karfi4ka тренира - интервали он холд

Прескочи до:

21.04.16
08:55

21.04.2016г.

Храна:
- ;

Добавки:
- Ц, кофеин, БЦАА, пробиотик;

Тренировка № 20:
Без почивка между упражненията, по 10 секунди между подходите:
- 10х2 х мъртва тяга@48кг;
- 10х3 х лег с дъмбели с успореден хват@2х10кг;
- 20х3 х суинг@24кг пудовка;

Около 15 минути.

Преди тренировка - динамичен, след нея - статичния стречинг - още около 15 минути.

Тягата - отлично, до един подходите с пауза.
Легът с дъмбели - много добре, мисля следващия път да е нормална лежанката.
Суинговете - понатежаваха повече от миналия път, на няколко пъти пудовката ме понесе на първото повторение, иначе добре, но не типичното “супер добре” :D.

Много хубава тренировка на фона на това, че не съм спала - легнах си в 23:00, Даме се събуди в 03:00 за вода, пи вода и заспа, аз се върнах в леглото, въртях се до 05:00, установих, че няма да го бъде, станах, направих му закуска, сготвих му обед и вечеря, сготвих обяд за нас, пийнах едно кофеинче и заминах за залата.

Дамяни:
Храна:
- просо с масло и сирене;
- ябълка;
- броколи, морков, пащърнак, лук с ориз и телешко;
- суров бар, круша;
- броколи, морков, пащърнак, лук с ориз и телешко;
Добавки:
- Ц, рибено масло;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:18.

22.04.16
13:06

22.04.2016г.

Храна:
- ;

Добавки:

- БЦАА, Ц, ментовоклеева тинктура, пробиотик;

Тренировка № 21:

Без почивка между упражненията, 10 секунди почивка между подходите:
- 12х3 х плие@15кг дъмбел;
- 10х2 х набиране с успореден хват;
- 10х2 х раменна преса с успореден хват@2х8кг дъмбели;

Клекът (плието) - трябваше да е преден, но след загрявката така и не се почувствах добре за преден клек. Освен това Десо чакаше и леко помрънкваше, но когато Дон Бидон се явни в залата, съжалих Десо и му отстъпих стойката, за да се изтренира и да си отива в магазина, че днес е сам и страда. Плието беше много комфортно и реших да правя тройки, ей така, за разнообразие.
Набиранията -  Половинчати след шестия подход :D :D :D
Раменната преса - приемливо, имам дискомфорт в десния лакът. Много интересно - на хората лявата ръка им е по-слаба, а дясната по-силна, при мен пък е обратно.

Втора треировка подред не ме кефи, факт.
Вчера компенсирах липсата на нощен сън с 3 часа дневен - беше ми трудно да заспя, но Деско ми направи кратък масаж и ме приспа. (bow)
Тази нощ Дъмбелът не се е будил, което позволи и аз да спя непробудно. Обаче Дъмбелското позволение не е достатъчно, защото Грудката не спря да влиза и излиза под и изпод одеалото, което не ми позволи да спя непробудно в крайна сметка, на моменти дори усетих агресия към него и щях да го затворя на балкона!

Дамяни:
Храна:
- овесени ядки с кисело мляко, мед и круша;
- круша;
- зеленчуци с телешко, стафиди;
- суров бар, ябълка;
- зеленчуци с телешко и ориз;
Добавки:
- Ц, рибено масло;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:18.

24.04.16
09:12

Честит имен ден, Игличе! Бъди здрава и нека винаги има слънце за теб!

24.04.16
12:44

23.04.2016г.

Храна:
- спагети със сирене и масло;
- руло “Стефани” с морков, яйце и броколи;
- 2 вафли “Ная”
- чери домати, сирене;
- 4 вафли “Ная”;

Добавки:
-;

Тренировка:
- почивка;

Пак бяхме в “Аушвиц” за животни (въпреки моето огромно нежелание и заявлението ми, че аз там повече няма да стъпя, се наложи, защото имаме приятели, с дете, които нямахв възможност за друго място). Не е лошо да се употреби един Циклон Б, не там, а по принцип, както каза сестра ми, ама не за животните, естествено, а за хората. Защо? Стоим си пред глиганчетата, сестра ми се подпряла на оградата, а аз стоя с количката зад нея, т.е. тя е с гръб към мен и не ме вижда. До нея и пред мен стои семейство с две деца. Не чувам целия разговор, но и частта, която чух, ми беше достатъчна. Майката към едното дете:
- Виж, по ей такива стреля чичо ти еди кой си. Знаеш ли какви големи глави имат? Ще му кажем да ти ги покаже като отидем еди къде си.

Отиват си. Аз стоя като тресната. Сестра ми се обръща и казва:
- Според мен ни е необходимо химическо оръжие.

И тя беше чула разговроа.

Не съдя никого за нищо. Само си записвам случката.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 24.04.16 12:52.

24.04.16
13:17

24.04.2016г.

Храна:
- ;

Добавки:
- Ц, пробиотик;

Тренировка № 22:
- 5х3, 5x2 х лежанка@30кг;

Около 15 минути.

Преди тренировка - динамичен стречинг.

Тягата - уууу, днес много ми тежа! Ама беше от задуха, според мен. Иначе доволно се натоварих.
Лежанката - много добре, тежестта естествено е върната назад в сравнение с преди да се изпльоскам върху китката си, но е въпрос на време да се възстанови, защото китката не ме боли и е стабилна. Връщането на тежестта се дължи на известното време непрактикуване на движението.
Суинговете - много добре, никак не тежаха, но се уморих, заради задуха пак.

Хубава тренировка. Пропуснах следтренировъчния стречинг, защото не ме свърташе на тоя задух в залата.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:19.

Честит имен ден, прекрасна Баци :D

:*

24.04.16
18:57

Честит имен ден, Игле (sun)
Да ти е живо и здраво името и ти покрай него, пък и всички домашни покрай теб ;) (F)

26.04.16
09:00

25.04.2016г.

Храна:
- банан, яйце, кашкавал, чери домати;
- пъстърва, чери домати;
- десетина фурми, биобисквита с рошков;
- 3 яйца, репички, краставица, чери домати;

Добавки:
- ;

Тренировка:
- почивка;

Дамяни:
Храна:
- филия пълнозърнест хляб, кашкавал, яйце, чери домат, банан;
- круша;
- просо с яйце, морков и лук;
- биобисквита с орехи и мед;
- просо с яйце, морков и лук, репички, краставица, чери домати;
Добавки:
- рибено масло, Ц.

26.04.16
21:21

26.04.2016г.

Храна:
- кафе;
- пъстърва, чери домати;
- 20-30г ядки (от 50г суров микс - 1 бразилски орех, 10тина лешника, 10-тина бадема, 2-3 кашу, другото бяха стафиди и червени боровинки, които преотстъпих на Даме);
- свинско на кайма на тиган с моркови, лук, домат и магданоз, микс от червен, кафяв и средностатистически бял ориз с магданоз, салата копф с краставици, репички и чери домати;
- рошкова курабия;

Добавки:
- пробиотик;

Тренировка:
- ;

По план днес трябваше да тренирам, по план това трябваше да стане сутринта. Обаче сутринта не можах да стана, защото цяла нощ почти не мигнах - на кучето му е топло под одеалото, но държи да спи там и пак цяла нощ трамбоваше - ту отдолу, ту отгоре. Към 03:00 Даме се събуди за вода, но не искаше да се връща в леглото и отне 10тина минути гушкане, докато заспи. После, като с евърнах в леглото, съм се унесла след доста време, защото .... сватбата наближава и започвам доста да се вълнувам иии това малко ми смущава съня (dull) До обяд със сестра ми търсихме шаферска рокля, с пълен неуспех. Като с еприбрах бях умряла от глад и ядох...и нямаше как да се тренира. После трябваше да жертвам ежедневната следработна семейна разходка, за да тренирам, та не го направих (grin)

Дамяни:
Храна:
- просо с масло и сирене;
- 1 к.л. мед;
- круша;
- телешко с киноа, пащърнак, магданоз и лук, круша;
- суров бар с кокос, стафиди, червени боровинки;
- телешко с киноа, пащърнак, магданоз и лук;
Добавки:
- Ц, рибено масло;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.04.16 21:26.

27.04.16
20:01

27.04.2016г.

Храна:
- две яйца с овче сирене, чери домати, маслини;
- свинско на кайма с моркови, лук, босилек, черен пипер, червен, кафяв и жял ориз с много пресен магданоз, чери домати, нахутени кюфтета;
- 1/3 кайсиева пита от Rawly, малка Камбуча;
- свинско на кайма с моркови, лук, босилек, черен пипер, червен, кафяв и жял ориз с много пресен магданоз, зелева салата с чери домати;

Добавки:
- пробиотик;

Тренировка:
-;

Отново провал в  плана! Но не е болка, де, смачках се от ходене!!! Почти не съм сядала!
Оообаче! Толкова се надявам да има хубава новина относно....част от сватбеното меню (giggle)

Дамяни:
Храна:
- елдени и оризови макарони с масло и сирене;
- телешко с киноа и зеленчуци (още  две хранения ще има с това, че нещо направих по-голямо количество отколкото трябваше!);
- рубар с кокос, 1/3 парче кайсиева пита от Rawly;
- телешко с киноа и зеленчуци, маслини;
Добавки:
- рибено масло;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.04.16 21:10.

27.04.16
21:21

А какъв е проблемът да тренираш нахранена?  Вече няколко пъти споменаваш, че умишлено стоиш гладна преди тренировка.

Интервали + ядене скоро преди това = връщане на поръчката

27.04.16
21:32

Благодаря, Херцоже :*

ОСвен всичко друго, с което е свързано тренирането ненагладно - не ми е приятно да тренирам с нещо в стомаха :)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 27.04.16 21:41.

А и самото спортно представяне ще пострада след непосредствено ядене преди тренировката. :D

И аз бягам от това. Гледам минимум 3.5 часа да има между яденето и тренировката. :D

Баци, стискам палци за хубавата новина! Дано стане! От сърце искам!!!!!! :)))))))))))))

28.04.16
09:36

Тренировка 3,5 часа след хранене не е на гладно, а на сито. :)
Аз за на гладно ги броя най-малко 12-16 часа след последното ядене - след фастинг или поне след като съм вечерял, отивам да тренирам на другия ден преди обяд, без да съм закусил. ;)

Че аз не твърдя, че тренирам на гладно. :D
Просто съм установила, че това ми е нужно като минимум, за да не ми е тежко в залата. :D

28.04.16
10:32

Под “на гладно”, аз разбирам почти това, което разбира Боби - ако вечерям в 20:00, да тренираммежду 08:00 и 13:00-14:00 - т.е. преди да съм се хранила въобще. Ям ли - не ми е ок. Разбира се, правя го, защото ежедневието ми е непостоянно (в смисъл,ч е понякога имам план, но се случвта непредвидени неща), но когато е на “дълго време след ядене” (да се различава от “на галдно”), предпочитам да са минали едно 4 часа. Объркат ли се нещата с яденето, т.е. наложи ли се да ям, тренировката в повечето случаи отпада (защото това с яденето се случва, ако рпегладнея твърде много и не успея да се добера до залата преди това), понякога се отлага за 4 часа + по-късно. Всичко това, естествено, може да звучи като оправдание, и вероятно е, но....такова ми е ежедневието, такива са ми навиците, такива са ми усещанията храна-трениране. При всички положения, обстоятелството, че Десо работи от къщи е от огромно значение, в положителен аспект :D Ако това не беше така, нямаше никога да мога да си позволя да тренирам на гладно :D

Имало е времена, в които с Десо сме тренирали около 22:00, сега ум не ми го побира и дори не мога да си представя да се случва :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 28.04.16 13:15.

28.04.16
16:41

28.04.2016г.

Храна:
- две бъркани яйца със сирене, без масло, зелева салата с червена чушка;
- едно яйце на око, зеле, морков;
- едно яйце на око, зеле, морков;
- круша;
- няколко лимецови гризети, 3 овесени бисквитки с рошков;
- свинска плешка с морков, лук и магданоз, салата зеле, маруля, краставица, репичка, картофи на фурна с кимион и морска сол;

Добавки:
- пробиотик;

Тренировка 23:
- 10х3 х преден клек@20кг;
- 10х2 х раменна преса@2х8 кг;

Около 15 минути.

Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - още около 15-20 минути статичен.

Клекът - много добре. Китката все още чудесно ме сигнализира кога се навеждам и аз още по-чудесно се коригирам. Доволна съм! Ще трябва скоро да се снимам, да види шефът дали и той ще е доволен :D
Набиранията - супер, стриктни докъм 8мия подход, после малко по-измъченко, та леко половинчати, но все пак добре.
Раменната преса - все така добре, но все така още не съм готова за повече тежест, нито пък за повече повторения, т.е. готова съм, но няма да изкарам всичките подходи с тежестта/повторенията, с коя/ито започна, т.е. не съм готова :D

Тренировка 24:
- 10х3 х лежанка@30кг;

Около 15 минути.

Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - статичен + 5 слънчеви поздрава А.

Тягата - изключително добре, изключително, не я усетих тая тяга, много, много добре.
Лежанката - също доста добре, едно момченце ме пазеше, първоначално го беше малко страх и не знаеше какво да ме прави, но след 3-4тия подход схвана идеята и се справи отлично. Китката е супер.
Суинговете - парфе.

Втората тренировка се получи някак инцидентно - приспах Дамето и просто не ме свърташе - имах сила, не бях гладна, бях яла преди повече от 4 часа, и просто ми се тренираше. Малко безразсъдно може да е, ама си викам, че няма да е кой знае каква болка, ако тренирам двуразово днес. И не сгреших. ВТората тренировка се получи по-добре и от първата, която от своя страна беше чудесна. Твърде вероятно е да не съм се постарала достатъчно в първата тренировка, щом имах сили за втора, но от друга страна - сутринта ми се струваше, че пък доста се раздадох. Килограмите все пак са с оглед корекциите по клека ми и съответно китката. А на набиранията, щом стигам до половинчатковци, значи преди това съм се раздала добре.

Със стречинга днес изключително съвестно и отговорно и при двете тренировки (rock)

Дамяни:
Храна:
- овесени ядки с кисело мляко и мед;
- телешко със зеленчуци;
- кисело мляко с малко протеин, круша;
- стафиди;
- картофи с булгур, червена чушка, морков, зеле и яйце;
Добавки:
- рибено масло;

Днес с Дамето направихме прекрасна разходка. Паркът беше празен, пихме по едно кафе на слънчице, разсъблякохме се и двамата, поритахме топка, покатерихме се на фитнес площадката и на люлките, въобще супер! И приятна компания имахме...за 15тина минути (nlove9)

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:20.

30.04.16
10:26

29.04.2016г.

Храна:
- две яйца, морков, няколко елдени макарона;
- свински гулаш, зелена салата с краставици и чери домати, чиабата с маслини;
- сандвич с кашкавал и филе от чиабата с маслини, няколко бонбона тип фереро роше, но не фереро роше :D
- фанта;

Добавки:
-;

Тренировка:
- почивка;

Концентрирам се върху хубавото, а не върху това, което ме натъжи. Довършихме костюма на Десо. Да сме живи и здрави, нямам търпение да го видя като малдоженец. Толкова беше красив...в магазина! НО! Тихо, да не урочасаме нещата!
(Миг на откровение, понеже човек никога не знае какво го чака и е хуабво да си ги акзва нещата, преди да е станало късно.)
В последните дни разни “гости” на сватбата ми надигат нервите с нелепото си поведение изразяващо се в крайно, тотално, неуважение (по моите стандарти) към личния празник, на който са поканени. Но точно в тези дни си давам сметка, които са истинските приятели. Не, не защото са готови да празнуват с нас. По други причини. Нерядко сме обсъждали колко ужасно е когато накрая се запознаеш лично със съфорумците, та вземете, че се опознаете и си дадете сметка, че не сте “един за друг”. И нерядко съм казвала, че въпреки масовото становище от предното изречение и единичните случаи, в които това ми се е случило, аз лично не го поддържам, а напротив. Давам си сметка, че животът ме е срещнал случайно, дори на форумно ниво (специално за хората тип “някакъв си форум”), с едни от най-ценните, прекрасни, хора, не само на този етап от живота ми, но и  дотук в живота ми. И им благодаря, че бяха до нас (и нека това, трудното тогава, да е най-трудното в живота ни), че са до нас! И се надявам, и вярвам, че ще бъдат до нас!

Едно, емоционално ми е, сватбено такова :D

30.04.16
12:25

30.04.2016г.

Храна:
- гирос, сладолед (това е леко отклонение от диетата, което е безопасно - тази седмица ще трябва да ида да пробвам роклята, че ако ми е станала голяма, ще се видим в чудо, когато я облчиах последно, ми бяха отпуснати само 2кг надолу, а оттогава съм спряла да кърмя и малко се притеснявам, че на кг може да не съм мръднала, нооооо роклята да ми се е оширила, еле па в бюста :D );

Добавки:
- пробиотик;

Тренировка № 25:
- 10х2 х плие@17,5кг;
- 10х2 х раменна преса@2х9 кг;

Около 15 минути.

Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - още около 15-20 минути статичен.

Клекът - супер, качих малко тежестта, много добре дойде
Набиранията - задоволително, но не отлично - след шестия подход - половинчати, нещо се уморих, но пък първите 5-6 подхода бяха по учебник.
Раменната преса - престраших се да взема по 9кг. След шестия подход (явно шестия подход ми е преломен днес :D) имах нужда да пушвам и си повиках помощ. В десетия подход, второто повторение беше с помощ.

Със стречинга отново изключително съвестно  (rock)

Втора вечер с Десо практикуваме нещо невъзпитателно - взимаме Даме при нас да се гушкаме. Първата вечер беше, защото през деня в парка едни прекрасен едногодишен Леброн така му се зарадва, че го бутна, искайки да го оближе, и той падна на плочките, първо по дупе, ама после назад, на главата. Нищо му нямаше, но все пак решихме, ако се събуди през нощта, да го приберем при нас. Та се гушихме четиримата цяла нощ. Да не повярва човек, ама Грудака не практикува неговото влез-излез, което при тази разстановка е рисково. А снощи спахме у сестра ми, където пък няма негово си легло ис пи при анс на спалнята. РАзбира се, от това всички са щастливи, но от друга страна той пък свикава и после не е радостен да спи в своята стая, в своето легло. Обаче е безценно как ни прегръща вечерта, когато всички сме легнали, с едната ръка единия, с другата другия. Хем е невъзпитателно, хем кой ще ми даде пак тези моменти...понякога е трудно да решавам между това, което иска и това, което трябва :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:20.

30.04.16
13:01

Гушкай го сега, че да не стане като моя... Сега не иска да го гушкам като заспиваме, даже ми обръща гръб :D Компенсира с гушкане рано сутрин.
Безценно събуждане  е да седне отгоре ми ДОКАТО СПЯ и да ме пита МАМО,СПИш ЛИ? :D

30.04.16
13:07

казано от Juls на 30.04.16, 13:01:

Безценно събуждане  е да седне отгоре ми ДОКАТО СПЯ и да ме пита МАМО,СПИш ЛИ? :D

Или МАМО, ОТИВАМ ДА АКАМ... :D При,което аз трябва да стана, за да следя правилната употреба на тоалетната хартия,че сме имали случки като по филмите.. :Д

30.04.16
21:59

А па кой расъл - расъл, кой не е - пазят му сянка порасналите (nlove9)

02.05.16
09:54

01.05.2016г.

Храна:
- домашна пълнозърнеста питка с много семена (това беше нещо повече от божествено, излязло, за поредн път, изподд ръцете на татко; козунаците ги мъчи години, години наред, пробва различни методи и не стават, и не стават; но погачите....а тази...просто...просто нямам думи!), сирене, кашкавал, други млечни произведения - предимно с кайсии :D, краставица, кафе с мляко;
- кафе, сладолед;
- агнешко, зелена салата, салата домати и краставици, няколко хапки от великденския колач (парчето ми някак много бързо се топеше, викам си “Божр, аз ли изядох толкова хляб?”, но се оказа, че неусетно за мен Десо ме подяждал :D, и слава Богу, защото с питките на татко наистина е много трудно да се тури спирачка), задушени картофи и моркови с лук;

Добавки:
-;

Тренировка:
-;

Даме яде козуначена кифла! Много му се услади (Още не знае, че на АНгел просто не му с еполучават. Но ще разбере като опита тези на свекърва ми, които са....уникат!)!

Вчера го водихме да му вземат кръв. Вдигнал е желязото, но още си е анемичен. Май ще трябва да му добавим желязце за известно време. Също така няма да спирам витамин Д засега. Много беше тъжен в болницата, но се представи достойно - разплака се само като го боцна чичо му. После той му сложи голяма лепенка на ръката и цяла вечер си я показваше наляво и надясно, а като го питахме “Кой направи това?”, с гордост заявяваше, употребявайки новонаучената дума, “Тью-тью”, което значи “Чичо” :D Но го казва със снишен глас, сякаш е тайно :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.05.16 09:59.

02.05.16
16:59

02.05.2016г.

Храна:
- парче пълнозърнеста пита, кашкавал, ловджийска пръчка, зелена салата;

Добавки:
- кофеин;

Тренировка № 26:
- 10х2 х лежанка@33кг;

Около 15 минути.

Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - статичен, ама колкото да се каже, че съм се “стречвала”...

Тягата - много добре, беше малко по-повдигнато, защото мястото за тяга беше заето и използвах по-малки дискове петнайски, но повдигнах на по две десетки и се получи страхотна тяга.
Лежанката - много добре.
Суинговете - парфе.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:21.

03.05.16
14:33

03.05.2016г.

Храна:
- варено яйце, бри, саламурено сирене. чери домати, козунак;
- още козунак със сладко от смокини;

Добавки:
- БЦАА, кофеин, Ц;

Тренировка № 27:
- 10х3 х преден клек@23кг;

Около 15 минути.

Клекът - доволна съм, нищо специално за отбелязване.
Набиранията - също много добре, първите пет подхода бяха направо жестоки.
Раменната преса - с помощ в деветия и десетия подход.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:22.

04.05.16
16:26

(wait)

04.05.16
22:25

04.05.2016г.

Храна:
- две филии домашен козунак, бри, сирене с кайсии/праскови, черо домати, пъдпъдъчи яйца (2);
- салата от извара, яйца, кисело мляко и ужасяващо много чесън (inlove), бри, довърших сиренето с кайсии;
- дюнер;

Добавки:
-;

Тренировка:
-;

Десо го повали някакъв вирус и изпратих Даме на Бабиндом, а тъкмо се прибрахме от Лелиндом, където спахме с него две нощи. Изцедих му корен от джинджифил, лимон и мед, дадох му тинктура мента-клеева, не се размина и с ибупрофена, да видим какво ще се случи.

04.05.16
22:49

Завивай го и утре е като нов . Комбинацията, която си приложила действа безотказно . В най-лошият случай всичко ще премине една-две идеи по-леко

05.05.16
14:13

05.05.2016г.

Храна:
- остатъкът от дюнера;
- едно мъфинче “Кайсиева пита”, камбуча, кафе;
- салата домати и краставици, две-три парчета кашкавал, наденичка, камбуча, 1/2 мъфин “Кукувица”;

Добавки:
- кофеин, бцаа, ц;

Тренировка № 28:
- 10х2 х лежанка@33кг;

Около 15 минути.

Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - нямах време.

Тягата - много добре, пак повдигнато,
Лежанката - много добре.
Суинговете - много ме умориха, но бяха супер.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:23.

06.05.16
11:49

06.05.2016г.

Храна:
- ;

Добавки:
- БЦАА, кофеин, Ц;

Тренировка № 29:
- 10х3 х плие@17,5кг;

Около 15 минути.

Плието - пфиуууу, много ми тежа днеска. Ама като цяло проблемът не беше в плието, а, че адски ме мързеше!
Набиранията - много добре.
Раменната преса - с помощ след шестия подход, съшо много ми тежеше, ама направо блокирах.

Накрая (някъде след стречинга и мотането докато чакам Десо), добавих 3х5 набирания с успореден хват, ей така, за щастие (nlove4)

Добрата новина, която очаквахме, за сватбената торта, е налице (sun) Днес ще ми коригират роклята, оттук нататък никакво мърдане в обиколките :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:23.

07.05.16
22:26

07.05.2016г.

Храна:
- 1 яйце с кашкавал, чери домати;
- бял ориз със зеленчуци (замразени от пакет);
- сладолед (натурален, без консерванти :D);
- 3 тофифита, зелена салата, кашкавал, суджук, агнешко, дроб-сърма, два залъка погача, няколко залъка козунак (от всичко по малко);

ДОбавки:
-;

Тренировка:
- почивка;

Първо е много важно да се отбележи, че роклята ми е широка и се нуждае от стесняване с по 1 - 1,5 см от всяка страна на гърдите, и 4 см на талията :D Предобрила съм :D Шегувам се. Това е напълно очаквано за всички, тъй като когато я купувахме (септември по спомен), все още хал хабер си нямах да спирам да кърмя, а се очакваше това ще стане до сватбата, а отделно от момента на спиране ще има доста време до сватбата. Което и очаквано щеше да доведе до промяна в мерките. Всъщност когато купувахме роклята, тя ми седеше абсолютно точно и дори се допускаше едно леко отпускане, което сега е ясно, че не е необходимо, а напротив.
Днес имахме задача У молО и докато чаках сестра ми да дохде, се бутнах в един магазин, където в частта с дрехи за деца открих чудесни роклички (за 10-11 и 12-13 годишни :D). Насъбрах няколко за проба и си избрах една. Но не това е идеята. Идеята е, че докато си пробвах роклите, в огледалото открих доста задоволително отражение, което ме връща “бек ин 2011г.” . (sun) ‘аресА ми! (sun) Само наистина трябва да задържа един месец да не взема да заслабна!

08.05.16
11:37

08.05.2016г.

Храна:
- ;

Добавки:
- кофеин, бцаа, ц;

Тренировка № 30:
- 10х2 х лежанка@35,5кг;

Около 15 минути.

След суинговете - 1х10 х набиране с успореден хват (за тест на макс-а. Ясно е, че условята на току що приключила тренировка не са реални за тест на макс, но реших все пак да видим какво ще се случи. А резултатът, за тези условия, е задоволителен - до едно набиранията бяха стриктни, т.е. лакът плътно прибран до тялото и предмишница към мишница също. Но след седмото повторение се наблюдаваше една моя стара гадна практика да си извивам леко корпуса, а в деветото и особено в десетото повторение, си помогнах с краката. Не мога да съм сигурна, но на свежо е възможно тези забележки да ги няма. Дали е така - скоро няма да разберем :D Клипчето беше на телефона на едно момче в залата, но не ми хареса и го осовбодих да го махне. Може би трябваше все пак да го запазим, за да сравним, ама айде, винаги мога да запиша нов.)

Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - статичен, но не в пълен обем.

Тягата - повдигнато само на един диск, но пак натоварена с дисковете с по-малък диаметър - пробвха първо повдигнато на 2 диска, сложих 50 кила, беше супер. После размислих - махнах единия повдигащ диск и върнах 48кг. Доволна.
Лежанката - отново съм на тежестта от преди казуса с китката. Отлична лежанк, само да не си задържам така тъпо дъха.
Суинговете - супер, но пак ме умориха, ама не като тежест, защото 24кг вече са ми леки за идеята на програмата, въздух нещо не ми стигаше. Лесно ще занесем нащата 32-ка в залата, обаче скок от 8 кила ще ми дойде много. Ще ми се да имаше 28кг пудовка, но пък е безмислена инвестиция при положение, че знам, че ще се адаптирам за месец - два. Ни нам!

Не си пиша храната на Дамян, защото една седмица гостувахме на леля му и там редът и дисциплината в яденето бяха на ниво минус безкрайност. Твърде много хляб, твърде много козунак за моите разбирания. Но утре си се прибираме вкъщи!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:24.

09.05.16
21:31

09.05.2016г.

Храна:
- половин домашна козуначена кифла;
- едно кюфте и едно кебапче, салата от краставици, домати и маруля;
- две вафли “Хармоника”, малка Камбуча;
- телешко на кайма с лук, босилек и куркума, една лимецова палачинка, салата от зеле, морков, краставица и чушка;

Добавки:
- Ц;

Тренировка:
- почивка;

Дамяни:
Храна:
- 1/4 козуначена кифла;
- една форнета (почерпиха го..);
- агнешка супа, червена леща;
- лимецов мъфин с червени боровинки;
- супа от агнеши бульон, телешко, просо и зеленчуци;
Добави:
-;

10.05.16
11:04

10.05.2016г.

Храна:
- две яйца със сирене, салата зеле, крастваица, морков, червена чушка;
- две яйца, краставица, чери домати;
- кафе с мляко;
- пилешко караначе от кълцано месо, един картоф на фурна с шарена сол и масло, салата айсберг, репички, моркови, чери домати, магданоз;

Добавки:
- кофеин, Ц;

Тренировка № 31:
- 10х2 х преден клек@25,5кг;
- 10х2 х набиране с успореден хват@2,5кг;

Около 15 минути.

Преди тренировка - динамичен стречинг.

Клекът - много добре.
Набиранията - разпорежданията на Сашо са да използвам за двойките тежест за 5 повторения. Обмислях, че след като без тежест правя минимум 10 повторения, то може би не е зле да сложа малко тежест, макар без тежест след шестия-седмия подход да не успявам д аги правя така леко както до шестия-седмия. В крайна сметка сложих едни 2,5кг и резултаът беше...перфектни до шестия подход, по-нестриктни след това. :D Все си мисля, че ако не сложа тежест, на никъде няма да мръдна, та... Доволна от резултата.
Раменната преса - с помощ само в десетия подход. Много странно блокирам - до осмия подход - перфектно, не ми тежи, много леко бутам и изведнъж угасвам.

Дамяни:
Храна:
- телешко със зеленчуци в агнешки бульон;
- суров бар, лимецови солети;
- карначе от пилешко кълцано месо, телешко със зеленчуци с просо и яйце;
Добавки:
- Д, рибено масло;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:24.

10.05.16
13:58

казано от karfi4ka на 08.05.16, 11:37:

Не си пиша храната на Дамян, защото една седмица гостувахме на леля му и там редът и дисциплината в яденето бяха на ниво минус безкрайност. Твърде много хляб, твърде много козунак за моите разбирания. Но утре си се прибираме вкъщи!

Нямам дете все още, но ако имам - не знам как ще го опазя от подобни неща.. т.е. ако отиде на гости на баба си, на леля си.. на тоз, на оня - и да не го тъпчат с боклуци :( Изключително много се кефя на начина, по който храните малкия Дамян и чак се чудя как успявате да го опазвате от хора, които не знаят що е то здравословно хранене или мярка (особено за малки деца).
Много от днешните родители не се грижат за себе си и не се хранят здравословно.. и най-лошото е, че тези навици ги предават на децата си :(

10.05.16
16:24

А, то това беше покрай празниците. Иначе като цяло спазват указанията ми, а моите родители пък горе-долу и без моите указания го хранят добре, не мога да се оплача. Просто тия дни така се случи, че имаше твърде много погачи и козунаци :D

11.05.16
11:03

11.05.2016г.

Храна:
-  шепа фъстъци, винен кебап;

Добавки:
- кофеин, бцаа, ц, мелатонин;

Тренировка № 32:
- 10х2 х лежанка@35,5кг;

Около 15 минути.

Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - статичен.

Без коментар за отделните движения, защото тренировката е достатъчно да се опише с една дума - ЖЕСТОКА! Не, че нещо съм дръпнала тежесттите, но всичко някак ми идваже отръки, никакви забележки. Много доволна.

Дамяни:
Храна:
- суров бар;
Добавки:
- рибено масло.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:25.

12.05.16
21:35

12.05.2016г.

Храна:
- макарони от елда и царевица с овче сирене (иззимихме, идват вече козето и овчето кисели и пресни млека (inlove);
- още малко макарони, вафла “Хармоника”, чай от риган и мащерка;
- боза от просо “Хармоника”;
- варена мусака, салата айсберг с чери домати и репички, ягоди;
- торта;

Добавки:
- Ц, ЗМА, мелатонин;

Тренировка:
- почивка;

Вчера ми се случи някакво много странно нещо! Като с еприбрахме от разходка, изпих на екс една чаша вода. Първо ми прималя, сгади ми се, заболя ме стомахът, после ме преряза коремът и известно време ен излязох от тоалетната. И друг път ми е ставало лошо след вода на екс, ама такова нещо....

Дамяни:
Храна:
- макарони от елда и царевица, фреш от портокал, чай от мащерка и риган с мед и лимон;
- зеленчуци (чушка, морков, пащърнак) с картофи, просо и яйце;
- суров бар, био бисквита с орехи;
- зеленчуци (чушка, морков, пащърнак) с картофи, просо и яйце, салата айсберг с репички и чери домати, ягоди;
Добавки:
- рибено масло;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 12.05.16 23:23.

13.05.16
09:55

13.05.2016г.

Храна:
- фреш от портокал, чай риган и мащерка;
- две бъркани яйца със сърене, морков, чушка, макарони от елда и ориз (остатък от закуската на Даме, т.е. 5-6 макарона);
- едно яйце, 2 оризовки;
- ягоди с овесени ядки и кисело мляко;
- вафла “Хармоника”;
- карначе от кълцано пилешко, 1 1/2 пресен картоф на фурна с масло, морска сол и чубрица, зелена салата с моркови, чушки и репички;

Добавки:
- кофеин, Ц, мелатонин, ЗМА;

Тренировка № 33:
- 15х2 х гоблет клек@17,5кг;
- 10х2 х набиране с успореден хват@2,5кг;

Около 15 минути.

Преди тренировка - динамичен стречинг. След нея - статичен + L-sit-ове от земя само на ръце и на стойки за лицеви опори.

Клекът - малко кардио с тия 15 подхода :D.
Набиранията - до петия подход перфектни, после постепенно намалих префектността, много съм доволна.
Раменната преса - все още не мога да приема абсурда с по-голямата слабост на дясната ръка - на дясната тежи, лявата бута без проблем до края. Все таки, с пуш в деветия и десетия подход.

Дамяни:
Храна:
- макарони от елда и ориз, фрреш от портокал, чай от мащерка и риган с мед;
- ябълка, ягоди;
- зеленчуци с чйце и просо, ягоди;
- ягоди с кисело мляко и овесени ядки;
- телешко със зеленчуци и булгур, карначе от кълцано пилешко (изцяло по негово неистово настояване!);
Добавки:
-—;

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.01.17 23:26.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1