Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимОпределено съм за обезкосмяването. Единственият проблем с тази процедура при мъжете според мен е психологически... само ако не са с твърдо осъзната сексуална ориентация :) -това в рамките на шегата, разбира се . Въпрос на ...преди всичко хигиена, а и естетика мисля.
Мнението беше редактирано от малкия113 на 21.09.10 08:12.
казано от Thrash на 17.09.10, 21:32:
Ачо, все ми е тая. И космата да ми дадеш, няма да я върна - напротив, такава рядкост са.
(между краката говорим, не по гърдите и краката)
А при мъжете? Който си бръсне подмишниците, гърдите, корема, чатала, краката и задника автоматично ми е антипатичен и дори да ми е приятел, никога няма да го приема. Да докосваш мъжки крак и да ти мяза на женски?.
Това е много спорен въпрос :D !!
21.09.10
09:18
казано от korpusito на 21.09.10, 06:38:
Крещял съм от болка за един участък от 5 кв. сантиметра с епилатор, не знам как удържаш :D
Въпрос на свикване. И при мен път като махах косми с епилатора разбра целия квартал, но сега вече не ми прави впечатление :D
21.09.10
09:25
казано от head_hunter на 21.09.10, 09:18:
казано от korpusito на 21.09.10, 06:38:
Крещял съм от болка за един участък от 5 кв. сантиметра с епилатор, не знам как удържаш :D
Въпрос на свикване. И при мен път като махах косми с епилатора разбра целия квартал, но сега вече не ми прави впечатление :D
Сигурно и на квартала не му прави впечатление :)
Аз от 5 години си ги бръсна на гърдите , а преди 2 дена за първи път отидох на кола маска... Наистина мн болеше, но след няколко часа ми мина.. Излезнаха ми мн червени точки... за тях решението е крем ” здраве” и една пудра ” норсулфазол”, 4лв и за двете.... мажеш се по 2-3 пъти на ден и си готов .
Сега ми предстои да се престраша и на краката да отида, че и там ги бръсна повече от 5 години..
На ръцете като отидох приди 1 месец , почти не ме болеше , само гъделичкаше , но там директно почнах с колата, без да съм ги бръснал никога.
Мнението беше редактирано от westdogg на 21.09.10 09:34.
21.09.10
14:54
Истинският въпрос е веждите скубете ли си :D
21.09.10
15:14
казано от everytime we touch на 21.09.10, 14:54:
Това не го приемам (за мъжете ) освен ако нямат така наречената “една вежда”.
казано от everytime we touch на 21.09.10, 14:54:
Хахахаха, сети се някой да пита :D
21.09.10
16:17
ужас аз не търпя епилатор на крака си ти за веждите говориш :D:D не е на мода мъжествето окосмяване ! на мода е гладкото релефно масивно тяло с татус на рамото,ръката или гърба и парфюм “Gorgio Armani’’ с черно БМВ Х6
Айде бе, педалско било обезкосмяването......... Ебати критериите имате някои честно, все едно петокласници си мерят оная работа, кой по-голям мъж - подмишниците, ако пуснеш по 5-6 санта косми, на какво щe вониш дори след 30 мин след баня.... айде стига глупости...
Жените трябва да се бръснат навсякъде, поне според мен. Не знам защо мисля така, дали защото просто така е останало през годините или ме кефи, просто не знам. Доколкото при мъжете задължително е около слабините и под мишниците, а да не забравя, брадата също, но нея не я коментрираме... Аз лично ако видя някъв мъж, голям, мускулест и т.н.. ама с нежни крака като на п*тка, ще се обърна и ще си тръгна. За мен си е гейска работа, който иска да се сърди, просто не виждам смисъл мъжете да си бръснат краката и ръцете...
21.09.10
18:34
За
22.09.10
12:12
Аз при междувеждието не се скубя, направо ги махам с бръсначката храс веднъж и готово :D
казано от Anelia на 19.09.10, 14:06:
Отдавна мина времето, когато лелите се хващаха за горната тръба на автобуса и щръкваха едни неща :D
Супер секси е 50годишните ни даскалки да се вяснат по потник на даскало и като говорят и си вдигнат ръката да щръкне храстчето отдолу (puke) (puke) (puke)
Мнението беше редактирано от Vask0 на 22.09.10 12:14.
казано от малкия113 на 21.09.10, 08:35:
Ачо, все ми е тая. И космата да ми дадеш, няма да я върна - напротив, такава рядкост са.
А при мъжете? Който си бръсне подмишниците, гърдите, корема, чатала, краката и задника автоматично ми е антипатичен и дори да ми е приятел, никога няма да го приема. Да докосваш мъжки крак и да ти мяза на женски?.
Едно е да си маймуна и да имаш “спешна” нужда от обезкосмяване, друго е окосмяването да е в нормите и съвсем да не пречи, но да се премахва само от прищявка. После иди се оплаквай, че стават по-дълги, по-черни и по-твърди.
казано от Thrash на 22.09.10, 12:56:
казано от малкия113 на 21.09.10, 08:35:
Едно е да си маймуна и да имаш “спешна” нужда от обезкосмяване, друго е окосмяването да е в нормите и съвсем да не пречи, но да се премахва само от прищявка. После иди се оплаквай, че стават по-дълги, по-черни и по-твърди.
х2
22.09.10
15:26
Момчета, при бръсненето космите стават по-черни и дебели, но хората са измислили лазерна и фотоепилация, а за домашни условия епилатор и ленти за коло маска. В изброените случаи космите изтъняват и оредяват при редовно премахване.
22.09.10
15:44
казано от Vask0 на 22.09.10, 12:12:
Аз при междувеждието не се скубя, направо ги махам с бръсначката храс веднъж и готово :D
казано от Anelia на 19.09.10, 14:06:
Отдавна мина времето, когато лелите се хващаха за горната тръба на автобуса и щръкваха едни неща :D
Супер секси е 50годишните ни даскалки да се вяснат по потник на даскало и като говорят и си вдигнат ръката да щръкне храстчето отдолу (puke) (puke) (puke)
оле недей, че се сещам и за наще... имаме една по английски по стара от Пирамидите ( 50+ години ) и ходи с пола и чорапогащник и един приятел я видял пред една дискотека с рокля с гол гръб... дано да има някой да потвърди, че едвали ми вярвате ... и постоянно говори на мацките в даскало, че не се обличат както трябва и че изглждат зле !
казано от head_hunter на 22.09.10, 15:26:
Момчета, при бръсненето космите стават по-черни и дебели, но хората са измислили лазерна и фотоепилация, а за домашни условия епилатор и ленти за коло маска. В изброените случаи космите изтъняват и оредяват при редовно премахване.
Аз нямам пари за тренировки, пък лазерна епилация.. :D
ЗА обезкосмяване при жените
ПРОТИВ обезкосмяване на крака и ръце при мъжете, както и ПРОТИВ скубане на вежди при същите
:D
22.09.10
17:09
Силве против обезкосмяването на ръцете при мъжете си защото не си виждала добре оформени нацепени предмишници, такива предмишници не бива да се крият под пласт косми, независимо колко е тънак. Съгласен съм че ако са ти кльощави ръцете космите помагат, дори от гледище на това че все пак е някакъв помен за тестостеронопроизводство, но в противен случай не бива да криеш ръцете си, при краката е същото, футболистите си бръснат краката не защото е някаква футболна мода, а просто защото са им развити добре, това важи за почти всички спортове, рядко ще видите спортист с космати крака.
Мнението беше редактирано от Ангел Василев Тодоров на 22.09.10 17:11.
23.09.10
05:42
Футболистите си бръснат краката, защото като си сложат корите, се запарват краката, космите се заплитат (дори и да са къси) и освен че започва да мирише кофти, махайки корите се отскубват косми, което е доста болезненено.
Волейболистите си бръснат краката по същата причина + че когато са ти космати краката трудно се хлъзгаш по игрищете и от допира ти с него се скубят и пак боли..
Отделно, че са им развити на повечето, но главно причината е тази, която казах :)
23.09.10
06:21
казано от anxiety на 23.09.10, 05:42:
Волейболистите си бръснат краката по същата причина + че когато са ти космати краката трудно се хлъзгаш по игрището и от допира ти с него се скубят и пак боли...
Няма такова нещо... ;)
Волейболистите си слагат наколенки, а по колената космите не са чак толкова много и това определено не е фактор. А това за хлъзгането по игрището е още по-далеч от реалността, уверявам те. Волейболистите, които се обезкосмяват, не го правят заради полза, свързана със самата игра.
23.09.10
07:29
казано от westdogg на 23.09.10, 07:25:
Плувците пък си махат космите навсякъде, за да са по-бързи.
Разбира се - при тях нещата се свеждат до физика (окосмяването увеличава съпротивлението на тялото при плуване).
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.09.10 08:40.
23.09.10
08:15
Аз знаех само за футболистите и помислих, че логиката е същата и при волейболистите ;)
23.09.10
08:34
Това си е хигиена бе хора, аз само по задника и ръцете имам
23.09.10
08:57
казано от anxiety на 23.09.10, 08:15:
Аз знаех само за футболистите и помислих, че логиката е същата и при волейболистите ;)
Разликата идва от различната настилка, при която се практикуват двата спорта. Търкането на кожата по пода на волейболната зала не е приятно, независимо дали имаш косми на това място или не. По тази причина техниката на приземяването е такава, че да се избегне директното съприкосновение между кожата и настилката. Съответно - няма значение дали си космат или не...
Dimitar_ivanov, аз пък мога да кажа - въпрос на терморегулация... 8-)
Бръснете се, режете се, ама само веждите не си пипайте(за мъжете става въпрос). С много момичета/жени съм говорил и никоя от тяхне ми е потвърдила, че това ги привлича.
А момчето на снимката дори няма 18. Е НЕ Е ЛИ ОЧАРОВАТЕЛЕН?
Мнението беше редактирано от Fallen на 24.09.10 10:31.
gips, така е, това е направо гнусно :D :D Дори аз искам да имам Старозагорска вежда(една вежда), но ген.... :)
казано от Миsh0 на 24.09.10, 11:40:
gips, така е, това е направо гнусно :D :D Дори аз искам да имам Старозагорска вежда(една вежда), но ген.... :)
Това пък е супер грозно :)
24.09.10
16:51
Ха. Ако се замислите всичко почва така. Първо беше бръсненето на краката. Хората казваха същото: Бръснете се под мишниците само краката недейте. И повечето като видеха някое момче с обръснати крака и казваха, че е гейско и т.н. След това това премина и масово почнаха да си бръснат краката. Почна се с ръцете - същият процес. Същото ще стане и с веждите.
Подстригвам си краката.Не ме кефи да нямам никакъв косъм там.На ръцете не пипам!
Корема и гърдите ги подстригвам от мързел,ама понякога и кола удрям.
На другите места вече си е задължително от хигиенична гледна точка :)
За жените - очаквам крака и ръце и дупки да са свободни от косми!
Ако знаете в Германия какви мацки съм виждал с космарлаци по ръцете по-големи от мойте ... (shake) ;( баси
24.09.10
17:13
чак се комплексираш нали... и на мен ми се е случвамо посред лято една с къс потник с едни косми на кръста .... днеска видях един с фон дю тен ( незнам така ли се пише ;д ) и добре, че бях в автобуса а той навън.... сигурно и той е бил с оскубани вежди
24.09.10
19:12
Бе нз. Мен Росен Петров по - не ми се дос*ра като го гледам след като си оправи веждаците.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече