26.09.10
18:29
казано от Nevermind на 25.09.10, 10:03:
Г-н Иван Шишманов,
Ясно ми е, че вие сте световноизвестен и, че работодателят Ви следи неотлъчно всяка запетайка, която напишете във форума. Говорим за хора, които под прикритието на анонимността в интернтет, могат свободно да споделят на колко се оценява техният труд, независимо от професионалното ниво, което да достигнали.
Ясно ми е, че си от дървените философи из форума, има и други такива дето много пишат пък малко реално важни и интересни и значими за форума неща казват/питат
Ако забелязваш, аз не съм прикрит под анонимноста за която говориш, написал съм си името, много хора от форума знаят позицията и фирмата в която работя. Е аз не мога да споделям свободно всичко което някои си решил да ме пита най малко от уважение към законите на държавата и отношенията ми с работодателя ми, въпреки, че съм си Българин.
Само виж колко много и дълги постове се изписаха и колко реално малко хора си споделиха дохода.
Май някой избива комплекси, чрез дохода си.
Иване, не може да ти отговори (надявам се, няма и да може занапред). Нито на някой от другите, които са му цитирали мненията.
Или пишете по темата, или да я затварям ;)
26.09.10
18:39
Защо както разбра човека ми е фен :D
Пък може чрез неговата немска фирма, през Австрийския им клон да ме призове нещо, нали не съм анонимен :)
Хайде Петко темата се превърна в един спам, няколко човека споделиха доходите си, други двадесетина обясниха на потребителя, че така не се прави, той ги посъветва, да са амбицирани, да са спецове сякаш е собственика на джобс.бг...всъшност лично аз не виждам причина да не се заключи темата.
П.П. Ето дори въздържан човек като мен я оспами :D
26.09.10
19:02
Така, темата е лишена от смисъл, автора вече не е сред нас и като добавиме, че се превръща в магнит за спам - удрям ключа.