Пичове, имам сериозен проблем. Постоянно имам газове... не знам дали е от добавките или увеличеното количество въглехидрати, които поемам, но така не се живее. Под постоянно разбираите наистина постоянно. Какво да правя, кое ми влияе толкова? Някакви хапчета против това има ли? Някой има ли подобни проблеми?
24.09.10
12:55
Еспумизан от аптеката без предписание - помага :) Но чак да “излекува” проблемът - не.. Има нещо грешно в протеина или не знам :О
24.09.10
13:37
вземи си някакви храносмилателни ензими
NOW Scitec тва са марките - огледаи ги
казано от caihundrel на 24.09.10, 13:37:
вземи си някакви храносмилателни ензими
NOW Scitec тва са марките - огледаи ги
Проблема от добавките ли е или от храната според вас? Доста пари се изръсих за добавки, не ми се дават в момента още за нови добавки. Надявам се това лекарство да помогне, че ми се изкривява погледа, а и цял ден бачкам в офис.
24.09.10
14:19
може да е от креатина ако не е микронизиран
може да е от протеина ако има прекалено много лактоза
доста неща може да са
според мен ензимите ще оправят работата
казано от caihundrel на 24.09.10, 14:19:
може да е от креатина ако не е микронизиран
може да е от протеина ако има прекалено много лактоза
доста неща може да са
според мен ензимите ще оправят работата
Мисля че е микролизиран... от гаспари сайз он макс перф.
За протеина пише:100% Whey Isolate има ниско съдържакие на лактоза, мазнини и въглехидрати.
Може ли да е от храненето, тей като ям доста ориз и картофи.
Би ли ме насочил към някакви ензими, че не открих такава категория.
EDIT:Постоянното отделяне на газове е състояние, което се нарича “метеоризм” :D. Мисля да си купя дезимфорте, дали ще сработи?
Благодаря.
Мнението беше редактирано от moreol на 24.09.10 14:44.
26.09.10
07:43
Здравей,за твоя проблем можеш да пробваш със следната комбинация.Еспумизан капс. по 2 след всяко хранене.Като ензими Мезим форте 10 000,Креон 10 000,Креон 25 000,Дигензим.Като цифрата ти показва количеството ензими в международни едини т.е. ти се сети кое е най-добре.Друго нещо е Комфортекс,попринцип може и не го да пробваш.
Мнението беше редактирано от hsvilenov на 26.09.10 07:43.
26.09.10
16:29
аминокиселините и глутамина според мен са излишни