Продадено!

Темата е заключена.

20.09.10
10:21

За триене.

Темата беше редактирана от bezstrashen на 25.09.10 17:09.

21.09.10
19:55

Ако продаваш тежестите по отделно бих желал да закупя следните:
- 15кг. - 2бр.
- 5кг - 8бр.
- 2.5кг - 6бр.
От Бургас съм но в събота ще бъда във Варна и мога да ги взема. Утре ще звънна в по-удобно време.

ПП. Ако не се лъжа ти си момчето от което взех FORERUNNER-a

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Valdis на 21.09.10 19:56.

Да аз също съм заинтересуван от някои неща, но ако ги продаваш поотделно.

22.09.10
16:55

Ако се съберат хора за всички неща дискове , лостове и лежанка бих ги продал поотделно

Както вече ти потвърдих в скайп съм навит за двата дъмбела и два диска по 10 кг. Искаше ми се да взема и някой друг диск, но колегата над мен ме  е изпреварил :).

24.09.10
17:23

Аз съм навит на 6-те диска по 10кг. и 4-те по 1кг,ако момчето,което  утре ходи в Варна се навие да ми ги донесе?И аз съм от Бургас.

24.09.10
20:08

Няма проблем, стига момчето да се навие. Ако е съгласен утре ще да взема всичките тежести, които са обявени, както и дъмбелите на Иван Шишманов (Ако все още ги желае). За Варна ще тръгна по обед, ако продавача си промени решението нека ми звънне и ще отида на посочен от него адрес.
Тел. за връзка - 0899 80 56 79 - Владо

Мнението беше редактирано от Valdis на 24.09.10 20:09.

Аз, че ги желая барабар с описаните от мен тежести е ясно, но така и не ми стана ясно дали ще има продажба на нещата поотделно, на което и тримата се надяваме.

25.09.10
17:07

Съжелявам колеги , но се намери един познат , който ги взе всичките на куп.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1