Да покажем плочките за 40дни....Дневника на Sioks-РЕЗУЛТАТИТЕ!

Темата е заключена.
Прескочи до:

05.09.10
07:38

казано от Sioks на 04.09.10, 19:55:

Ето да сложа едни стари снимки...Целите ми бляскави 77кг. :):) Снимките са 3дни след края на програмата....

Направих една седмица на ВВД и сега вече отново почвам да редувам :):) Продължавам режима, ама без добавките :):) В момента искам да изчистя още едни 500грама мазнина от долната част на корема...А също може би и кожата ми да се поприбере сама... Ще съм на диета от този тип до края на септември...тогава пак ще направя едни 5-7дена зареждане и след това ще видим...Докато не покажа долните плочки на корема-най- критичната моя зона...няма за започвам никакво качване...

Ето снимките:
http://img685.imageshack.us/gal.php?g=dsc01547l.jpg

Aми сега остава най-трудната част да почнеш да качваш разумно

29.09.10
21:16

Вече си стана над месец от официалния край на програмата...Като че ли теглото ми се закрепи на 74кг. Бях мръднал за мааалко до 72кг.

Промяна особенна няма...просто още малко релеф в горната част на корема. В сантиметри съм свалил още по още 1-1.5см. от горната и долната част на корема вкл. краката....

Добавки няма...храненето е почти същото, като си позволявам от време на време някоя и друго сладко, а също така въглехидратите ми на обяд си стоят вече почти винаги :):):)

ЧУдя се дали да не взема някакви добавки за подкрепа на духа и тялото...Целта ми е или 100% чисто качване или още оформяне и изчистване... Всъщност по-скоро ще са добавки които нямат конкретни цели :):) Ест. пари не ми се дават и за момента само си размишлявам :) Купил съм си едни витаминки на Now и си ги пия заедно с калция :):)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1