09.04.2015г.
Храна:
12:00 - няколко лимецови соленки с разни семена;
13:00 - фреш от ябълка и джинджифил;
14:30 - пилешка пържола от бут, зелено-червена салата със зелен лук, магданос, морков, варено яйце, шарлан и хималайска сол;
16:00 - фреш от ябълка и джинджифил, няколко лимецови сладки;
Течности:
Чай - 1,5л;
Фреш - 600мл;
Вода - 1л;
Добавки:
Витамин Ц, сминдух, трън;
Тренировка/раздвижване:
1х10@20кг, 1х5@30кг, 1х5@35кг, 1х5@37,5кг, 3х5@40кг х конвенционална мъртва тяга;
1х10@20кг, 1х5@25кг; 1х5@30кг, 5х5@32,5кг х лежанка;
5х5@30кг х вертикален скрипец с подхват;
5х5 на ръка@10кг на ръка х ренегадско гребане;
Разходка - около 6-7км;
Тягата беше чудесна, много добре я чувствам. Лежанката също. Скрипецът и ренегадското гребане бяха в суперсерии, защото трябваше да тръгвам да храня.
П.п. Я, нова страница! Да сме живи и здрави всички! Това си пожелавам и малко повече доброта в тоя свят, защото вече наистина ще изперкам и ще ме диагностицират с диагноза “Тревожност”!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 09.04.15 14:40.
10.04.2015г.
Храна:
11:30 - фреш от абълка, нар и джинджифил, шайба ананас, няколко лимецови соленки;
14:00 - разядка от цедено кисело мляко и варено цвекло, разядка от цедено кисело мляко, сирене и сусам, салата от фузили с домати и рикота, зелева салата, ред бял “Ритер шпорт” с цели лешници;
Течности:
Фреш - 500мл;
Чай - 1,5л;
Вода - 1л;
Добавки:
Тренировка:
1х5@20кг, 1х5@25кг, 2х5@27,5кг, 2х5@25кг х заден клек;
5х5 на ръка@10кг на ръка х раменна преса с дъмбели;
5х5@30кг х вертикален скрипец с надхват;
5х5@25кг х хоризонтален скрипец;
5х5 х колелце от коляно;
5х20 х крънчове;
5х20 х глутеус мост;
МразИМ да клЕкам!!! Първо пробвах военна преса с лоста, направих петица, но рамото ми не се чувстваше комфортно и си прибегнах пак до дъмбелите. Двата скрипеца са в суперсерии, колелцето, крънчовете и глутеус мостовете - също. Колелцето е от колянна опора и съвсем не пълно, но пък доста по-добре от вчерашните ми опити.
11.04.2015г.
Храна:
12:00 - фреш от ябълки;
14:00 - омлет със сирене;
16:00 - сладолед;
Течности:
Чай - 750мл;
Вода - 500мл;
Фреш - 500мл;
Добавки:
Тренировка/раздвижване:
1х10@20кг, 1х5@30кг, 1х5@35кг, 1х5@40кг, 1х5@42,5кг, 3х5@45кг х конвенционална мъртва тяга;
1х10@20кг, 1х5@25кг, 1х5@30кг, 1х5@32,5кг, 3х5@35кг х лежанка;
5х10@10кг дъмбел х гоблет клек;
5х10 х повдигане на крака от вис;
Разходка - 10км;
Значи - със съдийския изпит, по-точно с казуса му, защото не сме допуснати до устен, понеже имаме 4,38 и двамата, сме се справили задоволително с оглед, че 3 от 4 въпроса са отговорени перфектно, но пък първият и най-важен - квалификацията на престъплението - сме го сгрешили, макар все още да не сме съвсем убедени, ама нали има по-умни от нас. Тъй, де, доволна съм, защото в петък се бях отказала изобщо да ходя, защото не е като да се отдадох на учене (предпочетох, честно казано, срам-несрам, разходки, игри и тренировки), обаче двама човека ме убедиха, че каквото и да стане, не бива да си го слагам на сърце, ама не бива и зорлем да се отазвам. Така или иначе се радвам, че все пак отидох, защото, макар да сме сгрешили квалификацията, обмисляхме сериозно и верния вариант и просто избрахме другия, в крайна сметка правото, не, че се опитвам да се оправдая пред себе си (я може и да го правя, не знам), не е съвсем математика, дори да е много близо до нея, т.е. фактът, че сме избрали грешното, но сем обмислили вярното, все пак ме успокоява, че не съм затъпяла. Мъничко ми е сдухано, но аз просто си слагам всичко много на сърце! Пък единият от хората, които ме убедиха все пак да отидем на изпит, каза, че най-важно е да се обичаме и да си следваме пътя, а другото същ да го следваме, но не на всяка цена. Ок съм, де! Предстоят още доста възможности.
Зааа сметка на това, вярна на принципа “силен като бик и почти толкова умен”, от четвъртък насам вдигнах тягата с 5кг, което е същинска прелест. Както казах, мразИМ да клЕкам, обаче пък обожавам да дърпам тяга и да бутам лежанка. Последната също е с +5кг за петица от четвъртък. Чувстам се чудесно, засега. Малко съм се оводнила, вероятно от малкото течности.
От 10 днеа Дамян прави магарии - буди се посред нощ, поревава малко, аз не му давам да яде и той започва да купонясва. Нощеска се събуди в 3, порева до 3:20 и после до 5 си гукаше и си пееше. Може би не му е комфортно, не знам, тази нощ ще пробвам да дам вода, защото се буди и издава звук ан пресъхнала уста.
П.п. Ае фактически имам петица тяга на теглото си без 3 кила! Зааааа хмммм...седмица тренинаране! (inlove) СИлата не си отива! Клекът винаги ми е бил слаб, тъй, че не го коментираме!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.04.15 23:19.
12.04.2015г.
Храна:
10:30 - парче домашно козуначено руло, две филийки препечен хляб, разни сирена, морска салата;
14:00 - донат, мъфин;
18:00 - сладолед;
20:30 - агнешко, зелена салата, картофи на фурна, сиренени топчета, бира;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 1л;
Бира - 250мл;
Добавки:
——————;
Тренировка/раздвижване:
Разходка - 3-4км;
13.4.2015г.
Храна:
14:00 - разни сиренца, агнешка супа, зелена салата, парче мозък;
17:00 - погача, зелена салата, разни сиренца;
22:00 - козунак;
Течности:
Чай - 1,5л;
Добавки:
Тренировка:
1х3 х набиране с успореден хват (на една пейка по пътя към залата);
1х5@20кг, 1х5@25кг, 1х5@27,5кг, 4х5@30кг х заден клек;
5х5 на ръка@10кг на ръка х раменна преса с дъмбели;
5х5@25кг х вертикален скрипец с надхват;
3х10 х повдигане на крака от вис;
3х10 х колелце;
Разходка - 10км;
Достигнах заветните 30кг клек :D.
Някои размисли, във връзка с една история, която Десо ми разказа - отвратена съм, не помня да съм била по-отвратена. НО не бива да се съди и аз се опитвам да се боря с това, че съдя хората. И все пак - показният атеизъм ме вади от равновесие точно толкова, колкото и показната религиозност.
И приключихме с Великденските трапези.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 13.04.15 22:15.
14.04.2015г.
Храна:
14:00 - разни сиренца, пастърма, яйце;
17:00 - 100гр. сушени сини сливи, лимецови соленки;
Течности:
Чай - 1,5л;
Вода - 1,5л;
Добавки:
Тренировка/раздвижване:
1х10@20кг, 1х5@30кг, 1х5@35кг, 1х5@40кг, 2х5@42,5кг, 3х5@45кг х конвенционална мъртва тяга;
1х10@20кг, 1х5@25кг, 1х5@30кг, 5х5@32,5кг х лежанка;
Разходка - 10км;
Бърза и кратка тренировка, защото се замотах вкъщи и съответно трябваше да бързам да се прибирам, за да храня. Тягата беше стабилна, повече ми тежеше, де, ама беше добре. Лежанката я спрях на 32,5, защото бях без Десо, а никой друг, освен него, не може да ме пази, защото само той знае кога наистина трябва да хване, всички други хващат веднага щом се затрудня и ми развалят серията. За корем не остана време.
Трябва да свършат по-бързо тия сиренца, че ще стана на сиренце :D Хората преяждат с козунаци, аз - със сиренца (headbang)
14.04.15
19:04
Ти си 48 килца ли? Милата! Браво за напредъка в тренировките, тайничко следя как напредваш с набиранията ;)
Само на съдийския ли се явяваш? Ще пробваш ли за прокурорите?
Благодаря, Кобре :) След Великденските трапези съм 49 :D Но иначе нормалното ми тегло е между 46 и 49кг (това, на което се чувствам най-добре и изглеждам най-добре, стига да са 46-49 кг предимно мускули, де).
Ще ходя и на прокурорския, ценен опит е, пък съдбата си знае работата :D
Дамянец си има цели дваааааа зъбааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!! (inlove) Реших да проверя дали случайно не са избили, съвсем случайно го реших и хоп, нещо ме одра, гледам - две мини зъбленца пробили там (sun)
15.04.2015г.
Храна:
фурми, сушени сини сливи, лимецови соленки, варени яйца, зелена салата, агнешко, сиренца, червено цвекло;
Течности:
Чай - 1,5л;
Вода - 1,5л;
Добавки:
Тренировка/раздвижване:
1х5@20кг, 1х5@25кг, 5х5@30кг х заден клек;
1х5 на ръка@10кг на ръка, 4х5 на ръка@12,5кг на ръка х раменна преса с дъмбели;
5х10 на крак х ходещи напади;
3х30 х крънчове;
3х30 х глутеус мост;
Скрипците - в суперсерии. Първите 3 серии ходещи напади в суперсерии с крънчовете и глутеус моста.
Днес с Десо решавахме казус, докато мама сменяше гащите на Дамянеца. И понеже всичко се случва на масата, нашият набара НПК-то. Първоначално му го подържах, по негово желание, после исках д аго заменя с играчка за дъвкане...е, да, ама не...нашият започва да цвинкя и си иска кодекса. Прилагам снимка на отразено задоволство от четенето.
Нямаше кой да гледа Дамянеца, докато тренирам, а същевременно и някой трябваше да ми гледа клека, та Десо ми трябваше и нямаше как да е бебегледач.... Затова - първо посещение на Дамянец в залата!
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.04.15 21:23.
15.04.15
21:40
Чете с разбиране малкият човек! :D
А и щангите предизвикват интерес!
Ще стане човек от него! :)
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 15.04.15 21:40.
16.04.2015г.
Храна:
био рошково-какаова курабия, лимецови соленки и сладки, варени яйца, домат, кашкавал, пастърма, зелена салата, варено пиле;
Течности:
Чай - 2л;
Вода - 1л;
Добавки:
————;
Треноровка/раздвижване:
Разходка - 10км;
Каааааааааааааааааак изгорях, не е истина просто! Така ме изкуши това слънце и с Дамянеца се припичахме на една пейка в парка, него го пазих, ама себе си....сега деколтето и шията ми сааааааа доматени!
17.04.2015г.
Храна:
13:00 - фурми, лимецови соленки;
16:00 - 150мл бира;
19:00 - сушени сини сливи, варено пиле, зелена салата, кози кашкавал, варено яйце;
Течности:
Чай - 1,5л;
Вода - 1л;
Добавки:
——————-;
Тренировка/раздвижване:
1х10@20кг, 1х5@30кг, 2х5@40кг, 3х5@45кг, 2х5@47,5кг х конвенсионална мъртва тяга;
1х10@20кг, 1х5@25кг, 1х5@30кг, 1х5@35кг, 4х5@32,5кг х лежанка;
5х5@30кг х ветикален скрипец с подхват;
5х10@10кг х гоблет клек;
19.04.2015г.
Храна:
13:00 - сушени сини сливи, соленки от лимец и семена;
14:30 - картофи на фурна, наденичка, салата от домати и краставица, парче домашна баница със сирене;
17:30 - банан, бисквита;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 500мл;
Добавки:
—————-;
Тренировка/раздвижване:
1х10@20кг, 1х5@25кг, 1х5@30кг, 5х5@32,5кг х заден клек;
1х5 на ръка@7,5кг на ръка, 1х5@10кг, 2х5@12,5кг, 2х5@10кг х раменна преса с дъмбели;
5х10 х колелце от колянна опора;
5х5 х лег-преса;
Разходка - 10+км;
Храната - зле, течностите - мнооооооооооооого зле и сега очаквам да се оводня.
Клекът добре. Раменната преса също добре. Скрипците с колелцето - в суперсерии. Колелцето много слабо - слаб е още коремът, но върви добре. Преоткрих лег-пресата - без тежест я правих, защото ми тежеше, няква тежка лег-преса е :D Включвам я трайно в тренировките, като ми е слаб коремът за тежък клек...
20.04.2015г.
Храна:
лимецови соленки, сушени сливи, фурми, кашкавал, топено сирене, домат, свинска пържола, купешка снежанка;
Течности:
Вода - 1л;
Чай - 1л;
Добавки:
Сминдух;
Тренировка/раздживане:
———————-;
Егааааааааааааааа ти гадния ден! Първо майка ми ме извади от равновесие (време е да поемаме към Севера!!!), после с това (ваденето от равновесие) се зае Десо. После - с Дамянеца тичахме, за да хванем 83 (много се зарадвах, че улучваме от новите коли, с ниско стъпало за колички), който беше от другата страна на кръстовището, успешно бързо преминахме през подлеза и излязохме на спирката, когато автобусът още беше от другата страна на кръстовището. Отидохме да си купя билет от бутката на спирката и докато си купувах билет, дойде автобусът. Без да погледна табелата, натоварих количката и се качих. По едно време гледам - зад нас 83. Викам си как така два един след друг и питам един човек, защото се замислих дали 102 не е изпреварил 83, без аз да видя, какъв номер е автобусът. Той ми отговаря, че е 83 и аз спокойна не слизам на нито една от четирите спирки в частта до разделяне маршрутите на 83 и 102. По едно време стигаме до мястото на разделяне и хоп...нашият автобус тръгва по маршрута на 102. Питам друг човек за номера и той и отговаря, че....е 102. Слизаме с Дамянеца, пресичаме и чакаме автобус за на обратно. Минаха 3 “За Гараж”, които не спряха (ао бяха спрели, щяхме да се качим, защото от гаража можем да си се прекачим на 83). Накрая дойде 102 на обратно, качихме се, една много мила жена ни помогна, макар, че нямаше нужда, защото 102 са нови и няма проблем с качването. Слизаме да се прекачим, идва 83, който ЕСТЕСТВЕНО е от старите и аз трябва да мъкна количката. Добре, че едно момченце ми помогна. ДОбархме се до Надежда, взехме каквото трябваше и айде на обратно. На спирката имаше майка с дете, стана ми много мъчно, защото детенцето явно имаше някакъв проблем...много се радваше на Дамянеца, но заплашително се опитваше да си сложи ръцете в количката, и малко се стреснах (без основание и затова ми стана още по-гадно). Добрахме се обратно до Борово и уж трябваше да отида да тренирам...обаче беще 14:00 часа, аз не бях яла цял ден. Нахраних детето, хапнах и аз и то нямаше как да ида да тренирам....това ме ядоса още повече. Така и така мразя да тренирам следобед. Да не говорим, че се чувствам супер подута и изнервена и ан всичко отгоре порпадналата тренировка....Ама заспах. Като се събудих, Десо ме ядоса още повече, защото беше дал на детето да си играе с панталоните си. Ако той му дава да си играе с това, което не е за игра, аз после как ще му обясня, че това не е за игра. Разминаване в политиката на родителите - недобра идея!
Да свършва тоя ден, чеее....ще има трупове!
20.04.15
20:06
Да ти дам ли тук клипчето от Shadow of Mordor или ще отидеш да си го видиш сама? :D
Таман то ми беше в главата цял ден! Пропуснах да кажа, че на връщане автобусът беше за гаараж и трябваше на гаража да се прекачим. Като слизахме, една маца, вместо да се наведе да ми помогне....ме изблъска, за да се качи бързо на чакащия автобус сякаш той ще тръгне преди всички да се прекачат....
казано от karfi4ka на 20.04.15, 20:04:
Като се събудих, Десо ме ядоса още повече, защото беше дал на детето да си играе с панталоните си. Ако той му дава да си играе с това, което не е за игра, аз после как ще му обясня, че това не е за игра. Разминаване в политиката на родителите - недобра идея!
С Боби постоянно сме на различни мнения относно децата... пък те успяват да си намерят начин да се справят с живота :) Не си го слагай на сърце - да има любов и уважение, пък малките дрязги и разминавания във възпитанието не винаги се отразяват отрицателно на децата. Дори на моменти си мисля, че така съумяват да видят, че има различни гледни точки и да си изградят тяхната ;)
21.04.15
06:28
Подкрепям Zozo!
Пък и винаги съм намирала това - едно дете да умее да си играе с всякакви неща, за страшно креативно и обогатяващо за него! :)
Нека да може да си измисля занимания и забавления ( макар, че е мъничък още, де :) ), а не да казва, че му е скучно и няма какво да прави, в стая затрупана от играчки!
Навремето на село играехме с клечки, камъни и кал :D, и да ти кажа - супер си беше! :D :D :D
Мнението беше редактирано от Златина Цонева на 21.04.15 06:28.
Абе няма ли си това дете пишка да си играе, та му давате панталони?!? Какви родители сте?
Боби, ми а, де? Дал му панталона!
Зозо, Злати, съгласна съм...ама все още ми е мъгляво родителството :D
21.04.2015г.
Храна:
банан, фурми, пилешка пържола от бут, зелена салата, варени яйца, какавал, домат;
Течности:
Чай - 2л;
Вода - 500мл;
Добавки:
Сминдух, витамин Ц;
Тренировка/раздвижване:
1х10@20кг, 1х5@30кг, 1х5@35кг, 1х5@40кг, 1х5@45кг, 3х5@47,5кг, 1х5@45кг х конвенционална мъртва тяга;
Без почивка, 5 кръга от:
8@25кг х вертикален скрипец с подхват;
15 х лег преса;
10 х колелце;
Разходка - 6км;
Тягата изобщо не ми тежеше, обаче ми се плъзгаше по пръстите и затова се наложи за последната работна серия да върна на 45кг, тъжно...
казано от karfi4ka на 21.04.15, 11:43:
Боби, ми а, де? Дал му панталона!
Е той и пишката му е дал, така че това един вид му дава допълнителни права над панталона :D
21.04.15
21:07
Само да кажа, че всичко казано е абсолютно невярно. Просто панталонът беше демоде :D
22.04.2015г.
Храна:
11:00 - овесени ядки с домашно овче кисело мляко, овесени трици и стафиди, фурми;
14:00 - две варени яйца, краставица, парче кашкавал;
17:30 - пилешко филе на фурна, салата от зелен фасул и копър, и много чесън;
още фурми;
22:30 - котлет от сьомга, зелена салата, яйчена салата с домашна извара;
Течности:
Чай - 2л;
Вода - 500мл;
Добавки:
Трън, сминдух, витамин Ц;
Тренировка/раздвижване:
1х10@20кг, 1х5@25кг, 1х5@30кг, 3х5@32,5кг, 2х5@35кг х заден клек;
1х5 на ръка@7,5кг на ръка, 1х5@10кг, 2х5@12,5кг, 2х5@10кг х раменна преса с дъмбели;
Без почивка, 5 кръга от:
8@25кг х вертикален скрипец с широк надхват;
10@20кг х лег-преса;
10 х колелце от колянна опора;
С почивка между кръговете, 3 кръга от:
8@25кг х хоризонтален скрипец;
10@10кг х гоблет клек;
5 на рък@10кг на ръка х ренегатско гребане;
Разходка - 10км;
Аммм, ако не ме лъже паметта, изравних клека с лежанката (party)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 22.04.15 21:42.
22.04.15
13:28
Tи си истински билдър - клек, лег и тяга почти равни.
Какво става с конкурса- ще се ходи пак, така ли? Имаше ли изцепки в твоята зала?
Всъъъщност, те винаги са си се движели така - равно горе долу. Клекът винаги ми е бил изключително слабо движение, за разлика от лежанката, която винаги ми е била много силна. А тягата винаги ми е била...нормална. Аз като цяло никога не съм се стремила към големи (тежки) резултати в тези движения, никога не съм била склонна да се напъвам с максове. А отделно и психиката ми ме блокира при максове, защото макар да имам сила, не мога да дръпна, ако усетя, че се кривя, т.е. не съм склонна да правя компромиси с техниката, а това обикновено, не винаги, де, пречи на максовете. Петици със собственото ми тегло при тягата ме удовлетворяват напълно на настоящия етап, а и по принцип. Моите цели са други, аз искам да си върна 17-те набирания в серия :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 22.04.15 17:23.
23.04.2015г.
Храна:
10:00 - лимецови ядки с домашно овче кисело мляко и стафиди;
13:00 - кебапче;
16:00 - лимецови палачинки, варено червено цвекло;
18:00 - котлет от сьомга, задушени зеленчуци;
20:00 - плочка кашкавал;
23:00 - варено червено цвекло, зелена салата с репички, краставици, домати и кашкавал, половин кълцана наденица;
Течности:
Чай - 2л;
Добавки:
Витамин Ц, сминдух, трън, алфа ГФХ;
Тренировка/раздвижване:
Разходка - 6-7км;
Ходихме с Дамянчи на готините пейки мама да се понабира. Една перфектна тройка с успореден хват. Можех и повече серии, обаче не избрах моята пейка и на тази тръбите имаха наклон надолу и се изпусках. Днес се принудих да почивам насила, защото вчера бях уморена. Утре, живот и здраве, в залата с Дамянеца, ‘щото няма кой да го гледа.
24.04.2015г.
Храна:
12:30 - котлет от сьомга, варено червено цвекло, две лимецови говрети с мед;
18:00 - 200мл Пиринско;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 2л;
Добавки:
Витамин Ц, сминдух, трън. алфа ГФХ;
Тренировка:
3 х набиране с подхват;
1х10@20кг, 1х5@20кг, 1х5@30кг, 1х5@40кг, 1х5@45кг, 2х5@47,5кг, 2х5@45кг х конвенционална мъртва тяга;
Кърмене :D
Без почивка, 5 кръга от:
10@25кг х вертикален скрипец с раменен подхват;
10@20кг х лег-преса;
10 х повдигане на крака от вис;
3 х набиране с успореден хват;
5х3, 3х2 х набиране с успореден хват;
Както казах вчера - взехме Дамянчето в залата, защото нямаше кой да го гледа. Той се държа чудесно, раздваше се на всички “колеги-билдъри”, но по едно време огладня и трябваше да го нахраня, затова прекъснах тренировката, нахраних го за 10 минути и си продължих. Може би ако не бях кърмила, щях да врътна още едни три-пет рунда от моите.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.04.15 19:18.
Добавям пет тройки и три двойки набирания с успореден хват на пейката пред блока. С мама и Дамянеца излязохме на разходка и седнахме на пейките, пийнахме и малко биричка, чисто въглехидратче и някак...избухнах :D
24.04.15
19:29
Не знам...
Аз ще абдикирам от трона си!
Свят ми се зави днес от толкова бира, планове за бира и още бира!
/и аз харесвам бира, ама вие просто прекалявате :р/
Баце, аз много рядко изпивам повече от 100-тина-150-200мл :D
25.04.2015г.
Храна:
14:00 - лимецовите гофрети на Десо (фантазия!) с мед;
Течности:
Вода - 500мл;
Чай - 2л;
Добавки:
Витамин Ц, сминдух, трън, алфа ГФХ;
Тренировка/раздвижване:
Разходка - 10км;
1х3 х набиране с успореден хват;
В суперсерии:
2х40, 2х50, 2х60 х крънчове;
2х40сек, 2х50сек, 2х60сек х планк;
С почивка между кръгчетата, 5 кръгчета от;
10@10кг х гоблет клек;
30 х глутеус мост;
1 х набиране с подхват;
В редуващи серии:
5х10 х повдигане на крака от вис;
5х1 х набиране с подхват;
Една отпочиваща тренировка, затова я наричам раздвижване, а не тренировка, досто хаотично беше - чак в началото на всяко упражение установявах в какви серии и с какво ще го правя. Набиранията тръгнаха като хаотични единички за корекция и заякване, т.е. бяха много бавни, с опънати хубаво надолу крака, от пълен вис до почти гърди до лоста (просто нямам сила да изкарам напълно гръдите до лоста и се получава нещо като ключица до лоста :D ), със сравнително бавно и контролирано връщане надолу. После ги групирах, за да не съм хаотична, с глутеус моста и гоблет клека, а след това - с повдиганията на крака от вис. Доста ми е схваната дясната част на врата, не знам от какво, и дясната плешка е така. Не ме е надухало, просто вчера се изсилих, егото надделя, с набиранията без загрявка. Макар, че Цецо казва, че и да се загрява не е оферта. Бе доволна съм, спокойно раздвижване
казано от karfi4ka на 25.04.15, 13:13:
Баце, аз много рядко изпивам повече от 100-тина-150-200мл :D
Общо 450 мл.
26.04.2015г.
Храна:
13:00 - домашна бисквитена торта с маскарпоне;
15:30 - пилешка пържола от бут, картофена салата;
Течности:
Вода - 1л;
Добавки:
Тренировка/раздвижване:
1х10@20кг, 1х5@25кг, 1х5@30кг, 5х5@32,5кг х заден клек;
1х5 на ръка@7,5кг на ръка, 1х5@10кг, 2х5@12,5кг, 2х5@10кг по раменна преса с дъмбели;
4х2, 1х3 х набиране с подхват;
Разходка - 10+ км;
Между набиранията и другите неща има около час разлика. Приключихме в залата и отидохме на стадиона Десо да се понабира, не с Дамянеца се нахранихме и си поиграхме. После хапнахме домана торта и поехме към Борисовата градина, но междувременно си променихме плановете и сменихме посоката, та минахме покрай стрийт фитнес площадката на България и Гешов и там си нацъках набиранията, които бях запланувала да направя веднага след залата, т.е. на стадиона, с Десо, обаче на лостовете на стадиона печеше ужасно и имаше твърде много батки, та се отказах. Но пък после наваксах, макар и с известно разстояние от останалите упражнения. Бая ни понапече слънцето, Дамянеца спа през цялото време в залата, после се посъбуди, позабавлява се, наяде се, разходи се и пак заспа. Хапнахме в в градинката на ритуалния дом на Хиподрума. Въобщеее, чудесен ден! С дооооста ходене ... поради честа смяна на плана :D
Набияранията са същите като вчерашните - много бавни и контролирани без помощ от краката.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.04.15 17:01.
ти както си ги зачукала тренировките, че и Радост...турнири по колоездене. Чак ми се струва извънземно и далечно. ....толкова скоро след раждане. Браво на вас :)
Благодаря, Дени :* Не бива д ати се струва извънземно, и теб това те чака. Нашият отбор (визирам всички бременели/бременеещи тук) не се крие зад оправдания, а натиска с много съвест и отговорност, но и с много желание и съзнание, че това е не само нормално, но и желателно! Официално заявявам, че съжалявам, че не започнах да тренирам по-рано, а чак когато Дамян стана на 3 месеца започнах раздвижване. Открих още твърде много бабини деветини, на които неоправдано съм вярвала.
П.п. Опиянена съм от това как силата ми се връща и на моменти разумът ми е замъглен, и искам да тренирам всеки ден, знаейки, че не трябва.
П.п.2 Имам едни гадни мазнини, от които много искам да се отърва....скоро включвам и тичкане.
П.п.3 Но силата...ааах силата така се връща (sun) (sun) (sun) Пфу! Да не се самоурочасам!
казано от karfi4ka на 26.04.15, 21:52:
П.п.2 Имам едни гадни мазнини, от които много искам да се отърва....скоро включвам и тичкане.
много вероятно е да са онези последни мазнини, които ти дават енергия за кърменето. Те ще си отидат трудно, но пък са важни. Ти ВЕЧЕ си във форма.
М да, точно затова не ги ръчкам тия мазнини, за тях има време :) За мен е важно да се набирам :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.04.15 08:41.
27.04.2015г.
Храна:
10:00 - овесени и лимецови ядки, с банан, стафиди и домашно овче кисело мляко;
14:00 - ракетка (био курабия с какао и други вкусни неща);
15:30 - свинска пържола, салата от варено червено цвекло и варени моркови;
19:00 - елдени бисквити;
22:00 - зелена салата с репички, краставици, домати, кашкавал и варени яйца, салата от варени моркови и червено цвекло;
Течности:
Вода - 1,5л;
Чай - 1л;
Добавки:
Тренировка/раздвижване:
4х3, 2х2 х набиране с успореден хват;
1х1, 2х2, 1х3 х набиране с успореден хват;
Разходка - 10км;
Сутринта аз разходих Грудака и се възползвах хем да му направя по-дълга разходка, хем да се понабирам. Предстои пейка тайм и може да добавя още набирания, но не съм сигурна.
П.п. Прибавям все пак втора доза набирания.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.04.15 08:44.
28.04.2015г.
Храна:
11:30 - овесени и лимецови ядки с домашно овче кисело мляко, стафиди и банан;
13:30 - 50гр. сушени кайсии;
14:30 - свинска пържола, салата от варено червено цвекло и моркови;
15:00 - лимецови гофрети;
Течности:
Вода - 1,5л;
Чай - 1л;
Добавки:
Тренировка/раздвижване:
1х10@20кг, 1х5@30кг, 1х5@40кг, 1х5@42,5кг, 1х5@45кг, 1х5@47,5кг, 2х5@50кг х конвенционална мъртва тяга;
1х10@20кг, 1х5@30кг, 5х5@32,5кг х лежанка;
3х10@25кг х вертикален скрипец с тесен успореден хват;
3х5@2х12,5кг х тяга с прави крака с дъмбели;
(party) Най-сетне стигнах до глемите дискове на тягата. Плаанът ми беше да се пробвам на 50кг с малките дискове и после да върна на 47,5 или на 45, според зависи. Обаче се оказа, че петица на 50 не ми тежи, затова след първата петица махнах малките дискове и сложих двете петнайски...и се преродих!
29.04.2015г.
Храна:
13:00 - ябълка, фурми;
14:30 - овесено-лимецови гофрети с мед;
Течности:
Вода - 1л;
Чай - 1,5л;
Добавки:
Сминдух;
Тренировка/раздвижване:
1х10@20кг, 1х5@20кг, 1х5@25кг, 1х5@30кг, 1х5@32,5кг, 4х5@35кг х заден клек;
1х5 на ръка@7,5кг, 2х5@10кг, 2х5@12,5кг, 1х5@10кг х раменна преса с дъмбели;
3х10@25кг х румънска мъртва тяга;
3х10@25кг х хоризонтален скрипец;
3х10 х колелце;
3х10 на крак х ходещи напади;
3х30 х кръчове;
Разходка - 5км;
Румънската (или римска, вече не знам коя коя е - със съвсем леко свити крака) тяга, скрипецът и колелото са в суперсерии, както и нападите с кръновете.
Дамянецът тази нощ ни изигра - буди се от 12 до 3 поне 4 пъти, а от 3 до 4 си стоя буден и желаещ да бъде взет на ръце. Победихме го, към 4 без нещо заспа и спа до 7, непробудно. Мисля, че освен зъбите, които го тормозят, но не мисля, че е чак толкова зле положението, детето се тормози и от топлината на стаята - температурата е почти 23 градуса!!! Той е свикнал да спи на 19! Взехме го с нас в залата, навън, на студа, заспа като пич, спа през цялото време в залата, та ние можахме да тренираме напълно спокойно. Скоро си се връщаме на север (inlove)
Гофретите на Десо днес са не фантазия, а късче от рая....(inlove)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 29.04.15 15:12.
казано от karfi4ka на 29.04.15, 14:45:
29.04.2015г.
[Гофретите на Десо днес са не фантазия, а късче от рая....(inlove)
Алооо има бременни тука. Шегувам си Иги, ама дайте я тази рецепта най-накрая :)