Световъртеж !!!

Здравейте,

след пауза около година, преустанових тренировките във финтеса. Наясно съм , че трябва постепенно натоварване, но при опита ми за кардио, вече 3 тренировки получавам страшен световъртеж и неразположение. Пия вода, започнах хранителен режим, но не драстичен... нямам идея защо така се чувствам. Ако сте имали подобен проблем, дайте едно рамо ;)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

25.09.10
16:19

Може ли да споделиш какъв е хранителния ти режим ?

Да, разбира се. Храня се 4 пъти на ден:
Закуска(и преди тренировка) хапвам един грейпфрут.
Обяд: Салата със зеленчуци на пара или тофу или някакво нетлъсто месо.
Следобяд: кисело мляко с плод или сурови ядки
Вечеря: Салата с риба или месо или някакъв млечен продукт

Пия основно вода, 1 кафе( защото все пак е диуретик), фрешове(основно морков)
Един ден седмично хапвам нещо сладко :)

Това е режимът, който ми понася най-добре, след хилядите такива които съм опитвала.
Винаги има някакви изключения...но това е основното към което се придържам :)

25.09.10
16:55

Според мен храната ти е малко. Сутрин хапвай повече.

25.09.10
16:56

Аз сьс толкова храна ще изчезна малко ми се вижда.2 часа преди трен трябва да хапнеш нещо за енергиа.

25.09.10
17:06

Евентуално имаш проблеми с кръвното... Може би е добър варианта да отидеш на лекар. Няма смисъл да гадаем какво е и да те плашим с всякакви измислени диагнози.

Ами винаги съм имала по-ниско кръвно, особено откакто се ограничавам с храната. Но тренирам сутрин  преди работа и нямам време за закуска и след това чакане около час. А и целта сега ми е чистене и сваляне на килограми и незнам какво мога да хапна без да попреча на това...

25.09.10
17:13

А добър ли е за теб варианта да тренираш след работа. Така ще можеш да си хапнала добре преди тренировката.

25.09.10
17:16

казано от вессс на 25.09.10, 17:10:

Ами винаги съм имала по-ниско кръвно, особено откакто се ограничавам с храната. Но тренирам сутрин  преди работа и нямам време за закуска и след това чакане около час. А и целта сега ми е чистене и сваляне на килограми и незнам какво мога да хапна без да попреча на това...

сама каза, че целта е сваляне на тегло не всекидневни болки в главата породени от малко храна работа и тренировки има доста закуски сега тия Несвита дето ги рекламират с овесени ядки и т.н. опитай трябва да се хапва нещо :) и тернировките ти трябва да са доста по леки от 100% ти възможности за да не претовариш организма и сърцето и т.н. :)

Ами ще опитам да променя времево тренировките...явно всичко идва от енергията и храненето преди тях.
Благодаря ви за отзивите :)

25.09.10
17:44

мда всичко зависи от храната и енергията която получаваш може да пробваш да ‘’разкъсаш’’ така тренировките си, че да не се задържаш повече от час в залата... не повече от час :)

26.09.10
10:09

Проблема според мен не е толкова ниското кръвно, а по-скоро че границите са много доближени!! Премери го като ти се завърти главата! Малко храна, малко глюкоза в кръвта, тренировка от която още ти пада кръвната захар и от там световъртеж. Нали знаеш, че мозъкът се храни само с глюкоза. Умната!!!!!!!!!

Последните ми кръвни изследвания бяха добри, но ми казаха да хапвам повече сладко...но като знам къде веднага отива и сърце не ми дава :)

26.09.10
11:50

мм не отива директно в бедрата и корема ;) натрупва се като мазнини ако има в излишък а при теб съвсем не е така

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.09.10 11:51.

26.09.10
12:04

Под “сладко” нашите глупави лекари сигурно имат предвид въглехидрати. Не яж разбира се боклуци, просто ти трябват въглехидрати -ориз, овес, картоф, хляб, царевица, и прочие.

26.09.10
21:48

Не премествай тренировката, а промени храненето :)
И пробвай с едно кафе преди тренировка как ще си, може да ти пада кръвното.
Да, 1 варен картоф преди тренировка би трябвало да ти дойде добре, с малко масло примерно, за енергия :)

Мнението беше редактирано от Madboy на 26.09.10 21:48.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1