Мда, Иване, прав си из между жените във форума има такива!!!! И моля, моля да не ме разбере някой погрешно - казвам го с добри чувства, евала на такива жени. :)
24.08.10
16:23
( . )( . )
24.08.10
16:24
ЛЕЛЕ майкоУ, дано момичетата не четат в СПАМ темата :D
Абе четат, но ме съмнява да са от описания вид, та едва ли някоя от момите ще се засегне. Много генерални определения давате, но това го отдавам на определена възраст. ;) Не можеш да поставиш всички жени или мъже под общ знаменател, но действително напоследък са все по-често срещан описания от вас вид. Да не забравяме, че все пак ние мъжете сме виновни за това положение - като тръгваш напред с парите, колите и т.н, а повечето чупят само стойки - какво да гледат и какво да търсят? Да не забравяме, че на сегашното чалга поколение това му се набива в главата - ланци, коли, пари и здрави батковци :D
Като си я усетил, че е касиерка - шута в задника и да пътува с вятъра. Като им мине “срока на годност” и вече нямат “търговски вид” такива мърлички много бързо осъзнават, че и едни бъркани яйца не струват.
Следващия път като се огледаш в някоя мома мисли с горната си глава и го давай скромно ;)
Заминавам да дигам дебели гири, не ме ебе за женските. Това е единствената ми страст.
Хед, аз нямах предвид, че момичетата във форума са такива, а че гледната точка на някои мъже относно жените е... Интересна
То е ясно, ако е к*рва въобще не се занимавай, но пък Ванката каза, че такива търси. Това ми стана интересно :D
24.08.10
16:55
http://www.youtube.com/watch?v=8MBi4-UQe60&feature=related
Някой няма ли на такава тематика? :D
Аз ся тъкмо чакам да стане скарата и пак сядам на маса,не ми се сяда много-много,защото съм така изгорял и уморен от бесеина днес,че.. (yawn)
Мда, Иване, прав си из между жените във форума има такива!!!! И моля, моля да не ме разбере някой погрешно - казвам го с добри чувства, евала на такива жени. :)
К’ви бе? Кои бе?
Мръсници ли т’ва? :D
Не го вЕрвам! (finger)
24.08.10
16:57
Аз точно затова я оставих, защото ме кара да си харча парите предназначени за храна за други работи. “Миличко, дай да идим на кафе, ангелче дай да излезем да някъде (превоз - автобус, вход за зоологическа градина, разходка с ядене, закусчици, напитки, солетки, чипс, дрън-дрън, все пари), захарче дай тва-онва, дай да идим на кино някакъв нов филм имало, муцка ще ходим едикъде си с приятелки, ела с нас и т.н”.
А си стиска гащите, еми не, не става така, няма да чакам 1-2 месеца да пръскам пари на вятъра за едно ебане. Само на курви ще я карам за напред. То и без това е пълно с тях. :)
Майна, то действително има курви.
Ама ти ако за кафе, автобус и вход за зоологическата градина се стискаш, утре как ще гледаш семейство с деца?
Сори, ама нормално се е държало момичето. Нормално е да иска да й обръщаш внимание и да се разнообразявате по малко. Нормално е и че това струва пари. Не сте били на общ бюджет, ок, нормално е.
Ако верно за това си я разкарал, в тебе е проблема.
Сори, не се изживявам като некакъв моралист обаче това да изревеш на някой против нормалните неща и или да се наложиш или да се разделите въобще не те прави по - силен или доминиращ в отношенията.
Във всеки случай отдавам тълкуванията и приказките ти за курви на афект и според мен далеч не ти пука толкоз малко колкото го изкарваш в темата, ма нейсе.
Вероятно още си млад, с времето ще се научиш да цениш хората до теб.
И ще научиш, че това да контролираш ситуацията или да я контролираш със сатъра са две различи неща. Има много голяма разлика дали някой те следва с желание или със страх и под заплаха.
На железата можеш да изкараш малко нерви и енергия, не и да другаруваш с тях...
Поздрави!
Добре де, може да е била с бедна душевност и глупава...стига женил хората. :)
24.08.10
17:04
Съвсем ясен друг проблем мога да формулирам аз, ама както и да е :)
Така е, треа се поддържаме. Даже и акто не сме прави.
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 24.08.10 17:05.
24.08.10
17:07
К’ви бе? Кои бе?
Не го вЕрвам! (finger)
Веднага да се строят всички мръсници от женски род за преброяване и картотекиране :D
Задължителни са снимките в цял ръст, както и изброяване на възможностите - ще правиме конкурс “Форумна палавница” :D
п.п. Класиралата се на първо място получава място в мод екипа :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.08.10 17:11.
24.08.10
17:20
К’ви бе? Кои бе?
Не го вЕрвам! (finger)Веднага да се строят всички мръсници от женски род за преброяване и картотекиране :D
Задължителни са снимките в цял ръст, както и изброяване на възможностите - ще правиме конкурс “Форумна палавница” :Dп.п. Класиралата се на първо място получава място в мод екипа :D
Mръсници от мъжки род. :Д хах
Пък за другите има утешителна награда -> ЛС да им кажа
24.08.10
17:55
Веднага да се строят всички мръсници от женски род за преброяване и картотекиране :D
Задължителни са снимките в цял ръст, както и изброяване на възможностите - ще правиме конкурс “Форумна палавница” :Dп.п. Класиралата се на първо място получава място в мод екипа :D
Ти след малко ше признаеш и мен с какъв конкурс ме избраха....
24.08.10
18:46
Ти след малко ше признаеш и мен с какъв конкурс ме избраха....
Тц ще си трая щото и ти ще кажеш за мен :D
Преди малко виждам ЛС - зарадвах се като малко дете преди коледа, а то било за регистрация в гохард :D
Аз точно затова я оставих, защото ме кара да си харча парите предназначени за храна за други работи. “Миличко, дай да идим на кафе, ангелче дай да излезем да някъде (превоз - автобус, вход за зоологическа градина, разходка с ядене, закусчици, напитки, солетки, чипс, дрън-дрън, все пари), захарче дай тва-онва, дай да идим на кино някакъв нов филм имало, муцка ще ходим едикъде си с приятелки, ела с нас и т.н”.
А си стиска гащите, еми не, не става така, няма да чакам 1-2 месеца да пръскам пари на вятъра за едно ебане. Само на курви ще я карам за напред. То и без това е пълно с тях. :)
Майна, то действително има курви.
Ама ти ако за кафе, автобус и вход за зоологическата градина се стискаш, утре как ще гледаш семейство с деца?Сори, ама нормално се е държало момичето. Нормално е да иска да й обръщаш внимание и да се разнообразявате по малко. Нормално е и че това струва пари. Не сте били на общ бюджет, ок, нормално е.
Ако верно за това си я разкарал, в тебе е проблема.
Сори, не се изживявам като некакъв моралист обаче това да изревеш на някой против нормалните неща и или да се наложиш или да се разделите въобще не те прави по - силен или доминиращ в отношенията.Във всеки случай отдавам тълкуванията и приказките ти за курви на афект и според мен далеч не ти пука толкоз малко колкото го изкарваш в темата, ма нейсе.
Вероятно още си млад, с времето ще се научиш да цениш хората до теб.
И ще научиш, че това да контролираш ситуацията или да я контролираш със сатъра са две различи неща. Има много голяма разлика дали някой те следва с желание или със страх и под заплаха.
На железата можеш да изкараш малко нерви и енергия, не и да другаруваш с тях...Поздрави!
Прав си, ако момичето ме интересуваше наистина и я търсих за сериозна връзка и любов, но когато търсиш само секс, не е нужно да жертваш толкова средства, освен това мога и без тези неща. :)
24.08.10
19:28
Принципно друго ми прави впечатление, Иване.
Имам много близък човек. Почти като брат да го кажем.
Човекът е готин на вид, тренира здраво, поддържа се, има класа, работа, има ръководна длъжност.
И жена все няма и няма, с години.
Няма бе!
Не е да е грозен или нещо.
Излезе два пъти с некоя и я натири.
Всичките били използвачки, всичките за пари и интереси мислели.
Хубаво, ама и него си го бива. Той още от входа изскача с тва в кой .. административен апарат къв е, къв директор, къв мениджър, колко е велик, колко връзки, колко приятели, каква сила.
Вади пари колкото да си плати квартирата, разходите и евтина храна.
На цялото си нямане на пари изскача с два джиесема, един за 1000, един за 500 лева. И един лаптоп.
Когато е с жена, ходи до магазина с колата, при условие, че няма пари да ходи до работа с колата...
Питай го после той ли си е виновен, жените ли са такива или аз съм му виновен.
Ми като залага на материалния интерес, интересчийки му се лепят. Чудно ли е ?
———————-
Та те гледам и тебе. На 16-17 години си. Писал си се бизнесмен по професия, тежкарееш се за жените и храните... а се жалваш за пари за автобус и зоологическа градина.
Имам дежа ву.
Ами според мен проблмът може да е в теб, майна.
Като се афишираш като някакъв, какъвто не си, получаваш точно каквото търсиш. На стръв за акули се ловят акули, не шарани.
После, хапят, и боли...
Виждам че си млад и не ти пука особено. Ок.
Но ти го давам горното като поглед в бъдещето братче. Моят човек също още е млад, но вече е почти невъзможно да бъде отучен да се тежкарее, следователно освен аз да ида да убедя свестните момичета че той не е такъв по принцип, друг вариант да ги свалиме за него не виждам....
Щото годинките си минават, а като изработиш погрешен стил и навик, нито ше го схванеш, нито ше се отучиш...
Ако работиш на лесната стръв, ше станеш професионален там, но друг вид риба няма да хванеш.
Поздрави!
Така е, прав си. Но не се тежкарея чак толкоз колкото ти ме изкара, просто така прозвуча, доста скромен съм си по природа и натура. :D
Мнението беше редактирано от El padre на 24.08.10 19:50.
24.08.10
19:54
Ок, сори за отбивката :)
24.08.10
20:08
Пичове да попитам нормално ли е изварата да има леко кисел вкус :D
Тука имам пълномаслена извара на трохи от пикадили съм я взел, мисля че вчера я взех и е била в хладилник... Може ли да е развалена?
пс: и друг път е била такава, само че по принцип особено като я взема и е прясна не е кисела, тази не съм я вкусвал вчера...
Мнението беше редактирано от Vask0 на 24.08.10 20:09.
Да като поседи- даже към 5тия 6тия ден може да се пооцвети малко- ям си не съм имал проблеми до сега : )
24.08.10
20:52
Ела с мен и лягам веднага. (wasntme)
това не е истина, аз сънувам .
Мнението беше редактирано от tonu на 24.08.10 20:55.
Пичове да попитам нормално ли е изварата да има леко кисел вкус :D
Тука имам пълномаслена извара на трохи от пикадили съм я взел, мисля че вчера я взех и е била в хладилник... Може ли да е развалена?
пс: и друг път е била такава, само че по принцип особено като я взема и е прясна не е кисела, тази не съм я вкусвал вчера...
Ти си човека с уникалните въпроси , евала :D
Ако наистина си 95…тежко ми и горко. Ще ме закопчее милицията... :)
Стига спамили...бързо по леглата :D
С теб ще си легна и в 17:00. :) Остави го него, той иска приказка да му прочетеш, преди да заспи. :D
Мнението беше редактирано от El padre на 24.08.10 21:10.
хаха- давайте може да ми оправите настроението :D- имам предвид спамете :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 24.08.10 21:09.
24.08.10
21:16
Сега погледнах, че най-редовните теми са дневниците... Боже, в потрес съм- тия хора как така всеки ден не изтърват да си пишат ква Активия са яли- ами ако нямат интернет ?!
Сега погледнах, че най-редовните теми са дневниците... Боже, в потрес съм- тия хора как така всеки ден не изтърват да си пишат ква Активия са яли- ами ако нямат интернет ?!
Това е като цигарите, и няма лек :)
Барам се за последно тази вечер и налягам леглото. Лекар.
Мнението беше редактирано от El padre на 25.08.10 02:39.
25.08.10
06:36
Бе ако ти е мерак ще ти помогнеме да не те закопчаят :D
п.п. Ще вкараш сега малолетната и непълнолетната част от форума в едни мечти за мацки, белезници и решетки :D
Ахх,като акули сте,как напалатихте libra. :D
Те тея дето лаят не хапят :D
А иначе, ще я отнесат като стара баба пенсия ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 25.08.10 06:38.
25.08.10
07:14
Искате ли аз да бъда “Чичко Милиционер”?
По принцип чак толкова развалени изказвания във форума се модерират, ама Хънтъра нещо го е домързело... От вратата по леглата....
Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 25.08.10 07:16.
25.08.10
07:31
Искате ли аз да бъда “Чичко Милиционер”?
По принцип чак толкова развалени изказвания във форума се модерират, ама Хънтъра нещо го е домързело... От вратата по леглата....
Хахахаха казах ли аз, че това изказване ще провокира размисли за униформи и белезници :D
Не ставаш ти за полицай - не си толкова строг, а си и далече - предлагам аз да заема тази длъжност за благото на форума ;)
Обещавам, че няма да наказвам либра много строго 8-)