30.08.10
14:53
казано от alabalaa на 30.08.10, 14:50:
СКОТА- Янко
Хед - Димитър
СКОТА а така трай си ;) Нека се мъчат - той Дзвера им го написа преди известно количество страници :D
Преди бях видял една снимка на алабала, на Тончо ми прилича.
Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 14:55.
Хах, тя онази е преди 3 години. Там съм ужаСТ. Не съм тончо :D.
Пандиз мене ми прилича точно на Иван
Мнението беше редактирано от alabalaa на 30.08.10 14:56.
казано от alabalaa на 30.08.10, 14:55:
Хах, тя онази е преди 3 години. Там съм ужаСТ. Не съм тончо :D.
Пандиз мене ми прилича точно на Иван
Да, случайно как позна, че така се казвам, може би защото си смених името на акаунта на скоро. :D
казано от head_hunter на 30.08.10, 14:35:
казано от Иван Лординов на 30.08.10, 14:10:
head_hunter-а не му знам името, но определено ми прилича на Чарли
Хахахаха яко - така не ми бяха казвали :D
Други предположения? :D
И Халиф, ти отива.
Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 15:02.
Алабала - Любомир
Хедхънтър - Георги
СКОТА - Бойко
Аз съм некъф медиум :D :D :D
П.П. Абе гребане на мечка (уреда), ако е с надхват, но по-тесен от раменния, дали по добре ще товари долната част на трапеца, отколкото ако е с успореден хват?
30.08.10
15:16
казано от Миsh0 на 30.08.10, 15:01:
Аз съм некъф медиум :D :D :D
Я не си губи времето и способносите с глупости, а кажи бързо очертава ли се нещо къдраво или две на хоризонта на тесничката ми спалня :D
Брато, много къдраво, и около 18-20см дълго :D :D :D :D внимавай много !!!!
Очертава се, очертава. Дебел къдрав негър. :D
Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 15:24.
Добре бе, Хед-а е на тест буустери, ама на другите кво ви станА :D
Моите прогнози :
Head - Симеон
Alabala- Стамбата :D
Musho- до съвсем скоро мислех, че си Михаил :D
Inspect- твърдо Васил или Тони !
Мнението беше редактирано от korpusito на 30.08.10 15:27.
30.08.10
15:32
Чшшшш ей кристалното ми кълбо показва, че ще ви боли задника и двамата и нема да е от бой :D
Ванка тебе те чакам само да ти се оправи дупето ;)
п.п. korpusito нещо в моя задник са се огледали децата ;)
Нищо нека гледат - тъкмо повече моми за мене :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 30.08.10 15:33.
30.08.10
15:32
Thrash тея пичове http://www.vbox7.com/play:0837efb4 случайно да имат нещо общо с приятеля ти или бандата която свири в съседство :D
Я- е добра буква, но да кажем, че не съм в този край :D
Хед, трябва да се поддържаме как :D
Останаха още 10гр. овес в чашата.
Да продължа ли да ги пия с риск да повърна или да се задоволя до тук? :D
Незнам, но аз станах в 4 а сега е 7 без 10 още не съм си изял закуската (150 грама овес и 6 яйца), 2 от яйцата остават, и ги гледам на кръв. Трохичка по трохичка до 22:00 ще ги изям... :D
Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 15:52.
Корп@ Еми то дефакто Мишо казват на Михаил, на Мирослав е Миро, ама така съм свикнал.
казано от head_hunter на 30.08.10, 15:32:
Чшшшш ей кристалното ми кълбо показва, че ще ви боли задника и двамата и нема да е от бой :D
Ванка тебе те чакам само да ти се оправи дупето ;)п.п. korpusito нещо в моя задник са се огледали децата ;)
Нищо нека гледат - тъкмо повече моми за мене :D
На форумната сбирка заставаме гръб в гръб срещу мераклиите :D
И мераклиите между вас ;) :D
Тоя пък, за кво си заключи дневника да го ева
Мнението беше редактирано от alabalaa на 30.08.10 16:04.
30.08.10
16:14
казано от korpusito на 30.08.10, 15:58:
казано от head_hunter на 30.08.10, 15:32:
Ванка тебе те чакам само да ти се оправи дупето ;)п.п. korpusito нещо в моя задник са се огледали децата ;)
Нищо нека гледат - тъкмо повече моми за мене :DНа форумната сбирка заставаме гръб в гръб срещу мераклиите :D
По-скоро мераклийките между нас ;)
30.08.10
16:43
Чобанин
Ааааааайде пак повърнах точно преди тренировка, както всеки ден :) Отивам да тренирам гладен. И да, не е от преяждане за 5 часа съм изял един овес и някое яйце там, само в тренировъчните дни е така. В почивните да ям като прасе, немога се наям. :)
Какво ще кажете за това? Вече е редовна практика. 1 ден да почивам и ям като прасе на другия ден, като дойде време да тренирам пак нямам апетит и повръщам. 5 дена да почивам и ям като прасе, на 6-тия е така. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 16:48.
казано от Иван Лординов на 30.08.10, 16:44:
Ааааааайде пак повърнах точно преди тренировка, както всеки ден :) Отивам да тренирам гладен. И да, не е от преяждане за 5 часа съм изял един овес и някое яйце там, само в тренировъчните дни е така. В почивните да ям като прасе, немога се наям. :)
Какво ще кажете за това? Вече е редовна практика. 1 ден да почивам и ям като прасе на другия ден, като дойде време да тренирам пак нямам апетит и повръщам. 5 дена да почивам и ям като прасе, на 6-тия е така. :)
На мен на психологически проблем ми прилича.
Значи си пипнал ебахти селективния вирус! Или нервната ти система е еволюирала до ниво да те пречиства преди тренировка... сериозно нещо правиш или физически или психически...
Хапни тогава 5 баници преди тренировка, вкусни и мазни, съмнявам се да ги повърнеш, а ще те заредат с енергия :D :D :D :D :D
казано от Rikoo на 29.08.10, 12:07:
Смекта, Гентамицин, Лопедиум.. аз често ги пия :D
Маайкоо! Ще се натровиш бе момче! Къв е тоя гентамицин? Преди 10-15 години това беше най-силният антибиотик с който медицината разполагаше. Лекарите го даваха при тежки пневмонии и инфекции в организма.Преди това правеха кожна проба за алергия.Освен това се знае,че е токсичен за слуховия нерв.Имаше случаи на малки деца,оглушели от него след лечение на тежка пневмония. Някои медицински списания препоръчват за по-леки стомашни разстройства даване на ципрофлоксацин,който по принцип е за инфекции на пикочния канал.Но има меко действие и за червата.
Мнението беше редактирано от Миро на 30.08.10 17:33.
След тренировка пак никакъв апетит. Леко ми се гади и драйфа, макар където нямам нищо в коремеца. :)
пп. Поне изпих на сила едно малко енерджи Питбул, сега ще се мъча на кисело мляко.
Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 18:46.
30.08.10
18:42
Неква педерасия се е зародила във форума, а? :D
[21:45:41] \m/арти каза: i az sym ti fen
[06:06:06] Kалата каза: ti ne si li THRASH ot bb team be ? priemi me
[06:06:16] Kалата каза: sledq te fen sam ti :)
Имам фенове! Много!
По цял свят! Не се ебавайте с мен. Коленичете ми, иначе с моите фенове ще ще организираме ударна група и ще сринем със все земята всеки неверник!
30.08.10
19:09
казано от Thrash на 30.08.10, 18:58:
[06:06:16] Kалата каза: sledq te fen sam ti :)Имам фенове! Много!
По цял свят! Не се ебавайте с мен. Коленичете ми, иначе с моите фенове ще ще организираме ударна група и ще сринем със все земята всеки неверник!
Както каза колегата по-горе педерастията е навсякъде - дори и във виртуалното пространство! :D
Гледай да не те покани на среща, че лошо - не можем целия форум да те оттървем :D Имам си и аз подобни писания и за това трябва да познавам човека дето адвам в скайп :D
Имах си преди време една фенка от форума дето ме засипваше с мърсотийки на ЛС (fubar) Обаче пък момата беше забавна :D
казано от Thrash на 30.08.10, 18:58:
[06:06:16] Kалата каза: sledq te fen sam ti :)Имам фенове! Много!
Единия е Мартин Дедменски, а другия Калоянчо моя милост (в смисъл познавам го на живо, приятел ми е. От къде ти е намерил скайпа обаче незнам, може би си го написал някъде. Много си пада по сладури като теб.) :D
[22:19:05] Иван Лординов каза: Mitq i az sym ti fen.
Айде към колекцията : )
Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 19:23.
То педерастията навсякъде - скайпа,фейсбука,по улиците ... Даже наскоро гледах снимка на някъв софийски магазин special discount for gays със слоган “ние ви харесваме” Смятай кво става вече,на мене досега не са ми праили отстъпка щото съм нормален :X
хаха явно из нета освен педераси има и незадоволени мадами дебнещи из фитнес форумите - няма лошо :D
Мнението беше редактирано от mantodeus на 30.08.10 19:21.
30.08.10
19:30
казано от mantodeus на 30.08.10, 19:20:
То педерастията навсякъде - скайпа,фейсбука,по улиците ... Даже наскоро гледах снимка на някъв софийски магазин special discount for gays със слоган “ние ви харесваме” Смятай кво става вече,на мене досега не са ми праили отстъпка щото съм нормален :X
хаха явно из нета освен педераси има и незадоволени мадами дебнещи из фитнес форумите - няма лошо :D
Има много истина в думите ти! Чак е започнало думата “педал” да звучи гордо :D Чувствам се дискриминиран, че съм с хетеросексуална ориентация. Не съм виждал и някой да прави демонстрация, че е хетеросексуален, но за сметка на това на два пъти ставам неволен свидетел на хомосексуални демострации (puke) . Не мога да го разбера какъв е тоя кеф като се наведеш да виждаш два чифта топки :D. Ей го и по магазините вече им правят отстъпки. Обаче съм за - колкото повече с обърната резба - толкова повече мадами за нас. И това лесбийство трябва да го забранят със закон - голяма загуба на материал е това :D
казано от Миsh0 на 30.08.10, 19:36:
Е не казахте ще идвате ли по Троян, ударната групичка там?
Дали ще го има Троян след като минем е въпроса с ударната групичка там. Все пак Траш има фенове от целия свят, неверниците на колене. :D
Мнението беше редактирано от El padre на 30.08.10 19:50.
Какво трябва да значи: Действието на мускулите върху костите се извършва на принципа на лостовете. След това изречение вкарват обеснения за мускули синергисти и антагонисти, но не мога да схвана мисълта.
30.08.10
19:54
казано от Иван Лординов на 30.08.10, 19:44:
казано от Миsh0 на 30.08.10, 19:36:
Е не казахте ще идвате ли по Троян, ударната групичка там?
Дали ще го има Троян след като минем е въпроса с ударната групичка там. Все пак Траш има фенове от целия свят, неверниците на колене. :D
Траш е от там, а Мишо му е брат ;)