Georgi Vladimirov's LOG

Темата е заключена.
Прескочи до:

Плагиат!!! Само да не ти омръзне от телешко. :)

Е и да ми омръзне винаги мога да отида до магазина и да си взема пилешко/свинско. Но едва ли ще го направя като знам, че във фризера ме чака “био” телешко със сигурен произход. Лошото е, че много го натиснах (почти 2кг съм изял за 2 дена) и ще свърши по-бързо от предвиденото :D

Храна:

13:30 - 7 телешки кюфтета, 3 фпх, намазани с дом. лютеница(люта), 3 сурови чушки с малко сирене, парче печена тиква с мед и орехи, кисело мляко с пшенични и овесени трици, канела, какао и сладко от круши (без захар)
ТРЕНИРОВКА
19:00 - 8 телешки кюфтета, 4 фпх, намазани с 200гр. извара и дом.лютеница, малко броколи и зеле от туршия

700-800гр. телешко на кайма замина :D

Tренировка:
Лежанка:
16х40кг(загрявка)
10х70кг
1х95кг
1х100кг
6х80кг
6х80кг
Полу-лег с дъмбели:
10х26кг
8х26кг
8х26кг
Флайс с дъмбели (полу-лег):
10х16кг
10х16кг
10х16кг
тук малко по-лекичко го направих(предишната тренировка правих с 20кг флайса)
Раменни преси с дъмбели:
10х20кг
10х20кг
10х20кг
Хеликоптер с крив лост:
10х25кг
10х25кг
10х25кг
Повдигане на ръцете напред с дъмбели:
8х10кг
8х10кг
8х10кг
Лежанка тесен хват:
10х50кг
8х50кг
8х50кг
Разгъване с дъмбел зад глава:
10х25кг
8х25кг
Разгъване на скрипец с въже:
10х35кг
10х35кг
8х35кг

Трицепса не беше напълно възстановен от събота, за това по-леко. Иначе като цяло доста обемна и изтощителна тренировка (около 30 серии гърди рамо и трицепс), в която си поставих нов (но желан от доста време) личен рекорд на лежанката - 100кг. и то сравнително лесно ги бутнах (очакванията ми бяха, че ще се гърча много, но си ги вдигнах чисто без мостове, гърчове и т.н. :D, даже този дето ме пазеше ми каза да направя още едно, но нямаше смисъл :D)

Мнението беше редактирано от Георги Владимиров на 14.11.11 20:03.

Днес стабилно спане - близо 14 часа. Явно съм натрупал бая умора през седмицата :) Днес и утре ще са пълен релакс - почти само ядене и спане :D

Днес размазах краката на гладно след повече от 18 часа фаст (заедно с тренировката стават към 19 и половина)

Клек:
10х60кг
8х80кг
6х100кг
4х120кг
8х60кг
Лег-преса: (в тази зала е доста по-трудна, в другата 150кг са ми по-леки)
12х100кг
12х100кг
10х100кг
Разгъване за предно бедро: (тук е същото 20кг отговарят на 40кг в другата зала :D)
16х20кг
12х25кг
12х25кг
и вече едвам ходех и ми се подкосяваха краката :D
между повечето серии (особено на клека) в почивките правех на аддуктор машината за разгрявка/разтягане
Сгъване за задно бедро:
20х20кг
10х30кг
10х30кг
10х30кг
Прасец на калф-машина:
7-8 серии по 16-20 повторения с 80кг
Корем - различни упражнения общо към 6-7 серии

Храна:
16:30 - 1 банан, последван от 35гр. протеин
17:10 - 350гр. дом. телешка кайма (8 кюфтета), 150-170гр. дом.пълн.хляб и 1 бурканче(от малките) с дом. лютеница (доволно люта :D), 20гр. мед
19:40 - 6 яйца с кашкавал и шунка, малко варено телешко с гъбен сос и картофено пюре, малко салата зеле със зехтин, половин кофичка кисело мляко с мюсли(със сушени плодове), пшенични трици, какао, орехи  и сладко от круши

Не съм попълвал от 2-3 седмици, но често казано си ме помръзва, а и няма какво толкова, то почти всеки ден е едно и също. Вече не се храня циклично. Не е лошо, но за сваляне. Ако искаш да качваш е трудна работа. Просто ми писна след поредното преяждане (все пак трябва да си набавя калориите) после 2-3 часа да ме боли стомаха и да се е издул като плондер. На пролет вероятно ще чистя с циклично, но естествено няма да има такива промишлени количества храна на 1 ядене :) А, също така си взех мултивитамини и допълнително пия витамин Ц - все пак зимата е сезона на болестите :) Ето и отчета за днес..

Ставане 7:15
- кафе и зелен чай
9:30 - 3 яйца + 3 белтъка, сирене и спанак на омлет, 100-тина грама домашен пълн.хляб, ВИТАМИНИ
13:00 - 5 телешки кюфтета, ориз*, 60гр. дом. пълн.хляб, 40гр. черен шоколад (70%), малко дом. козе сирене, ВИТАМИНИ
-зелен чай и 1 гр. витамин Ц
ТРЕНИРОВКА
17:30 - малко парче домашен щрудел и 30-тина грама протеин
18:10 - 2 телешки кюфтета, консерва скумрия, ориз* и малко дом.пълн.хляб, 4 малки овесени бисквитки(по 10гр.)
хх:хх - ще допълня, сигурно яйца или риба

Вода 3+ литра

*ориза е 100гр. императорски и 50гр. кафяв, измерени в сурово състояние и разделени на 2 яденета преди/след тренировка

ТРЕНИРОВКА - цици
Лежанка:
14х50кг
10х70кг
6х80кг
1х100кг
6х80кг + 8х50кг дроп
Горна лежанка с дъмбели:
8х26кг
10х26кг
8х26кг
Флайс горна лежанка:
8х20кг
8х20кг
8х20кг
Кросоувър:
15х50кг
14х50кг
12х50кг
Кофички: (не бях правил от поне 2-3 месеца)
3х10 собствено тегло
2 серии на някви машини по 15-20 повторения за изпомпване, малко стречинг и палих колелото към нас :D

Вчера тренирах гръб, днес имам мускулна на КОРЕМА (е и на перките малко де, но ...). Тяга не съм правил, просто си нямам идея от какво е :D Вероятно от мечката. Обикновено тренирам корема стабилно в тройни, четворни суперсерии, добавена тежест и мускулна треска на корема в близките 3 месеца не съм имал :D Както и да е (като дъртия от 7 часа разлика :D) след малко отивам да смажа рамото, ако не ме мързи ще се отчета за днес по-подробно.

1) 3 яйца + 3 белтъка, сирене и спанак, домашен пълнозърнест хляб
2) 3 телешки кюфтета с дом.пълн.хляб и ябълка
ТРЕНИРОВКА
3) протеин и домашен тиквеник
4) 4 големи телешки кюфтета с 60гр. дом.пълн.хляб и 150гр. салата зеле със зехтин и лимон
5) предстои

Течности: около 3 литра вода, 1 зелен чай, 1 кафе и 1 изотон

Раменни преси с дъмбели:
2-3 серии загрявка
8х22кг
10х22кг
8х22кг
Хеликоптер с прав лост:
10х25кг
10х25кг
10х25кг
Разтваряне на машина за средно рамо(бая трудничко беше):
10х30кг
10х30кг
10х30кг
Повдигане на ръцете напред:
8х9кг
8х9кг
и 2 серии повдигане на страни
Задно рамо на пек-дек 2-3 серии

Е карах 2 седмици на сплит (по 1 мускулна група на тренировка) и не мога(не, че не мога, просто не ми е приятно). Просто не е моя тип трениране. Но сега идва и другия момент, не мога да си намеря подходяща програма ...  нещо от сорта на 5х5, но ми се тренира и искам поне 4 пъти седмично, но пък и да не претренирам. Абе сложно си е, ако някой има предложение, моля да сподели :D

Ехааа, чак толкова предложения не очаквах. Направо да не може да си избере човек :D :D

иначе днес не можах да измисля как точно да тренирам и си продължих като предишната седмица - гърди. Само, че правих малко по-различни упражнения - лежанка, горна лежанка, 30-тина набирания (не знам що :D), кофи с тежест и накрая за изпомпване флайс, хамър машина и няква друга машина, с повечко повторения и по-малко кила.

Здравейте.. имам нужда от помощ. Почнах да тренирам Винг-Чун, но не искам да спирам с щангите, но определено ако продължавам да тренирам както преди + 3 винг чун тренировки седмично, без никакви добавки (само витамини), ще претренирам 100%. Та моля някой, който е тренирал (тренира) бойно изкуство + фитнес, да предложи как да процедирам в залата. Мисля си за силови тренировки от сорта на 5х5, или нещо такова - по-базови упражнения, не много повторения, кръгов тип (не по 1 мускулна група на ден примерно). Ям доста стабилно качествена храна, на по-късен етап може да зема някое протеинче/аминокиселини, да си подпомогна възстановяването, но за сега само на яко хапване. Въобще нямам опит още с винг-чуна, за сега, и тренировките не са кой знае колко изтощителни, но рамената го отнасят стабилно (и краката-колената), не мисля да ги тренирам и във фитнеса (или ако го правя, ще е по-рядко)

Започнах уроци по химия и билогия, че ще кандидатствам медицина/стоматология, та нямам много време, за това рядко ще пиша в дневника, ей така като се сетя и ми е кеф (и имам време естествено). В момента не се ограничавам от нищо, бях стигнал 78кг, но предишната седмица бях много натоварен и нямах време за тренировка, че даже и за хранене (по 2-3 пъти максимум), та бях 2-3кг надолу. Сега съм около 76кг сутрин на гладно(трябва да се измеря тия дни, ама все забравям)

Общо взето храната ми е еднотипна, основната, иначе след нея обикновено хапвам разни глезотийки :D
Закуска: 3 яйца+3 белтъка, сирене и спанак, домашен пълнозърнест хляб (от няколко месеца всяка сутрин ям такова)
На училище: 4 телешки кюфтета с малко пълнозърнест хляб и 2 кекса от лавката (някви нови, взех си 1 и ми хареса, та взех още 1 :D)
Преди тренировка: към 300гр. пилешко с гъби и малко императорски ориз
След тренировка: 2 телешки кюфтета, 200-250гр. пилешко с гъби, 100-тина гр. пълн.хляб, малко извара с лютеница и луканка, за десерт 3 парчета домашен щтрудел с 10-тина глътки домашно прясно мляко :D

Тренирах гръб, не ми се описва, главно за ширина, тяга не правих (тия дни ще я напъна, ако съм в кондиция да сложа едни 160, че последния път 150 ми бяха доста леки) и накрая 20 минути велоергометър монотонно, но с относително бързо въртене и с по-голямо съпротивление.

Здравейте, не съм писал от доста време, реших да почна да пиша пак, пък ще видиме до кога :D В момента съм в период на намаляване на подкожните мазнини с максимално запазване на мускулна маса (до колкото е възможно), тоест гледам да не падам много на килограми :) От тази седмица започнах нещо като ротация (http://www.youtube.com/watch?v=3gicPn3nAPQ&feature=plcp). Днес и вчера бях на нула грама въглехидрати и почти без мазнини (само яко протеин). Тренировките са в суперсерии, няма точно определен сплит или схема. Вчера правих за първи път тръстъри (ужасно, в добрия смисъл упражнение). 4 суперсерии тръстъри + суингове с 19кг дъмбел (няма пудовки в залата). Е мога да ви кажа, че след една такава суперсерия 1 минута дишах като кон и имах чувството, че ще припадна. Нека не забравяме и, че тренировката е на 0 грама въглехидрати и почти 0 гр. мазнини. После правих още суперсерии обърщане+изтласкване, суингове, малко бицепс и трицепс, корем ... всичко в суперсерии. Имах намерение и кардио да правя, но просто беше невъзможно след такава тренировка :D

След обяд ще напиша отчета за днес. Преди малко след лека тренировка (разтягане на цялото тяло + корем) си направих една снимка пред огледалото в банята, където винаги изглеждам такъв какъвто не съм (нацепен). Ще я пусна днес, но е доста “нереална”. Общо взето така изглеждам само пред огледалото в банята, изсушен (без въглехидрати) и с напомпани плочки :D

Ето днешните “тоалетни” снимки :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1