Дневникът на Mayweda

Темата е заключена.
Прескочи до:

03.11.10
16:27

казано от nikolaeva на 27.10.10, 13:35:

тоя грип край няма :(  Бързо оздравяване

мерси и аз искам да съм ОК
Здр момичета :) не съм забравила дневника...
днес ми беше първата тренировка, ако изобщо може да се нарече така .. но за съжаление продължи 45 мин-т.е. 2 кръга ... и не завърших. Стана ми лошо започнах да треперя като лист, корема ми се сви и ми се зави свят....и благодарение на един любезен пич, който ме придружи се прибрах в нас...толкова ме е срам, че нз къде да се свра...хапнах мура-трио и май сега съм по добре-подозирам че ми е паднала кръвната захар или е защото все още съм на антибиотик.. в петъка ще се пробвам пак дано да е ок всичко
хапване:
закуска: кафе с мляко, орехи,бадеми
обяд: омлет с 3 яйца+ малко сирене, 2 домата,филия пълнозърнест хляб -препечен
след обяд: по принуда-мура трио
вечеря: наденички, извара, салата-домати и краставици

27.01.11
18:45

Здр отново :) изгубих се от правия път и се чувствам ужасно ... не съм влизала в залата от 15 ноември-т.е. когато ми прилуша и поприпаднах хаха заради ниска кръвна захар или кръвно или може би затова, че не бях хапнала преди тренировката... изплаших се много и му отпуснах края.. след това следва един страхотен бронхит :).. но нямам извинение..
Гледах да не прекалявам с храната през празниците..затова съм същите кг +–1 :), но се чувствам задръстена..
Идеята ми е да направя нещо като 5 дена по-лека и здравословна храна и след това подновяване на фитнеса 3-4 пъти седмично :)
Начало:
закуска: кафе, извара + домат+ 2 сухара
обяд: пилешко филе на скара (хладилника беше празен иначе исках и салата хаха)
вечеря: 3 твърдо сварени яйца -> 1 цяло, другите без жълтъка

27.01.11
19:32

Ако продължаваш да се храниш по същия начин, отново очаквай припадъци в залата. Замисли се.

27.01.11
20:52

Умопомрачително зле е храната :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1