Не търся чак толкова размери , от колкото да си заздравя връзките на рамената , за да няма толкова чести контузии. Иначе бих се изкефил на големи рамена :П :D
После-драс : РАдвайте се на нескуика си : :D:D:D:D
07.02.11
10:29
е 2-3см много ли са бе сложи по 1,5см на двете рамена и то нямаше голям визуален ефект.... те мойте рамена по принцип са ми добре генетично сложени и всеки експеримент който започвам е първо с тях и те растът ли растът :D
:D Вижте ква програма сътворих
1ден)
Бицепс,трицепс,гърди, СРЕДНА и ЗАДНА глава на рамената
... за рамената :
1) 5х20 - разтваряне в страни с 2кг (лост от дъмбел)
2) 5х10 - задно рамо @7кг
След това втория ден няма рамена , идва 3ти ден - там имам рамена - предна и странична част
1)повдигане на дъмбели напред - 4х15-20@2кг
2) 2х15 - раменни преси с 7кг дъмбели
3) 2х15-20 - повдигане на страни @2кг
4ти ден почивка ИЛИ малко гръб+крака(+лицеви упори)
5 Ден - почивка или ако 4ти ден съм пчивал местя тренировката от 4ти ден на 5ти
Сега 6ти ден пак същото като първия :)
Така как е - 3 дни в седмицата да ги тренирам рамената :? Все пак се прави специализацийка :)
07.02.11
11:05
мм.. по принцип специализацията изисква да тренираш рамената самостоятелно и то не само това...
1. трябва да не стигаш до отказ за да не се претренират и да можеш да ги тренираш всеки ден
2. трябва да използваш различните типове тренировка ( стандартна, три-сет, гигантски серии, супер серии )
3. трябват ти всички упражнения за рамене за да избегнеш повтаряне на някое или ако има повтаряне то да е 2 пъти примерно ( трябват ти изолиращи и базови и според типа на тернировката да избереш упражненията )
4. повторенията трябва да са отново в зависимост от типа тренировка
ЕДИТ : най-важното е да се тренира с под 90% от максималната тежест за съответния брой повторения
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.02.11 11:08.
07.02.11
12:50
Една класика...
07.02.11
19:06
Няма такова понятие като ‘’късат се влакната’‘.Мускулите не се делят,хиперлазията е доказана само при животни,има откъслечни
изследвание как упражнение започващи от стречинг позиция ,предизвикват хиперлазия при човека,но не са достатъчно научно обосновани.Изоставащите мукули са тези в които имате по-малко влакна и в по-редки случаи когато тренирате неправилно.
П.п. Гледайте ‘’Механикът’’ ! Изключителен филм :)
Сезонът на плажните билдъри е официално открит в нашата зала. Ужассссссссссссссс!
Нагледах се на най-новите техники за изпълнение на сгъване за бицепс на скотова пейка и сгъване за бицепс с крив лост от стоеж.
07.02.11
19:54
е то как може да усереш Скотово вдигане бе... слагаш си лакетя на пейката и сгъваш дали е дъмбел или щанга ?!
Сезонът на плажните билдъри е официално открит в нашата зала. Ужассссссссссссссс!
Нагледах се на най-новите техники за изпълнение на сгъване за бицепс на скотова пейка и сгъване за бицепс с крив лост от стоеж.
С по две 5ци общо и яко викане :D
E, поне не се бутат - чувстват се някак не на място...на мен ми става жал и понякога помагам с нещо дребно.
На последната тренировка имаше едно момче, което беше там, аз като отидох и остана и след мен....не го видях да тренира сериозно, повече гледаше и имаше доста стреснат и самотен вид. Не знаеше какво да прави вътре...
Хахахахахаа , днес аз пък се мъчех да се набирам - резултата беше 3 набирания подхват и 3 надхват :) Добре е като за новак като мен , нали :P Забравям вече колко съм дигал преди ... започвам от самото начало.
п.п. А и бицепса днес щом прасках сгъвания с по 10кила дъмбели в ръцете , добре съм си добре :) Говорим за бавно и съсредоточено изпълнение на повторенията , с минимален чийтинг (дори от седеж , не стоеж) :) ... Ма и усрах гъзъ , контузих го , извих са някак си и ся левата бузъ на гъзо ме боли някакво сухожилие ... :D
E, поне не се бутат - чувстват се някак не на място...на мен ми става жал и понякога помагам с нещо дребно.
На последната тренировка имаше едно момче, което беше там, аз като отидох и остана и след мен....не го видях да тренира сериозно, повече гледаше и имаше доста стреснат и самотен вид. Не знаеше какво да прави вътре...
Ами бутат се- даже днес ми се придръвчи някакъв за едни 10кг дъмбели, че правел, а си клатеше краката... инак аз редовно отивам и заварвам някой приключва отивам си, а той е още там- аз тренирам 40-50 минути... Инак няма да закачате социопатите дето седят в ъгъла! :D
CKOTA,
Ахаха, е, аз имам респектиращи, широки, релефни рамене и стига леко да прискръцна със зъби и всички изтърват дъмбелите :D
Е, да, има наистина и такива образи, но поне като попиташ колко серии има още, се сеща, че трябва и да ги направи, а не само да си говори : ))))
Инак и аз да кажа - не закачайте социопатите в ъгъла!
Виж как отлетя на клек, а :P
Мнението беше редактирано от Инис на 07.02.11 21:42.
07.02.11
21:51
В залата където тренирам сезона още не е открит (whew)
Иначе не може човек да се вреди за 10-15 кг. диск :D
Хайде и аз да се обадя - не ме закачайте като съм в ъгъла (devil)
CKOTA,
аз имам респектиращи, широки, релефни рамене
Факт : ) Инак да се знае, че не е добрe човек да те ядосва...
а за моя клек- за малко да не излетя, а да се закопая :D
Ахъм, ахъм, бе, можеше и да не го болдваш т’ва, да се вижда отдалече :D
Тъй де, можеше и аз да не го пиша. :D
Един познат от залата точно оня ден ме пита искам ли да работя към фирма за събиране на дългове :D
Паднах под компа от смях с това закопаване. Ма няма как с тия единички.
Хед, зависи какво правиш в ъгъла :D
07.02.11
22:26
Хед, зависи какво правиш в ъгъла :D
Седя си кротичко, дрънкам си с тихичко с дъмбелчета и си социопатствам лекичко :P
ахахахахахахахахахах
влезте в профила на Белчо Христов във фейсбук и вижте какво е пуснал за Георги Николаев :Д :Д :Д :Д
08.02.11
17:37
Ми за тва не ходете в тея зали бе, съфорумци :)))))))))))))
И дъмбели ще има, и дискове ще има.
И аз искам широки рамене ебаси :) да ми изкачат извън всичко ххахахха
А трябва ли да имам Белчо Христов във фейса си ?
Щото го нямам и не го искам :D
08.02.11
17:42
И аз не го искам,но въпреки това можеш да видиш стената му. И коментарите след постинга за Георги.
А бе този г-н Христов никак не го харесвам. Чудя се как може да има клиенти, че дори и да му се доверяват? Сигурно го боготворят...
08.02.11
18:03
Това с феновете му може да се нарече “преброяване на ФБ балъците” :D
Чета и чак ме хваща срам какви ги ръси, а тоя човек не го ли е срам от себе си? Гледам разни заблудени овчици са го издигнали в култ (giggle) Добре, че не се напъва тук (whew)
Някакъв сладуран с вид на шахматист беше предложил да направи форум и щяли да ни бият по популярност :D Ще ни бият с голо дупе по .... /последното е с точки да не губиме детската аудитория/ ;) В заключение: Феновоте му си го заслужават в целия му блясък :D
Абе младежи, да не е настанала Виденова зима за декстрозата ? :D Днес в три аптеки ме изгледаха като луд като питах :D Някой има ли инфо ?
Кат станало дума за рамена , има един пич от махалата , 11кла (17годишен) , гребец е , много висок (195+) , има е*ати широките рамена :O Няма толкова мускулна маса колкото е широк - горе гърба рамената , наистина е кат гръбдероб :D Мноу му се кефя.
А днес пак се радвах на хубавото време и красивите момичета в даскало :D :P Верно хубави момичета много , ама са много малко свястните такива , повечето са пълни ку***та :(
Днес междудругото мускулна треска на гърба (party) :D Вчера направих 6 набирания и днес мускулна :D Усещам обаче че започвам да си връщам лека по лека предишната форма :) ;; Иначе за тва време дето не съм тренирал най-много ми са се запазили гърба и ръцете (а краката са дръпнали малко) , гърдите леко са се позамазали , но ще си ги възвърна и по-добре ще ги развия
Що па в аптеки ?
Диетичен магазин.
Е що па не :D Диетичен магазин въобще се не сещам :D
08.02.11
22:05
Един бърз въпрос.При клека в горно положение стягате ли задника?
08.02.11
22:10
то при клека аз съм целия стегнат във всяка една точка на движението ....
Тоя Белчо не разбирах защо толкова меко казано, не се харесва в тоя форум... е сега разбрах. :d
08.02.11
22:32
Тоя Белчо не разбирах защо толкова меко казано, не се харесва в тоя форум... е сега разбрах. :d
Прочети му сайта, виж профила във ФБ и да не забравиш да погледнеш някоя игра тип “Аз вярвам в Белчо Христов” /това последното звучи като “Аз вярвам в дядо Коледа” или “Аз вярвам, че великденския заек снася боядисаните яйца”/ :D
Ох само да не ми беше контузен глезена - http://www.youtube.com/watch?v=ZPaMdxC6CQI щях да настигам ей тез пичове :D Днеска показах малко melbourne shuffle в даскало и бая зрители събрах :P shuffle-a взе да ме кефи повече и от tecktonik-а :D
Прочети му сайта, виж профила във ФБ и да не забравиш да погледнеш някоя игра тип “Аз вярвам в Белчо Христов” /това последното звучи като “Аз вярвам в дядо Коледа” или “Аз вярвам, че великденския заек снася боядисаните яйца”/ :D
Гледал съм ги...
Много лошо впечатления ми направи държаниието на другите “сектанти”... даже някакъв вика във ФБ:”Белчо, направи форум, ще затрием бб-тийм”.
08.02.11
23:12
Много лошо впечатления ми направи държаниието на другите “сектанти”... даже някакъв вика във ФБ:”Белчо, направи форум, ще затрием бб-тийм”.
Аз като казвам, че е преброяване на овце тая група и то овце за яко стригане, но какво пък - за зла круша, зъл прът :D
Аз днес съм айляк :D Имам 5 часа английски език и 1 час физическо , к’во повече може да искам - идеалният ден , нямам за учене , супер :) Кардиото ще си го направя по физическо :D А по английски ще си дърва дървото :D Чи няма ко да се прави друго :D В старото ми училище сигурно съм оставил 1л. семенна течност (rofl) , а ако имах и такъва на 4-5 годишна възраст , и в дестката градина щях да съм оставил едно 300-400мл. :D Дърт чекиджия съм (mm) :D
Аз днес съм айляк :D Имам 5 часа английски език и 1 час физическо , к’во повече може да искам - идеалният ден , нямам за учене , супер :) Кардиото ще си го направя по физическо :D А по английски ще си дърва дървото :D Чи няма ко да се прави друго :D В старото ми училище сигурно съм оставил 1л. семенна течност (rofl) , а ако имах и такъва на 4-5 годишна възраст , и в дестката градина щях да съм оставил едно 300-400мл. :D Дърт чекиджия съм (mm) :D
ОМГ
честно ли в даскало ве ??????????? :x
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 09.02.11 09:48.