11.01.11
21:18
А тия, дето искат да качват маса? За тях картофки на жар няма ли да се намерят? За комбинация със свинщината де... :)
11.01.11
21:21
е..тия с масата...ще си осигурят въглените :))))))))))
Постригах се.То било много кеф с 2-ри номер косица бе, вятърът ме буа у темето!
казано от martinski на 11.01.11, 22:07:
Постригах се.То било много кеф с 2-ри номер косица бе, вятърът ме буа у темето!
Ходи без шапка да видиш какво е :D
Аз тръгна ли без шапка ... леш ще стана ... синузити минузити ... мани мани :D Иначе и аз се стрижа 2ри номер (отгоре) и първи номер (отстрани и отзад на кафата) :D Айляк е ,, кат си спомна преди къф косясал бях - 5 номер косаа ,, та бритони та прически ... а бе не е за мен тва - чиста работа късо укастрен и т’фа е майна :d
Все някой ще се зарадва :)
Бтв чета The GULAG Archipelago и представите ми за основите на здравия разум в обществото са сериозно разклатени.
Напомни ми как цял месец планирах seattle night и накрая забравих. :)
А Gulag Archipelago ми напомня на Unit 731… Почти.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.01.11 23:06.
11.01.11
23:09
Аз пък съм потресен от Ето този човек http://bg.wikipedia.org/wiki/Алън_Дълес
Всичко което е казал на оная прточута негова реч днес е реалност....
Търси си клипчета за конспирацийки, ЦРУ, туй-онуй - името му ще изкочи от някъде. :)
хахаха, лаф моабет :D Хора, в Дивака има много як свински джолан за двама за 20лв - 1,5кг!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.01.11 00:28.
Заради скайп 1 час се боря да си съживя лаптопа за да мога да уча, баси шитнята...
п.с. Добре че си имам лекциите на флшака, че до сега от лаптопа да е останало само топа.......
Мнението беше редактирано от Madboy на 12.01.11 00:41.
Вероятно този проблем е дискутиран, така че го пускам в спам темата:
Защо не мога да се логна и ми пише Здравей, посетителю, въпреки това, в някои теми мога да пиша...
Alabala , и аз имам същия проблем :( Пробвах да изчистя бисквитки , кеш , истории ,, всичко възможно но нищо :( Се така .:Х
Ето един клип от днес :D От 1 месец г/д не бях правил кофички :D Днес реших да видя на какво ниво съм :D 10 бройки ги направих, при тегло 91-2-3 кг със дрехите :D Защото без дрехи ме изкарва ~88-9 , с дрехи (както съм облякан на клипа) ме вади до 93кг :) Днеска пак ще ходя на масажи ... ще ме намачкат хубаво ,, ще видим за рамото кво ще се праи ...
Мнението беше редактирано от George на 12.01.11 13:14.
Прибирам се след тежък ден... и ми подават статии на тема как трябва да ям 3 яйца седмично, и да хвърлям кожата на пилешкото, тъй като холестерола щял да ми се вдигне.... води се кофти разговор с мен, при опит за аргументация от моя страна резултата е все едно говоря на стената... Потресени са от мен... а да и понеже съседката е лекарка не мога да споря... та такива ми ти работи... та сега го играят сърдито, защото съм си съсипвал здравето- запушвам си артериите....
Аз както ям по 12-15 яйца на ден, такива разговори са направо на дневен ред постоянно. :D
Да и на мен са ми говорили, но днес беше и е черешка на тортата... с погребална физиономия... все едно другия месец така или иначе ще си правя изследвания ще видим, какво ще излезе :D
Аз миналата година по това време си правих изследвания и сега скоро, когато си изгорих ръката ми направиха безплатни такива и се оказа, че след 2800-3000 цели яйца от януари до ноември, холестерола ми е с 0.2 по-малко...хмм. :D
казано от Гoshko96 на 12.01.11, 12:57:
Днес реших да видя на какво ниво съм :D 10 бройки ги направих, при тегло 91-2-3 кг със дрехите :D Защото без дрехи ме изкарва ~88-9 , с дрехи (както съм облякан на клипа) ме вади до 93кг :) Днеска пак ще ходя на масажи ... ще ме намачкат хубаво ,, ще видим за рамото кво ще се праи ...
И аз мога да направя 10 на 90кг.
Нищо че съм 60, давам ти бонус да ме стигаш :D
Ей машина за учене съм да знаете, нощта е моя дет се вика и вече изкокоригвам, заобиколен съм от шоколади хихиххи
Скота брат, същото го слушам през 3-4 дена, особено частта за “артериите” :D Майка ми специално звъня на роднина лекар да се оплаква, че се тровя с “химии” и да ми налее акъл в главата :D
Радвам се , че моите родители разбират повече и не ми правят проблеми :D Ама пак си намрънкват за яйцата де :D Хапна два дена по 3 яйца и след тва ден - два не ям яйца :D Обаче некомпетентните ми съученици ме мислят за голям химик (rofl) :D Някои им налях малко акълец в главицата , други си знаят тяхното и ми е много забавно кат почнат да питат : “протеини взимаш ли” - мислят , че ако пия протеини супер бързо ще стана много здрав и масивен (rofl) ... xqxx
@Madboy :Д Баткааа , ти си си и трибоец , нормално да си по-як от мене (аз съм си бодибилдърче) :D А и аз съм си започнал една почивчица от началото на учебната година - намалил съм доста тренировките ... :D АУууууууууу Кучеее , лятото ще се варим на кофички :D :D
Мнението беше редактирано от George на 12.01.11 18:09.
12.01.11
19:03
казано от CKOTA на 12.01.11, 17:24:
Прибирам се след тежък ден... и ми подават статии на тема как трябва да ям 3 яйца седмично, и да хвърлям кожата на пилешкото, тъй като холестерола щял да ми се вдигне.... води се кофти разговор с мен, при опит за аргументация от моя страна резултата е все едно говоря на стената... Потресени са от мен... а да и понеже съседката е лекарка не мога да споря... та такива ми ти работи... та сега го играят сърдито, защото съм си съсипвал здравето- запушвам си артериите....
1:1 е при мен. Не знам защо за майка ми е нормално да си по-скоро слаботелесен, а дечицата като мен били ненормални?! Нормалното е да си слаботелесен?! Това е някакво противоречие. Здравната и хранителната култура на 90% от хората не е 0, а даже е на минус.
12.01.11
19:06
Най-много ме нервира това, че когато ми казват нещо не се аргументират с нищо. Просто е така, но незнайно защо. Или аргумента е някаква статия от списание тип “Ние, жените”.. “Уикенд” ....”Аз, педераста” и т.н.
Хора помагайте
от доста време съм се загледал в една девойка от моя клас и чак днеска ми са отвори шанс. (малко предистория) С един нейн приятел (малко гей са пада) са целим с едно шише в стаята и аз като тръгнах да го целя, бутилката мина над главата на въпросната девойка. Тя тръгна нещо да ма гони да ма бии (на базик). Нали гони ма там и по едно време влезе в кенефа и нали ма извика и аз си мисля че ми прай разни намеци.Влизам аз и нещо пак почна да са закача и аз почнах да я гъделичкам . Опитах са да я хвана за задника (успях :D) и тя ми вкара един шамар ама силен :X и продължи да ма бие и не ми говори до 5-тия час.. После почна химията и там нещо пак почнах да са закачам с нея (за ся добре). Почва последен час - при положение че се бях представил толкова добре в предния, тя изобщо не ми обръща внимание ,даже почна да са зарибява с един друг от моя клас :X И сега стана лошо.. нейния приятел (гея) нещо ма изнерви в часа и му вкарах един прав и тая девойка само кат стана посредата на часа и като пак почна да ма пере - тоя път с юмруци - ама нали е момиче ша търпя :D .. ама изведнъж като почна да ма псува на майка вече не издържах, казах и че ша я пребия (оказа се голяма грешка :X) и хвърлих стола по нея. За щастие не я оцелих. И въпроса е че ходим в една и съща зала горе долу по едно и също време и няма да мога да я изтрая докато тренирам.. а да според вас имам ли още някакъф шанс с нея :?
Ай някой по навътре с материала да помага :)
12.01.11
19:11
Ти кой клас си? 5ти?
Според мен си постъпил глупаво при абсолютно всички описани ситуации.
Брат не съм 5-клас . Просто в много области ме бива, но момичетата не са от тях :x
12.01.11
19:30
Спокойно. Ще вдигаш щанги и така сърцето ти ще стане много голямо, с голямо налягане. Поне така казва майка ми. Но ако имаш високо налягане може да разбиеш всички препятствия по стените на кръвоносната система. :D
12.01.11
19:32
казано от str1ker.1 на 12.01.11, 19:29:
Брат не съм 5-клас . Просто в много области ме бива, но момичетата не са от тях :x
Момче, хвани си някое курвенце като всички останали батки казващи “брат”.
12.01.11
19:35
казано от str1ker.1 на 12.01.11, 19:07:
Хора помагайте
от доста време съм се загледал в една девойка от моя клас и чак днеска ми са отвори шанс. (малко предистория) С един нейн приятел (малко гей са пада) са целим с едно шише в стаята и аз като тръгнах да го целя, бутилката мина над главата на въпросната девойка. Тя тръгна нещо да ма гони да ма бии (на базик). Нали гони ма там и по едно време влезе в кенефа и нали ма извика и аз си мисля че ми прай разни намеци.Влизам аз и нещо пак почна да са закача и аз почнах да я гъделичкам . Опитах са да я хвана за задника (успях :D) и тя ми вкара един шамар ама силен :X и продължи да ма бие и не ми говори до 5-тия час.. После почна химията и там нещо пак почнах да са закачам с нея (за ся добре). Почва последен час - при положение че се бях представил толкова добре в предния, тя изобщо не ми обръща внимание ,даже почна да са зарибява с един друг от моя клас :X И сега стана лошо.. нейния приятел (гея) нещо ма изнерви в часа и му вкарах един прав и тая девойка само кат стана посредата на часа и като пак почна да ма пере - тоя път с юмруци - ама нали е момиче ша търпя :D .. ама изведнъж като почна да ма псува на майка вече не издържах, казах и че ша я пребия (оказа се голяма грешка :X) и хвърлих стола по нея. За щастие не я оцелих. И въпроса е че ходим в една и съща зала горе долу по едно и също време и няма да мога да я изтрая докато тренирам.. а да според вас имам ли още някакъф шанс с нея :?
Ай някой по навътре с материала да помага :)
Изказът е автентичен хахах :D ;)
Ти и хвърляш столове, тя тича по друг, за да те провокира най-вероятно.. Че вие сте си един за друг. :) Питай я дали иска да излезете. Ще се карате постоянно, ама “ще е различно”. Бла-бла-бла.. :)
казано от Радостин Радев на 12.01.11, 19:32:
Момче, хвани си някое курвенце като всички останали батки казващи “брат”.
ИСКАМ И АЗЗЗ, и АЗ КАЗВАМ БРАТ ! :D
str1ker.1 - очаровал си я прекалено, дори превъзбудил. Затова е реагирала толкова неадекватно. Следващия път, не хвърляй толкова чар и столове и птиченцето на щастието, може и да кацне на твоя ..нос. :)
Мнението беше редактирано от 6th на 12.01.11 23:28.