казано от Rikoo на 20.07.10, 13:46:
Хийт сутрин 15-20 мин
Глупости ! Сам се сети защо !
казано от emzo на 20.07.10, 13:47:
казано от Rikoo на 20.07.10, 13:46:
Хийт сутрин 15-20 мин
Глупости ! Сам се сети защо !
Може ли да чуя и твоето мнение, и да се уточните кое е правилно за да мога от утре да си вкарам нещата в ред с бърнъра храненето и велоаргуметъра
Според мен сутрин се върти 30-40 минути вело, като загряваш на него 7-8 минути, праскаш високоинтензивно към 15-18 минути и забавяш. Съответно и за 40 минутно въртене увеличаваш времето на интензивно въртене. Хийт според мен е добро за следобедно и вечерно кардио!
Аве кво интензивно кардио ви гони ?
Момчето сега се захваща, вие ХИИТ му лепнахте.
Правиш си нормално кардио по 30-35мин.
За по-голям ефект сутрин на гладно, но може и вечер, това лято сутрин спя, вечер бягам.Дотук ефекта е повече от приличен, ама ме е срам да кажа цифрата :D
21.07.10
12:16
Колкото и да чета, така и си останах единствения при който Fyre нямаше нито положителен нито отрицателен ефект :Д
Нещо, което не е за теб.
HIIT - high intensity interval training (високо интензивна интервална тренировка)
казано от emzo на 21.07.10, 14:01:
Нещо, което не е за теб.
HIIT - high intensity interval training (високо интензивна интервална тренировка)
@Емзо, прав си, същност незнаех дали е начинаещ, но дори средно инзензивно кардио знам, че гори повече мазнини и по-малко калории, което ще е добре за него, в този момент едва ли ще му пука на човека ако изгори и мускул, после ще мисли как ще качва. Хубао, е че ме поправи. Аз сутрин си права хийт, че нещо средно интензивното не ми понася..
Едит: И ако почне да му се гади от това, че го е приемал без храна, затова може да прави като теб и да прави кардио вечер.
Мнението беше редактирано от Riko на 21.07.10 19:35.
Aз го правя вечер, щото ме мързи да стана сутрин :)
ХИИТ-а не се почва веднага, иска поне месец-два нормално кардио (л.м.)
Абе не знам кво има в тоя синтракс файър, ама го почнах точно преди месец, днес го свърших, и като се качих на кантара не можах да повярвам... 86 кг! Като почнах бях 96. Умишлено не се теглих през този един месец. Усещах че свалям, ама 10 кила за месец не очаквах. Въртях по 25-30 минс на ден на вело, предимно вечер, но често ми се случваше и да пропускам...
След като ме стреснахте с тия диети, реших да си ям по-нормално, разбира се не се тъпчех като преди! Спрях всякакви тестени работи, захарни изделия, безалкохолни, но си позволявах понякога по благо - свинско, пушено пилешко бутче, мусака. Ориз и картофи си хапвах често, плодове също. Мисълта ми е, че не съм се ограничавал много, и пак постигнах желаните резултати. Сега се чувствам прекрасно. Имам още малко за сваляне предимно от корема, но там знам че става по-бавно, и предполагам че като продължа с фитнес и умерено хранене ще станат нещата а може и да повторя с бърнъра. Препоръчвам Syntrax Fyre на всеки които има нужда :)