07.07.10
13:32
Преди няколко дена купих 1-на опаковка s drol,протейн,гейнер,аминоBCAA за да кача малко маса.S-drol-a все пак е анаболен продукт интересувам се дали може да имам някакъв проблем повреме или след цикала като гинекомастия,черен дроб или подобни като с анаболите? Пия по 2 хапчета на ден от s drol-a.
Темата беше редактирана от head_hunter на 25.07.10 16:38.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
07.07.10
14:30
gohard.org lock
Защо да е лок бре, такива продукти си се обсъждат тук. Даже Преслав ползваше зимата.
Прохормоните са си стероиди с леко променена формула, за да могат да се продават легално, което означава, че плюсовете и минусите от използавнето им са същите.
07.07.10
16:29
Супердрол НЕ Е прохормон,а си е стероид, и то не мек. Задължително се прави РСТ, като се взимат протектори за черния дроб, за тестостерона, а и евентуално лекарства от типа Nolvadex , Clomid, нищо,че продукта по принцип не би трябвало да ароматизира. Също така може да се вземе и продукт за нормализиране на холестерола ако има нужда.
21.07.10
06:59
казано от Сила БГ на 07.07.10, 16:29:
Супердрол НЕ Е прохормон,а си е стероид, и то не мек. Задължително се прави РСТ, като се взимат протектори за черния дроб, за тестостерона, а и евентуално лекарства от типа Nolvadex , Clomid, нищо,че продукта по принцип не би трябвало да ароматизира. Също така може да се вземе и продукт за нормализиране на холестерола ако има нужда.
Направо го отказа :D
пс: виж в нета или в аптеките. За тестостерона ще ти трябва и трибестан след цикъла
21.07.10
09:48
Carsil 2 x 2 (22.5мг) през целия цикъл
1 опаковка Clostilbegyt веднага като свърши цикъла (по 1 на ден, май бяха 10 хапа)
2 седмици трибестан 2х2 ведната каго свърши clostila
Мисля, че е достатъчно.
По аптеките абсурд. А в нета навсякъде пише, че е спрян отдавна от производство, та затова се зачудих колегата откъде го е докопал.
21.07.10
16:57
CARSIL е смешно ниско доризан продукт на активната съставка SIlymarin. Насочи се към продукта на Primaforce PRO-LIVER. Защо никога, когато се задават въпроси за такъв тип продукт никога не казвате на колко сте години и какъв ви е стажа в залата.
21.07.10
17:01
казано от Сила БГ на 21.07.10, 16:57:
CARSIL е смешно ниско доризан продукт на активната съставка SIlymarin. Насочи се към продукта на Primaforce PRO-LIVER. Защо никога, когато се задават въпроси за такъв тип продукт никога не казвате на колко сте години и какъв ви е стажа в залата.
Що поколения културисти, щангисти и плажни зобисти са “отгледали” родните ни carsil и tribestan, възможно е да има и по-добри продукти вече, но чак да го наречеш смешен, е несериозно :)
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 21.07.10 17:02.
А ти си ги гледал в какви дози ги пият ли ? Щото и твойто изказване е несериозно ....
Мнението беше редактирано от emzo на 21.07.10 17:04.
21.07.10
17:08
Ами не, 2х2 е абсолютно достатъчно, ако пие 2 хапа на ден (както е написал), тоест 20мг на ден.
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 21.07.10 17:09.
21.07.10
17:16
Камен Каменов стига с глупави тиин изказвания. Нито знаеш кой какво колко е взимал нито кой с какво колко се е пазил и възстановявал.
Това, че няма много (само един двама) умрели БГ зобачи не означава, че Карзил и Трибестан са много действащи.
Истината е, че potrebitel82 (предполагаме, че е набор 82) е хубаво да даде повече данни, за да бъде насочен към по оптимален продукт. Може това което си е харесал, да не е неговата добавка.
21.07.10
17:28
Карсил дори излиза и по-скъпо от Про-Ливър. Ето то и следната калкулация: Една опаковка pro-Liver има 14 400 мг от активната субстанция и струва 39 лв. Средната цена на Карсил е 9 лв. за 30 по 90 мг. Ако се опитаме да го приравним към Pro-Liver, ще се установи,че са ви необходими 5.33 опаковки Карсил за това количество, което е с около 7 лв. по-скъпо. Да не говорим, че в Pro-Liwer е добавен и друг много силен протектор - N-Acetyl-Cysteine. Просто и като цена, и като дози и като съставки са несравними двата продукта.
21.07.10
18:15
Интересно защо никой не споменава Лив-52?
22.07.10
08:34
Наи-добрият хеметопротектор които доказано ретенерира чернодробни клетки е Есенциале Форте!
Кратка информация:
Улеснява регенерацията на увредената чернодробна тъкан. Нормализира обменните процеси в чернодробните клетки. Елиминира условията за литообразуване в жлъчката.
При увреден дроб с ограничена обменна активност , есенциалните фосфолипиди са готов богат пластичен и енергетичен материал, идентичен на произведените от организма фосфолипиди, които директно се усвояват от чернодробните клетки, участват в изграждането на техните мембрани и се пренасят от жлъчния секрет.
Така по физиологичен начин и без предизвикване на странични ефекти те нормализират ензимните активности на чернодробните функции, енергийния баланс и регенеративните способности на чернодробната тъкан. И все пак преди започването на каквато и да е терапия или диета е желателно да се консултирате с вашия личен лекар
Мнението беше редактирано от caihundrel на 22.07.10 08:39.
Колко Есенциале си изпил, усети ли да ти регенерира дроба :)
аз съм пил доста, не мога да кажа карзил,лив52,NAC или което и да е подобно,да е по-добро от другото...
Някой в gohard пусна някво инфо, че изварата и сурватката са най-яките чистачи на черния дроб, интересно ми стана доста.
22.07.10
18:17
а ти изобщо някакви изследвания правил ли си ?Или чакаш да почустваш нещо от хематопротектор?
Не си правя, ама долу горе се ориентирам по чувството на тежест под ребрата, ако спре да ме боли, значи продукта става.
Другото което наблюдавам-след тежка парти вечер ако на сутринта взема нещо от сорта, по-бързо ми се прояснява главата.
Тази пролет пробвах детокса с лимони и зехтин, не го докарах до края, може би цял месец ме боля дроба, почнах друга стратегия -вода до удавяне и съм много доволен .
on topic
миналото лято пробвах С-дрола, много токсично ми дойде, имах протектори ‘’от-до’‘, просто станах на парцал за нямаше и 10 дни, чаках да отмине тази ‘’умора’’ но ми писна и канселирах цикъла, продадох останалите таблетки на познат който имаше опит със стероиди, дори и той каза, че се чувствал като ударен самолет ...
Мнението беше редактирано от karlo на 23.07.10 16:20.
23.07.10
16:18
черен дроб не боли
23.07.10
16:25
не боли мойно момче питаи някои доктор до ти обясни
черен дроб се уголемява изменя положението си но не боли
ае байхундрел, вече взе да се забравяш
ти ще ми казваш какво чувствам ли ? и не съм само аз дето го БОЛИ, познавам доста хора ;)
Пожелай си, да ни ти идва на главата ...
и освен ако не си поне студентче медицина, няма как да ти взимам постовете по такива специфични теми на сериозно, заради едните цайси не ми го давай капацитет :D
23.07.10
18:09
капацитет съм и то такъв че точно ти не можеш да ми стъпиш и на малкият пръст точно на тая тема.повече няма да ти отговарям щото явно си някво смешно хлапе което явно повтаря нещата дето е чуло от нацепените батки по залите .само не го казваи това за черният дроб пред хора които разбират че много ама много ще ти се смеят....
23.07.10
18:16
Един въпрос-защо след като очевидно ви се създават проблеми с черния дроб и се чувствате скапани продължавате със зобането? Това някаква форма на мазухизъм ли е, не мога си го обясня щом нямате състезателни цели ама все пак ваше си е тялото ко щете идете скочете от небогостъргач :D
23.07.10
18:22
“Болки” или по-точно тежест в черния дроб или сърцето обикновено се дължат на подуване на червата и се добива чувство на дискомфорт. Няма как да да си преебеш черния дроб до такава степен от няколко хапа.
ontopic
автора ако все пак ще правиш цикъл, ти препоръчвам следните :
Red Yeast Rice (екстракт от червени оризови дрожди) пази сърдечносъдовата с-ма.
Milk Thistle (Магарешки бодил 80% standardized Silymarin) – добре е да го започнеш отпреди цикъла,по време и при PCT
Черен дроб : KR-ALA, NAC (N-Acetyl-Cysteine), Lecithin.
Холестерол : Sesathin, Guggul, CoEnzyme Q10 ,fish oil, niacin, чеснов Pantethine.
Кръвно налягане: Coenzyme Q10, чесън
Задължително ‘’След стероидна терапия’‘(PCT).
23.07.10
22:58
Karlo стига вече смешни съвети пич - антиоксиданти ли му препоръчваш???
А по темата - наи-добрият хематопротектор вече казах кои е , тоест тои даже не е хематопротектор ами и регенерира за разлика от другите продукти
А наи-добрият продукт за възстановаване на сперматогенезата е Прегнил - прочети всичко за него !
25.07.10
12:10
Може да съм олигофрен но поне си мълча като не знам нещо
25.07.10
16:38
Айде и тая тема ключ!
Първо щото забранени медикаменти не се обсъждат и второ добрия тон отиде на майната си!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече