s-drol (superdrol) има ли странични ефекти и как да ги предотвратя? HELP PLS

Темата е заключена.

07.07.10
13:32

Преди няколко дена купих 1-на опаковка s drol,протейн,гейнер,аминоBCAA за да кача малко маса.S-drol-a все пак е анаболен продукт интересувам се дали може да имам някакъв проблем повреме или след цикала като гинекомастия,черен дроб или подобни като с анаболите? Пия по 2 хапчета на ден от s drol-a.

Темата беше редактирана от head_hunter на 25.07.10 16:38.

Анонимен

07.07.10
14:30

gohard.org lock

07.07.10
14:39

Защо да е лок бре, такива продукти си се обсъждат тук. Даже Преслав ползваше зимата.

07.07.10
15:22

Прохормоните са си стероиди с леко променена формула, за да могат да се продават легално, което означава, че плюсовете и минусите от използавнето им са същите.

СБ

07.07.10
16:29

Супердрол НЕ Е прохормон,а си е стероид, и то не мек. Задължително се прави РСТ, като се взимат протектори за черния дроб, за тестостерона, а и евентуално лекарства от типа Nolvadex , Clomid, нищо,че продукта по принцип не би трябвало да ароматизира. Също така може да се вземе и продукт за нормализиране на холестерола ако има нужда.

21.07.10
01:17

А откъде си го купи, ако не е тайна?

Vask0

21.07.10
06:59

казано от Сила БГ на 07.07.10, 16:29:

Супердрол НЕ Е прохормон,а си е стероид, и то не мек. Задължително се прави РСТ, като се взимат протектори за черния дроб, за тестостерона, а и евентуално лекарства от типа Nolvadex , Clomid, нищо,че продукта по принцип не би трябвало да ароматизира. Също така може да се вземе и продукт за нормализиране на холестерола ако има нужда.

Направо го отказа  :D
пс: виж в нета или в аптеките. За тестостерона ще ти трябва и трибестан след цикъла

КК

21.07.10
09:48

Carsil 2 x 2 (22.5мг) през целия цикъл
1 опаковка Clostilbegyt веднага като свърши цикъла (по 1 на ден, май бяха 10 хапа)
2 седмици трибестан 2х2 ведната каго свърши clostila

Мисля, че е достатъчно.

21.07.10
10:21

По аптеките абсурд. А в нета навсякъде пише, че е спрян отдавна от производство, та затова се зачудих колегата откъде го е докопал.

СБ

21.07.10
16:57

CARSIL е смешно ниско доризан продукт на активната съставка SIlymarin. Насочи се към продукта на Primaforce PRO-LIVER. Защо никога, когато се задават въпроси за такъв тип продукт никога не казвате на колко сте години и какъв ви е стажа в залата.

КК

21.07.10
17:01

казано от Сила БГ на 21.07.10, 16:57:

CARSIL е смешно ниско доризан продукт на активната съставка SIlymarin. Насочи се към продукта на Primaforce PRO-LIVER. Защо никога, когато се задават въпроси за такъв тип продукт никога не казвате на колко сте години и какъв ви е стажа в залата.

Що поколения културисти, щангисти и плажни зобисти са “отгледали” родните ни carsil и tribestan, възможно е да има и по-добри продукти вече, но чак да го наречеш смешен, е несериозно :)

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 21.07.10 17:02.

21.07.10
17:04

А ти си ги гледал в какви дози ги пият ли ? Щото и твойто изказване е несериозно ....

Мнението беше редактирано от emzo на 21.07.10 17:04.

КК

21.07.10
17:08

Ами не, 2х2 е абсолютно достатъчно, ако пие 2 хапа на ден (както е написал), тоест 20мг на ден.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 21.07.10 17:09.

Камен Каменов стига с глупави тиин изказвания. Нито знаеш кой какво колко е взимал нито кой с какво колко се е пазил и възстановявал.
Това, че няма много (само един двама) умрели БГ зобачи не означава, че Карзил и Трибестан са много действащи.
Истината е, че potrebitel82 (предполагаме, че е набор 82) е хубаво да даде повече данни, за да бъде насочен към по оптимален продукт. Може това което си е харесал, да не е неговата добавка.

СБ

21.07.10
17:28

Карсил дори излиза и по-скъпо от Про-Ливър. Ето то и следната калкулация: Една опаковка pro-Liver има 14 400 мг от активната субстанция и струва 39 лв. Средната цена на Карсил е 9 лв. за 30 по 90 мг. Ако се опитаме да го приравним към Pro-Liver, ще се установи,че са ви необходими 5.33 опаковки Карсил за това количество, което е с около 7 лв. по-скъпо. Да не говорим, че в Pro-Liwer е добавен и друг много силен протектор - N-Acetyl-Cysteine. Просто и като цена, и като дози и като съставки са несравними двата продукта.

head_hunter

21.07.10
18:15

Интересно защо никой не споменава Лив-52?

22.07.10
08:34

Наи-добрият хеметопротектор които доказано ретенерира чернодробни клетки е Есенциале Форте!
Кратка информация:
Улеснява регенерацията на увредената чернодробна тъкан. Нормализира обменните процеси в чернодробните клетки. Елиминира условията за литообразуване в жлъчката.

При увреден дроб с ограничена обменна активност , есенциалните фосфолипиди са готов богат пластичен и енергетичен материал, идентичен на произведените от организма фосфолипиди, които директно се усвояват от чернодробните клетки, участват в изграждането на техните мембрани и се пренасят от жлъчния секрет.

Така по физиологичен начин и без предизвикване на странични ефекти те нормализират ензимните активности на чернодробните функции, енергийния баланс и регенеративните способности на чернодробната тъкан.  И все пак преди започването на каквато и да е терапия или диета е желателно да се консултирате с вашия личен лекар

Мнението беше редактирано от caihundrel на 22.07.10 08:39.

22.07.10
15:48

Колко Есенциале си изпил, усети ли да ти регенерира дроба :)
аз съм пил доста, не мога да кажа карзил,лив52,NAC или което и да е подобно,да е по-добро от другото...
Някой в gohard пусна някво инфо, че изварата и сурватката са най-яките чистачи на черния дроб, интересно ми стана доста.

22.07.10
18:17

а ти изобщо някакви изследвания правил ли си ?Или чакаш да почустваш нещо от хематопротектор?

23.07.10
16:11

Не си правя, ама долу горе се ориентирам по чувството на тежест под ребрата, ако спре да ме боли, значи продукта става.
Другото което наблюдавам-след тежка парти вечер ако на сутринта взема нещо от сорта, по-бързо ми се прояснява главата.
Тази пролет пробвах детокса с лимони и зехтин, не го докарах до края, може би цял месец ме боля дроба, почнах друга стратегия -вода до удавяне и съм много доволен .

on topic
миналото лято пробвах С-дрола, много токсично ми дойде, имах протектори ‘’от-до’‘, просто станах на парцал за нямаше и 10 дни, чаках да отмине тази ‘’умора’’ но ми писна и канселирах цикъла, продадох останалите таблетки на познат който имаше опит със стероиди, дори и той каза, че се чувствал като ударен самолет ...

Мнението беше редактирано от karlo на 23.07.10 16:20.

23.07.10
16:18

черен дроб не боли

23.07.10
16:22

да бе , кво прай, сърби ли :))))

23.07.10
16:25

не боли мойно момче питаи някои доктор до ти обясни
черен дроб се уголемява изменя положението си но не боли

23.07.10
18:04

ае байхундрел, вече взе да се забравяш
ти ще ми казваш какво чувствам ли ? и не съм само аз дето го БОЛИ, познавам доста хора ;)
Пожелай си, да ни ти идва на главата ...
и освен ако не си поне студентче медицина, няма как да ти взимам постовете по такива специфични теми на сериозно, заради едните цайси не ми го давай капацитет :D

23.07.10
18:09

капацитет съм и то такъв че точно ти не можеш да ми стъпиш и на малкият пръст точно на тая тема.повече няма да ти отговарям щото явно  си някво смешно хлапе което явно повтаря нещата дето е чуло от  нацепените батки по залите .само не го казваи това за черният дроб пред хора които разбират че много ама много ще ти се смеят....

Vask0

23.07.10
18:16

Един въпрос-защо след като очевидно ви се създават проблеми с черния дроб и се чувствате скапани продължавате със зобането? Това някаква форма на мазухизъм ли е, не мога си го обясня щом нямате състезателни цели ама все пак ваше си е тялото ко щете идете скочете от небогостъргач :D

КК

23.07.10
18:22

“Болки” или по-точно тежест в черния дроб или сърцето обикновено се дължат на подуване на червата и се добива чувство на дискомфорт. Няма как да да си преебеш черния дроб до такава степен от няколко хапа.

23.07.10
19:34

ontopic
автора ако все пак ще правиш цикъл, ти препоръчвам следните :

Red Yeast Rice (екстракт от червени оризови дрожди) пази сърдечносъдовата с-ма.

Milk Thistle (Магарешки бодил 80% standardized Silymarin) – добре е да го започнеш отпреди цикъла,по време и при PCT

Черен дроб : KR-ALA, NAC (N-Acetyl-Cysteine), Lecithin.

Холестерол : Sesathin, Guggul, CoEnzyme Q10 ,fish oil, niacin, чеснов Pantethine.

Кръвно налягане: Coenzyme Q10, чесън

Задължително ‘’След стероидна терапия’‘(PCT).

23.07.10
22:58

Karlo стига вече смешни съвети пич - антиоксиданти ли му препоръчваш???
А по темата - наи-добрият хематопротектор вече казах кои е , тоест тои даже не е хематопротектор ами и регенерира за разлика от другите продукти
А наи-добрият продукт за възстановаване на сперматогенезата е Прегнил - прочети всичко за него !

25.07.10
07:51

брато ти си някъф олигофрен, вече ми стана ясно :)

25.07.10
12:10

Може да съм олигофрен но поне си мълча като не знам нещо

head_hunter

25.07.10
16:38

Айде и тая тема ключ!
Първо щото забранени медикаменти не се обсъждат и второ добрия тон отиде на майната си!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1