Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:

31.10.10
21:17

Wir haben dem Architekten da vollig freie Hand gellasen - Някой може ли да ми го преведе? Макар, че мисля, че ми е ясно какво значи, все пак?
Благодаря.
(Оставихме архитекта да свободно да прави всичко по своя воля, те тва разбирам :D )
Панева, виждам, че си онлайн, удари едно рамо!!!

Мнението беше редактирано от alabalaa на 31.10.10 21:37.

fire.is.my.nature

31.10.10
21:53

Хаха :) Малко със закъснение , но чак сега видях :)

j-m (völlig) freie Hand laSSen - оставям някого да прави каквото иска /да върши нещо по своя воля :) Правилно си разбрал ;)

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 31.10.10 21:54.

31.10.10
22:34

Въобще не е на добре...

Мнението беше редактирано от Бойко на 31.10.10 22:34.

31.10.10
22:37

Псссст, на никого не казвай!

31.10.10
22:38

Добре...

31.10.10
22:43

Не се бъзикам, ще загазя иначе.. Бойко.

Мнението беше редактирано от ~DN на 31.10.10 22:43.

31.10.10
23:11

Добре де : )

31.10.10
23:19

Boyce avenue слуша ли някой бе?

GO

01.11.10
07:29

01.11.10
07:33

Отивам аз в офиса и какво да видя - пълен хаос. Нищо не е на мястото си т.е. не е така както съм го оставила в петък. Страшно много се ядосах. Много мразя, когато някой ми пипа нещата и  не ги връща на мястото си. Хаоса и безредието ме изморяват много и ми действат зле, а напоследък само от такива хора съм заобиколена. Нима е толкова трудно да си върнеш на старото място нещо което си ползвал. Явно е така, но на тези хора не им прави впечатление, защото те си живеят така.

Честит ден на народните будители!

Успешна и ползотворна седмица на всички :)!

Мнението беше редактирано от T-X на 01.11.10 07:33.

01.11.10
07:36

Хайдее честит празник Българи :D

AZ

01.11.10
08:37

Трябва да си купя нова карта за гсм-а,напълнен е целия с музика,няма място за една песничка да кача :D,общо като времетраене е 1 ден и 5 часа :) ,421 песни,но сега ще разчиста малко снимките и ще кача още 100-200 :)

Иначе от доста време ме гложди един въпрос и съм питал доста момичета,но ще проведа и едно проучване тук :)

CI

01.11.10
08:43

казано от karpi на 01.11.10, 07:33:

Отивам аз в офиса и какво да видя - пълен хаос. Нищо не е на мястото си т.е. не е така както съм го оставила в петък. Страшно много се ядосах. Много мразя, когато някой ми пипа нещата и  не ги връща на мястото си. Хаоса и безредието ме изморяват много и ми действат зле, а напоследък само от такива хора съм заобиколена. Нима е толкова трудно да си върнеш на старото място нещо което си ползвал. Явно е така, но на тези хора не им прави впечатление, защото те си живеят така.

Честит ден на народните будители!

Успешна и ползотворна седмица на всички :)!

Значи определено не би искала да влезеш в стаята ми ;)

01.11.10
08:47

Аз имам 520 песни и още 4гб свободни...
Карпи, опитай се да не се ядосваш- те наистина така си живеят и тез неща, които теб те дразнят те дори не ги забелязват... както казваше даскалката ми по литература на времето- “Те не са виновни... толкова им е акъла” :D

01.11.10
08:52

казано от alabalaa на 31.10.10, 21:17:

Wir haben dem Architekten da vollig freie Hand gellasen - Някой може ли да ми го преведе? Макар, че мисля, че ми е ясно какво значи, все пак?
Благодаря.
(Оставихме архитекта да свободно да прави всичко по своя воля, те тва разбирам :D )
Панева, виждам, че си онлайн, удари едно рамо!!!

50% от форума са немскоговорящи....някога, давно еще :D, когато аз започвах да уча немски, не можеше да срещнеш един човек, който да го говори или да го учи...само тия от езиковите бяхме. Тогава английският беше на мода, пък сега си е задължителен.
Алабала, какви са тия странни изречения, от учебник ли?

GO

01.11.10
08:53

Баси хората,аз си взех 4гб.,сега съм с 458 песни и ми остана около гигабайт място.. :(

Аз пък съм с 1 ГБ карта и 58 песни и скоро мисля да ги разчиствам :D :D

01.11.10
09:00

Вие немско говорящите сте пак много... ми аз с моя убит френски :D
Гога, на какво качество ги правиш или както са си ги праскаш?

AZ

01.11.10
09:04

казано от Миsh0 на 01.11.10, 09:00:

Хаха,помня едно време имах сони ериксон с 42 мб и съм конвертирал песните на 1мб,за да мога да качвам повече :D Тогава беше модерно като се връщаш от даскало да си пуснал джисиема да свири и да вървиш така по улиците :D

CI

01.11.10
09:17

казано от az100yan на 01.11.10, 09:04:

Хаха,помня едно време имах сони ериксон с 42 мб и съм конвертирал песните на 1мб,за да мога да качвам повече :D Тогава беше модерно като се връщаш от даскало да си пуснал джисиема да свири и да вървиш така по улиците :D

Помня помня това време и аз бях набутал 10тина песнички в моя убит к310 със 17 мб памет :D
Ся съм с една нокиа с 512мб памет карта и не съм взимал друга щото беше подарък към телефона :D
има към 80 песни неконвертирани и като искам да кача нещо ново трябва да трия :(

01.11.10
09:18

Сега карам с един сони ериксон w800i , сложил съм му акустики и др. за да свири по-силно , с 512мб карта е и съм качил 60 песни :D На другия Н82 е с 4гб карта и има 260 песни (общо 2,5кг памет) , не ги смалявам като размер защото им се губи качеството - напротив , търся ги по-големи с по-високо качество. Иначе един въпрос сега - този месец ще взимам ново телефонче и съм се насочил към Сони Ериксон Zylo (w20i) , трябва ми мултимедиен телефон на изгодна цена :) Задължително силен и качествен звук :) Този ме устройва - има голям дисплей (2,6”) , чете субтитри (sub ili str май бяха) , музикален е (най-важното!) и като дизайн е готин :) Камерата е 3.2мпх и ме устройва :) Ще минавам на нова програма (globul generation) и ми го предлагат на изплащане (общо става 235лв)

AZ

01.11.10
09:21

Да,с малка памет е много гадно.Аз на моя качвам само хитове,имам от шер до риана,от преслава до рамщайн...и пак не ми стига.Иначе вече съм с 522 песни и пак се сетих за други да качвам :D
п.п.Отивам да тренирам.

01.11.10
09:22

казано от az100yan на 01.11.10, 09:04:

Тогава беше модерно като се връщаш от даскало да си пуснал джисиема да свири и да вървиш така по улиците :D

То тогава беше модерно и да се тарашат :D

01.11.10
09:31

Снощи на купона дойдоха някви маскирани като тъпи ченгета. В процеса на разговора се оказа, че не са маскирани.  :D

ААА сега в Троян всеки, абсолютно всеки милет ходи така :D :D :D Даже наскоро се появиха 2-3 дето със колонки за GSM се разкарват.

01.11.10
09:35

казано от Миsh0 на 01.11.10, 09:31:

ААА сега в Троян всеки, абсолютно всеки милет ходи така :D :D :D Даже наскоро се появиха 2-3 дето със колонки за GSM се разкарват.

Веднъж във фитнеса дойде един такъв и пусна сръбско, докато бягаше на пътеката. :D:D

Абе аз слушам чалга, ама сръбското е пълна пумия (puke) (puke)

Айде честит празник :) Важното е, че днес е почивен ден, за нас, учениците и ще можем да се напомпим яко (rock) ;d

Абе сега 12 клас не се радвам много, много на почивни дни... Малко като остане и става мъчно за даскалото ;)

01.11.10
09:49

Аз сега 10 клас не се радвам на почивните дни, пък 12…

Кой както си го направи в училище ;) Може гимназията да ти е най-лошият период в живота, а може да си спомняш винаги с кеф :) :)

CI

01.11.10
10:16

Ще си я спомням като един от най-лошите периоди (винаги може и по-лошо) ;)

01.11.10
11:02

Инис, баш от учебник си е :)
И аз не обичам даскало, с нетърпение чакам да приключа с него ;)
Не за друго, просто каквото трябва съм научил до 8 клас... нататък е губене на време.

Мнението беше редактирано от alabalaa на 01.11.10 11:04.

01.11.10
11:38

Незнам , но на мен в даскало все още ми е айляк :D Имам да уча по една математика и български ; по английски нищо че имаме 18часа седмично , нищо ново не съм взел (mm) (btw - 10 шестици по английския вече натрупах) . Обаче от догодина ,,, ще е повече зор.
Сега един приятел ми дава BCAA , 40 капсули за 7лв ; забравих марката , иначе на външен вид са 1:1 с мултивитамините дето пия :D ,, Ся ми каза , че са на Ultimate Nutrition (500mg 120caps)

01.11.10
11:57

Разказаха ми ебаси садистките вицове..

8 годишно момиченце се прибира от училище щастливо и казва на майка си:
-Мамо имам 6ца
-К’во се кефиш нали имаш рак

-Жена ражда за първи път и се моли на доктора да извади детето и живо и здраво.
-Ок няма проблеми, ще внимавам много. Доктора изважда детето и почва да му блъска главата в леглото, режи му от корема със скалпела..Майката:
-Какво правите, луди ли сте..? Доктора:
Спокойно, ма! Роди се мъртво..

Семейство садисти. Съпругата се прибира от работа и пита:
- Скъпи, къде е мама?
- Счупи си крака и я застрелях, за да не се мъчи...

Брат чука сестра си.
- О-О, ти са клатиш по-хубаво от майка ми! - казал брата.
- Знам и тати ми го каза! - отговорила сестрата.

- Мамо, мамо, може ли да полюлея малко братчето си?
- Разбира се! Нали за това сме го обесили...

Баба и дядо се уморили. Бабата казала на дядото:
- Хайде да си починем!
Седнали на една пейка и... починали.

Срещат се двама клошари и единия вика:
- Ей, брато, да знаеш вчера к`ва пичка си намерих на прелеза! Страшна! Няма грешка!
- Е, к`ва бе?
- Абе, с ей такива цици!
- Е добре, а ебе ли се?
- Ама, разбира се, че се ебе...
- А свирки прави ли?
- Не знам, още не съм й намерил главата.

Пиян се прибира късно вечерта през гробищата и гледа някакъв тип чука мадама върху един гроб.
- Ей, пич, дай малко и аз, а?
- На ти лопатата, изкопай си сам нещо!

Десетгодишно момиченце върви из парк и плаче неудържимо. Среща го един добър чичко:
- Момиченце, защо плачеш?
- Господине, не питайте. Днес ми е много лош ден. Сутринта мама и тате умряха в автомобилна катастрофа. После малкото ми братче падна в един кладенец и се удави. После ни обраха. После къщата се запали... Много лош ден!
Добрият чичко си разкопчава колана на панталона и казва:
- Да-а-а. Наистина ти е лош ден :D

Двама ухажори на една и съща мадама си говорят:
- Тя сигурно ме харесва! Каза, че й напомням за покойния й брат.
Другият (злобно):
- Е да, малко мязаш на труп!

Бъзрастна баба отива при личния си лекар:
- Докторе, не ми се живее повече! Кажете ми къде се намира сърцето, за да знам, че смъртта ми е сигурна.
- Сърцето е два пръста под лявото зърно.
- Благодаря Ви много!
На следващия ден бабичката постъпила в реанимация с простреляно коляно.

Немога да спра да се смея..

01.11.10
11:59

Като бях 8ми клас имах Сименс МС60- бях го моднал и имаше 2,7мб памет и събираше 3 песни по 3 минути на ниско качество или 1 с високо качество... разбира се WAV на 8 или 16 KHz… мания беше... това преди 8-9 години...

егатии... как ще ги запомня до утре за даскалото :D:D

01.11.10
12:14

Записвай си :D

AZ

01.11.10
12:30

Т’ва за бабата и зърното го биваше,ама другите са адски брутални.

Егати,хора,днес като отивах към фитнеса и станах свидетел на отчаяната борба на една птица да се измъкне от 3 котки :( Едната я удари леко докато летеше и птицата се опита да полети отново,летеше пак,но нещо и имаше,не можеше на много високо.Едната котка се качи на един гараж,другата на една кола,третата до някакво дърво и скочи и повали птицата на земята,душеше я малко и после я отнесе на някъде...а птицата беше бая голяма,нещо като гълъб,не малка...Бахти гадната работа,чак си развалих настроението,повече по тая улица няма да минавам :(

01.11.10
12:34

И на мене му се е случвало. Аз взех птицата и и смачках главата, за да не се мъчи. Беше наранена доста, считам го за  по - безболезнено.
Иначе, на някой да му се намира Visual Basic?

Мнението беше редактирано от alabalaa на 01.11.10 12:35.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1