Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:
VA

20.09.10
15:36

Аз за 50 лева взимам карта ММА и фитнес къде летиш бе момче, иначе само фитнес на това място е 35 :D

ем аз ли летя... или инструкторите.. единия с БМВ-то М-серия пък после нямали пари другия от глава до пети с Адидас ама Адидас ти казвам в България такива не съм виждал има то мирише на Оригинално Баси... и то е нашия фитнес има и най-много момичета казват някой, защото е по-широко има доста машини детоо... само жените си ги ползват абе много Феминистки фитнес :D:D:D ама аз съм там де. Иначе тука ММА-я бил 40лева за фитнес и ММА

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.09.10 15:41.

VA

20.09.10
15:44

То моя фитнес е тип “мазе” машините са не от традиционните ми олд скуул и момиче веднъж на месец да се весне и то некоя приятелка на някой :D :D :D
И как е задяваш ли ги момичетата :D

Бах мойта зала е малка, сравнително прилична, ама никакви жени не ходят :( Само от време на време рецепционистката слиза да “потренира”

VA

20.09.10
15:54

Поне няма как да се разсейваме а тренираме като хората :D

те мен задяват... :D:D:D не не само приятелски разговори и шеги и тук таме да ме помолят да им преместя тежестите или да им покажа упражнение имаше една на 19 ме взе буквално за неин инструктор.. а аз там трябва да върша работа не да се размотавам :D:D:D

VA

20.09.10
15:59

Ех де такъв късмет и аз искам ама няма :D
В моя фитнес само некви боксьори, трибойци, химици и “батковци” по 60-70 кила :D

20.09.10
15:59

Вие двамата защо не си спретнете една отделна тема в която да си “чатите” само вие ...

Другите мъже, жени, юноши и девойки не могат да вземат думата от вас ;)

VA

20.09.10
16:02

Ми те въобще не пишат :D
Аз му казах да си даде скайпа ама той не дава (wasntme)
пс: отивам на тренировка , следващите 2 часа ще си бъбрите спокойно :D

Мнението беше редактирано от Vask0 на 20.09.10 16:06.

кака Либра ни сгълчи значи... много сме й симпатични Васко да знаеш :D:D

20.09.10
16:08

Либра, мисля, че ти липсва социален живот (shake)  (dull)  :D :P : )

мерси Скот за таблицата 12,5% мазнини според един тест:D:D и 10% според тая таблица дето я даде... ама едвали е 10%

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.09.10 16:29.

20.09.10
17:18

К’о ста’а пичове майна :D Абе да ви питам : снощи правих малко позинг и гледам случайно на рамената , бицепса , гърдите (най-вече в горната част) се виждат мн. хубаво вените. Това зависи ли от процента подкожни мазнини :?
Вените изпъкват най-много на предмишниците , много леко на бицепса,гърдите и рамената :)

btw - преди 2-3 месеца като вадих една медицинска бележка от личния , вземат ми мерки - тегло , гръден кош и т.н.
Ся взех такава бележка за даскало (искат ни такива) и гледам - тегло 77кг :D , гръдна обиколка - 108см ... и от всичко само височината съвпада - 176см :D ; А в момента тежа 85,5кг , висок съм 176см , и гръдната обиколка (отпуснат) ми е 112см (стегнат 122см) :D А тогава когато ми измериха обиколката пак леко се бях стегнал :D

Мнението беше редактирано от George на 20.09.10 17:22.

20.09.10
17:29

Много ме дразнят тия лостаджий. Не ме дразни това, че са решили така да тренират. Всеки си троши главата както намери за добре, но защо всичките до един се опитват да вкарат някаква измислена идеология (силно казано) в главата на останалите, опитвайки се да убедят всички, че това е най-готиния, най-трудния, най-полезния, най-всестранно развития и най-ефективния спорт за абсолютно всичко?

Силачите често се ебават само с това, че клека лекува рак, но тия се взимат на сериозно май... Искам Владо92 и брат му да ги набият. :)

вени на гърдите... ти ще си мн. чист бе момче.... на рмаото ръцете да ама .. гърдите

20.09.10
17:37

Генетика, аз при не-искам-да-казвам-колко процента подкожни мазнини също имам на гърдите отстрани. Както и на предмишниците.

аз имам 12,5% :D:D

ПИ

20.09.10
17:39

И аз имам вени по гърдите. Не са изпъкнали, но се виждат.

20.09.10
17:47

Моите изпъкват съвсем леко когато напомпя преди това  (например след серия лицеви) , а през другото време си се видат нормално. Най-много се виждат в горната част и съвсем леко по-средата :D

Цепеняци сте... аз пък се чудя тва Х.И.Т. трениране за гърди може ли да стане :

1.флайс с изтласкване от лег
2.флайс с изтласкване от полулег
3.кофички с кросоувър

какво ще кажете... то като супер серии е един вид

20.09.10
18:03

За напреднали е това Кристиянчо. И аз имам вени по гърдите, но на тоя етап не се виждат много. По бицепса нямам, по рамото малко, но така е на 18-19 % bodyfat, няма как да имам много вени :D

ее, че напредналите да си ползват големи тежести бе :D:D аз не съм и затуй леки .. ще видим де

20.09.10
18:13

казано от kristiancho на 20.09.10, 16:16:

мерси Скот за таблицата 12,5% мазнини според един тест:D:D и 10% според тая таблица дето я даде... ама едвали е 10%

Ти ако си 12%, аз съм 20 :D
Ако си като снимките, си под 10 със сигурност. Плочките почват да се виждат перфектно под 10%.

ем Петко реших тука един тест... и той показа, че имало да сваля 5 излишни килограма... ама нещо не ми се вярва даже искам да кача 5кг :D иначе мога да щипна корема тоест има мазнини :D:D ти имаш ли идея как да разбера колко са без да ходя по лекъри ?

20.09.10
18:21

Формулите са неточни. Най-евтино и горе-долу точно се мерят с калипер.

ахам мерси ... :) сега още месец правя кардио и после трябва да почна нещо за маса като програма :D стига да си продам учебниците навреме да има пари за фитнес :D:D

VA

20.09.10
18:39

Оппа батко ви е тука :D
Кви са тия вени бе бах ва, и аз имам вени и то големи само дето не се виждат :D
Колкото до лостаджиите, пред нас има успоредка и е редовна гледка да дойдат 10 момчета и едно момиче, момичето да седне на трансформатора до лостовете и всички момчета да се съблекат голи до кръста и да правят кофички, после се въртят около мацката и показват напомпаните си 50-60 килограмови телца :D

ее ся моля ти се ... и малките нацепени цицки и още по малките гръбчета :D:D ей да дойда с тебе един път да отидем малко да и оплакнем очите на това девойче да види малко истински тестустерон в действие

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.09.10 18:42.

20.09.10
18:42

Аз сега се хванах да изчистя малко мазно, най-вече заради скапаните паласки , които мразя много. Смятам да чистя до края на другия месец :) .
Някои ми викат - недей да чистиш сега - чисти пролетта. Ако не изчистя сега , до зимата ще стана сиг. с 100 талия и 90кг+ тегло :D Сега съм с 92-3 талия и тежа 85,5кг. Исками се да сваля до 80 (да изчистя мазното най-вече) и след това може пак малко маса за да кача сила. Но като цяло искам вече да работя повече за орелефяване. Предложете някаква програма за релеф ?

Гошко давай сега, че не се знае напролет дали ще ти се занимава :)

VA

20.09.10
18:49

Зимата трудно се чисти. Не съм пробвал. Но пробвах да качвам сила лятото, резултата-5 месеца стоях в застой, ядох здраво, протеинче също взимах, почивах, сменях методики, яко тренирах и пак даже на лежанката дръпнах 5кг назад. Сега като позахладня без да съм взимал нещо си върнах предишното постижение на лежанката и даже качих 5кг :D
Кристианчо, девойчето не е едно, има толкова много компании от “ЖиУотни”+1 момичем тази успоредка половината време ако не и пвоече е заета. Ако някоя група кръстосва квартала като я види се спира, да се понацепат момчетата :D
интересно в моя квартал като изключим някоя групичка от спортистчета, повечето компании са от некжи момчета (говоря за 16-17-18+ годишни) до 60-65кг...

20.09.10
18:50

Програма за релеф няма пич, кардио и диета.

20.09.10
18:56

За оформяне ( повечето повторения с по-лека тежест не даваха ли този ефект ?)

20.09.10
19:02

Оформяне дават конкретни упражнения. Релефа зависи само (главно, всъщност) от храната.

И не, не се чисти трудно зимата. Абсолютно същото ниво на трудност е, каквото е и през лятото. Дали метаболизма ти е бърз или бавен си зависи изцяло от теб. За метаболизъм специално можеш да разчиташ на генетиката само когато си чешеш к*ра, иначе цаката е да забързаш метаболизма с висока честота от определени тренировки и хранения.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 20.09.10 19:04.

ее аз съм 63кг сега... зависи колко са високи :D:D аз ако почна да правя кофички мацката ще се гримира и ще си направи прическата ( знаеш че не е малко време :D ) ... абе заета успоредка Културист ( аз ) и ММА жиуотно ( ти ) ще се освободи успоредката... ако ли не те пускам пред мене и аз обирам отзаде квото остане

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 20.09.10 19:05.

казано от Гoshko96 на 20.09.10, 18:56:

За оформяне ( повечето повторения с по-лека тежест не даваха ли този ефект ?)

именно.. ! и лежанката е за маса ама като правиш 12+ повторения маса няма да качиш нали така ;)

20.09.10
19:17

Глупости. Ще качиш, ако се храниш като за маса!
Релефа не зависи от повторенията. Ако още веднъж го напиша това в този форум, ще е за милионен път.

добрееее прав си ... то и аз правя много повторения и пак качвам маса... наистина ще е от храната като се замсиля... само, че и повторенията би трябвало да качи с едно две три... :) това, че ти Петко правиш 3 повторения само и то перфектно.. примерно едвали Гошко ще може да сложи тежест на щангата за 3 точни повторения ... ние малките се надценяваме имай го в предвид :)

20.09.10
19:33

Абе къде пък съм казал три? Защо всички ми приписват разни реплики?
Да прави колкото иска, но докато не си оправи храненето, няма да види релеф.

20.09.10
19:45

Май ще ударя 1 мелатонин и ще лягам, утре трябва да ставам в 8 и 30, пък въобще не ми се спи, се едно съм испил 3 кафета..

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1