01.09.10
11:17
Дават го като бленд и съответно не са посочили точно колко грама е в доза, но препоръчват удовяване на дозите ако се приема като креатинов продукт.
01.09.10
11:19
ми става
при тая цена пак става:)
Не виждам смисъл да се зобиш с тройни дози азотен буустер вместо да си вземе едно кре-алкалинче ;) EFX е първият патент, все трябва да значи нещо :)
01.09.10
11:42
е за мен поне нищо не значи
а дадох примера така защото аз креашота го взимах преди тренировка а след - 3 таблетки от по 600 грама креалкалин на Пийк
просто не виждах смисъл да взимам след тресировката продукт със кофеин вътре , както препоръчваха производителите
01.09.10
11:56
Аз за цената съм съгласен, но енергетиците вътре при двойни дози как ще се отразят на някой такъв трениращ от онзи ден?
01.09.10
11:59
e аз за това взимах кеашота само преди тренировка
след - 1.8 гр креалкалин
ако разгледате европеиските фирми ще откриете изумителни продукти
пример http://www.peak.bg/catalog/product_info.php?products_id=333&cPath=39_77&detail=Analyse
да сте заблязали дали някои от произвидителите споменават как точно вдигат Ph-то на креалкалина си ?
Ми Пийк са единствените:)
В крайна сметка след още малко консултации освен вашите реших да си запазя парите за следващата комбинация и си взех само това:
Scitec daily vita-min 75 tabs
Като изконсумирам тва, ше трябва да мислим с какво да продължа, но за сега има време.
Мнението беше редактирано от Momchil79 на 02.09.10 08:13.
02.09.10
06:33
добър избор
казано от caihundrel на 02.09.10, 06:33:
добър избор
Цялата ли опаковка трябва да изпия или да правя някви почивки, все пак са 75 хапа....?
24.09.10
08:47
тия според мен може да си ги пиеш нонстоп
казано от caihundrel на 24.09.10, 08:47:
тия според мен може да си ги пиеш нонстоп
ок, ше си ги пия....
Понеже протеина ми беше от малките и свърши, обаче нещо много не ми се получават нещата с него поради следните причини:
1) като го пия на гладно сутрин и ми ебава стомаха, не ми е от най-стабилните и не ми се иска да го тормозя
2) тренирам след работа и като се прибера пия Хтенд и известно време след тва пия протеина, обаче след това сядам и да ям и корема ми се издува яко щото си хапвам добре.
Та мисълта ми е мога ли да си купя само нощен протеин, да си го пия преди лягане и нито стомаха да ми се ебава сутрин, нито да се раздува вечер и да нямам плочки :) . Препоръчайте ми също и някой такъв, че не съм се интересувал. Благодаря предварително.
Тъй като от Блъда и Хтенда почти няма, мисля да направя почивка от 2 седмици и след това трябва пак да пазарувам. Въпроса е пак ли да си купя същите неща или да ги сменя. Как мислите и какво бихте направили вие?
Аз лично си мисля за следното:
Scitec Big Bang
Intrabolic
накъв Tribulus
Scitec BCAA xpress
Мнението беше редактирано от Momchil79 на 25.10.10 10:10.