Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:

а тука е сайт за бодибилдинг и има хора използващи химия... а един от ефектите на химията е че ставаш сексуално активен като животно в пърия етап на приемането й

31.01.11
22:04

Е аз толкова комплименти скоро не съм чела по свой адрес...за тоя форум си е комплимент да изглеждаш назобен ахаха

31.01.11
22:08

казано от head_hunter на 31.01.11, 21:59:

осъмнеш омъжен за голям, дебел мазен циганин, който ще те е обичал много през първата брачна нощ?

:D :D :D :D :D :D :D :D

Мнението беше редактирано от tra^la^la на 31.01.11 22:10.

31.01.11
22:16

Ъъъъъъ пак съм пропуснал, кви проксита, кво е ставало бе хора ?

31.01.11
22:18

Абе цъкнал е десен бутон на снимките на файера и е дал Save As и стана световен проблем.

31.01.11
22:20

Ма тва Шаманов ли ?
Него пък кога са го баннали ?

31.01.11
22:22

Тук има доста хора с прическа първи номер. Я кажете на фризьор ли ходите, или сами си я правите, че и аз ще съм така. Малко ме е страх да опитам де, че после ако трябва да се поправям ще ме мързи да ходя до фризьора...

HE

31.01.11
22:22

казано от emzo на 31.01.11, 22:16:

Ъъъъъъ пак съм пропуснал, кви проксита, кво е ставало бе хора ?

Ангел намина за малко и сътвори един куп простотия. Сигурно е в някакъв цикъл.
Предполагам М-тел са му закрили личния план “Шизофреник” /говори неограничено сам със себе си за 0 ст. на минута/ и всички са му виновни, че не си е пил хапчетата. Бахти не съм предполагал, че отменянето на “принудителното лечение” като законова мярка ще даде такова отражение върху психично болните в тая страна.

казано от junkhead на 31.01.11, 22:22:

Тук има доста хора с прическа първи номер. Я кажете на фризьор ли ходите, или сами си я правите, че и аз ще съм така. Малко ме е страх да опитам де, че после ако трябва да се поправям ще ме мързи да ходя до фризьора...

аз сам се постригах какво може да объркаш.... стържеш  и толкова

Еми Хед... държавата сега прехвърля отговорноста на нравсвтено недоСралите хора с тежко детство, трудно настояще и смъртоностно бъдеще на теб

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.01.11 22:29.

Извинявайте, ама някой ще ме светне ли какво е станало? :) Чувствам се.. отритната хаха

31.01.11
22:33

Ами...аз лично получих няколко комплимента и не мога да се оплача от отношение : ))))))
Наистина малко, но качествени : )))))
А - и още един! Кой ще ми излезе насреща, а?!

Мнението беше редактирано от Инис на 31.01.11 22:34.

защо, изглеждаш заплашително ли :))))))))))

31.01.11
22:36

Ъъъъъ, не съвсем, по - скоро мъжествено, с транссексуален оттенък :D

A-a-a, не, това не е истина, получих мускулна на корема от смях...

Мнението беше редактирано от Инис на 31.01.11 22:38.

Боже опази!:)
Как ли съм пропуснала да те видя в тази светлина :))))))))))))))

един мой саученик наистина имаше мускулна треска от смеха на даскало :D

HE

31.01.11
22:40

казано от kristiancho на 31.01.11, 22:26:

Еми Хед... държавата сега прехвърля отговорноста на нравсвтено недоСралите хора с тежко детство, трудно настояще и смъртоностно бъдеще на теб

Аааа за такива отговорности ще търся вредни :D

Вероник, Инис вие двечките нещо се заиграхте ми се струва :P /пояснявам - шегувам се в контекста на последните събития/.

31.01.11
22:45

Е-е-е, видя ли ся, Верка, кой е най - мъжественият пич! Наистина ми порасна....самочувствието :D :D :D
Хед, к’во да направя като ме оценяват по достойнство, радвам се!

Мнението беше редактирано от Инис на 31.01.11 22:45.

путгряват за нас двамата Хед... ти нали се изкъпа, защтото аз ся влизам ... ако Смолов ме чака в банята ще пусна сигнална ракета и минаваме на план Б ( секи бяга където му видят очите )

HE

31.01.11
23:17

казано от kristiancho на 31.01.11, 22:46:

путгряват за нас двамата Хед... ти нали се изкъпа, защтото аз ся влизам ... ако Смолов ме чака в банята ще пусна сигнална ракета и минаваме на план Б ( секи бяга където му видят очите )

Аааа тц! Аз с девойки не се занимавам - жената ще ме плеска :D
Обаче ако онова те чака в банята най-добре се спасявай или пусни сигналната ракета, а аз ще го чакам с по-големия пожарогасител :D

по-големия пожарогастиел с по-големия маркуч... :D ау не бях в течение на случващото се в сайта и Хед-а от женкар стана женен ааа.... бая съм отървал :D :D :D

31.01.11
23:29

Кристиянчо, кофти, оставаш сам :D

Ама да не се задавиш :D - направо план Б!

вие днешните жени само рабзивате мъжките сърца и готвите от време на време нищо друго не правите... :D аз се надявах като какички да ми кажете, че ще ми дърпате ушите както искат да правят даскалките на даскало ... :D

31.01.11
23:32

Те и друго може да искат да ти правят, ама как да ти кажат пред колектива :D

оф от както казах, че госпожата по история си ме представя гол голяма дандания стана човек да не се пошегува мн са станали сприхави някой даскали :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.01.11 23:34.

31.01.11
23:37

Я лафа се отдели... и пак по 15 мнения на страница?

Мнението беше редактирано от Бойко на 31.01.11 23:37.

Темите “за разядка” преместихме в раздела “лаф моабет”, за да е ясно къде е мястото за лафа. :)

наистина на мен това обновление ще ми е безкрайно полезно  :D ... благодаря на г-н Михайлов

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.01.11 23:39.

31.01.11
23:46

Абе, щом държиш някой да те поучава - не слушай набора си Мadboy.
Нали все се оплаквате, че тийновете не сте възприемани сериозно, пък с’я и уши да си дърпаме и лекции да водим.
А т’ва с г-жата по история е трябвало да си го спестиш.

е да има малко позитивни емоции нищо задкорисно или подпочвено няма в думите ми : ))

31.01.11
23:54

Ех, що не съм тийн да имам оправдание за това какъв съм :D

как ме очернихте... е какъв съм аз? :D и съм си в съвсем зряла възраст...

Относно “ЛАФ МОАБЕТ” :

Извинете, господа админити - това турски форум ли е или какво??

Не ви ли е срам да използвате турцизми в заглавията на разделите?? Нямаме хубави български думи ли?? Трябва да е забавно ли??? Моля за отговор.

HE

01.02.11
07:06

А писмено обяснение в три екземпляра и публично извинение?
Това е свободен форум за фитнес, а не форум на бялата сила или подобна простотия!
Всеки, който не му харесва може да не го посещава! Не си спомням на някой да е правена специална покана за регистрация.
На мен малко расистко ми прозвуча това изказване и ако има такива нотки е хубаво да си прочетеш правилата за ползване на форума и изданието. Замисли се следващия път като употребиш дума, като “мениджър”, “франчайзинг”, “лизинг” и много други!
В днешно време именно чуждиците правят езика динамичен, а не само в Българския навлизат чуждици.
Продължавай с този тон и няма да се виждаме тук!

п.п. Не съм админ, но ако бях - щях да те изхвърля от тук само заради тона, който се опитваш да държиш!

п.п. МАШАЛА Ангелеееее още ли не си се самоубил пиле шарено? Как е Шизофренията? Пий си хапчетата, пишкай и лягай, че си тежко болен. Трябва да направиме постъпки за настаняване на лечение.

И предупрежнение за всички летни билдерчета - до това води прекомерната употреба на стероиди, а именно психични отклонения. Момчето не го слуша главата, жени не му връзват, има хомосексуални наклоности, удивително прилича на член на една националистическа партия и се предполага, че е със сериозни сексуални смущения :D
Чудя се само какъв точно комплексар трябва да си, че да пишеш подобни работи на момичетата във форума? Сигурно си много голям мъж, а всъщност си мишленце! Жалък си, прекалено жалък. Научил си се да ползваш прокси и сега си големия хакер? Смешник нещастен! Имаш късмет, че не съм админ - тогава щеше сам за си разцепиш задника и да си го нахлупиш като ушанка. А тези дни заради изказванията ти ще поговоря с някое от момичетата да се почувства заплашена от думите ти и да пусне жалба срещу теб та да видиш как е в предварителния арест и колко нови приятели ще намериш там. Много обичат такива като теб, които си избиват комплексите върху жени, а аз ще се постарая да са научили предварително кой ще им идва на гости и защо (inlove)

Мнението беше редактирано от head_hunter на 01.02.11 07:25.

Хед Хънтър, достатъчно е само да ми намериш име, адрес и снимка и проблемите ще бъдат решени... завинаги ;)

01.02.11
10:18

явно съм изтървал веселбата ... хората хубаво са казали, че сън спомен не прави ... ама кой да слуша :)

01.02.11
10:35

Aма и шампион без сън се не става :)

без зоб  па ептен... :D малко прабългарски не е излишен ако тази дума ‘’ептен’’ е такава на мене така ми звучи :D

01.02.11
11:24

казано от kristiancho на 01.02.11, 10:54:

без зоб  па ептен... :D малко прабългарски не е излишен ако тази дума ‘’ептен’’ е такава на мене така ми звучи :D

турцизъм е...

01.02.11
11:27

Преброявате ли се?

01.02.11
11:35

head_hunter Ти в България ли живееш ? Че тея работи дето ги описваш баш тук ако знаеш как пък стават.... (говоря за арестите) :D
И кво, ще го затворят в клетката на някое районно дето ще си говори с дежурния, ама вкарваш филмите :D

Опа. ти си се опитал да го сплашиш, нИ схванЪх.

Мнението беше редактирано от Madboy на 01.02.11 11:39.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1