05.09.10
07:38
казано от Sioks на 04.09.10, 19:55:
Ето да сложа едни стари снимки...Целите ми бляскави 77кг. :):) Снимките са 3дни след края на програмата....
Направих една седмица на ВВД и сега вече отново почвам да редувам :):) Продължавам режима, ама без добавките :):) В момента искам да изчистя още едни 500грама мазнина от долната част на корема...А също може би и кожата ми да се поприбере сама... Ще съм на диета от този тип до края на септември...тогава пак ще направя едни 5-7дена зареждане и след това ще видим...Докато не покажа долните плочки на корема-най- критичната моя зона...няма за започвам никакво качване...
Ето снимките:
http://img685.imageshack.us/gal.php?g=dsc01547l.jpg
Aми сега остава най-трудната част да почнеш да качваш разумно
Вече си стана над месец от официалния край на програмата...Като че ли теглото ми се закрепи на 74кг. Бях мръднал за мааалко до 72кг.
Промяна особенна няма...просто още малко релеф в горната част на корема. В сантиметри съм свалил още по още 1-1.5см. от горната и долната част на корема вкл. краката....
Добавки няма...храненето е почти същото, като си позволявам от време на време някоя и друго сладко, а също така въглехидратите ми на обяд си стоят вече почти винаги :):):)
ЧУдя се дали да не взема някакви добавки за подкрепа на духа и тялото...Целта ми е или 100% чисто качване или още оформяне и изчистване... Всъщност по-скоро ще са добавки които нямат конкретни цели :):) Ест. пари не ми се дават и за момента само си размишлявам :) Купил съм си едни витаминки на Now и си ги пия заедно с калция :):)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече