Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

Мда, Иване, прав си из между жените във форума има такива!!!! И моля, моля да не ме разбере някой погрешно - казвам го с добри чувства, евала на такива жени. :)

АН

24.08.10
16:23

(  .  )(  .  )

HE

24.08.10
16:24

казано от alabalaa на 24.08.10, 16:08:

ЛЕЛЕ майкоУ, дано момичетата не четат в СПАМ темата :D

Абе четат, но ме съмнява да са от описания вид, та едва ли някоя от момите ще се засегне. Много генерални определения давате, но това го отдавам на определена възраст.  ;)  Не можеш да поставиш всички жени или мъже под общ знаменател, но действително напоследък са все по-често срещан описания от вас вид. Да не забравяме, че все пак ние мъжете сме виновни за това положение - като тръгваш напред с парите, колите и т.н, а повечето чупят само стойки - какво да гледат и какво да търсят? Да не забравяме, че на сегашното чалга поколение това му се набива в главата - ланци, коли, пари и здрави батковци  :D
Като си я усетил, че е касиерка - шута в задника и да пътува с вятъра. Като им мине “срока на годност” и вече нямат “търговски вид” такива мърлички много бързо осъзнават, че и едни бъркани яйца не струват.
Следващия път като се огледаш в някоя мома мисли с горната си глава и го давай скромно  ;)

24.08.10
16:30

Заминавам да дигам дебели гири, не ме ебе за женските. Това е единствената ми страст.

24.08.10
16:32

Хед, аз нямах предвид, че момичетата във форума са такива, а че гледната точка на някои мъже относно жените е... Интересна
То е ясно, ако е к*рва въобще не се занимавай, но пък Ванката каза, че такива търси. Това ми стана интересно :D

GO

24.08.10
16:55

http://www.youtube.com/watch?v=8MBi4-UQe60&feature=related
Някой няма ли на такава тематика? :D
Аз ся тъкмо чакам да стане скарата и пак сядам на маса,не ми се сяда много-много,защото съм така изгорял и уморен от бесеина днес,че..  (yawn)

24.08.10
16:55

казано от Миsh0 на 24.08.10, 16:17:

Мда, Иване, прав си из между жените във форума има такива!!!! И моля, моля да не ме разбере някой погрешно - казвам го с добри чувства, евала на такива жени. :)

К’ви бе? Кои бе?
Мръсници ли т’ва?  :D
Не го вЕрвам!  (finger)

казано от Иван Лординов на 24.08.10, 14:40:

Аз точно затова я оставих, защото ме кара да си харча парите предназначени за храна за други работи. “Миличко, дай да идим на кафе, ангелче дай да излезем да някъде (превоз - автобус, вход за зоологическа градина, разходка с ядене, закусчици, напитки, солетки, чипс, дрън-дрън, все пари), захарче дай тва-онва, дай да идим на кино някакъв нов филм имало, муцка ще ходим едикъде си с приятелки, ела с нас и т.н”.

А си стиска гащите, еми не, не става така, няма да чакам 1-2 месеца да пръскам пари на вятъра за едно ебане. Само на курви ще я карам за напред. То и без това е пълно с тях. :)

Майна, то действително има курви.
Ама ти ако за кафе, автобус и вход за зоологическата градина се стискаш, утре как ще гледаш семейство с деца?

Сори, ама нормално се е държало момичето. Нормално е да иска да й обръщаш внимание и да се разнообразявате по малко. Нормално е и че това струва пари. Не сте били на общ бюджет, ок, нормално е.

Ако верно за това си я разкарал, в тебе е проблема.
Сори, не се изживявам като некакъв моралист обаче това да изревеш на някой против нормалните неща и или да се наложиш или да се разделите въобще не те прави по - силен или доминиращ в отношенията.

Във всеки случай отдавам тълкуванията и приказките ти за курви на афект и според мен далеч не ти пука толкоз малко колкото го изкарваш в темата, ма нейсе.
Вероятно още си млад, с времето ще се научиш да цениш хората до теб.
И ще научиш, че това да контролираш ситуацията или да я контролираш със сатъра са две различи неща. Има много голяма разлика дали някой те следва с желание или със страх и под заплаха.
На железата можеш да изкараш малко нерви и енергия, не и да другаруваш с тях...

Поздрави!

24.08.10
17:02

Добре де, може да е била с бедна душевност и глупава...стига женил хората. :)

Съвсем ясен друг проблем мога да формулирам аз, ама както и да е :)
Така е, треа се поддържаме. Даже и акто не сме прави.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 24.08.10 17:05.

HE

24.08.10
17:07

казано от С7АЛК3Р на 24.08.10, 16:55:

К’ви бе? Кои бе?
Не го вЕрвам!  (finger)

Веднага да се строят всички мръсници от женски род за преброяване и картотекиране  :D
Задължителни са снимките в цял ръст, както и изброяване на възможностите - ще правиме конкурс “Форумна палавница”  :D

п.п.  Класиралата се на първо място получава място в мод екипа  :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 24.08.10 17:11.

АН

24.08.10
17:20

казано от head_hunter на 24.08.10, 17:07:

казано от С7АЛК3Р на 24.08.10, 16:55:

К’ви бе? Кои бе?
Не го вЕрвам!  (finger)

Веднага да се строят всички мръсници от женски род за преброяване и картотекиране  :D
Задължителни са снимките в цял ръст, както и изброяване на възможностите - ще правиме конкурс “Форумна палавница”  :D

Mръсници от мъжки род. :Д хах

Пък за другите има утешителна награда -> ЛС да им кажа

Ти след малко ше признаеш и мен с какъв конкурс ме избраха....

HE

24.08.10
18:46

казано от D3BEP на 24.08.10, 17:55:

Ти след малко ше признаеш и мен с какъв конкурс ме избраха....

Тц ще си трая щото и ти ще кажеш за мен  :D
Преди малко виждам ЛС - зарадвах се като малко дете преди коледа, а то било за регистрация в гохард  :D

24.08.10
19:01

казано от D3BEP на 24.08.10, 16:57:

казано от Иван Лординов на 24.08.10, 14:40:

Аз точно затова я оставих, защото ме кара да си харча парите предназначени за храна за други работи. “Миличко, дай да идим на кафе, ангелче дай да излезем да някъде (превоз - автобус, вход за зоологическа градина, разходка с ядене, закусчици, напитки, солетки, чипс, дрън-дрън, все пари), захарче дай тва-онва, дай да идим на кино някакъв нов филм имало, муцка ще ходим едикъде си с приятелки, ела с нас и т.н”.

А си стиска гащите, еми не, не става така, няма да чакам 1-2 месеца да пръскам пари на вятъра за едно ебане. Само на курви ще я карам за напред. То и без това е пълно с тях. :)

Майна, то действително има курви.
Ама ти ако за кафе, автобус и вход за зоологическата градина се стискаш, утре как ще гледаш семейство с деца?

Сори, ама нормално се е държало момичето. Нормално е да иска да й обръщаш внимание и да се разнообразявате по малко. Нормално е и че това струва пари. Не сте били на общ бюджет, ок, нормално е.

Ако верно за това си я разкарал, в тебе е проблема.
Сори, не се изживявам като некакъв моралист обаче това да изревеш на някой против нормалните неща и или да се наложиш или да се разделите въобще не те прави по - силен или доминиращ в отношенията.

Във всеки случай отдавам тълкуванията и приказките ти за курви на афект и според мен далеч не ти пука толкоз малко колкото го изкарваш в темата, ма нейсе.
Вероятно още си млад, с времето ще се научиш да цениш хората до теб.
И ще научиш, че това да контролираш ситуацията или да я контролираш със сатъра са две различи неща. Има много голяма разлика дали някой те следва с желание или със страх и под заплаха.
На железата можеш да изкараш малко нерви и енергия, не и да другаруваш с тях...

Поздрави!

Прав си, ако момичето ме интересуваше наистина и я търсих за сериозна връзка и любов, но когато търсиш само секс, не е нужно да жертваш толкова средства, освен това мога и без тези неща. :)

Принципно друго ми прави впечатление, Иване.
Имам много близък човек. Почти като брат да го кажем.
Човекът е готин на вид, тренира здраво, поддържа се, има класа, работа, има ръководна длъжност.

И жена все няма и няма, с години.
Няма бе!
Не е да е грозен или нещо.
Излезе два пъти с некоя и я натири.
Всичките били използвачки, всичките за пари и интереси мислели.

Хубаво, ама и него си го бива. Той още от входа изскача с тва в кой .. административен апарат къв е, къв директор, къв мениджър, колко е велик, колко връзки, колко приятели, каква сила.
Вади пари колкото да си плати квартирата, разходите и евтина храна.
На цялото си нямане на пари изскача с два джиесема, един за 1000, един за 500 лева. И един лаптоп.
Когато е с жена, ходи до магазина с колата, при условие, че няма пари да ходи до работа с колата...

Питай го после той ли си е виновен, жените ли са такива или аз съм му виновен.
Ми като залага на материалния интерес, интересчийки му се лепят. Чудно ли е ?

———————-

Та те гледам и тебе. На 16-17 години си. Писал си се бизнесмен по професия, тежкарееш се за жените и храните... а се жалваш за пари за автобус и зоологическа градина.
Имам дежа ву.
Ами според мен проблмът може да е в теб, майна.
Като се афишираш като някакъв, какъвто не си, получаваш точно каквото търсиш. На стръв за акули се ловят акули, не шарани.
После, хапят, и боли...
Виждам че си млад и не ти пука особено. Ок.
Но ти го давам горното като поглед в бъдещето братче. Моят човек също още е млад, но вече е почти невъзможно да бъде отучен да се тежкарее, следователно освен аз да ида да убедя свестните момичета че той не е такъв по принцип, друг вариант да ги свалиме за него не виждам....
Щото годинките си минават, а като изработиш погрешен стил и навик, нито ше го схванеш, нито ше се отучиш...
Ако работиш на лесната стръв, ше станеш професионален там, но друг вид риба няма да хванеш.

Поздрави!

24.08.10
19:45

Така е, прав си. Но не се тежкарея чак толкоз колкото ти ме изкара, просто така прозвуча, доста скромен съм си по природа и натура. :D

Мнението беше редактирано от El padre на 24.08.10 19:50.

Ок, сори за отбивката :)

VA

24.08.10
20:08

Пичове да попитам нормално ли е изварата да има леко кисел вкус :D
Тука имам пълномаслена извара на трохи от пикадили съм я взел, мисля че вчера я взех и е била в хладилник... Може ли да е развалена?
пс: и друг път е била такава, само че по принцип особено като я взема и е прясна не е кисела, тази не съм я вкусвал вчера...

Мнението беше редактирано от Vask0 на 24.08.10 20:09.

24.08.10
20:38

Да като поседи- даже към 5тия 6тия ден може да се пооцвети малко- ям си не съм имал проблеми до сега : )

24.08.10
20:48

Стига спамили...бързо по леглата :D

24.08.10
20:51

абе тия вердер са ... офф

ПИ

24.08.10
20:52

Ела с мен и лягам веднага. (wasntme)

24.08.10
20:52

Аз съм си в леглото... но това май не решава проблема :D

Койт’ не го лови сън какво да прави ??

24.08.10
20:55

това не е истина, аз сънувам .

Мнението беше редактирано от tonu на 24.08.10 20:55.

24.08.10
21:02

казано от Vask0 на 24.08.10, 20:08:

Пичове да попитам нормално ли е изварата да има леко кисел вкус :D
Тука имам пълномаслена извара на трохи от пикадили съм я взел, мисля че вчера я взех и е била в хладилник... Може ли да е развалена?
пс: и друг път е била такава, само че по принцип особено като я взема и е прясна не е кисела, тази не съм я вкусвал вчера...

Ти си човека с уникалните въпроси , евала :D

24.08.10
21:02

казано от p17bull на 24.08.10, 20:52:

Ако наистина си 95…тежко ми и горко. Ще ме закопчее милицията... :)

24.08.10
21:08

казано от libra на 24.08.10, 20:48:

С теб ще си легна и в 17:00. :) Остави го него, той иска приказка да му прочетеш, преди да заспи. :D

Мнението беше редактирано от El padre на 24.08.10 21:10.

24.08.10
21:08

хаха- давайте може да ми оправите настроението :D- имам предвид спамете :D

Мнението беше редактирано от Бойко на 24.08.10 21:09.

24.08.10
21:16

Сега погледнах, че най-редовните теми са дневниците... Боже, в потрес съм- тия хора как така всеки ден не изтърват да си пишат ква Активия са яли- ами ако нямат интернет ?!

24.08.10
21:20

..влизаме през телефона ;)

24.08.10
21:25

Захапвам UTP-то между блоковете и съм онлайн!

24.08.10
21:26

Ахх,като акули сте,как напалатихте libra. :D

24.08.10
21:34

казано от introducer на 24.08.10, 21:16:

Сега погледнах, че най-редовните теми са дневниците... Боже, в потрес съм- тия хора как така всеки ден не изтърват да си пишат ква Активия са яли- ами ако нямат интернет ?!

Това е като цигарите, и няма лек :)

24.08.10
22:17

Спите!

25.08.10
02:14

Барам се за последно тази вечер и налягам леглото. Лекар.

Мнението беше редактирано от El padre на 25.08.10 02:39.

HE

25.08.10
06:36

казано от libra на 24.08.10, 21:02:

казано от p17bull на 24.08.10, 20:52:

Бе ако ти е мерак ще ти помогнеме да не те закопчаят  :D
п.п. Ще вкараш сега малолетната и непълнолетната част от форума в едни мечти за мацки, белезници и решетки  :D

казано от Андриан К на 24.08.10, 21:26:

Ахх,като акули сте,как напалатихте libra. :D

Те тея дето лаят не хапят  :D
А иначе, ще я отнесат като стара баба пенсия  ;)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 25.08.10 06:38.

казано от head_hunter на 25.08.10, 06:36:

Искате ли аз да бъда “Чичко Милиционер”?

По принцип чак толкова развалени изказвания във форума се модерират, ама Хънтъра нещо го е домързело... От вратата по леглата....

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 25.08.10 07:16.

HE

25.08.10
07:31

казано от D3BEP на 25.08.10, 07:14:

казано от head_hunter на 25.08.10, 06:36:

Искате ли аз да бъда “Чичко Милиционер”?

По принцип чак толкова развалени изказвания във форума се модерират, ама Хънтъра нещо го е домързело... От вратата по леглата....

Хахахаха казах ли аз, че това изказване ще провокира размисли за униформи и белезници  :D
Не ставаш ти за полицай - не си толкова строг, а си и далече - предлагам аз да заема тази длъжност за благото на форума  ;)
Обещавам, че няма да наказвам либра много строго  8-)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1