Дневничето на kristiancho

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.09.10
09:28

Е, Боби, аз редовно си дърпам тяга гол, щото прегрявам :)
Иначе да лягаш гол по пейките е гадно :)

еми аз съм женчо както знаете и кожата ми става отварат ако легна гол някъде така че с потник или тениска  :D

10.09.10
09:29

Много здравеняци тренират голи в залата, където аз ходя.Идват и по-възрастни жени, но те са в другият край на залата(тичат на кростренажорите попринцип) и изобщо не им прави впечатление.Но като лягат на лежанката или където и да било си постилат тениската, иначе става влажно и неприятно/

Boby_, въпрос на възпитание, уважение и манталитет.
Да се тренира гол не е нито приятно за околните, нито възпитано, нито пък хигиенично.
Така тренират изключително самовлюбените нарциси...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.09.10 09:30.

ей от едно изречение стана тема с продължение ...  :D

10.09.10
09:36

И че 39 ръка на 78 талия не е нищо особено :)

Мисля, че си се ориентирал да слушаш неподходящите хора, защото си впечатлен от постиженията им. Допускам, че такива тренировки като твоите биха имали ефект, но с доста по-малък обем. Ще видиш как ще натрупаш умора в тези мускулни групи и ще тръгнеш назад със силата. И тъжното в случая е, че очевидно имаш добра генетика, а я пропиляваш с глупости :)

как пък ще ми е голям обема на тернировките ?! :)

10.09.10
09:46

Спрямо честотата на трениране е голям обема. :)

10.09.10
09:51

казано от martinski на 10.09.10, 09:29:

Много здравеняци тренират голи в залата, където аз ходя.Идват и по-възрастни жени, но те са в другият край на залата(тичат на кростренажорите попринцип) и изобщо не им прави впечатление.Но като лягат на лежанката или където и да било си постилат тениската, иначе става влажно и неприятно/

Прави им и още как. :) Вечер голите здравеняци са им в еротичните фантазии. :D

10.09.10
10:08

Хаха :D

ми да ...  :D да не ви говоря какви каки идват с късите потничета да им се види татуса на кръста и впитите им клинчета ама на тях инструктора как да им направи забелжка и той е мъж  :D

10.09.10
10:40

Много добре.. дам.. ама навреме си се усетил.. не като някой хора .. (wasntme) хах :) браво :)

за кое съм се усетил да подскажеш ...

10.09.10
10:42

Aко правиш Кросфит тренировки може да се тренира гол, защото е модерно :D

10.09.10
10:45

казано от kristiancho на 10.09.10, 10:42:

за кое съм се усетил да подскажеш ...

не беее.. ехх се не ме разбират правилно :д казвам го от добрия смисъл.. че си се усетил много по-рано от някой хора (мен) да тренираш и си си направил тяло :D тва казвам.. ама аз и аз много закодирано говоря.. тцтц :]

Мнението беше редактирано от photoshopmania на 10.09.10 10:47.

аз не съм казал че си го казал с лошо просто не схванах :P кардиото го правя малко за сърцето и то е мускул ..... а кросфита ше го запомня аз .... тука някой момчета са видели некой голи дето миришат лошо... в наща зала няма такива неща всеки мирише от 2метра на парфюм направо се чудя как не са станали деца още или може би незнам не, че е нямало случай... (wasntme)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.09.10 10:49.

казано от Voyager на 10.09.10, 09:46:

Спрямо честотата на трениране е голям обема. :)

около 90 серии на седмица правя  :D

10.09.10
12:34

Максимум 50….

с 50 серии аз чеша ли се или тренирам... това значи по 10серии за ръце,крака,рамене,гърди и гръб ... ?! пробвал съм по 9 серии общо за гръб и 8 серии за гърди ама не става при мене нещо ;)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.09.10 12:44.

ПИ

10.09.10
12:59

Айде направи 9 серии, гребане с щанга, набиране широк хват и тяга, ама тежко както си му е реда и ми кажи, че тогава не си тренирал.

10.09.10
13:05

казано от Питбула на 10.09.10, 12:59:

Айде направи 9 серии, гребане с щанга, набиране широк хват и тяга, ама тежко както си му е реда и ми кажи, че тогава не си тренирал.

Той обича да седи и да обиколи всички уреди, така се чувства силен, а и момиченцата също му се кефат.

10.09.10
13:06

Не залагай на количеството, а на качеството. При такова хранене не можеш да си позволиш да заложиш на количеството.

ПИ

10.09.10
13:09

Като един във фитнеса преди време.
Седи и дига, аз виждам, че му е леко и го попитах, защо не дига малко по-тежко.

Отговора беше. Не искам, на другия ден ще имам мускулна треска.

п.п Или пък мъже на 25-30 години, също се лигават с някакви смешни кила. Бати хората.

Мнението беше редактирано от Питбула на 10.09.10 13:10.

казано от Питбула на 10.09.10, 12:59:

нали това ти казвам ... не се получава за бога не мога да тренирам гребане в 2серии после набиране в 2серии и тем подобни в 3серии... качих тежестите така е вдигах повече от както вдигах с по 4-5серии ама тежеста не е 1вият определящ фактор за мен ... аз залагам на повторенията

казано от Питбула на 10.09.10, 13:09:

п.п Или пък мъже на 25-30 години, също се лигават с някакви смешни кила. Бати хората.

приятел тренирам в 5 дневен сплит не ме плаши с мускулна треска щото не се стряскам .... аз не съм щангист и аз мога да направя 160кг мъртва тяга 1 път ама ... не ми е това целта не мисля че ще има прогрес за мен тва че за теб има правя си с 100кг по 10 повторения и се чувствам много добре ;)

казано от Voyager на 10.09.10, 13:06:

Не залагай на количеството, а на качеството. При такова хранене не можеш да си позволиш да заложиш на количеството.

залагам и на двете :)

10.09.10
13:14

Аз със 6 серии за МГ се смазвам...

ПИ

10.09.10
13:14

казано от kristiancho на 10.09.10, 13:12:

казано от Питбула на 10.09.10, 13:09:

приятел тренирам в 5 дневен сплит не ме плаши с мускулна треска щото не се стряскам .... аз не съм щангист и аз мога да направя 160кг мъртва тяга 1 път ама ... не ми е това целта не мисля че ще има прогрес за мен тва че за теб има правя си с 100кг по 10 повторения и се чувствам много добре ;)

Що например не опиташ да направиш със 120 килограма 10 повторения?
Измъчи се малко, т’ва е целта.

10.09.10
13:17

Главния проблем е 5-дневния сплит и храненето... 3 дни ти стигат, особено и в 3-те ако присъства клек, лег, тяга. Ще се чудиш кога ще свърши тренировката.

може и да го направя защо не ( за тягата говорим ) .... не ме е страх от тежеста за никъде не съм тръгнал нашия инструктор прави изтласкване от лег с дъмбели 4-5 серии с 2х30кг вие всичките правите с повече ама той прави по 15 повторения вие по 5-6 .... неговите гърди са по-големи от  вашите .. негов приятел прави 2серии с 2х50кг и гърдите му са колкото на шефчето ... според вас правилен подход има ли ... не ми се оправдавайте с добавките и тем подобни просто за едни е едно за други е друго толкоз ли не го разбирате

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 10.09.10 13:20.

казано от CKOTA на 10.09.10, 13:14:

еми хубаво ако ставаше и аз с 6 серии да натоваря както трябва ама немога :)

10.09.10
13:21

За всички е едно и винаги ще е така. Инструктурите са само да ти редят дисковете, нищо друго не правят. Е, понякога мятат по някои “безценни” съвети. Не разбираш ли, че вмомента тялото ти отговаря и на най-малкото натоварване, ти си мислиш, че правиш всичко правилно, а е точно обратното.

10.09.10
13:21

Ако тренираш на 90% от максималната ти тежест и с добра техника ти давам гаранция... ти си знаеш де- щом работи при теб ок.

10.09.10
13:22

казано от kristiancho на 10.09.10, 13:18:

Не можеш или НЕ ИСКАШ ? Ходи утре направя 6 серии клек с максимална тежест на 2-3 повторения, после ще молиш да се прибереш без да кривиш по пътя...

казано от fam0us на 10.09.10, 13:17:

Главния проблем е 5-дневния сплит и храненето... 3 дни ти стигат, особено и в 3-те ако присъства клек, лег, тяга. Ще се чудиш кога ще свърши тренировката.

на мен главния ми проблем е че не искам да стоя по час и половина два да правя гърди и трицепс или крака и рамо което за мен си е самоубийство .... който може на 3дена да тренира да го прави аз се чуда дали 4дена ще ми е добре и дали да не си правя 5 дена след специализацията че ти за 3 ми говориш знам, че ако зависи от теб кръговата ще ми е най-добре ама...

казано от fam0us на 10.09.10, 13:22:

Не можеш или НЕ ИСКАШ ? Ходи утре направя 6 серии клек с максимална тежест на 2-3 повторения, после ще молиш да се прибереш без да кривиш по пътя...

мда за 3 повторения си прави ТИ ... аз си правя по 8 и съм си доволен от тренировката ;) и пак си кривя от пътя

10.09.10
13:27

Абе големи сте критици всички...оставете го да тренира. Тренирайте си и вие по вашите програми и после сравнете резултатите ;)

казано от fam0us на 10.09.10, 13:21:

За всички е едно и винаги ще е така. Инструктурите са само да ти редят дисковете, нищо друго не правят. Е, понякога мятат по някои “безценни” съвети. Не разбираш ли, че вмомента тялото ти отговаря и на най-малкото натоварване, ти си мислиш, че правиш всичко правилно, а е точно обратното.

а значи викаш теб да питам дето не съм виждал твоя снимка ....

казано от Петко К на 10.09.10, 13:27:

Абе големи сте критици всички...оставете го да тренира. Тренирайте си и вие по вашите програми и после сравнете резултатите ;)

най-накрая едно правилно мнение да чуя :)

10.09.10
13:29

казано от kristiancho на 10.09.10, 13:23:

казано от fam0us на 10.09.10, 13:17:

на мен главния ми проблем е че не искам да стоя по час и половина два да правя гърди и трицепс или крака и рамо което за мен си е самоубийство .... който може на 3дена да тренира да го прави аз се чуда дали 4дена ще ми е добре и дали да не си правя 5 дена след специализацията че ти за 3 ми говориш знам, че ако зависи от теб кръговата ще ми е най-добре ама...

Ми то така излиза, бас ловя че още отначалото си се изсилил на 4-дневен сплит и са ти казали да увеличаваш дните. Нищо чудно след някой друг месец да правиш двуразови тренировки и то всеки ден. Разбери, че не тренираш правилно, ако беше така нямаше да има толкова много коментари в дневника ти.

казано от kristiancho на 10.09.10, 13:24:

казано от fam0us на 10.09.10, 13:22:

мда за 3 повторения си прави ТИ ... аз си правя по 8 и съм си доволен от тренировката ;) и пак си кривя от пътя

Не си пробвал и пак говориш, ей, дразниш ме... аз не знам закво пиша, хич не ми пука кво вършиш...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1