Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.09.10
11:54

К’во го умувате и го смятате толкова, ставайте треньори на националния и не се хабете с друго :)

VA

19.09.10
12:11

казано от TheRunawy на 19.09.10, 11:43:

http://www.youtube.com/profile?user=tippexperience&annotation_id=annotation_980821&feature=iv

Това е яката ра’ота :D

марулиииииииииииииииииииииииииииииииииии

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

19.09.10
13:31

Ако видите една цица на земята, какво ще направите?

19.09.10
13:48

казано от Thrash на 19.09.10, 13:31:

Ако видите една цица на земята, какво ще направите?

Ще потърся втората. :)

19.09.10
14:20

БЕРБАТОВ - ГОЛЯМ !

19.09.10
14:21

След седмица почва Декстър. Първия час сутринта няма да ме имa. :D

Мнението беше редактирано от TheRunawy на 19.09.10 14:21.

казано от VEGATA на 19.09.10, 14:20:

БЕРБАТОВ - ГОЛЯМ !

АБСОЛЮТНО ! :)

19.09.10
14:24

Значи не съм само аз, дето мисли само за това. : )
Точно ден след рождения ми ден. Хубави неща се случват тоя месец. Електрическа китара, рожден ден, Декстър, училище. :)

http://vbox7.com/play:ef2cca3c
Силна реч ;)

Бах не гледам футбол, но Бербатов е причината да изгледам 1 път на 2-3 месеца 1 мач.... Направо феномен, който казва, че бербо не е за манчестър е долен, ебан, педерас - без извинение!!!! Бербатов президент!!!!

19.09.10
14:30

казано от VEGATA на 19.09.10, 14:20:

БЕРБАТОВ - ГОЛЯМ !

Да, за съжаление Свинчестър спечелиха. Поздравления за Бербатов - късметът му се усмихна и на него най-после.
От друга страна Рой Ходжсън май не беше най-добрият избор за Ливърпул. Аз като отдавнашен фен на този отбор съм посвикнал вече - от ерата Евънс насам титлата все остава за някоя следваща година.

19.09.10
14:31

Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааа ОГРОМЕН ! Обичаме те , Митко !!!!

19.09.10
14:32

Днес получих 3 оргазъма!!!
Бербатов - мерси!! :D

19.09.10
14:34

Не мога да разбера защо ви пука за този човек, който отряза националния отбор в зенита на кариерата си. Той ви плюе в сурата, вие му се радвате.

Естествено, че ще зарежи това стадо от пияници. Циганите в катуна играят по-”отборно”. Футболът в БГ е не на 0 ниво а на -. За какво му е да си губи времето с пияници.... Много се задържа даже в “националния”.

19.09.10
14:40

казано от Владимир92 на 19.09.10, 14:36:

Естествено, че ще зарежи това стадо от пияници. Циганите в катуна играят по-”отборно”. Футболът в БГ е не на 0 ниво а на -. За какво му е да си губи времето с пияници.... Много се задържа даже в “националния”.

Имаш известно право, но пияниците са едно, а националната фланелка - съвсем друго. Бербатов постъпи егоистично. Защо Балъков или дори селяндурът Стоичков не направиха подобно нещо на неговата възраст? Или тогава далаверите бяха по-малко и Батето не колеше и не бесеше? Въпрос на достойнство е това, а Бербатов е доказал, че не притежава такова, какъвто и футболист да е. Предате Тотнъм заради начина, по който си тръгна, беше на път да го направи и със Свинчестър, а с националния направо се подигра. Лигльо.

Дори да лъска скамейките в манчестър, би трябвало да имаш поне малко уважение към него, защото е българин. В България няма футбол, няма национален отбор.

19.09.10
14:47

И преди да си тръгне от националния отбор, и преди да се махне от Тотнъм, такива типове като теб пак говореха така за него. Много добре направи, че се махна.

19.09.10
14:51

казано от Панайот Мочев на 19.09.10, 14:47:

И преди да си тръгне от националния отбор, и преди да се махне от Тотнъм, такива типове като теб пак говореха така за него. Много добре направи, че се махна.

В Тотнъм го направиха футболист. В Германия беше балерина, такава щеше и да си остане. Накрая се оказа, че отбрът, който го създаде, му е твърде малък. Добре, че си има фенове с промити мозъци, та да отбелязват присъствието му на този свят. Манчестър е рядко неприятен отбор - Бербатов и Роналдо си бяха на мястото там заедно с Фъргюсън. Жалко, че си тръгна португалското леке. Е, Нани сега го замества подобаващо.

Boby, ти нахрани целия футболен елит :)

19.09.10
14:54

Може да е неприятен отбор за теб, на мен пък Ливърпул също не са ми приятни. Какво да се прави...

19.09.10
14:56

казано от Владимир92 на 19.09.10, 14:53:

Boby, ти нахрани целия футболен елит :)

Като падат Ливърпул, изпадам в такова настроение. :) Е, свикнал съм. Добре поне, че тази година Левски правят прилично начало на сезона. :)

АВ

19.09.10
15:05

Боби затвори се в някой казан за битови отпадаци или се топни в някой фекален гьол за това което каза, там ти и другите като теб ще си намерите правилното място.

Мнението беше редактирано от Ангел Василев Тодоров на 19.09.10 15:07.

GO

19.09.10
15:13

Макар,че така и не ми процесна видеото..

мамка му трябваше да е 2-2 ! :D:D Да не говорим, че ЧЕЛСИ са по-добри от двата ви отбора ама..

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.09.10 15:15.

казано от Boby_ на 19.09.10, 14:34:

Не мога да разбера защо ви пука за този човек, който отряза националния отбор в зенита на кариерата си. Той ви плюе в сурата, вие му се радвате.

цяла България го плюеше ... много добре направи дори и ти щеше да го направиш това, че другите немогат незначи, че не са виновни ама Бербата като може той е виновен е сега ... Бербати да ви клати се викаше в една песен

19.09.10
15:20

казано от Boby_ на 19.09.10, 14:30:

Рой Ходжсън май не беше най-добрият избор за Ливърпул.

Ами при подобна игра 3 гола са им малко! Не мога да разбера защо си седяха постоянно в тяхната половина.

19.09.10
15:22

казано от Ангел Василев Тодоров на 19.09.10, 15:05:

Боби затвори се в някой казан за битови отпадаци или се топни в някой фекален гьол за това което каза, там ти и другите като теб ще си намерите правилното място.

Отново блесна с интеУект! :D

19.09.10
15:22

казано от Стоянчо на 19.09.10, 15:20:

казано от Boby_ на 19.09.10, 14:30:

Рой Ходжсън май не беше най-добрият избор за Ливърпул.

Ами при подобна игра 3 гола са им малко! Не мога да разбера защо си седяха постоянно в тяхната половина.

Така е, хич ги нямаше днес. Добре, че са Джерард и Торес да вадят по някой мач...

Ангеле не те ли е срам бе приятел.. ако те срещне на улицата точно той ще те навре там дето разправяш ти... нито съм за Пуул нито за Юнайтед ама такива глупости ..... утре ще си купя един обрач, че от тая тяга файда няма никаква..

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 19.09.10 15:28.

19.09.10
15:30

казано от kristiancho на 19.09.10, 15:17:

цяла България го плюеше ... много добре направи дори и ти щеше да го направиш това, че другите немогат незначи, че не са виновни ама Бербата като може той е виновен е сега ... Бербати да ви клати се викаше в една песен

В националния в последните години изобщо не си даваше зор, играеше на бавни обороти, не се раздаваше. Решението му да го напусне е апотеоз на цялото му отношение през годините. Използва националната фланелка, за да си изработи трансфер в Тотнъм, после спря да играе. Не знам коя България го е плюла. Знам само, че сума ти чорбари станаха изведнъж фенове на Тотнъм, когато аспирините го продадоха там, после същото се повтори и с Манчестър Юнайтед. Хора без принципи. Стадо.
Останалите тюфлеци в националния си ги знаем - те толкова си могат. Но нали Барби беше голяма звезда? Той ви го начуква, вие му се радвате. Ако мислите, че това е достойна позиция, ваша работа. Решението да напусне националния също си е лично негово (по-скоро на алчния му мендижър) и показва някои чисто човешки качества.

19.09.10
15:31

казано от kristiancho на 19.09.10, 15:27:

Ангеле не те ли е срам бе приятел.. ако те срещне на улицата точно той ще те навре там дето разправяш ти... нито съм за Пуул нито за Юнайтед ама такива глупости ..... утре ще си купя един обрач, че от тая тяга файда няма никаква..

Ами, ами. Никого никъде нямам намерение да навирам, най-малкото пък заради форумни дрязги. :) И дума не може да става за такова нещо.

VA

19.09.10
15:33

Май на мене ми е най-добре като почти ми е все едно какво става във футболните среди, само ми стига Левски да мачка :D :D :D

Мнението беше редактирано от Vask0 на 19.09.10 15:33.

19.09.10
15:34

Щом се разделихме на чорбари и говедари, ясна е работата...

VA

19.09.10
15:36

по-точно на левскари и свине :D :D :D

19.09.10
15:41

казано от VEGATA на 19.09.10, 15:34:

Щом се разделихме на чорбари и говедари, ясна е работата...

Прав си. Спирам. :) Не му е мястото тук наистина.

а тай... много поздрави от Славия :D:D:D с пожелания за все така публични и красиви ММА побойща на тренировки ... Васко ти трябваше да станеш футболист.Щеше по добре да научиш ММА спорта ми се струва

VA

19.09.10
15:42

Аз по принцип не съм много добър на футбол затова съм и начинаещ в ММА :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1