Важна: За или против обезкосмяването ?

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

21.09.10
07:48

Определено съм за обезкосмяването. Единственият проблем с тази процедура при мъжете според мен е психологически... само ако не са с твърдо осъзната сексуална ориентация  :) -това в рамките на шегата, разбира се . Въпрос на ...преди всичко хигиена, а и естетика мисля.

Мнението беше редактирано от малкия113 на 21.09.10 08:12.

21.09.10
08:35

казано от Thrash на 17.09.10, 21:32:

Ачо, все ми е тая. И космата да ми дадеш, няма да я върна - напротив, такава рядкост са.
(между краката говорим, не по гърдите и краката)

А при мъжете? Който си бръсне подмишниците, гърдите, корема, чатала, краката и задника автоматично ми е антипатичен и дори да ми е приятел, никога няма да го приема. Да докосваш мъжки крак и да ти мяза на женски?

.

Това е много спорен въпрос  :D !!

HE

21.09.10
09:18

казано от korpusito на 21.09.10, 06:38:

Крещял съм от болка за един участък от 5 кв. сантиметра с епилатор, не знам как удържаш :D

Въпрос на свикване. И при мен път като махах косми с епилатора разбра целия квартал, но сега вече не ми прави впечатление  :D

21.09.10
09:25

казано от head_hunter на 21.09.10, 09:18:

казано от korpusito на 21.09.10, 06:38:

Крещял съм от болка за един участък от 5 кв. сантиметра с епилатор, не знам как удържаш :D

Въпрос на свикване. И при мен път като махах косми с епилатора разбра целия квартал, но сега вече не ми прави впечатление  :D

Сигурно и на квартала не му прави впечатление :)

21.09.10
09:32

Аз от 5 години си ги бръсна на гърдите , а преди 2 дена за първи път отидох на кола маска...  Наистина мн болеше, но след няколко часа ми мина.. Излезнаха ми мн червени точки... за тях решението е крем ” здраве” и една пудра ” норсулфазол”, 4лв и за двете.... мажеш се по 2-3 пъти на ден и си готов .
Сега ми предстои да се престраша и на краката да отида, че и там ги бръсна повече от 5 години..
На ръцете като отидох приди 1 месец , почти не ме болеше , само гъделичкаше , но там директно почнах с колата, без да съм ги бръснал никога.

Мнението беше редактирано от westdogg на 21.09.10 09:34.

21.09.10
14:54

Истинският въпрос е веждите скубете ли си :D

21.09.10
15:14

казано от everytime we touch на 21.09.10, 14:54:

Това не го приемам (за мъжете ) освен ако нямат така наречената “една вежда”.

21.09.10
15:16

казано от everytime we touch на 21.09.10, 14:54:

Хахахаха, сети се някой да пита :D

21.09.10
16:17

ужас аз не търпя епилатор на крака си ти за веждите говориш :D:D не е на мода мъжествето окосмяване ! на мода е гладкото релефно масивно тяло с татус на рамото,ръката или гърба и парфюм “Gorgio Armani’’ с черно  БМВ Х6

21.09.10
17:35

Айде бе, педалско било обезкосмяването......... Ебати критериите имате някои честно, все едно петокласници си мерят оная работа, кой по-голям мъж - подмишниците, ако пуснеш по 5-6 санта косми, на какво щe вониш дори след 30 мин след баня.... айде стига глупости...

21.09.10
18:01

Жените трябва да се бръснат навсякъде, поне според мен. Не знам защо мисля така, дали защото просто така е останало през годините или ме кефи, просто не знам. Доколкото при мъжете задължително е около слабините и под мишниците, а да не забравя, брадата също, но нея не я коментрираме... Аз лично ако видя някъв мъж, голям, мускулест и т.н.. ама с нежни крака като на п*тка, ще се обърна и ще си тръгна. За мен си е гейска работа, който иска да се сърди, просто не виждам смисъл мъжете да си бръснат краката и ръцете...

За

VA

22.09.10
12:12

Аз при междувеждието не се скубя, направо ги махам с бръсначката храс веднъж и готово :D

казано от Anelia на 19.09.10, 14:06:

Отдавна мина времето, когато лелите се хващаха за горната тръба на автобуса и щръкваха едни неща  :D

Супер секси е 50годишните ни даскалки да се вяснат по потник на даскало и като говорят и си вдигнат ръката да щръкне храстчето отдолу (puke) (puke) (puke)

Мнението беше редактирано от Vask0 на 22.09.10 12:14.

22.09.10
12:50

Слабини,подмишници и лицето,от там нататък-не мерси.

22.09.10
12:56

казано от малкия113 на 21.09.10, 08:35:

Ачо, все ми е тая. И космата да ми дадеш, няма да я върна - напротив, такава рядкост са.

А при мъжете? Който си бръсне подмишниците, гърдите, корема, чатала, краката и задника автоматично ми е антипатичен и дори да ми е приятел, никога няма да го приема. Да докосваш мъжки крак и да ти мяза на женски?

.

Едно е да си маймуна и да имаш “спешна” нужда от обезкосмяване, друго е окосмяването да е в нормите и съвсем да не пречи, но да се премахва само от прищявка. После иди се оплаквай, че стават по-дълги, по-черни и по-твърди.

22.09.10
15:17

казано от Thrash на 22.09.10, 12:56:

казано от малкия113 на 21.09.10, 08:35:

.

Едно е да си маймуна и да имаш “спешна” нужда от обезкосмяване, друго е окосмяването да е в нормите и съвсем да не пречи, но да се премахва само от прищявка. После иди се оплаквай, че стават по-дълги, по-черни и по-твърди.

х2

HE

22.09.10
15:26

Момчета, при бръсненето космите стават по-черни и дебели, но хората са измислили лазерна и фотоепилация, а за домашни условия епилатор и ленти за коло маска. В изброените случаи космите изтъняват и оредяват при редовно премахване.

22.09.10
15:44

казано от Vask0 на 22.09.10, 12:12:

Аз при междувеждието не се скубя, направо ги махам с бръсначката храс веднъж и готово :D

казано от Anelia на 19.09.10, 14:06:

Отдавна мина времето, когато лелите се хващаха за горната тръба на автобуса и щръкваха едни неща  :D

Супер секси е 50годишните ни даскалки да се вяснат по потник на даскало и като говорят и си вдигнат ръката да щръкне храстчето отдолу (puke) (puke) (puke)

оле недей, че се сещам и за наще... имаме една по английски по стара от Пирамидите ( 50+ години ) и ходи с пола и чорапогащник и един приятел я видял пред една дискотека с рокля с гол гръб... дано да има някой да потвърди, че едвали ми вярвате ... и постоянно говори на мацките в даскало, че не се обличат както трябва и че изглждат зле !

22.09.10
16:02

казано от head_hunter на 22.09.10, 15:26:

Момчета, при бръсненето космите стават по-черни и дебели, но хората са измислили лазерна и фотоепилация, а за домашни условия епилатор и ленти за коло маска. В изброените случаи космите изтъняват и оредяват при редовно премахване.

Аз нямам пари за тренировки, пък лазерна епилация.. :D

22.09.10
16:34

ЗА обезкосмяване при жените
ПРОТИВ обезкосмяване на крака и ръце при мъжете, както и ПРОТИВ скубане на вежди при същите

:D

АВ

22.09.10
17:09

Силве против обезкосмяването на ръцете при мъжете си защото не си виждала добре оформени нацепени предмишници, такива предмишници не бива да се крият под пласт косми, независимо колко е тънак. Съгласен съм че ако са ти кльощави ръцете космите помагат, дори от гледище на това че все пак е някакъв помен за тестостеронопроизводство, но в противен случай не бива да криеш ръцете си, при краката е същото, футболистите си бръснат краката не защото е някаква футболна мода, а просто защото са им развити добре, това важи за почти всички спортове, рядко ще видите спортист с космати крака.

Мнението беше редактирано от Ангел Василев Тодоров на 22.09.10 17:11.

23.09.10
05:42

Футболистите си бръснат краката, защото като си сложат корите, се запарват краката, космите се заплитат  (дори и да са къси) и освен че започва да мирише кофти, махайки корите се отскубват косми, което е доста болезненено.
Волейболистите си бръснат краката по същата причина + че когато са ти космати краката трудно се хлъзгаш по игрищете и от допира ти с него се скубят и пак боли..
Отделно, че са им развити на повечето, но главно причината е тази, която казах :)

казано от anxiety на 23.09.10, 05:42:

Волейболистите си бръснат краката по същата причина + че когато са ти космати краката трудно се хлъзгаш по игрището и от допира ти с него се скубят и пак боли...

Няма такова нещо...  ;)
Волейболистите си слагат наколенки, а по колената космите не са чак толкова много и това определено не е фактор. А това за хлъзгането по игрището е още по-далеч от реалността, уверявам те. Волейболистите, които се обезкосмяват, не го правят заради полза, свързана със самата игра.

23.09.10
07:25

Плувците пък си махат космите навсякъде, за да са по-бързи.

казано от westdogg на 23.09.10, 07:25:

Плувците пък си махат космите навсякъде, за да са по-бързи.

Разбира се - при тях нещата се свеждат до физика (окосмяването увеличава съпротивлението на тялото при плуване).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.09.10 08:40.

23.09.10
08:15

Аз знаех само за футболистите и помислих, че логиката е същата и при волейболистите ;)

23.09.10
08:34

Това си е хигиена бе хора, аз само по задника и ръцете имам

казано от anxiety на 23.09.10, 08:15:

Аз знаех само за футболистите и помислих, че логиката е същата и при волейболистите ;)

Разликата идва от различната настилка, при която се практикуват двата спорта. Търкането на кожата по пода на волейболната зала не е приятно, независимо дали имаш косми на това място или не. По тази причина техниката на приземяването е такава, че да се избегне директното съприкосновение между кожата и настилката. Съответно - няма значение дали си космат или не...

Dimitar_ivanov, аз пък мога да кажа - въпрос на терморегулация...  8-)

24.09.10
10:30

Бръснете се, режете се, ама само веждите не си пипайте(за мъжете става въпрос). С много момичета/жени съм говорил и никоя от тяхне ми е потвърдила, че това ги привлича.
А момчето на снимката дори няма 18. Е НЕ Е ЛИ ОЧАРОВАТЕЛЕН?

Мнението беше редактирано от Fallen на 24.09.10 10:31.

24.09.10
11:40

gips, така е, това е направо гнусно :D :D Дори аз искам да имам Старозагорска вежда(една вежда), но ген.... :)

24.09.10
11:56

казано от Миsh0 на 24.09.10, 11:40:

gips, така е, това е направо гнусно :D :D Дори аз искам да имам Старозагорска вежда(една вежда), но ген.... :)

Това пък е супер грозно :)

24.09.10
12:10

Луд ли си :) :) :D Като пече да ти варди сянка :D :D :D

24.09.10
16:51

Ха. Ако се замислите всичко почва така. Първо беше бръсненето на краката. Хората казваха същото: Бръснете се под мишниците само краката недейте. И повечето като видеха някое момче с обръснати крака и казваха, че е гейско и т.н. След това това премина и масово почнаха да си бръснат краката. Почна се с ръцете - същият процес. Същото ще стане и с веждите.

24.09.10
17:05

Подстригвам си краката.Не ме кефи да нямам никакъв косъм там.На ръцете не пипам!
Корема и гърдите ги подстригвам от мързел,ама понякога и кола удрям.
На другите места вече си е задължително от хигиенична гледна точка :)

За жените - очаквам крака и ръце и дупки да са свободни от косми!

Ако знаете в Германия какви мацки съм виждал с космарлаци по ръцете по-големи от мойте ...  (shake)  ;(  баси

24.09.10
17:13

чак се комплексираш нали... и на мен ми се е случвамо посред лято една с къс потник с едни косми на кръста .... днеска видях един с фон дю тен ( незнам така ли се пише ;д ) и добре, че бях в автобуса а той навън.... сигурно и той е бил с оскубани вежди

24.09.10
19:12

Бе нз. Мен Росен Петров по - не ми се дос*ра като го гледам след като си оправи веждаците.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1