Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:
АН

23.06.10
17:01

Петко, не ми трий постовете де. :Д

23.06.10
17:06

за торта, питиета, жени и някои други неща, при мен с пълна сила важи правилото - “без едно(а) мога, но с едно(а) не мога да мина” => няма такава торта, от която да не мога да изям поне 3 парчета - пробвал съм с повечето на “неделя” + други (вкл. домашни). изумявал съм групи от големи мъже, колко мога да ям ;)

ПИ

23.06.10
17:10

http://www.urbanbg.com/2010/06/big-sha-ft-reality-show.html

23.06.10
17:13

казано от junkhead на 23.06.10, 16:59:

Траш,защо не си на концерта?
И аз не съм,но за сметка на това ме е яд :)

Изгубих желание изведнъж и в последния момент продадох/подарих билетите.

BU

23.06.10
17:22

казано от Thrashmetal на 23.06.10, 17:13:

казано от junkhead на 23.06.10, 16:59:

Траш,защо не си на концерта?
И аз не съм,но за сметка на това ме е яд :)

Изгубих желание изведнъж и в последния момент продадох/подарих билетите.

Абе ти наред ли си ?!?!

23.06.10
17:25

казано от DeadManWalking на 23.06.10, 17:22:

Абе, ти жив ли си? :)

ПИ

23.06.10
17:25

Да, човек?! Т’ва сигурно ше е най-голямото метълско събитие през следващите 5 години, а ти “изгубих желание” .. ебати.

23.06.10
17:47

Meh, те и без това са спечелени билетите, не са купувани. Само дето събрах вече 150лв. за нова китара - още толкова и ще имам за някакъв евтин Stagg. Искам Ibanez, или Les Paul… ама са по 10 000$. :(

http://resources.ibanez.com/resourceservicehost/images/Ibanez/web/ProductMainZoom/test/JEM7VWHL.jpg - Steve Vai signature guitar
http://resources.ibanez.com/resourceservicehost/images/Ibanez/web/ProductMainZoom/test/JS1200CA.jpg - Satriani signature

Ай, мечти..

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.06.10 17:51.

23.06.10
17:56

Е, и аз искам да се возя във Фантом, и яки п*чки да ми сервират скъпа пиячка, и готини кубинки да ми носят пури от Хавана, и готини рускини да ми търкат х*я до забрава, и ... :)  (nmuchfun)

23.06.10
18:02

Аз съм по-скромен-искам да си взема някаква трошка,примерно Астра,за да я карам зая работа,и освен това искам днес на направя клек 3 х 147.5 кг :) Отивам в залата :)

23.06.10
18:05

Последния път като палих свещичка в църква си рекох “.... нищо не ща” и виж, нямам нищо - сбъдна се! Ти можеш да си пожелаеш твоето, пък Хазяйна може да ти го даде. :)

23.06.10
18:36

казано от cecowe на 23.06.10, 17:01:

Петко, не ми трий постовете де. :Д

Някой друг е бил, аз досега се излежавах :)

23.06.10
19:37

Започвам да си мисля, че тялото е тясно свързано със съзнанието. Но не онова философско съзнание, с терминологията за вземане на решения, ами психическото здраве.. А може би си въобразявам. :)

KY

23.06.10
19:49

Понеже сега в София тече метал/рок фест, та се сетих един интересен случай в началото на 90-те години с една безизвестна прохождаща death-metal група. Имаше пак фест на прохождащи БГ-метал групи и един от вокалистите на една от групите прекъсна, защото беше възмутен че публиката стои все едно гледа научно-пупулярен филм и направи следното изказване:
“Куфьейте уа, куфьейте уа, тва шоу нали за вас го прайм!”
Ефекта след това изречение беше мощно: “У-у-у-у-у! У-у-у-у-у! У-у-у-у-у!.....” и дъжд от бутилки от минерална вода и всякакви боклуци.
Та всеки път като се видим с мои познати които са запалени по метъла им го припомням и голям смях пада.

23.06.10
19:53

Грозни шваби и още по-грозен Йозил, с кошница все едно нахапана от пчели (envy)

Мнението беше редактирано от VEGATA на 23.06.10 19:53.

23.06.10
19:56

казано от Krasimir Yolov на 23.06.10, 19:49:

Понеже сега в София тече метал/рок фест, та се сетих един интересен случай в началото на 90-те години с една безизвестна прохождаща death-metal група. Имаше пак фест на прохождащи БГ-метал групи и един от вокалистите на една от групите прекъсна, защото беше възмутен че публиката стои все едно гледа научно-пупулярен филм и направи следното изказване:
“Куфьейте уа, куфьейте уа, тва шоу нали за вас го прайм!”
Ефекта след това изречение беше мощно: “У-у-у-у-у! У-у-у-у-у! У-у-у-у-у!.....” и дъжд от бутилки от минерална вода и всякакви боклуци.
Та всеки път като се видим с мои познати които са запалени по метъла им го припомням и голям смях пада.

Това беше половината мотив да не отида. :)
Слаба публика сме. У дома пред компютъра оценяваме, но на сцената гледаме Дискавъри.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.06.10 19:57.

23.06.10
20:02

Да ви имам откъсаните доставчици! Никога няма да плащам нет, не че сега плащам  (nfun)  wep може и да успееш. Ама знай, че трябва да има трафик по рутера

23.06.10
20:04

Пичове, след задълбочен анализ на бирите, предлагащи се в едно малко градче в Англия, стигнах до извода - купувайте Grolsch и Budweiser, и за бога никога не взимайте Murphy’s и Carlsberg, освен ако не обичате боза :) Намерих и една с 9% акохол - утре ще я пробвам :)

HE

23.06.10
20:24

казано от to4ka на 23.06.10, 20:02:

Да ви имам откъсаните доставчици! Никога няма да плащам нет, не че сега плащам  (nfun)  wep може и да успееш. Ама знай, че трябва да има трафик по рутера

И wpa съм разбивал, но в пъти по-трудно. Виж за wpa2 още не се е похвалил някой. Повечето слагат само пароли, но си е друго да затрудниш малко начинаещите хакерчета с филтър по мак адрес, изключване на DHCP-то. Ако ще се мъчиш да хакваш нещо - хаквай самия рутер, а не защитата на връзката. И един жокер - Руснаците имат доста интересни виждания по въпроса  ;)

http://uk.eurosport.yahoo.com/tennis/livematch/380703.html

Уникално!

23.06.10
20:38

казано от head_hunter на 23.06.10, 20:24:

И wpa съм разбивал, но в пъти по-трудно. Виж за wpa2 още не се е похвалил някой. Повечето слагат само пароли, но си е друго да затрудниш малко начинаещите хакерчета с филтър по мак адрес, изключване на DHCP-то. Ако ще се мъчиш да хакваш нещо - хаквай самия рутер, а не защитата на връзката. И един жокер - Руснаците имат доста интересни виждания по въпроса  ;)

Аааа за тебе не става дума тука  ;)  И ти като един мой приятел да не им сменяш SSID на хората с “Духам п*шки за 5 лева” и да сменяш паролата на рутера, да се чудят после как да го оправят...

Мнението беше редактирано от to4ka на 23.06.10 20:39.

GO

23.06.10
20:54

Т’ва малкото ме покори!  (grin)

23.06.10
21:06

Цял ден времето е отвратително и почнах да се депресирам вече. От 8:30 като съм станал уча и си правя едни хармоники тука за счетоводството, а навън не можеш да разбереш к’во става сутрин, обед, вечер ли е...
Та реших да си направя малко лято на компа  (sun)

23.06.10
21:43

Днес ще бъда кратък- тотална анихилация... нямам глас и стави... ама душата(ако имам) е пълна!

23.06.10
22:01

te t’wa e skot :)

http://www.youtube.com/watch?v=G0UFmifbjaM&playnext_from=TL&videos=EeIZAMjfOQU

24.06.10
04:02

http://www.youtube.com/watch?v=jGNn9-9hCJ4
Т’ва съм аз като готвя.

HE

24.06.10
04:23

казано от to4ka на 23.06.10, 20:38:

казано от head_hunter на 23.06.10, 20:24:

Аааа за тебе не става дума тука  ;)  И ти като един мой приятел да не им сменяш SSID на хората с “Духам п*шки за 5 лева” и да сменяш паролата на рутера, да се чудят после как да го оправят...

Хахаха това ме разби - рано сутрин се хиля като идиот. Ако рутерчето няма опция за hard reset голям зор ще види.  :D

@e_s_n Програмки има, но е малко по-дървено под win.

24.06.10
05:00

казано от VEGATA на 23.06.10, 21:06:

От 8:30 като съм станал уча и си правя едни хармоники тука за счетоводството

Не е ли по-лесно вместо да правиш хармоники да седнеш и да си научиш нещата ;).

Аз вчера си взех последния изпит за този семестър, всичко мина перфектно и се представих отлично, но някак си не се чувствам удовлетворена. Дали не искам прекалено много или просто съм лишена от чувства и емоции и не мога да се радвам? Нима имам камък вместо сърце и душа  ;( .

24.06.10
05:48

Хаха, сещам се само за :

sonisphere феновете да не си помислят и да кликат на PLAY :D

Мнението беше редактирано от emzo на 24.06.10 05:50.

24.06.10
08:28

казано от karpi на 24.06.10, 05:00:

Аз вчера си взех последния изпит за този семестър, всичко мина перфектно и се представих отлично, но някак си не се чувствам удовлетворена. Дали не искам прекалено много или просто съм лишена от чувства и емоции и не мога да се радвам? Нима имам камък вместо сърце и душа  ;( .

Чак пък камък... едва ли за всичко си така, тук случая е частен- справила си се добре благодарение на подготовка и без излишни емоции продължаваш напред- не се “вкарвай” във филми ;)

Нима имам камък вместо сърце и душа  ;( .

Не, просто си жена  :)

GO

24.06.10
08:52

Я,я,дзъгърдзак!  (talk)

Мнението беше редактирано от gogata2427 на 24.06.10 08:52.

Емзо, по правилната песен е май : “Нямаш сърце, а камък в гърдите”

Дали не искам прекалено много или просто съм лишена от чувства и емоции и не мога да се радвам? Нима имам камък вместо сърце и душа  ;( .

Оууу... Ако е тва критерия, аз съм отдавна душевно умрял. Никакъв изпит и оценка не може ме развулнова от... много отдавна?

24.06.10
08:59

E не съм чалга факир :D , не се сетих.

хаха

24.06.10
09:01

Не е по-лесно ;) Плюс това, както виждаш съм написал, че уча и правя хармоники. Не е зле да се подсигуриш с най-важните и сухи неща от дадена тема ;)

казано от emzo на 24.06.10, 08:59:

E не съм чалга факир :D , не се сетих.

хаха

Е, па я съм!!!
Дзверо чалгасарина!

казано от VEGATA на 24.06.10, 09:01:

Не е зле да се подсигуриш с най-важните и сухи неща от дадена тема ;)

Кат каза сухи и са сетих.
Преди години съквартирантът ми се явяваше наизпит по стопанска история при една от секирите в УНСС. Да не споменаваме имена, кхъ-кхъ!
И нашият две нощи чете, пищови.
Накрая отиде, писал, писал квото писал.

И професорът го вика на катедрата.
Разправяй вика квото си писал, разправя оня.
Давай други въпроси, момчето говори, беше учил. Бе и да не е било за 6, говорил е, заедно четохме.

И накрая ми вика, казва колегата, а сега младежо, разкажи за икономическите реформи на Стефан Стамболов.
И нашият почва, разправя оттук оттам по нещо.
Ахааа, вика професорът, а ти Стефан Стамболов знаеш ли как изглежда, виждал ли си го?
Ми виждал съм го, вика нашето момче.
И де си го виждал? Я ми го опиши?
Ми, чуди се вече нашия, на банкнотата от 20 лева съм го виждал...

Ааааааа, вика професора. Ти вика си го виждал, ама аз не съм скоро. Следващият път, и на мен да ми го покажеш, да си го припомня.
И оп, двойка и на поправка.

Та така, като говорим за най - важните сухи неща от дадена тема.... От темата за Стамболов например....

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 24.06.10 09:24.

24.06.10
09:47

Смятай :D Веднъж и аз трябваше да се подготвя за Стефан Стамболов, но даже не съм говорил с преподавателя. Изискваше се да донесем негово изображение и накрая стана така че целия колеж беше с едно и също :D

24.06.10
09:49

или не ти стига това просто да “минеш” изпита, което е супер.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1