23.06.10
17:01
Петко, не ми трий постовете де. :Д
за торта, питиета, жени и някои други неща, при мен с пълна сила важи правилото - “без едно(а) мога, но с едно(а) не мога да мина” => няма такава торта, от която да не мога да изям поне 3 парчета - пробвал съм с повечето на “неделя” + други (вкл. домашни). изумявал съм групи от големи мъже, колко мога да ям ;)
23.06.10
17:10
http://www.urbanbg.com/2010/06/big-sha-ft-reality-show.html
Траш,защо не си на концерта?
И аз не съм,но за сметка на това ме е яд :)
Изгубих желание изведнъж и в последния момент продадох/подарих билетите.
23.06.10
17:22
Траш,защо не си на концерта?
И аз не съм,но за сметка на това ме е яд :)Изгубих желание изведнъж и в последния момент продадох/подарих билетите.
Абе ти наред ли си ?!?!
23.06.10
17:25
Абе, ти жив ли си? :)
23.06.10
17:25
Да, човек?! Т’ва сигурно ше е най-голямото метълско събитие през следващите 5 години, а ти “изгубих желание” .. ебати.
Meh, те и без това са спечелени билетите, не са купувани. Само дето събрах вече 150лв. за нова китара - още толкова и ще имам за някакъв евтин Stagg. Искам Ibanez, или Les Paul… ама са по 10 000$. :(
http://resources.ibanez.com/resourceservicehost/images/Ibanez/web/ProductMainZoom/test/JEM7VWHL.jpg - Steve Vai signature guitar
http://resources.ibanez.com/resourceservicehost/images/Ibanez/web/ProductMainZoom/test/JS1200CA.jpg - Satriani signature
Ай, мечти..
Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.06.10 17:51.
23.06.10
17:56
Е, и аз искам да се возя във Фантом, и яки п*чки да ми сервират скъпа пиячка, и готини кубинки да ми носят пури от Хавана, и готини рускини да ми търкат х*я до забрава, и ... :) (nmuchfun)
Аз съм по-скромен-искам да си взема някаква трошка,примерно Астра,за да я карам зая работа,и освен това искам днес на направя клек 3 х 147.5 кг :) Отивам в залата :)
Последния път като палих свещичка в църква си рекох “.... нищо не ща” и виж, нямам нищо - сбъдна се! Ти можеш да си пожелаеш твоето, пък Хазяйна може да ти го даде. :)
Петко, не ми трий постовете де. :Д
Някой друг е бил, аз досега се излежавах :)
Започвам да си мисля, че тялото е тясно свързано със съзнанието. Но не онова философско съзнание, с терминологията за вземане на решения, ами психическото здраве.. А може би си въобразявам. :)
23.06.10
19:49
Понеже сега в София тече метал/рок фест, та се сетих един интересен случай в началото на 90-те години с една безизвестна прохождаща death-metal група. Имаше пак фест на прохождащи БГ-метал групи и един от вокалистите на една от групите прекъсна, защото беше възмутен че публиката стои все едно гледа научно-пупулярен филм и направи следното изказване:
“Куфьейте уа, куфьейте уа, тва шоу нали за вас го прайм!”
Ефекта след това изречение беше мощно: “У-у-у-у-у! У-у-у-у-у! У-у-у-у-у!.....” и дъжд от бутилки от минерална вода и всякакви боклуци.
Та всеки път като се видим с мои познати които са запалени по метъла им го припомням и голям смях пада.
Грозни шваби и още по-грозен Йозил, с кошница все едно нахапана от пчели (envy)
Мнението беше редактирано от VEGATA на 23.06.10 19:53.
Понеже сега в София тече метал/рок фест, та се сетих един интересен случай в началото на 90-те години с една безизвестна прохождаща death-metal група. Имаше пак фест на прохождащи БГ-метал групи и един от вокалистите на една от групите прекъсна, защото беше възмутен че публиката стои все едно гледа научно-пупулярен филм и направи следното изказване:
“Куфьейте уа, куфьейте уа, тва шоу нали за вас го прайм!”
Ефекта след това изречение беше мощно: “У-у-у-у-у! У-у-у-у-у! У-у-у-у-у!.....” и дъжд от бутилки от минерална вода и всякакви боклуци.
Та всеки път като се видим с мои познати които са запалени по метъла им го припомням и голям смях пада.
Това беше половината мотив да не отида. :)
Слаба публика сме. У дома пред компютъра оценяваме, но на сцената гледаме Дискавъри.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.06.10 19:57.
Да ви имам откъсаните доставчици! Никога няма да плащам нет, не че сега плащам (nfun) wep може и да успееш. Ама знай, че трябва да има трафик по рутера
Пичове, след задълбочен анализ на бирите, предлагащи се в едно малко градче в Англия, стигнах до извода - купувайте Grolsch и Budweiser, и за бога никога не взимайте Murphy’s и Carlsberg, освен ако не обичате боза :) Намерих и една с 9% акохол - утре ще я пробвам :)
23.06.10
20:24
Да ви имам откъсаните доставчици! Никога няма да плащам нет, не че сега плащам (nfun) wep може и да успееш. Ама знай, че трябва да има трафик по рутера
И wpa съм разбивал, но в пъти по-трудно. Виж за wpa2 още не се е похвалил някой. Повечето слагат само пароли, но си е друго да затрудниш малко начинаещите хакерчета с филтър по мак адрес, изключване на DHCP-то. Ако ще се мъчиш да хакваш нещо - хаквай самия рутер, а не защитата на връзката. И един жокер - Руснаците имат доста интересни виждания по въпроса ;)
23.06.10
20:25
http://uk.eurosport.yahoo.com/tennis/livematch/380703.html
Уникално!
И wpa съм разбивал, но в пъти по-трудно. Виж за wpa2 още не се е похвалил някой. Повечето слагат само пароли, но си е друго да затрудниш малко начинаещите хакерчета с филтър по мак адрес, изключване на DHCP-то. Ако ще се мъчиш да хакваш нещо - хаквай самия рутер, а не защитата на връзката. И един жокер - Руснаците имат доста интересни виждания по въпроса ;)
Аааа за тебе не става дума тука ;) И ти като един мой приятел да не им сменяш SSID на хората с “Духам п*шки за 5 лева” и да сменяш паролата на рутера, да се чудят после как да го оправят...
Мнението беше редактирано от to4ka на 23.06.10 20:39.
23.06.10
20:54
Т’ва малкото ме покори! (grin)
Цял ден времето е отвратително и почнах да се депресирам вече. От 8:30 като съм станал уча и си правя едни хармоники тука за счетоводството, а навън не можеш да разбереш к’во става сутрин, обед, вечер ли е...
Та реших да си направя малко лято на компа (sun)
Днес ще бъда кратък- тотална анихилация... нямам глас и стави... ама душата(ако имам) е пълна!
23.06.10
22:18
http://www.youtube.com/watch?v=G0UFmifbjaM&playnext_from=TL&videos=EeIZAMjfOQU
24.06.10
04:23
Аааа за тебе не става дума тука ;) И ти като един мой приятел да не им сменяш SSID на хората с “Духам п*шки за 5 лева” и да сменяш паролата на рутера, да се чудят после как да го оправят...
Хахаха това ме разби - рано сутрин се хиля като идиот. Ако рутерчето няма опция за hard reset голям зор ще види. :D
@e_s_n Програмки има, но е малко по-дървено под win.
От 8:30 като съм станал уча и си правя едни хармоники тука за счетоводството
Не е ли по-лесно вместо да правиш хармоники да седнеш и да си научиш нещата ;).
Аз вчера си взех последния изпит за този семестър, всичко мина перфектно и се представих отлично, но някак си не се чувствам удовлетворена. Дали не искам прекалено много или просто съм лишена от чувства и емоции и не мога да се радвам? Нима имам камък вместо сърце и душа ;( .
Хаха, сещам се само за :
sonisphere феновете да не си помислят и да кликат на PLAY :D
Мнението беше редактирано от emzo на 24.06.10 05:50.
Аз вчера си взех последния изпит за този семестър, всичко мина перфектно и се представих отлично, но някак си не се чувствам удовлетворена. Дали не искам прекалено много или просто съм лишена от чувства и емоции и не мога да се радвам? Нима имам камък вместо сърце и душа ;( .
Чак пък камък... едва ли за всичко си така, тук случая е частен- справила си се добре благодарение на подготовка и без излишни емоции продължаваш напред- не се “вкарвай” във филми ;)
24.06.10
08:44
Нима имам камък вместо сърце и душа ;( .
Не, просто си жена :)
24.06.10
08:52
Я,я,дзъгърдзак! (talk)
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 24.06.10 08:52.
24.06.10
08:52
Емзо, по правилната песен е май : “Нямаш сърце, а камък в гърдите”
Дали не искам прекалено много или просто съм лишена от чувства и емоции и не мога да се радвам? Нима имам камък вместо сърце и душа ;( .
Оууу... Ако е тва критерия, аз съм отдавна душевно умрял. Никакъв изпит и оценка не може ме развулнова от... много отдавна?
Не е по-лесно ;) Плюс това, както виждаш съм написал, че уча и правя хармоники. Не е зле да се подсигуриш с най-важните и сухи неща от дадена тема ;)
24.06.10
09:10
E не съм чалга факир :D , не се сетих.
хаха
Е, па я съм!!!
Дзверо чалгасарина!
24.06.10
09:20
Не е зле да се подсигуриш с най-важните и сухи неща от дадена тема ;)
Кат каза сухи и са сетих.
Преди години съквартирантът ми се явяваше наизпит по стопанска история при една от секирите в УНСС. Да не споменаваме имена, кхъ-кхъ!
И нашият две нощи чете, пищови.
Накрая отиде, писал, писал квото писал.
И професорът го вика на катедрата.
Разправяй вика квото си писал, разправя оня.
Давай други въпроси, момчето говори, беше учил. Бе и да не е било за 6, говорил е, заедно четохме.
И накрая ми вика, казва колегата, а сега младежо, разкажи за икономическите реформи на Стефан Стамболов.
И нашият почва, разправя оттук оттам по нещо.
Ахааа, вика професорът, а ти Стефан Стамболов знаеш ли как изглежда, виждал ли си го?
Ми виждал съм го, вика нашето момче.
И де си го виждал? Я ми го опиши?
Ми, чуди се вече нашия, на банкнотата от 20 лева съм го виждал...
Ааааааа, вика професора. Ти вика си го виждал, ама аз не съм скоро. Следващият път, и на мен да ми го покажеш, да си го припомня.
И оп, двойка и на поправка.
Та така, като говорим за най - важните сухи неща от дадена тема.... От темата за Стамболов например....
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 24.06.10 09:24.
Смятай :D Веднъж и аз трябваше да се подготвя за Стефан Стамболов, но даже не съм говорил с преподавателя. Изискваше се да донесем негово изображение и накрая стана така че целия колеж беше с едно и също :D
или не ти стига това просто да “минеш” изпита, което е супер.