Презареждане

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.04.11
21:05

Дай примерно меню на сегашното ти хранене, ако можеш. Жажда за сладко има ли, след като си отрязал толкова драстично въглените? Постепенно ли ги намаляваш или изведнъж ги намали?

13.04.11
23:13

Ето го менюто за тази седмица:
-йохимбин
-фреш
-протеин
-закуска:7бр.яйца на очи,10гр.масло,1/2краставица
-йохимбин
-обяд:200гр.свинско контрафиле,6бр.яйца на очи,10гр.масло,1/2купа зелена салата
-аргинин+йохимбин
-тренировка+ПИТ-2 дози
-аргинин
-протеин
-вечеря:200гр.свинско контрафиле,5бр.яйца на очи,10гр.масло,1/2купа зелена салата
-преди лягане:кофичка кисело мляко

Не чувствам глад за сладко.Въглехидратите ги орязах отведнъж.Има моменти,в които се чувствам леко замаян,но са кратковременни.

18.04.11
21:49

За една седмица съм - 1,5кг.по-лек.Продължавам и тази седмица с изключително ниски въглехидрати.От днес съм на ГМ+УФ+ПИТ+Аргинин+Йохимбин+Леуцин+Пролин,а имам и още няколко дози СМ,които ще изразходя в нетренировъчните дни.

19.04.11
08:20

казано от a.k.a. The Boss на 18.04.11, 21:49:

За една седмица съм - 1,5кг.по-лек.Продължавам и тази седмица с изключително ниски въглехидрати.От днес съм на ГМ+УФ+ПИТ+Аргинин+Йохимбин+Леуцин+Пролин,а имам и още няколко дози СМ,които ще изразходя в нетренировъчните дни.

:) Браво за свалянето!
Можеш ли да разтълкуваш абревиатурите - ГМ, УФ, ПИТ, че и СМ? :) Мислих, мислих, но не можах да ги измъдря. :)

Здрасти!
Колко аргинин приемаш и какви са ти впечатленията от комбинацията му с йохимбин?

казано от Boby_ на 19.04.11, 08:20:

казано от a.k.a. The Boss на 18.04.11, 21:49:

:) Браво за свалянето!
Можеш ли да разтълкуваш абревиатурите - ГМ, УФ, ПИТ, че и СМ? :) Мислих, мислих, но не можах да ги измъдря. :)

ГМ - Green Magnitued , УФ - White Flood, ПИТ - Purple InTrain, СМ - Cellmass. Тайният код на енигма е разбит :D :D :D

19.04.11
10:48

казано от Кольо Пияндето на 19.04.11, 08:25:

Здрасти!
Колко аргинин приемаш и какви са ти впечатленията от комбинацията му с йохимбин?

Здравей,Кольо.Аргинин пия 5гр.преди и 5г.след тренировка,а в нетренировъчен ден сутрин на гладно пак 5гр.Твърди се,че аргининът засилва действието на йохимбина.Доколко е така обаче не мога да твърдя със сигурност,защото не съм взимал йохимбин отделно,за да направя сравнение.Единственото което виждам и с просто око е,че свалям точно там където искам.

ПП:Да си призная доста добавки съм изпил,но по-ужасна от аргинина още не съм опитвал.Може би единствено соевият протеин на Biogame може да му оспорва първото място по гадост.

казано от a.k.a. The Boss на 19.04.11, 10:48:

Здравей, Кольо. Аргинин пия 5 гр. преди и 5 г. след тренировка, а в нетренировъчен ден сутрин на гладно пак 5 гр.Твърди се, че аргининът засилва действието на йохимбина. Доколко е така обаче не мога да твърдя със сигурност, защото не съм взимал йохимбин отделно, за да направя сравнение. Единственото което виждам и с просто око е, че свалям точно там където искам.

ПП: Да си призная доста добавки съм изпил, но по-ужасна от аргинина още не съм опитвал. Може би единствено соевият протеин на Biogame може да му оспорва първото място по гадост.

Ахам... аз тия дни започнах да експериментирам с аргинин - пия по 4 g преди тренировка, но заедно с него и 1 g орнитин + 5 g цитрулин малат. Искам да направя още няколко тренировки с тази комбинация, за сега впечатленията ми са добри (ще ги опиша когато ги затвърдя). След известно време също ще добавя йохимбин (затова и те питах).

И... да ти се чуди човек защо се тормозиш с аргинин на прах! Аз си взех капсули, за да елиминирам фактора “вкус”.

19.04.11
22:30

казано от Кольо Пияндето на 19.04.11, 20:51:

казано от a.k.a. The Boss на 19.04.11, 10:48:

Здравей, Кольо. Аргинин пия 5 гр. преди и 5 г. след тренировка, а в нетренировъчен ден сутрин на гладно пак 5 гр.Твърди се, че аргининът засилва действието на йохимбина. Доколко е така обаче не мога да твърдя със сигурност, защото не съм взимал йохимбин отделно, за да направя сравнение. Единственото което виждам и с просто око е, че свалям точно там където искам.

ПП: Да си призная доста добавки съм изпил, но по-ужасна от аргинина още не съм опитвал. Може би единствено соевият протеин на Biogame може да му оспорва първото място по гадост.

Ахам... аз тия дни започнах да експериментирам с аргинин - пия по 4 g преди тренировка, но заедно с него и 1 g орнитин + 5 g цитрулин малат. Искам да направя още няколко тренировки с тази комбинация, за сега впечатленията ми са добри (ще ги опиша когато ги затвърдя). След известно време също ще добавя йохимбин (затова и те питах).

И... да ти се чуди човек защо се тормозиш с аргинин на прах! Аз си взех капсули, за да елиминирам фактора “вкус”.

Не знаех,че е толкова гаден на вкус.Никога не бях пробвал.

Днес скотово сгъване с 31кг.дъмбел.Не е много качествено видеото,но трябва да се види приспособлението ми за увеличаване на тежестта на дъмбела.

19.04.11
22:33

Скот с 2 дъмбела :P

16.05.11
23:47

Покрай набиращите сила плейофи в НБА и Джиро-то нямам много време за качествен сън, спазване на перфектен хранителен режим и водене на записки,но заковах кантарът на 110кг.По-надолу няма да слизам,за да не загубя размери и сила.Онзи ден реших да си направя експеримент на 100кг.за брой повторения.Като за пръв път, успях да направя 31.Прилагам и две снимки за сравнение:
http://prikachi.com/images/363/3348363r.jpg
http://prikachi.com/images/704/3128704U.jpg

17.05.11
22:26

Държиш ли се още без сладко?
С добавките какво стана? Нещо резюме можеш ли да дадеш?
В момента как към какво хранене се стремиш?

17.05.11
22:46

казано от gips на 17.05.11, 22:26:

Държиш ли се още без сладко?
С добавките какво стана? Нещо резюме можеш ли да дадеш?
В момента как към какво хранене се стремиш?

Със сладкото нямам никакви проблеми.Въобще не ми се яде,даже и да ядат пред мен.В момента пия само White Flood, Green mag и аргинин.Ще довърша кутиите,ще направя месец пауза и ще направя едно лятно цикълче с PURPLE Wraath и NO-XPLODE.Храната е както винаги:18-20 яйца,400-500гр.свинско контрафиле,30гр.масло,кофичка кисело мляко преди лягане,зелена салата на корем и от скоро сутрин ям по 70-80гр.овесени ядки с 1/2 кофичка кисело мляко.

P&

17.05.11
22:58

А после някой да каже, че тоя трапец, който е огромен, ще прикрие, макар и визуално, огромните рамена!

Какво стана с лизина и пролина ?

17.05.11
23:02

казано от Десо на 17.05.11, 22:59:

Какво стана с лизина и пролина ?

Ами привършват вече...Имам за няколко дни още,но определено си свършиха работата,за което още веднъж ти благодаря ! :)

Аааах, радвам се много ;)

23.05.11
22:20

Тъй като нямам актуална снимка на гърба,реших да си направя една :
http://prikachi.com/images/845/3374845b.jpg

23.05.11
22:24

Внушителен си, но ако се изчистиш ще си още по-внушителен. Тясната талия ще създаде илюзията за още по-голям гръб.

23.05.11
22:31

Според мен Любо ако свалиш 10 кг. ще си много накован. Винаги съм харесвал малко по-масивните фитнес маниаци с малко мазниннки. Не обичам клечовците.

Евала за снимката.

24.05.11
14:21

казано от Valdis на 23.05.11, 22:24:

Внушителен си, но ако се изчистиш ще си още по-внушителен. Тясната талия ще създаде илюзията за още по-голям гръб.

Напълно съм съгласен с теб,но за момента съм спрял кардиото временно,поради адската горещина и задух в залата,в която все още тренирам и която в съвсем кратки срокове ще сменя.

Бягай навън? На някоя стадион може би.. :)

24.05.11
16:46

Любчо си е екстра! :) Я вижте каква талия на фона на масивния гръб! Без малко мазнинка няма сила, да не говорим, че плочките са силно надценяван аксесоар в наши дни. :)

25.06.11
22:55

Малко поболедувах и скоро не съм имал качествена тренировка.Днес малко ръце / скотово с дъмбел 8х33кг.PB за момента / + позинг,за сверяване на часовника.

25.06.11
22:58

казано от a.k.a. The Boss на 25.06.11, 22:55:

Малко поболедувах и скоро не съм имал качествена тренировка.Днес малко ръце / скотово с дъмбел 8х33кг.PB за момента / + позинг,за сверяване на часовника.

Колко са тия ръчици всъщност? :) Изглеждат ОГРОМНИ на снимките.

25.06.11
23:03

казано от Boby_ на 25.06.11, 22:58:

Колко са тия ръчици всъщност? :) Изглеждат ОГРОМНИ на снимките.

55см. бяха при последното мерене,тогава бях с 5кг по-тежък обаче.Вчера се премерих и за мое учудване,въпреки неразположението през изминалите дни си поддържам 110кг.Не вярвам да са станали по-големи,може би са се поизчистили леко. :)

25.06.11
23:39

Клип с все още ненапълно възстановената дясна ръка на 33кг.сбор от три дъмбела и два фитила:

Мнението беше редактирано от Любо на 25.06.11 23:41.

26.06.11
00:18

Какво си направил на ръката ? Освен, че си я нарпавил ОГРОМНА БАНИЦА.. брато ако свалиш 5-10 кила мазнини, направо отивай на някое състезание, я се погледни какъв мутант си :О Кефиш на макс.. ебати, и аз искам такъв трапец като ме викат така някой зад мен да се обръщам целия, че няма да мога да си извия врата от такъв трапец.От колко време тренираш? Иначе, предполагам си ендоморф (ако се интересуваш от тия работи..)

26.06.11
00:35

Правих едни малоумни упражнения от канадската борба и разтегнах нещо около лакътя.Наложи се да предприема мерки,защото някои упражнения не ми позволяваха да се възстановя и се наложи да ги премахна за известно време,както и да засиля приемът на Лизин + Пролин.Болки вече няма,но все още дясната ръка ми е с около 2кг.по-слаба от лявата,докато преди контузията тази зависимост бе в обратна посока.Не веднъж съм казвал,че за да се готвиш за каквото и да било състезание трябва да се прибегне до специални медикаменти,каквито не възнамерявам да ползвам.Въобще не знам какъв морф съм.Не са ми много ясни,а и не ме интересува честно казано.

ПП:Пожелавам ти и по-голям трапец да направиш и като цяло по-хубаво тяло от моето.Сериозно тренирам от две години.Преди това имам 7 години стаж с доста големи паузи,последван от 8 годишна деградация.Не си мисли,че е много приятно да не можеш да се почешаш, или да се налага да се гънеш като червей,за да се забършеш в тоалетната,особено след тренировка за гръб.Понякога е дори болезнено.

26.06.11
01:29

Ха, мерси ;Д Е, предполагам вече си му свикнал в тоалетната :Д :Д

27.06.11
22:11

Днес рекорд и на лежанката 8х165кг.До сега повече от 7 не бях правил.Може би заради двата туикса,които изядох вчера.:D Не ми се мисли какво ще става от другата седмица,когато подпукам Нокс-ът.

27.06.11
22:25

казано от a.k.a. The Boss на 27.06.11, 22:11:

Днес рекорд и на лежанката 8х165кг.До сега повече от 7 не бях правил.Може би заради двата туикса,които изядох вчера.:D Не ми се мисли какво ще става от другата седмица,когато подпукам Нокс-ът.

8x165! :) Браво!

А докъде стигна с амибицията за 1х200? Би трябвало да си съвсем близо вече.

27.06.11
22:30

казано от Boby_ на 27.06.11, 22:25:

8x165! :) Браво!

А докъде стигна с амибицията за 1х200? Би трябвало да си съвсем близо вече.

Есента живот и здраве.Да направя първо над 6 повторения на 170 и тогава ще ги атакувам.Не съм ги забравил и няма да се примиря,докато не ги бутна,но просто не бързам в момента.

29.06.11
23:00

Брато, защо не изкараш някой месец с клен и кетотифен? Пази мускула, можеш да отделиш повече време за кардио.

01.07.11
22:13

казано от Rikoo на 29.06.11, 23:00:

Брато, защо не изкараш някой месец с клен и кетотифен? Пази мускула, можеш да отделиш повече време за кардио.

О,не,благодаря ! :) Такива продукти,не пипам ! Сега от жегите съм свалил 2 - 3 кг.Днес се мерих в една друга зала и там кантарът ме изкара 108кг.с обувките.Но това не ми попречи да направя нова 8-ца на 165кг,при това доста по-лесно ! От понеделник започвам адаптация на 170 ! След заболяването,което изкарах,се чувствам пълен с енергия и имам чувството,че съм булдозер и мога да изрина всичко пред мен :)

01.07.11
22:19

казано от a.k.a. The Boss на 01.07.11, 22:13:

След заболяването,което изкарах,се чувствам пълен с енергия и имам чувството,че съм булдозер и мога да изрина всичко пред мен :)

Че ти и изглеждаш като булдозер! :) Давай - с лопатата напред на 200! :) Не ти липсват нито маса, нито сила, нито хъс, така че просто давай с лопатата напред!

01.07.11
22:29

казано от Boby_ на 01.07.11, 22:19:

Че ти и изглеждаш като булдозер! :) Давай - с лопатата напред на 200! :) Не ти липсват нито маса, нито сила, нито хъс, така че просто давай с лопатата напред!

Ще ги прекърша :) Да ти кажа така като отида в ‘’чужда’’ зала и съм някакси по-нахъсан и нещата стават по-лесно :)

01.07.11
22:31

казано от a.k.a. The Boss на 01.07.11, 22:29:

Ще ги прекърша :) Да ти кажа така като отида в ‘’чужда’’ зала и съм някакси по-нахъсан и нещата стават по-лесно :)

При мен пък е точно обратното - лостовете са ми криви/грапави/тежки, лежанките тесни/широки... абе все нещо не ми е наред. :D

01.07.11
23:17

Защо не почнеш да правиш тяга и клек също толкова сериозно, колкото и лежанката?Аз съм на мнение, че биха ти помогнали в силата и не само...Също да попитам, колко ти е раменната преса?

Мнението беше редактирано от Нежния на 01.07.11 23:17.

02.07.11
22:38

казано от martinski на 01.07.11, 23:17:

Защо не почнеш да правиш тяга и клек също толкова сериозно, колкото и лежанката?Аз съм на мнение, че биха ти помогнали в силата и не само...Също да попитам, колко ти е раменната преса?

Не харесвам упражнението клек.Притиска ми стомахът,защото ползвам колан,надига ми се от него и поради тази причина го избягвам.Тяга не правя,защото в тази зала няма условия,прекалено тясно е,а и няма предпоставка за пускане на щангата свободно.Раменната ми преса е около 90-95кг.за 8 повторения,но никога не съм я правил напълно отпочинал,защото раменете ги тренирам на следващия ден след гърдите и гърбът.Предполагам,че,ако я правя след почивен ден може и да е малко повече,но не и отдавам толкова голямо значение.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1