Не са карайте - БИЙТЕ се :D (rofl) :D
Горния пост кърти от всякъде (rofl) :Д
Е ся един фр ми пише - продава 2 телефоа , чисто нови и т.н. , пусна камерата , показа ми ги (iPhone 3gs и nokia e71) , гледах ги - всичко идеално , не приличат на реплики ; обаче накрая тамън затваряме разговора и ми пише - с 2 сим карти ... :D Викам му - остай остай , отказах се :D Иначе на айФона искаше 250лв. - викам е т’ва ако е оригинален :D още утре му носа парите :D
Мнението беше редактирано от George на 29.10.10 19:58.
29.10.10
20:03
Чък Норис може да раздели атома с голи ръце!
29.10.10
20:14
http://vbox7.com/play:e13901d2 това е уникално :D
Днес съм със 700лв по-богат :).
Добра надница.
Мнението беше редактирано от alabalaa на 29.10.10 21:04.
Повече? 700лв. за един час кой прави? Някой от Уол Стрийт може би? :)
Което ме подсети, че една бабка от онея, с многото грим, мислещи се за мацки още, се приближи до мен докато чаках една приятелка за училище и започна да ми приказва нещо. Бях със слушалки, музика слушах и не чух първите изречения, след 10-тина секунди бъбрене от нея страна накрая чух само последното изречение:
- ...та просто исках да ви попитам, Вие на голко годинки сте?
Рекох 18 и тя си замина. Окей, благодаря, довиждане каза и не я видях повече. Какво ли е казала преди това, докато съм бил със слушалките? : ))
Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.10.10 21:51.
http://1000stipendii.org/?p=36&m=14&sm=4&user_type=1&s2m=1
Можете да пробвате с control+F и да напишете Любомир Младенов
его,его..;{
Мнението беше редактирано от alabalaa на 29.10.10 21:50.
Мога ли да зема туй с 4.50 успех xD Че ме проверат ли, ще кажа, че съм отличник :D
Ем, не защото прочетох 1-2 минути и пише висок успех, да искаш да учиш и некви такива шитни. Кат гледам нек’ви Айшета печелят по 700 лева, зема и аз да си пробвам късмета хах. Бъгнат ми е микрософт уорд-а и ми чете на еврейски тия работи, незнам как да си го оправа. Иначе какво иска освен тая автобиография ли какво е, като цяло занимавка ли е или ? Ако искаш пиши в скайп :P
Всъщност, трябва ти призови места по национални състезания, където конкуренцията е огромна. Моите не са чак толкова добри, горе долу в топ10 се движа( за математика говорим). Просто имах много добро есе, на интервюто се представих уникално и съм член на МЕНСА.
Имам един съученик с много по - добри постижения от моите и не я взе, за жалост ;( . На последното състезание по математика е първи. А тук не става въпрос за такав олимпиада каквато си мислиш... Става въпрос за подбор на национален отбор, но ако влезнеш в националния със сигурност взимаш златен медал на международна олимпиада, тоест нивото е адски високо. Именно за това аз не съм сред тези хора, иска изключителна отдаденост. Това ми липсва. От друга страна, имаш ли медал от международна олимпиада(Тоест да си в нац. отбор на БГ, щото почти всеки взима), животът ти е уреден. Искат те навсякъде с пълна стипендия - говорим за МИТ, Харвард, Принстън и т.н.
Мнението беше редактирано от alabalaa на 29.10.10 22:39.
30.10.10
04:53
http://4fitnessbg.com/articles/view/114.htm
:)
....горе долу в топ10 се движа( за математика говорим). Просто имах много добро есе, на интервюто се представих уникално и съм член на МЕНСА.
Браво на теб, трябва да си много горд със себе си.
Топ 10 е идеално.
Пък и Менса....преди време се чудех дали да се явявам на тестовете им, после се отказах - реших, че нищо няма да ми донесе, а ако за 1 бройка не ги мина, много ще ми пострада самочувствието. Изтървала ли съм нещо?
Образованието, дори и в Харвард, не ти урежда живота, за жалост. Предпоставка е да го уредиш, но работата ще трябва сам да я свършиш...
30.10.10
07:06
Добро утро !
Пък и Менса....преди време се чудех дали да се явявам на тестовете им, после се отказах - реших, че нищо няма да ми донесе, а ако за 1 бройка не ги мина, много ще ми пострада самочувствието. Изтървала ли съм нещо?..
Винаги съм смятал, че МЕНСА е място за хора, които имат нужда от допълнително доказателство, че всъщност са интелигентни. Средище на индивиди с мъничко над средното IQ и доста над средното ниво на комплексираност. :D Съжалявам, ако обиждам някого. :)
30.10.10
07:23
Моето IQ е 118 :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 30.10.10 07:23.
30.10.10
07:27
Аз съм сигурен че IQ-то ми ще е много над средното, но това не значи че съм толкова умен :)
Как е най-сигурния начин да си го измеря? (само някой да каже линийка ше го убия :D )
Мнението беше редактирано от CircleOfPain на 30.10.10 07:27.
30.10.10
07:29
мм шивашки метър ! :D:D:D и да ... IQ е тест някой идиот с късмет може и 118 да изкара :D:D
30.10.10
07:30
Е аз се басирам че от няколко опита мога да изкарам и 130-140 :D
30.10.10
07:31
О.. АЗ пращах СМС... 2,40лв самия факт, че съм го направил анулира всякакви високи резултати...
30.10.10
07:39
То веднъж като имаше такъв “национален IQ тест” дето даваха въпроси по ТВ-то пращахме смс-и само че нещо объркахме формата с майка ми и баща ми.... оказа се че в края на всеки кръг трябва да се праща смс или нещо такова тоест общо 3-4 смса а ние пратихме по 7-8 и накрая ма изкара с IQ 70 :D
И бая се набутах по 1.20 смсите :D :D :D
Винаги съм смятал, че МЕНСА е място за хора, които имат нужда от допълнително доказателство, че всъщност са интелигентни. Средище на индивиди с мъничко над средното IQ и доста над средното ниво на комплексираност. :D Съжалявам, ако обиждам някого. :)
Взе ми думите от устата ! :)
П.П Гледайте “Социалната мрежа”, много готин филм, особено ако си падате зарибени по ФБ :P
Така и не успях да завърша никой IQ test. Много дълги, писва ми. Още повече като знам, че е пълна глупост, започвам да се чудя защо ли съм се захванал. Имам някакви спомени, че съм една-две точки над средностатистическото, но в крайна сметка по-важният коефициент е този колко си щастлив. Аз смятам, че съм и не бих се навил да допусна някаква интернет зарибявка да ми казва акъл имам ли в главата си, или не.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.10.10 09:12.
30.10.10
09:10
Така и не успях да завърша никой IQ test. Много дълги, писва ми. Още повече като знам, че е пълна глупост, започвам да се чудя защо ли съм се захванал.
+45734724 ... |-(
Аз като съм попълвал доста такива... ми нищо- загуба на време, което така или иначе губя... и не не съм щастлив... така че това нищо не определя и не че не съм бил доволен от резултатите ама толкоз...
Днес, докато си дрънках се замислих - слуха е едно от петте сетива, а чрез звуци, които харесваме, галим това сетиво. Нещо, което в природата не е звук, ами са някакви си вълни, които се превръщат в звук едва когато достигнат до мозъка ни. Нищо специално, просто угаждане на слуховото сетиво.
Сега, чисто философкси погледнато, лакомията и червоугодничеството са абсолютно същото нещо - угаждане на друго сетиво. И двете са еднакво материални - на мен ми трябва китара, а на средностатистическия американец му трябва ресторант за бързо хранене. И двамата правим абсолютно едно и също нещо. Може би защото музиката не доставя физическа наслада, но пък нито храната доставя физическа наслада - какъв е кефа да се натъпчеш така, че от болки в стомаха при най-малкото движение да се издрайфаш на пода на Роналд МакДоналд? Удоволствието е в главата му, че се е наял с вкусотии. Ако не беше така, нямаше да има хора, които не изпаитват желание да ядат постоянно боклуци само защото са вкусни, без да им дреме какво има в тях.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.10.10 10:27.
30.10.10
10:30
Да та ебам ... :D:D ама с тоя фитнес няма да можеш да събереш пари за китара, ми се струва ??? :O
Инис, по - скоро не си изпуснала нищо. Аз никога не бих се явил, накараха ме на сила. Иначе, не е за хора с малко над средното ниво, Боби. Трябва да изкараш 148 от 156 точки поне, за да си вътре, което значи горните 98%. Формата е следния - 45 въпроса 30 минути. Аз обърках на първия въпрос:
Имаше някакви квадрати, чийто цветове се редуват, отговора беше очевиден. След като свърших с теста разбрах колко съм тъп. Последните са уникално гадни, нищо общо с тези в нета.
Относно това за комплексираността, зависи кой с каква нагласа отива. Но по принцип тези с високи ИЯ са с голямо самочувствие, някои надменни, което почти изключва нагласата да идеш там комплексиран.
Теста нямаше нищо общо, с които и тест да съм правил в нета, беше доста по - труден. Имах приятели, който в нета изкарваха 150-140, на теста ок. 100 направиха. Тоест, разликата се движи ок. 40 точки.
Лол, ае стига, че от давна не съм се хвалил така :D :D
Мнението беше редактирано от alabalaa на 30.10.10 10:39.
Да та ебам ... :D:D ама с тоя фитнес няма да можеш да събереш пари за китара, ми се струва ??? :O
Аз отдавна съм събрал и имам. :)
Тамън две, всъщност.
Хорица , да ви се похвалнувам - днеска успях да вдигна 94кг от лег 2пъти :D
30.10.10
14:08
Манчестър Юнайтед - Тотнъм 19.30часа
Прогноза 7 : 4
Мнението беше редактирано от Ангел Василев Тодоров на 30.10.10 14:09.
3:2
Цяла седмица живея за този мач. Силен чикарито прогнозирам и посредствен Бербатов.
Не знам защо, така го чувствам. Иначе тука едва ли има по - голям фен на Бербата от мене!!!
Днеска си обличам дънките, и баща ми вижда мускулите отпред на крака, и ми казва ‘’спри да тренираш, че виж как са ти се изкривили краката’’ :D