Леле, днеска к’ва закуска беше. :D Бяхме 4 човека на маса за 8 и не ни стигаше място за чинии и прочее.. :D
От пиле с ориз и скара, стигнахме до крем карамели и некви неща, които даже не знам как се казват. :D
27.09.10
11:13
Егати - бесен съм! Питате защо съм спрял да пиша във форума /справка линка долу/. Мамка му всичко ли се комерсиализира толкова? Къде отидоха принципите ядене, тренировка и почивка? Всичко вече ли е хранителни добавки? Защо се получава така? От днес твърдо спирам да пиша из форума - единствено в тази тема ще дращя! Защо да си хабя времето да давам съвети на разни тикви?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/47910/
Изобщо не се ядосвай, в СПАМ темата си има достатъчно мат’риал :D
@ tra’la’la И аз сега видях :D
казано от head_hunter на 27.09.10, 11:13:
Егати - бесен съм! Питате защо съм спрял да пиша във форума /справка линка долу/. Мамка му всичко ли се комерсиализира толкова? Къде отидоха принципите ядене, тренировка и почивка? Всичко вече ли е хранителни добавки? Защо се получава така? От днес твърдо спирам да пиша из форума - единствено в тази тема ще дращя! Защо да си хабя времето да давам съвети на разни тикви?
”Да се ядосваш означава да наказваш себе си за грешките не другите”
Сенека
:) Тикви е имало, има и ще има. Те нямат нужда от помощ. Но освен тях, винаги ще се намери и някой, на когото наистина да си струва да дадеш полезен съвет и той да го оцени.
27.09.10
11:57
казано от head_hunter на 27.09.10, 11:13:
Добре дошъл в моя клуб...
Направо се чудя на железните нерви на Петко К и Стоянчо, които от сума години обясняват на всякакви невъзприемчиви люде.
27.09.10
12:51
Сега ако люсна едно кафе ше неутрализирам ли креа-бомба?
27.09.10
15:06
днеска нямах време за много серии за гърба... и направих скромно лично постижение на тягата (blush) с 1 серия само :D:D
казано от emzo на 27.09.10, 13:36:
Само на тях ли се чудиш ? :D :D :D
Давам ги като събирателен образ на “старите пушки” :P А и ти в последно време си спрял да пишеш много, само ключове тураш :D
http://www.winner.bg/oncorner/read31386.html
Хаха, това трябва да го направят половината наши футболисти! Евала на човека :D
A другия клип -> http://www.youtube.com/watch?v=pceZnp76Uc8&feature=player_embedded
27.09.10
17:37
Написахме си домашната,май може да лягаме вече.. |-)
btw,дали са ни домашна по Геодезия,при това за 4 седмици,че аз мога да я направя 20 пъти по-бързо,интересно ми е ако я начертая и имам отклонения от 1/2 мм дали госпожата ще ме освободи от остатъка от времето или ще ми даде нещо друго? (nmuchfun)
Още един човек ме пита какво взимам като го викнах да ми подаде един дъмбел :D
Между другото , раста яко в момента :)
Нали т’ва беше спам темата ? :D
Между другото охлаждам си компютъра със вентилатор който е срещу отворената кутия.
27.09.10
19:19
А какво взимаш? :D
27.09.10
19:31
тва’ трябва да е комплимент и мене са ми викали в съблекалнята ‘’ ии добре сега какво взимаш... м да бе да нищо не зимал тез на кой ги разправяш’’ :D:D
27.09.10
20:01
Аз пък съм нощна смяна :(
Заровил съм се в бумащина, а сутринта ще включваме трафопоста на Технополис 2. Колегите от Братя Миладинови да извиняват за смущенията :)
Ако някой му се занимава, да обясни с 2-3 думи каква е ползата да се спи по гръб, а не по корем или настрани. Аз винаги спа по корем, по гръб ми е много тъпо и неудобно чак вече, пък се съмнявам като спя по корем да има някакъв проблем ;)
Ако спиш по корем не ти растът бицепсите. Расте ти главно корема и гъза :)
Значи само по корем ще спа вече..стига бе сериозно питам, всеки вика да спя по гръб, пък никой не се обосновава, защо било по-хубаво..ебати ;)
27.09.10
22:04
Важно е да ти е удобно, аз например имам един много лош навик още от детската градина където учителките ни приспиваха с фразата “скрии ръчички затвори очички”. Отогава заспивам с ръце под възглавницата и често като стана понеже главата ми е била върху тях са брутално изтръпнали. Съответно това е нещо много вредно.
Има няколко статии за съня в изданието разгледай ги.
27.09.10
22:19
Според мен по гръб по добре и по лесно се отваря белия дроб и дихателните пътища, а и няма напрежение в никой мускул или орган.
Някой от спецовете поспаланковци да каже :)
Как ли спи г-н Колман :)
Аз спя по корем като жабка :) По гръб хъркам много,дъскорезница съм :D ,милото не може да спи :D
ПП Туко що открих статия за хъркането написана от Иван Шишманов :)
27.09.10
23:12
Сигурно някой пак ми е взел името.
казано от Иван Шишманов на 27.09.10, 23:12:
Сигурно някой пак ми е взел името.
Не знам дали знаеш, но по принцип в литературата и изобщо в книгоиздаването важи правилото на първия. Ако някой вече има официални публикации под името “Иван Шишманов” (а такива вече има от доста преди да се е родил баща ти, а вероятно и дядо ти), следващите го трябва да се разграничат по някакъв начин от първенеца, дори и да се казват по същия начин. Често това се прави с буква от бащиното име или чрез псевдоним - например вместо Иван Шишманов, би могъл да подписваш текстовете си с Иван И. Шишманов. Така че никой не е взел твоето име. :) По-скоро и той е забравил да поясни, че не е ето този Иван Шишманов:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD_%D0%A8%D0%B8%D1%88%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2
:)
28.09.10
05:57
Да, за разлика от някои хора от форума съм чел, закона за авторските права :).
Само си представи Цар Иван Шишман, професор Шишманов и инж. Шишманов, бих казал, че се забелязва доста отчетливо деградиране на родата :D
казано от Иван Шишманов на 28.09.10, 05:57:
Да, за разлика от някои хора от форума съм чел, закона за авторските права :).
Само си представи Цар Иван Шишман, професор Шишманов и инж. Шишманов, бих казал, че се забелязва доста отчетливо деградиране на родата :D
:D Чак пък деградиране. :) Иван Шишман е известен като царят, предал България на Баязид I и после добровлно станал негов васал. :D По-ниско от това не виждам какво може да е...
А по-сериозно може би не е би чак толкова лош владетел - едва ли е имал голям набор от възможности, особено такива, които да не потопят в кръв българските земи.
28.09.10
06:05
Все пак е бил Цар. Той и Цар Симеон виж какви ги свърши ама си е Цар човека и си живее по царски.
Хмм дали нямам да взимам някакви царски имоти :D
28.09.10
11:36
казано от FRANKO1 на 28.09.10, 09:38:
поне за половината В.Търново можеш да претендираш ;)
Да ама на тия имоти не бил плащан данък няколко стотин години, а както знаем НАП и пърДЯНКОВ сега са се емнали да пълнят хазната, така, че едва ли е най удобния момент да си ги искам.
Да не забравяме и за:
казано от Мария Никифорова на 09.06.09, 18:56:
А това е вратата на Шишмановата крепост. Носят се слухове, че нощем бродят призрачни конници. :)
казано от Иван Шишманов на 27.09.10, 22:04:
Важно е да ти е удобно, аз например имам един много лош навик още от детската градина където учителките ни приспиваха с фразата “скрии ръчички затвори очички”. Отогава заспивам с ръце под възглавницата и често като стана понеже главата ми е била върху тях са брутално изтръпнали. Съответно това е нещо много вредно.
Има няколко статии за съня в изданието разгледай ги.
И аз точно така спя.С ръцете под възглавницата и по-точно се опирам на бицепса.Има ли шанс това да попречи за развитието му или нещо по-кофти ... ;x :D Аххх вредни навици ;x
Мнението беше редактирано от iOcean на 28.09.10 11:45.
28.09.10
12:16
казано от iOcean на 28.09.10, 11:44:
И аз точно така спя.С ръцете под възглавницата и по-точно се опирам на бицепса.Има ли шанс това да попречи за развитието му или нещо по-кофти ... ;x :D Аххх вредни навици ;x
Ами със сигурност честото ми събуждане от изтръпнала атрофирала ръка никак не ена добре.
28.09.10
12:21
Малка илюстрация на настроението ми преди да се насоча към фитнеса след края на работния ден!...
28.09.10
12:52
Хоумър бесен,Хоумър троши,Хоумър мачка!!!!!Хрррр!
http://www.officialpsds.com/images/thumbs/Incredible-homer-simpson-HULK-psd9311.png
Мнението беше редактирано от gogata2427 на 28.09.10 12:52.