Внимание с масата !

Прескочи до:
LU

18.02.04
22:57

Абе пробвай го около месец,при мене ти казах че имаше ефект.

Успех

19.02.04
15:02

Пич,не знам на какъв лекар си ходил и защо ти е казал така,но това е крем за лечение на белези,не на рани.Аз имах доста белези от пъпки и над 70% от тях вече ги няма.Сега мисля пак да почна да се мажа и да махна и останалите.

MM

19.02.04
23:48

E vse pak ne stava vupros za malki belezi ot pupki, a za belezi s razmeri 1 na 10 cm (tova pri men). Drugo e sega ne moje6 da otre4e6, a i belezite ot pupki moje da gi mahne kozmetik sled niakolko seansa do 100%
Vse pak vseki si re6ava sam…az napisah kakvoto na men mi kazaha.

27.04.04
13:57

Ima edin balgarski krem, kazva se “Zdrave”/ako go praviat oste/. Za vsiakakvi belezi i izgarqniq e prosto nezamenim. Az u nas imam edna kutiika i pomaga pri vsiakakvi rani. A i mislia, 4e ne e mnogo skap - 3-4 leva. Probvay go, viarvam 4e ste ti pomogne. I da nyama efekt pone ne gubish nishto. Spored mene ste ti pomogne.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1