Свърших с чистенето и от сутринта съм на : 80гр протеин пудра, 450гр овес, 8 филии вита, 0 гр мляко и по-леко не ми е било никога ;)
Свърших с чистенето и от сутринта съм на : 80гр протеин пудра, 450гр овес, 8 филии вита, 0 гр мляко и по-леко не ми е било никога ;)
Сигурно имаш гърло като канализационна тръба тогава. Аз при моя врат, който е 43 санта (незнам за хранопровода ми), от 12:30 на обяд, до сега немога да си изям 100 грама спагети (в сурово състояние) и яйцата.
п.п Ти какво, хляб с овес ли ядеш? :D
Мнението беше редактирано от El padre на 18.07.10 10:29.
200гр овес на брашно + 40гр протеин(33% уей,33%яйчен,33%казеин) и става каша с вкус на шоколад. 2-3-4 глътки и готово. До сега въглехидратите бяха орязани здравата и хляба ми е вкусен още...
200гр овес на брашно + 40гр протеин(33% уей,33%яйчен,33%казеин) и става каша с вкус на шоколад. 2-3-4 глътки и готово. До сега въглехидратите бяха орязани здравата и хляба ми е вкусен още...
Е все пак го пиеш, като течност, не го дъфчеш. :)
Мнението беше редактирано от El padre на 18.07.10 11:05.
Много предразсъдъци относно сланината :) Аз ям много мазнини,включително и сланина,а не качвам грам,даже напротив-вече съм така осиромашал,че ми се виждат вените по раменете,а силата си ми е ок.Пък е сериозно вкусно :)
Гледай за вени на корема или другаде, че аз на бицепса нямам пък на рамото най-горе се виждат хаха..
На бицепсите си виждам и напречните вени.На корема само една,но въпреки това съм си дебел :)
Eeeййее тука големи културяги имало :) Млякото боклук, изварата боклук, сланината боклук я пуснете по някоя снимка да ми напълните душата ....
19.07.10
22:33
Eeeййее тука големи културяги имало :) Млякото боклук, изварата боклук, сланината боклук я пуснете по някоя снимка да ми напълните душата ....
х2
20.07.10
09:05
Иначе сложили снимки на IFBB легенди ама знаят мноооого за фитнеса .....