Охх... хора сега си взех ръкавици Harbinger Pro М размер, обаче трудно си пъхам ръката вътре. Някой ако има, отпускат ли се, че иначе 35лв на вятъра :x
Ммм,при мен явно няма тези неща и не задържам толкова вода,въпреки че още е доста рано да се каже.
01.09.10
12:58
казано от TheRunawy на 01.09.10, 07:46:
Я кажете някакво сериалче, което да си заслужава гледането. Не ме интересува жанра стига да не е фентъзи.
спартак - кръв и пясък
Георги, наистина си е индивидуално, от друга страна аз никога не съм бил релефен, тъй че може би и моето мнение не свръх обективно. всеки пробва и преценява кое работи за него, но главният ефект прпи креатина за мен е сила- друго не търся.
Julius, трябва малко да се отпуснат с времето. Само не разбрах как ти се даваха 35 лева за ръкавици... но ти си знаеш най-добре.
01.09.10
13:18
http://info.rozali.com/novini/p13902.html
:Д
Ти като цяло си се прецакал - за какво са ти ръкавици? Пак ще ти излизат мазоли, не променят здравината на хвата.... Чиста работа 1 фитили за 10 лв, хем по-здрав хват, хем можеш да ги използваш на всички упражнения като ръкавиците - за подложка.
01.09.10
13:33
Тва е от снощи до сега http://img72.imageshack.us/img72/3691/0674o.jpg
Да го орпавя ли, да не го ли оправя :D
01.09.10
13:44
Аз я забелязах когато разглеждах подробно снимката :D
казано от Миsh0 на 01.09.10, 13:19:
Ти като цяло си се прецакал - за какво са ти ръкавици? Пак ще ти излизат мазоли, не променят здравината на хвата.... Чиста работа 1 фитили за 10 лв, хем по-здрав хват, хем можеш да ги използваш на всички упражнения като ръкавиците - за подложка.
точно с тези ръкавици няма да му излязат мазоли ;) от година и половина съм с такива и само някой шевове са се протрили, но без да почнат да се разпадат. обикновенно за такъв период съм сменил по 3-4 чифта. лошото е, че е объркал размера - отпускат се, но малко
Е мое мнение, според мен няма смисъл от ръкавици, винаги ми излизат мазоли, които не ми пречат ;)
казано от Миsh0 на 01.09.10, 13:19:
От 2 седмици съм с най-обикновените Харбингер за 20 лева и съм супер доволен, разликата от предишните е огромна :)
@ Vasko При мен е същото, само че чиниите са 6-7 и е на масата в хола :D
01.09.10
14:09
Деа есенната депресия
01.09.10
14:39
Утре ли беше турнира по културизъм в Пловдив?
01.09.10
15:22
http://www.youtube.com/watch?v=5TPTDkEFReA&feature=related
А днеска ми се случи най странното нещо. По едно време не можех да чета. Не са ми размазани думите и буквите, ами нямаше мозъчна дейност да ги анализира. Ся е ок де, ама тогава като се случи тва се спуках от смях.
01.09.10
17:23
Първа тренировка - 8 км крос. Ама аз и още 3ма изтичахме по 4 км.
След това малко щанги и айдеее. :D
Бе то стана така, все едно не знам езика добре. Дори в думите се оплитах и не можех да въря едно изречение. Не виждам кое му е нормалното изведнъж да забравиш да четеш. А си пишех нормално само защото знам коя буква къде се намира по клавиатурата и пак не разбирах кво пиша. А да видиме утре като поспя дали ше е минало напълно, че още ме държи в известна степен.
Трябва да се науча как да качвам снимки на уебсайт. Знам, че така зададена задачата звучи много бездарно, но толкова знам :) Има го сайта, имам паса за контрол панела и трябва да сваля едни снимки оттам за едит и да кача други. Много ви моля, препоръчайте най-лесната програма за тази работа :)
За тези, които ще кажат, че има милиони туториъли- нямам време, не желание.
Щом имаш достъп до контрол панела на сайта, какъв е проблема?
Не ти трябват програми.
Мнението беше редактирано от Петко К на 01.09.10 18:48.
Не знам какъв е проблемът. Човекът, дето се занимава с това, ми каза,че през контрол панела е много трудно и затова ползва някаква програма, която така и не ми каза коя е. Там има някакви видеоуроци, ама специално за това няма.
Говоря от позицията на човек, който никога не се е занимавал с това, а то не е и много интуитивно.
Момчета и момичета, във форума си имаме як_бик2 ;)
В интерес на истината, ако всичко около бад_радо е така, егати пича :D
01.09.10
19:00
Какви са тези?
Аз пак съм пропуснала нещо :)
А добър вечер.
Баси, тегаво е да се държат 210кг без фитил и то за серия...но не невъзможно. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 01.09.10 19:05.
01.09.10
19:10
На кой септември започва Декстър?
казано от junkhead на 01.09.10, 18:53:
Не знам какъв е проблемът. Човекът, дето се занимава с това, ми каза,че през контрол панела е много трудно и затова ползва някаква програма, която така и не ми каза коя е. Там има някакви видеоуроци, ама специално за това няма.
Говоря от позицията на човек, който никога не се е занимавал с това, а то не е и много интуитивно.
Може би ги мята през FTP?
казано от gogata2427 на 01.09.10, 19:10:
26
Един ден след рождения ми ден. Но в zamundata ги пускат по-рано. Предния 4-ти и дори 3-ти сезони ги пуснаха малко по-рано, с няколко дни.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 01.09.10 19:25.
http://vbox7.com/user:niks1n90 Петко, виш човека какво тяло е направил, много прилича на твоето, хахахах!
01.09.10
19:42
казано от Thrash на 01.09.10, 19:22:
казано от gogata2427 на 01.09.10, 19:10:
26
Един ден след рождения ми ден. Но в zamundata ги пускат по-рано. Предния 4-ти и дори 3-ти сезони ги пуснаха малко по-рано, с няколко дни.
Мерси.
————-
А как ми се искаше утре да ида на турнира в Пловдив,но както винаги става така,че няма кой да ме закара..
Също и пари ше взема на края на седмицата..
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 01.09.10 19:44.
казано от Rikoo на 01.09.10, 19:29:
http://vbox7.com/user:niks1n90 Петко, виш човека какво тяло е направил, много прилича на твоето, хахахах!
Ее, пича смени тялото на Петко и сложи на някой друг :Д
казано от alabalaa на 01.09.10, 18:56:
Момчета и момичета, във форума си имаме як_бик2 ;)
В интерес на истината, ако всичко около бад_радо е така, егати пича :D
Като спомена якият бик, какво ли става с това момче?
01.09.10
22:03
качиха буквите за робин худ, налазвайте
Вчера срещам един приятел и го питам:
-Абе,ти ли научи жена ти да прави такива хубави свирки,бе?
А той вика:
-Не,бе,не съм аз - едни простаци от квартала...