06.10.10
16:40
някой да има мнение за този уред,дали си заслужава да се купи?
Темата беше редактирана от zdravei на 06.10.10 16:43.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
http://www.topshop.bg/index.asp?tn=cart&sec=0,7055475&r=r07&atc=pp&add=classic&ils=57&temp_parameter=_2&hu2;_total_value=
http://www.youtube.com/watch?v=Ww14MvFQD4U
Ако някой си го е взел, моля да даде мнение :)
От известно време си търся лост, който да мога да закрепя без дупчене на стени или каси на врати, тъй като съм на квартира. Това изглежда ок като вариант...
11.10.10
17:14
Това изглежда добре. Не знам ако закачам тежест на мен дали ще издържи обаче. Ако някой наистина има такова нека сподели, моля ;)
ами аз съм си го поръчал,сега го чакам да пристигне,след това ще споделя дали е качествен.
Изглежда интересно и ако описанието е вярно, определено би разрешило проблемите ми..
Максимално натоварване: 100кг
Дебелина на стоманата: 1,5см
Максимално натоварване на лентите: 80кг
Моля, хората които са си го закупили да напишат по 1 мнение за продукта. Благодаря.
значи аз го поръчах,днеска ми пристигна,не изглежда точно както на снимката го предлагат, а по скоро на тази снимка,стана единсвено на банята ми...аз съм 95 кг и ме издържа.
Мнението беше редактирано от zdravei на 12.10.10 16:49.
13.10.10
05:05
Благодаря за информацията и видеото. Със здраве да го ползваш ;)
zdravei , а сложиха ли Ластиците в комлекта ? тези за подпиране на лактите ? и как ти се виждат ако ги има ? изглеждат ли здрави или са някви лабави
казано от Manigga на 13.10.10, 09:52:
zdravei , а сложиха ли Ластиците в комлекта ? тези за подпиране на лактите ? и как ти се виждат ако ги има ? изглеждат ли здрави или са някви лабави
да има комлект Ластици,ама не са Ластици а нещо като плат за да се подпираш на лактите за коремни преси от вис ... а самия лост не го препоръчвам за високи хора над 1.80 см .
Явно това, което продават си е само Дор Джим, без Екстрийм. Доста некоректно от тяхна страна. Учудих се на цената, понеже колега си поръча Екстрийм от сайта на производителя за доста по-дебела пара. Трябва добре да си направите сметка за дебелината на касите на вратите. Щатските стандарти са доста по-различни от нашите и може да се стигне до момент да няма къде да го захванете. Оригиналния уред е това
Мнението беше редактирано от gssatcc на 14.11.10 17:07.
Всъщност при мен точно това се получи, не става на нито една врата, тъй като касите са много дебели на всички.
Имам същия уред показан на снимката. Купих си го от този сайт. Пробвах го и в двата ми апартамента на сигурно 10 врати. Всички каси са по-дебели и не пасва. Единственото място на което стана е вратата на тоалетната в офиса. Но сами разбирате, че това не е опция, защото не искам да ставам атракцията в офиса. Иначе ръкохватките са супер удобни и самият уред, ако е закрепен на подходяща каса е супер стабилен. Аз съм 100кг и ме издържа без грижи.
Ако някой го иска да ми пише, все ще се разберем нещо. Стои си сглобен вкъщи и не се ползва. Извинявам се много, че пиша тук при положение, че има раздел “Продава”.
09.05.11
14:23
А някой, който си го е купил може ли да каже колко горе-долу са му дебели касите, че да знам преди да купувам.
Мнението беше редактирано от Evil Danov на 09.05.11 19:32.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече