18.08.10
15:56
казано от Генади Симеонов на 18.08.10, 15:51:
казано от Миsh0 на 18.08.10, 15:11:
Не не не... наркотиците те убиват постепенно, стероидите почти веднага.
да ти имам и желязната логика хахахаха
Гена взели са ме на майтап нещо :D
Дзвер - мармариските гаджета няма да могат да устоят на прословутия ми чар на цинкова кофа и ще повярват каквото и да кажа :D
Мишо - не се бъзикай с батко си, че ще ти спра зоба :D Ей сега ще почна с клетвите тип “Ръката ти 25 см. да стане” или “Да си объркаш РСТ-то дано” :D
п.п. Ей превърнах се в егати спамера - тва било гоУема краста :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.08.10 15:57.
Абе чудя се как се намериха хора, дето ме взеха на сериозно.
Хед- не зобя, само брат ми се уреди (да го е..) няма пари, брат :( един цикъл с излизането, протеинчета за по време, ала бала отива около 600лв, в момента имам само 15 :D :D :D Мога да си позволя да зобя центрум от аптеката :D :D :D
ходи за билки в гората :D… па било и холюциногенни лол...
ПП Новият албум на Iron Maiden е зверски добър!!!
Мнението беше редактирано от Бойко на 18.08.10 16:08.
18.08.10
16:42
http://www.youtube.com/watch?v=je9tf0BzM9E
Хед,както ги почна с тея клетви,май ще ни е страх да ти кажем нещо на въпреки. :D
18.08.10
17:51
Мишо нищо не си изпуснал ;)
Адриан нещете да направиме една форумна среща да видите каква добра душа съм ;)
В Бигър, Стронгър, Фастър и тримата братя БЕЛ зобят. Майка им казва “Какво ли не направих, за да ги възпитам добре! Водих ги 3 пъти седмично на църква” Изводът е следния:
Шефа от горе дъни АНАДРОЛ!!!!
Тестовирон-а на BAYER е толкова мааааааааазен, по мазен от Ахмед Доган, а как трудно влиза грозна работа. Все едно да вкараш диня в чешмата.
казано от Миsh0 на 18.08.10, 15:13:
Да, извода е, че е по-добре наркотици отколкото стероиди :)
“Всички деца трябва да взимат наркотици!” :D
Боби Турбото
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.08.10 18:08.
18.08.10
18:26
казано от Владимир92 на 18.08.10, 18:02:
Тестовирон-а на BAYER е толкова мааааааааазен, по мазен от Ахмед Доган, а как трудно влиза грозна работа. Все едно да вкараш диня в чешмата.
Това е щото ти е първи цикъл и не знаеш кое и как ;)
18.08.10
18:33
Тук и за цикли ли взе да се говори, а аз се притеснявах за детската аудитория :D
18.08.10
19:00
Хахахаха каква детска аудитория - направят ли 15-16 вече става страшно.
Последно преди около 2 години една 18 годишна почти си ме изнасили :D
И ръцете на Хазяйна не са най-чистите.
казано от head_hunter на 18.08.10, 19:00:
направят ли 15-16 вече става страшно.
Тука G33K ще възрази, че съм върнал ебане, но на последния рожден ден, на който бях, дебеланата от купона си беше решила да я минат всичките момци дет’ се бяхме събрали. И така стана, грозницата-на-15-мислеща-се-за-мацка-и-половина се мина със всички, освен с мен и един друг. Паднахме се последни. Само като ни дойде реда, седна между нас на диванчето и ни рече мазно - “момчета, я елате в оная стая, че нещо winamp-a ми се бъгна, помогнете ми да го оправя”...
...и от там следва едно паникьосано “ходи се приготви, сега идваме”. Веднага щом скри дебелия си гъз зад вратата си нахлузихме обувките и якетата и си плюхме на петите. Такъв смях беше тогава. А колко сме ги подигравали другите.. :)
п.п. В тоя форум много време се мина от последното ми посещение на раздела с тренировките.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.08.10 19:10.
18.08.10
19:20
А така евала - не трябва да се даваш на всяка дето си поиска.
Имаше едно време дето с това се забавлявах - отказвах на разни мадами :D
Винаги ме е радвало много да ги дразня като си мислят, че в кърпа съм им вързан ;)
А повечето са свикнали като вирнат задника и мъжете да оглупяват и, че като си поискат от някой - той дава.
Та забавно ми беше да гледам израженията по лицата им като не стане работата, но пък до последно ги оставях да си мислят, че работата ще стане така както им се иска :D
Една даже такъв здрав шамар ми е забивала, че още я помня, но май само с това :D
Леки жени си намират леки “мъже”. ;)
Пуснах на една друга не-особено-привлекателна-15-годишна-мръсница когато бях в публиката на “Сделка или не”. Това беше преди чак две години, а ОЩЕ ми го натриват в носа. Даже от мястото, където се събираме, често я виждаме да минава. Вече свикнах някой да ме прекъсва с думите “Лазаров, познай кой минава”. :)
Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.08.10 19:27.
Траш, трябваше хубаво да й нашляпате курвентийската дупарка. В моите тийн годинки мацките на 16 още твърдо се дърпаха, на 17 вече по-безстрашно гледаха на спорта :) Сега на 15 и вече й се изредил националния...тц-тц. Сега трябваше да съм тийнче аз! :)
Не,неее, за завист и дума не може да става, сега ми е по-добре :)
BTW вчера в Борисовата тичахме с Гара Дембеле, завчера с Алисия, а миналата седмица с Андреа и Пулев. Под тичахме имам предвид без те да знаят, че тичаме заедно :РрР Първите двама са ми съседи, но Андреа не я знам какво търси в парка.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.08.10 19:47.
18.08.10
19:53
току виж я засечем и на ринга :D :D D
казано от head_hunter на 18.08.10, 17:51:
Няма лошо.Вие досега прави ли ли сте форумна среща,някога?
Аве това стронгър фастър някъв бодибилдинг филм ли е какво е? daft punk имаха такава песен... май...
иначе аз се не давам- некъв недостъпен нърд съм...
18.08.10
20:50
Вероник - ако Кубрат я засече да му кръшка със сигурност ще се лиши от публични прояви за доста дълъг период от време и ще я качи на ринга със сигурност :D
казано от Андриан К на 18.08.10, 20:37:
Мммм да правили сме и беше много яко. От форума имах доста приятели и в реалния живот. По една или друга причина живота отвя всеки на различни посоки, но с някои още поддържаме контакти. И срещи на гохард сме правили /макар и по-малко като брой пъти/.
Винаги се е получавало доста забавно. Отдавна си мисля да възродиме малко тоя обичай и скоро мисля да направя една темичка за форумна среща. ;) Вече сме доста народ :)
п.п. СКОТА филм е - разбива доста от стереотипите за стероидите. Даже на места намирисва на пропаганда, но има и доста полезни моменти - пример за това е как се пуска хранителна добавка на пазара в САЩ ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.08.10 20:54.
18.08.10
20:51
Никога!
Честен кръс!
18.08.10
20:56
казано от D3BEP на 18.08.10, 20:51:
Никога!
Честен кръс!
Ей ама как безсрамно излъга :D
Представяш ли си единия от хората дето правеха срещите и главен организатор лъже като дърт циганин :D
18.08.10
20:59
казано от head_hunter на 18.08.10, 20:56:
Представяш ли си единия от хората дето правеха срещите и главен организатор лъже като дърт циганин :D
Колеги, екипът държи да Ви предупреди, че темата съдържа продуктово позициониране!
Аз бих дошъл на такова мероприятие... сега ще го видя филма...
мисля да направя една неморална постъпка... а не съм такъв човек... мамка му...
18.08.10
21:16
Внимавайте, щото Хед Хънтъра наживо е мноо агресивен, скача от най - малкото нещо, заяжда се и не си плаща сметките!
:P
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 18.08.10 21:22.
бомбаджия го раздава :D… ще взема личната си усмирителна риза и ще решим проблемитне със замах : )
Искам да обсъдим на живо темата за тока :Р
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 18.08.10 21:29.
казано от Стоянчо на 18.08.10, 21:24:
Искам да обсъди на живо темата за тока :Р
Със сигурност ще е интерестно :D
18.08.10
21:33
Диня + сирене + ляб към коя диета спада? :Д
Както се шегуваше един познат- “Аз съм електричар- може да се обръщате към мен с- Ваша Светлост!”
казано от anonymous на 18.08.10, 21:33:
Диня + сирене + ляб към коя диета спада? :Д
Към диетата “Как да изваем така мечтаното шкембе само за 20 дни” :D
Върви тука лафа за разни форумни сбирки... ама сте ми малко далеч. Няма ли навити търновци за нещо такова ? :)
Мнението беше редактирано от Madman_ на 18.08.10 22:15.
Предлагам да вземем всичко точки на градовете като един граф и да намерим най - рационалното решение :D
18.08.10
23:08
От 2 месеца съм на тази диета, ама нямам шкембе. 6абс рлз
@ alabalaa
Хаха колега алгоритми и структури от данни усещам си ги минал : )
ПП: А за диетата се бъзиках ; ) И не разбрах 2рото изречение :D
Мнението беше редактирано от Madman_ на 18.08.10 23:12.
Хих, колега 10 клас съъм :)))
Оня пич имаше предвид Six Abs Rulz :))))
Мнението беше редактирано от alabalaa на 18.08.10 23:27.