Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:

08.11.10
19:23

Това вегетарианец билдър, е много мъка :D

а веган културист още повече... карат го на соя и стероиди сигурно...

CI

08.11.10
20:21

казано от kristiancho на 08.11.10, 20:16:

а веган културист още повече... карат го на соя и стероиди сигурно...

Бахти якото едното ти вдига тестостерона другото го сваля :D :D :D

комента ти в дневника на вегетарианеца беше началото на моята поредна глупост... влез да видиш за коя песен се сетих ;дд

08.11.10
20:24

Има и копър. Той прави всичко, а ние си мислиме, че с тея протеини, въглехидрати правиме мускули. Е, грешиме, копъра съставя 99.9% от мускулите. Само 1гр. копър прибавя минимум 3 кила ЧИСТА мускулна маса, а с месото ще умреме, нищо друго.

умрем бе младши не умреме..... :D:D на теб ти е простено гледам доста си инфектиран от ТЯХ... :D:D

08.11.10
20:33

Абе карай, важното е да е там пък вие ще го разберете.
ПП: Сега виждам какви напасти сме лапетата :Д, във всяка втора тема мое(или на друг дечко) тъпо мнение.

CI

08.11.10
20:38

Абе месото на тревопасните животни е вкусно а на хищниците-не, трябва да има някой вегетарианец на близо ако настане масов глад :D

08.11.10
20:42

Чак до изяждане на хора ли ще се стига ? :O

CI

08.11.10
20:47

Е не бе базикам се :D

казано от head_hunter на 08.11.10, 20:33:

На готово само това ще ти дам -  (finger)

@head много ме кефи влиза вечерта за 20 минути всеки ден и нарежда половината форум :D

08.11.10
20:50

Бих направил графика по един въпрос, който “изучавам” отдавна, оповавайки само и единствено на лични наблюдения. Свързан е с интелектуалното ръзвитие като А), интелектуалния потенциал като Б) и възможностите за изучаване и достъпа до бърза информация  като В). Въпроса е в това как тези скАли се променят с поколенията.

.. Но ме мързи.

Все пак, къде са Nirvana и Alice in Chains и къде са Pink Floyd и The Doors във въображаемата ни графиката?
Който разбира от музика от преди 2000г., без да има ограничаване в един единствен стил, ще разбере какво се опитвам да кажа. Останалите ми се чудете на акъла.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 08.11.10 20:52.

HE

08.11.10
20:57

Е ти видя ли тоя юнак къде се беше изсилил?
Като гледаш подобни изпълнения всеки ден от години насам - няма начин да не нахраниш некой дебил  :D
Правила на форума - абстрактно понятие, ползването на търсачката причинява нетърпима болка, това да прочетеш нещо - е що там има некви дето отговарят дори на въпросите за смисъла на живота.  ;)
Пада нивото на форума от такива. Ако аз раздавах БАН форума да е намалял значително.

Пък и това си е едно малко удоволствие за преди лягане  :D

CI

08.11.10
21:02

казано от Thrash на 08.11.10, 20:50:

Бих направил графика по един въпрос, който “изучавам” отдавна, оповавайки само и единствено на лични наблюдения. Свързан е с интелектуалното ръзвитие като А), интелектуалния потенциал като Б) и възможностите за изучаване и достъпа до бърза информация  като В). Въпроса е в това как тези скАли се променят с поколенията.

.. Но ме мързи.

Все пак, къде са Nirvana и Alice in Chains и къде са Pink Floyd и The Doors във въображаемата ни графиката?
Който разбира от музика от преди 2000г., без да има ограничаване в един единствен стил, ще разбере какво се опитвам да кажа. Останалите ми се чудете на акъла.

2 пъти го чета и не мога да разбера какво имаш предвид... Почвам да се притеснявам за интелектуалното ми ниво :D
Айде лека от мене спирам да спамя :P

08.11.10
21:07

Alice in Chains, Nirvana & The Doors са долу в колата ми :) Ей сега, като ги видях наредени, се сетих за общото между първите две и Джим Морисън.

08.11.10
21:22

Абе, да ти кажа The End бих я категоризирал като къде къде по-интелектуална от Lithium. :)
Ти, точно ти, ме накара вчера да се замисля над това, че поколенията много преди нас, които аз наричам “без възможност, но с желание”, са били много по сиви, скучни, стриктни, монотонни, квадратни - наречи ги както искаш, но са живяли живота си като нещо механично, а не като глагол - както гласи клишето, че живота се живее, а не се оставя просто да мине.

И ако това може да бъде някакво пояснение - говоря за България, а не за превзелия с медията си света запад.

I think I’m dumb, or maybe just happy.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 08.11.10 21:25.

Траш, мега мощния аватар :D:D Лична изработка ли е !? ;d

08.11.10
21:26

Не би повярвал колко много ме блазни мисълта да те излъжа и да взема целия кредит. Мога дори да не ти отговоря и да те оставя да си мислиш, че съм мега готин пич, направил мега готиния аватар... Но не е мой. :)

Не бе, аз знам, че си мега мощния хевилифтър бе :D Просто питах, то тоя аватар на пейнт са прай :D

GO

09.11.10
03:56

Чък Норис може да убие два куршума с един заек... :D

09.11.10
06:30

Чък Норис поръчал Big Mac в Burger King и го получил.

09.11.10
08:22

Чък Норис е единствения човек, който е победил стена на тенис.

09.11.10
08:28

казано от gogata2427 на 09.11.10, 03:56:

Чък Норис може да убие два куршума с един заек... :D

В съветския съюз, заека цели куршумите.

09.11.10
08:36

Въпрос а ла БГ мама- как мога да си отпусна нови обувки, че си купих едни уникални, но няма толко да ме стягат :D

09.11.10
08:41

Трети час програмиране, умирам за сънннн, заспивам :(
Класове...

Снощи стоях до 5ч. в леглото, говорейки по телефона...предполагам, че е нормално да ме болят очите :D

09.11.10
09:38

Тия жени ще ви уморят ;)

09.11.10
10:02

Сега тя трябва да ти се реваншира до 5 сутринта във леглото.

09.11.10
10:07

Какви са тия разточителни разговори... да беше отишъл до тях направо :D

Хяхя :D:D ... добре казано..обаче ще стана бахти коравия с тоя сън по 4-5 часа (rock)

AZ

09.11.10
10:11

Т’ва някога беше голяма песен,помня преди 7-8 години как я слушах на транзистора на баба :)

09.11.10
11:14

Ее голям кеф е да знаеш, че копелетата от класа в момента са в потния салон и играят волейбол на яката миризма. Направо умирам от кеф.

09.11.10
13:28

Я кажете, според вас възможно ли е за 2 месеца да се качат 5 кг само с храна, защото лично на мен ми се вижда невъзможно... А се опитват да ме убедят, че не МОЖЕ, а ТРЯБВАЛО... Та, просто ми е интересно да видя и други гледни точки.

09.11.10
13:34

5кг мускули за 2 месеца само с храна-не, 5 кг (мускул+мазнини+вода) за 2 месеца само с храна-да.

09.11.10
13:36

казано от emzo на 09.11.10, 06:30:

Чък Норис поръчал Big Mac в Burger King и го получил.

Чък Норис е броил до безкрайност... два пъти.

09.11.10
13:36

казано от Absolut Illusion на 09.11.10, 13:28:

Я кажете, според вас възможно ли е за 2 месеца да се качат 5 кг само с храна, защото лично на мен ми се вижда невъзможно... А се опитват да ме убедят, че не МОЖЕ, а ТРЯБВАЛО... Та, просто ми е интересно да видя и други гледни точки.

Зависи от началното положение. :) Ако е в края на изтощителна гладна диета, може и повече да се качат за по-кратко време.

09.11.10
13:37

А така!!! И аз казах същото! Иди, че обяснявай. То ако беше така - всички трениращи щяха да са по 6-700 кг.

09.11.10
13:38

Не виждам какъв е проблема, може и два пъти повече да се качат. И то, независимо от началното положение ;)
Въпроса е - за какво са ти такъв тип килограми? :D

Мнението беше редактирано от Петко К на 09.11.10 13:38.

09.11.10
13:41

Хахаха - не такъв тип, а точно определен - говорим за чиста ММ. Мас, лой и тем подобни не ги споменавам. Ако всеки ден се тъпча с чийзове от MD може и 15 да кача :D

09.11.10
13:41

казано от Петко К на 09.11.10, 13:38:

Не виждам какъв е проблема, може и два пъти повече да се качат. И то, независимо от началното положение ;)
Въпроса е - за какво са ти такъв тип килограми? :D

Абе има си горна граница на калориите, които човешкият огранизъм може да преработи и складира. Друга тема обаче е дали изобщо е нужно да се опитва някой да разбере каква е. :D

09.11.10
13:43

Спора беше следния - питат ме колко килограма съм качила и аз казах не повече от 1, който и без това си варира и това за период от 3 седмици. При което коментара беше, че до сега е трябвало да кача поне 2, а до 2 месеца - още 5 и аз казах, че е абсурдно.

ПП - ако добавим и бърз метаболизъм, точно тези килограми в точно този срок са меко казано - фантазия.

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 09.11.10 13:44.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1