20.06.10
17:24
Здравейте! Въпроса ми за л-карнетина е: Дали да го пия? Защото съм на пръв поглед слаб... слаби крака ръце ( в смисъл тренирам си ама не съм много голям ) но имам шкембенце, което ме побърква! Тичам си тренирам на лостове(преди ходех на фитнес но на открито ми е по- кеф) коремени преси всичко ... постегнах се ама мазното пи коремчето си стои. Факт е, че не съм се занимавал стриктно с режима си на хранене въпреки, че се стремя да се храня правилно( според ББ тийм съветите)... та според вас да пия ли?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.06.10 17:52.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимЕпа ако имаш за какво ти е. Пий си го преди тренировка и сутрин като станеш.Ако няма кофейн или нямаш проблеми със съня може и вечер.И е Л-карнИтин
а това, че иначе съм слаб... защото все пак искам да кача малко мускулна маса...
21.06.10
06:30
еми предполагам не си тренирал до сега и затова си слаб. От друга страна си имал лош хранителен режим довел до отлагане на мазнини по корема, не виждам какъв е проблема?
Л-карнитина не гори мускли спокойно :) Вече кое гори мускул може да четеш навъсякъде :) И все пак няма да ти попречи да качиш ММ според мен но двете трудно се съчетават.
Мнението беше редактирано от Riko на 21.06.10 16:54.
22.06.10
10:10
казано от PlamskI на 21.06.10, 06:51:
ти явно не си прочел какво казах... но все тая май ще пия.
четох ама за режима дето си го имал до ся съм прав, и понеже не искаш да го промениш ще разчиташ на Л-карнетин, ами няма да стане
е, чакай бе ;) ти не знаеш какъв ми е бил режима... е да не е бил строг ама не е включвал сладки работи (освен мед и плодове-предимно преди обед) мазничко хапвам основно на закуска с яйцата... какъв друг да е...
23.06.10
10:16
казано от PlamskI на 22.06.10, 18:38:
е, чакай бе ;) ти не знаеш какъв ми е бил режима... е да не е бил строг ама не е включвал сладки работи (освен мед и плодове-предимно преди обед) мазничко хапвам основно на закуска с яйцата... какъв друг да е...
еми знам защото съм се убедил че човек изглежда така както се храни (разбирай по принцип, не от ден седмица или месец)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече