Форума си върви с пълна пара- Спам темата не е както преди, което не е никаква загуба.
На мен не ми допада от 4и повече години. От момента, в който минаха на тази юзър ЪНфрендли платформа.
Общо взето НЕ ми е приятно да си губя времето тук, скина ме дразни адски много.
Само в тази тема се забавлявам.
И разделите с вносителите ми бяха много интересни. .... а сега ...... умряла работа :(
Аххх хора хорааа :X Дайте някакъв акъл какв да правя :D Вчера в даскало много лошо паднах по стълбите - изкълчих си глезена на и се претъркулих надолу. Та от тогава (вчера 16:00) не е спрял да ме боли , първите 20 минути болките бяха адски (сравнявам ги с болките при бъбречни кризи ,защото и такива две съм изкарал до сега) ... та сега немога да ходя , само лежа на леглото , щото иначе почва да боли много :X Довечера щях да празнувам с класа ... :X пълен провал :X Добре че няма нищо стчупено ...
Ами.....да отидеш на лекар? И от къде знаеш, че нямаш счупено, като не си ходил на преглед?
21.12.10
09:06
(sun) (party) (sun)
21.12.10
09:50
Аххх хора хорааа :X Дайте някакъв акъл какв да правя :D Вчера в даскало много лошо паднах по стълбите - изкълчих си глезена на и се претъркулих надолу. Та от тогава (вчера 16:00) не е спрял да ме боли , първите 20 минути болките бяха адски (сравнявам ги с болките при бъбречни кризи ,защото и такива две съм изкарал до сега) ... та сега немога да ходя , само лежа на леглото , щото иначе почва да боли много :X Довечера щях да празнувам с класа ... :X пълен провал :X Добре че няма нищо стчупено ...
Отиди на лекар , защото онзи ден една приятелка си беше разкъсала някакви връзки точно при изкълчване .... Не е шега работа .
http://iwan.com/photo_Gabriel_Orozco_House_Tatiana_Bilbao.php
едно ей такова ако можех да си имам сегаа ... :(
http://iwan.com/photo_Gabriel_Orozco_House_Tatiana_Bilbao.php
едно ей такова ако можех да си имам сегаа ... :(
Трябваше ли да го качваш... :(
нали знаеш - споделена мъка - половин мъка :D
—-
сега мисълта на деня:
love sux,true love swallows
Бях на лекар за глезена , обаче в болницата всички вече разпускат .... няма доктори ... :X Напраивхме снимка и доктора гледаше и уж няма стчупено. Леля ми сега звънна и препоръча някакъв (спортен) масажист , който се занимавал с такива работи , обаче кат’ почне да прави някакви масажи просто ще умра от болка :X Цял ден лежа на легло заради тоя крак , и пръстите немога да си движа - снощи без да искам , някакъв рефлекс сиг. и си дигнах пръстите и една гадна болка до една педя под коляното.
Поне го понаплескай с разни мазила за травми. Traumill-S съм ползвам, много ми е помагало.
И...не шавай много.
21.12.10
17:59
Защо всички ектоморфи питат ендоморфите на к’ъв зоб са?!
Мнението беше редактирано от radostin radev на 21.12.10 21:07.
Какво става с торент сайтовете в Бг? Арената вече не ми я отваря както преди..сега ми отваря някакъв форум и не виждам никакви торенти. Замундата така или иначе не мога да я отворя от тук :(, сега съвсем няма от къде да тегля. (емотиконите нещо не ми излизат в поста по някаква причина...)
21.12.10
19:32
@emzo Коланът е много добър, но идея си нямам от къде може да се намери. Търсих, но ударих на греда. Сигурно е вероятно да намериш такъв, който да е с текстура на сантиметър, но разграфен си до точност и да ти показва обиколките - едва ли. Ако някъде ми попадне, пак ще пиша.
21.12.10
20:02
Какво става с торент сайтовете в Бг? Арената вече не ми я отваря както преди..сега ми отваря някакъв форум и не виждам никакви торенти. Замундата така или иначе не мога да я отворя от тук :(, сега съвсем няма от къде да тегля. (емотиконите нещо не ми излизат в поста по някаква причина...)
Арената ми се отваря, замундата също.
За щатите може да има ограничение ;)
Пробвай някой познат да ти изпрати торент файла, който искаш да свалиш, зареди го в торент клиента си и пробвай да изтеглиш филма ;)
Друг вариант е да влезеш през прокси. За замунда преди ставаше друдно, но не и невъзможно. Ако се заиграеш малко ще стане.
Защо всички ектоморфи питам ендоморфите на к’ъв зоб са?!
Ъъ, ген? :D
/А ти се концентрирай малко, почти нищо не ти се разбира :P /
Арената ми се отваря, замундата също.
За щатите може да има ограничение ;)
Пробвай някой познат да ти изпрати торент файла, който искаш да свалиш, зареди го в торент клиента си и пробвай да изтеглиш филма ;)
Друг вариант е да влезеш през прокси. За замунда преди ставаше друдно, но не и невъзможно. Ако се заиграеш малко ще стане.
Замундата в Щатите е само мечта. :)
Иначе Арената ми я отваряше преди няколко дни с всички торенти. Сега отварям и виждам блог...
Какво е прокси?
нали знаеш - споделена мъка - половин мъка :D
—-
сега мисълта на деня:love sux,true love swallows
:D :D :D :D :D :D :D
21.12.10
21:33
доживях да видя хубав Мол с хубаво Кино в Русе... ай честито на Русенци :D
Никакви снимки не мога да отворя в тъпия фейсбук. Какъв ли е проблема? Дали заради това, че не съм си качил новия облик? С IE съм...
21.12.10
23:01
Яйце
белтък, готвен, твърдо сварен 155 12.58 1.12 10.61
В едно сварено яйце, среден размер, верно ли има 12гр протеин бре :O
21.12.10
23:04
НЕ много ясно. Освен ако не ти го е казал някой личен лекар, те разбират къде, какво, що.
21.12.10
23:07
Напишете ” Яйце ” в Състав на храни и продукти и се уверете сами ! Дали ББ тийм ще ни лъжат - не мисля !
Яйце
белтък, пържен - 13.62гр. протеин
Яйце
белтък, готвен, твърдо сварен - 12.58гр. протеин
Яйце
цяло, омлет / бъркани - 10.57гр. протеин
Яйце
цяло, яйца на очи - 12.52гр. протеин
FAKE ?!
Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 21.12.10 23:20.
Как сте банда :) Не съм писал от 100 години. Да се “похваля” днес закръглих на 500 кг трибой. Доста скромно за моето тегло, но тепърва започвам. Айде Весели празници !
FAKE ?!
Да, пълен :D
6-7 грама е съдържанието на белтък в едно цяло яйце.
Дали bb-team лъжат? ;) Не, просто там състава е даден на 100 грама (то си и пише, ама кой да чете), а едно средно яйце е наполовина.
Мнението беше редактирано от Петко К на 21.12.10 23:21.
Как сте банда :) Не съм писал от 100 години. Да се “похваля” днес закръглих на 500 кг трибой. Доста скромно за моето тегло, но тепърва започвам. Айде Весели празници !
Да не започваш да тренираш трибой? :D
22.12.10
15:01
И аз почти съм го закръглила.......на 300 :D :D
22.12.10
15:10
аз пък бях чел някъде за 3-4грама протеин в белтъка :D вярно ли е ?
22.12.10
15:23
Е стига с тея яйца вече де..
+ това и 20 грама да има - без жълтъка няма да се усвоят напълно
22.12.10
15:30
що ?
Като стана въпрос за трибой - 100 лег, 150 тяга , 150 клек :D = 400kg трибой :D Като се има в предвид , че тяга правя рядко , а и не клякам много често :D Клека с лека помощ :)
22.12.10
16:19
супер,тягата ти изостава,нещо в техниката куца
22.12.10
16:20
Обаче MadBoy има 500 кг трибой.
Интересно :) - http://blog.nbis.bg/2010/12/nov-implant-no-ne-za-folk-pevici/
С тези показания “рядко клякам и правя тяга”, най-вероятно 150кг клек са...далеч от паралел, дори.
Някой да те филмира, не за да ни показваш, а за теб си.
Ама и тия са олигофрени, всичко им е поп-фолк и силиконени цици, а те хората се опитват да направят подвижни, хората в колички..
Мнението беше редактирано от 6th на 22.12.10 16:37.
22.12.10
16:53
Е стига с тея яйца вече де..
+ това и 20 грама да има - без жълтъка няма да се усвоят напълно
Ще си се усвои как си требва просто аминокиселинния профил няма да е така перфектен както с жълтът, но пак си е пълноценен. ;)
С какъв бензин карате да ви питам?
Инак аз не мога да мина на клека тия 90кг и тва е... тяга 160…