13.07.10
08:54
Казах, че чакам. ;) Не напълно голи де, без горнища. ;д
Хахахахахаха
Съобщение за грешка Постът Ви се дублира с вече съществува - рекох да пробвам с късата версия хаха, ама ...
@korpusito - Моя нов режим-по цел ден да лежим...
Туй го мога ..... ама в другия живот :D
Пак ЧЕСТИТКА !
http://news.stara-zagora.org/index.php?page=news&c1=167&newsid=12882
Тичането довечера ..... отпада ....
Бахти тъпата държава .....
То бива да не ходя на фитнес, бива да тренирам в нас и по лостове, ама не се търпи вече, писна ми, отивам на щанги в залата с дебелите чичковци!
казано от Thrash на 13.07.10, 10:58:
То бива да не ходя на фитнес, бива да тренирам в нас и по лостове, ама не се търпи вече, писна ми, отивам на щанги в залата с дебелите чичковци!
Сигурен бях, че ще се върнеш ;)
13.07.10
12:17
Всички се връщат. ;)))
Интересно ми е защо почти всички лятото зарязват залите и по лостовете -това си е адската простотия, според мен - къде къде е по-добре в залата.
казано от emzo на 13.07.10, 10:45:
Пак ЧЕСТИТКА !
http://news.stara-zagora.org/index.php?page=news&c1=167&newsid=12882Тичането довечера ..... отпада ....
Бахти тъпата държава .....
Сега заваля якоооо и вече всичко е наред, няма обгазяване и никога не е имало ....
13.07.10
13:28
казано от Миsh0 на 13.07.10, 13:15:
Интересно ми е защо почти всички лятото зарязват залите и по лостовете -това си е адската простотия, според мен - къде къде е по-добре в залата.
Всъщност е много добър избор.Ако си тренирал с ниски повторения и почнеш кофи и набирания по 10,по 15…чувството е готино. :)
Хем рехабилитацийка,хем увеличаване на обема,хем смяна на метода.Пък и на психиката действа положително.
НО клек и тяга поне да не се спират. :)
Изобщо не съм съгласен, че ако спреш залата и само лостове, ще качиш обем. За кеф, може би, да.
казано от Миsh0 на 13.07.10, 13:39:
Изобщо не съм съгласен, че ако спреш залата и само лостове, ще качиш обем. За кеф, може би, да.
Стига с тия мускули де, потренирай за кеф малко. ДедМен-а е прав, приятно е след тежки 1-ци, 2-ки и 3-ки да потренираш нещо лесно като лостове. Отпускащо и като цяло разтоварващо ми се отрази.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.07.10 14:07.
Че то, тренировката си е и за кеф, няма значение каква е. Ако не отиваш с мерак в залата, какъв е смисъла изобщо да се занимаваш ?
Жени, комплекси, социален статус, общо здраве с необходимото зло.. причините са много. :) Аз до ден днешен не знам защо и за какво тренирам и никога не съм знаел, просто си ходя да ми е тежко. ;) Сега искам да отслабна, че да ми порасне хуя с 1-2см. (не, не е мит това) :D
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.07.10 14:49.
чакай,чакай какъв е тоя мит :D Аз откакто тренирам само гледам как да качвам и освен другите мерки май трябваше да си го измеря,че току виж е намалял драстичноо :( ... :)
Мнението беше редактирано от mantodeus на 13.07.10 15:10.
13.07.10
15:18
казано от emzo на 13.07.10, 07:17:
Абе верно се изсипа порой за има няма 2 часа.
Само ти ще си бил :D
Имам талант облаците и последващите ги аварии ме следват :)
казано от Миsh0 на 13.07.10, 14:36:
Че то, тренировката си е и за кеф, няма значение каква е. Ако не отиваш с мерак в залата, какъв е смисъла изобщо да се занимаваш ?
Ако самата тренировка ти е приятна, значи не тренираш правилно ;)
13.07.10
15:36
казано от Миsh0 на 13.07.10, 13:15:
Разнообразие и до някаква степен тренировката на открито ме успокоява.
казано от mantodeus на 13.07.10, 15:09:
чакай,чакай какъв е тоя мит :D Аз откакто тренирам само гледам как да качвам и освен другите мерки май трябваше да си го измеря,че току виж е намалял драстичноо :( ... :)
Аааа, следя се внимателно аз, установил съм, че при мен поне -10кг. са ти +2см.
казано от Никола на 13.07.10, 15:20:
Ако самата тренировка ти е приятна, значи не тренираш правилно ;)
Мазохистите броим ли се?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.07.10 15:48.
Никола, ти бъркаш лесно с приятно. И отново не съм съгласен - ако н го правиш първо за себе си и искаш сам, за какво се бъхтиш, иначе ? И да, случвало ми се е да припадна 1 път, повръщал съм няколко пъти, но казвам че ми е кеф и ходя с мерак.
казано от Миsh0 на 13.07.10, 15:56:
Никола, ти бъркаш лесно с приятно. И отново не съм съгласен - ако н го правиш първо за себе си и искаш сам, за какво се бъхтиш, иначе ? И да, случвало ми се е да припадна 1 път, повръщал съм няколко пъти, но казвам че ми е кеф и ходя с мерак.
мързи ме да споря пич.
ходи :D
Че за това не може да се спори. Ако не ми беше приятно да тренирам, нямаше да го правя. Аз по принцип избягвам да правя неща, които са ми неприятни.
Както всичко си има + и -, така и тренировките. В този смисъл, от една гледна точка е приятна, а от друга не.
Едва ли на някой му е приятно да припада след тягата или неприятно ако увеличи работните тежести някъде и т.н.
Ами чак да припадам не ми се е случвало досега. Все пак, не знам защо бъркате приятна тренировка с лека ;)
Хех. По - скоро целях да разгранича тежка от ултра-тежка. Лека не значи приятна.
13.07.10
21:38
Aз сега ставам.
(.)
14.07.10
07:03
Ох.... : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Дайте сега да разясним видовете тренировки.
1.Нискоефективни (с тях не се занимаваме)
2.Средно и високоефективни
2.1 Приятни (бодибилдинг в регулирана зона от 3-4 серии,6-8 повторения,средна интензивност,разделяне на мускулните групи,клек и тяга по желание)
2.2 ...
2.3…
2.4…
Ефективната тренировка далеч не винаги е приятна,защото има упражнения ,които не харесваме,а правим насила.Има дни,вкоито не ни се тренира,но го правим въпреки това.Има периоди в годината,в които за да излезем от застой трябва да увеличим обема или интензивността на тренировката ударно.И обратно,понякога трябва да си вземем почивка,но ни се тренира ужасно много.
Положението с лостовете е подобно.Би ми се отразило страхотно и на силата,и на масата,ако оставя изцяло упражненията за горна част в залата и започна само набирания и кофички.Няма да обяснявам защо,едно че не съм сигурен и аз и второ - постът става много дълъг.Естествено,след 1,2 месеца някъде пак трябва да се почнат тежките и малко на брой повторения,по същите причини.
Липсва ми времето,когато тренирах със собствено тегло. :) Липсва ми усещането за напомпано тяло,от години не съм се усещал така,хах.
Забележка: ефективността не зависи само от тренировката,говорим теоретично,затова не уточнявам вида тренировка.
Мнението беше редактирано от BusyMan на 14.07.10 07:05.
Тая пикла от долния етаж пак ме събуди с “ти си моя ангел, ти си моя бог, ти си моя дявол, силен и жесток”.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.07.10 08:36.
казано от Thrash на 14.07.10, 08:30:
Тая пикла от долния етаж пак ме събуди с “ти си моя ангел, ти си моя бог, ти си моя дявол, силен и жесток”.
Споко, ако те будеше с трясъка на 200кг щанга, стоварвана на пода...нЕмаше да ти е по-добре. :D
Сигурно. Чалгата ми е като гладуващите деца - хич не ме ебе. И да ми го набиваш в главата, все едно рояк мухи обикалят полюлея в стаята ми.
14.07.10
09:13
Доста си интересен.
казано от Thrash на 14.07.10, 09:05:
Сигурно. Чалгата ми е като гладуващите деца - хич не ме ебе. И да ми го набиваш в главата, все едно рояк мухи обикалят полюлея в стаята ми.
Хахахаха - е тва е лаф :)
Ама пък като стана дума за тези деца, наистина защо да ме ебе? Техен проблем. Изнервих се когато събираха пари за Хаити - еми има червен кръст, организации разни - те са за това - да помагат. Случвало ли се е някога да се прави такова благотворително мероприятие за България? Мигър малко наводнения имаше преди 2 години и какво ли не.....