъде заключен с двоен катинар в някой шкаф и нямаше да има нито алабала,нито балаала. :D “Който се учи,той ще сполучи” :)
21.06.10
19:30
(fubar) Опитът е учител, който взима твърде скъпо за уроците си, но в замяна на това, никой не обучава по-добре от него. Т.КАРЛАЙЛ
Т’ва малкото ме бута..
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 21.06.10 19:30.
Писа ми 6Алабала,на мястото на татенцето бих ти скъсал ушите :D Компютърът щеше да бъде заключен с двоен катинар в някой шкаф и нямаше да има нито алабала,нито балаала. :D “Който се учи,той ще сполучи” :)
Слаб 2. Ограничен, консервативен, тесногръд. /ignore - ta-ta.
п.п. И не, емотиконите няма да те спасят - ясно е, че не се бъзикаш.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 21.06.10 19:39.
21.06.10
19:36
Писа ми 6Алабала,на мястото на татенцето бих ти скъсал ушите :D Компютърът щеше да бъде заключен с двоен катинар в някой шкаф и нямаше да има нито алабала,нито балаала. :D “Който се учи,той ще сполучи” :)
Както си говореха баща ми и един негов приятел
Приятела: Аз нямам више образование и карам S500.
Баща ми: Аз също и карам А8.
Правете си изводите дали образованието е толкова важно.
п.п Говорим за коли след 2005-та, не 90те. :D
Мнението беше редактирано от Питбула на 21.06.10 19:38.
Слаб 2. Ограничен, консервативен, тесногръд. /ignore - ta-ta.
п.п. И не, емотиконите няма да те спасят - ясно е, че не се бъзикаш.
за свое оправдание (sweat) ще кажа,че първоначалното изречение трябваше да бъде: “Компютърът щеше да бъде заключен с двоен катинар в някой шкаф ДО 30 ЮНИ” Но съм пропуснал да напиша втората част на изречението с датата. :D
Ако е решило да учи - ще учи, ако ли не - това няма да го спре. Мен не ме спря, не спря приятелите ми, не спря поколението ми “декаденти”, или “дегенерацията Х”, както стана популярно от както ‘90те навлязоха в пубертета. Никого няма да спре. Може само да навреди, което разбира се зависи от родителя, който обаче предвид подбора на методи, не виждам ясно колко добре се справя.
edit: Върви още срещу природата, народе, върви още.
http://vbox7.com/play:afb7679c
Мнението беше редактирано от ~ DN на 21.06.10 20:01.
Момчета,от какво зависи дали ще имаш вени или не,освен от ниския процент подкожни мазнини?
атеросклероза...
Съжалявам не се сдържах :D- азотния оксид знам, че ги разширява с цел повече кръвоприток до мускула, което разбира се е необходимо за да се достави повече кислород- тоест би трябвало да “изскачат” като се натоварваш яко и кислорода е дефицитен и тялото ги поувеличава... или бай фантастика съм чел наскоро...
Аз съм си дебел и пак си имам вени в изобилие-на предмишницата,бицепса,раменете...
Са да кажете и как да ги скрия. Супер ще е. Първото, което чух беше - качи кг и ще започнат да намаляват. Е да, ама, като качвам и те повече излизат..
21.06.10
20:53
Да ги криеш ли искаш ;)
Момчета,от какво зависи дали ще имаш вени или не,освен от ниския процент подкожни мазнини?
Принципно от ниския процент мазнини.
Но също и от това дали си тренирал.
Може и да има и научно обяснение, но ....
Принципно от ниския процент мазнини.
Но също и от това дали си тренирал.Може и да има и научно обяснение, но ....
Също и генетично-ширина на вените,дебелина на кожата
Дам и гена- някои са с великата една вена на бицепса, аз имам мрежа от вени там :D
ПП Айде отвъртам за стадион Васил Левски! Яко метъл! (rock)
няма наичн да нямаш вени ;)
22.06.10
09:43
Хора, знаете ли от къде да дръпна частите на бойна наука? До сега мисля, че 2 са давали.
Вдигайте тежко и не се занимвайте с футбол - минимум 3-4 дена извън залата.Лошо е да си по-бърз от другите на циментено игрище, че паденето не е както на трева ...
Мнението беше редактирано от mantodeus на 22.06.10 09:55.
Имам 6 билета за Sonisphere вече. Два за днес и останалите за утре. На тия за днес ми се щеше да отида, но съм сам - само с тая откачалка Георги Николаев. Ще ги продам тях, а утре вече ще отида с едни приятели.
п.п. Малко смяна в настроението:
Мнението беше редактирано от ~ DN на 22.06.10 10:24.
22.06.10
12:37
Хора, знаете ли от къде да дръпна частите на бойна наука? До сега мисля, че 2 са давали.
22.06.10
16:19
Пиши ми на ЛС, Питбуле! Ще ти дам инфо.
22.06.10
16:30
Пиши ми на ЛС, Питбуле! Ще ти дам инфо.
пиши ми и на мен
22.06.10
16:33
Аз ли? :D
22.06.10
16:34
Аз му пусах. Незнам за кой беше. :D
Thrashmetal - aко това, което чувам в момента в Младост, не е някой загряващ за коцерта, а ...КОНЦЕРТАААА...то там е яката психария.
Сам, несам...к’во ти пука, няма да играеш карти.... :)
Мнението беше редактирано от 6th на 22.06.10 17:21.