Протеини и гейнери

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.07.04
17:48

taka i moeto wpe4atlenie ot towa koeto sum pil.JK po patent gainer ne ka4ih mnogo no ne sum i go pil koi znae kolko wajnoto e 4e ka4ih 4isto ha stranno nali

02.07.04
19:02

:?: Niakoi polzval li e GainFAST 4100 na Universal. I vobshte kakvo shte kajete za tozi gainer.

03.07.04
23:41

vse pak ne e li “gain fast 3100
shte si go kupq sled 2 dea ( v ponedelnik) i shte ti kaja
no vij za nego kakvo sym se potrudil da izvadq :
procheti temata “Sporyt musashi zaslujava li si”
i tam vtoro mnenie e moe i vij kakvo sym pisal za tozi gainer
pri neog samo cenata e problem tyi kato e 40lv :)
no ima i drug variant za hora s byrz metabolizym :
na JK Gainer 3KG 40lv…piesh po 3 pyti na den .... :)

07.07.04
21:20

A e az sam na qsno dolu gore kak da piq creatin pritein i tn.. ama nqkoi da moje da mi kaje nqkoi svesten bg site otkadeto da moga da si pora4vam 6toto ...... :)

07.07.04
21:42

TH

12.07.04
16:19

moje li da se piqt amino i proteini zaedno i ima li smisal>??ili po dobre 1 mesec amino 1 mesec protein?

12.07.04
18:43

kolkoto poveche dobavki piesh ednovremenno tolkova po dobre
vsichko opira do finansite

ianche protein i amino kiselini e dobra kombinaciq za muskulna masa i byrzo vystanovqvane

prepory4vam
Protein:  Nutrim Pro Gold 90 - 400gr ~~8-9lv
Amino:  Universal Amino 2700 - 120tabl-19.5lv

TH

12.07.04
19:03

bratle i az tfa sum re6il da si zimam ama proteina she go zema 3kg kofa :twisted: i amino 350 hapa mai be6e 50 kinta :wink:  mersi za infoto

13.07.04
15:34

Аве едно въпросче да ви задам...та начи мога ли да взимам протеин когато съм на НВД и пия Л-Карнитин ?  :oops:

Не разбирам много от тея работи, ама НВД като да е нисковъглехидратна диета. Тоест малко въглехидрати в храната. Креатинът го мъчиш да ти стопи мазнините, които си натрупал, като алтернативен източник на енергия, което значи, че и мазнини много няма да тъпчеш сигурно. Е и белтъчини ако не приемаш, тогава какво ?
Само трябва сигурно да следиш нивото на въглехидратите в протеина.

13.07.04
18:41

Че какъв е проблема?
Пий па се не бой :)
Дзвер, момчето каза карнитин. Мазнини тъпчеш за да балансираш калорийния прием.

Той не креатинът, а карнитинът топи мазнините, Гача :) Не си чел внимателно поста ми - писал съм креатин, но това е грешка в бързината, смисълът на изказването ми е съвсем друг.

24.07.04
00:28

MBlaST probvai Mega Mass 3000 pak na Universal - pone za men e mnogo dobyr vyzstanovqva me mnogo
8)

27.07.04
20:08

KaMuKag3e вече си взех една кофа(Про ГОЛД)на Нутрим и взимам по 100-ина грама на ден,и съм доволен. :)

FI

02.08.04
16:37

И тъй като темата е за протеини,смятам да попитам нещо:каква е разликата между лакталбумин хидролизат; суроватъчен концентрат и суроватъчен изолат.Това което знам е, че и трите вида са бърз протеин.А бихте ли ми разяснили по-подробно за тях или ми дали линк с подробна информация.Благодаря предварително! :D

SA

05.08.04
10:48

каква е разликата м/у обикновения протеин и гейнера?

взех си нутрим голд - кога и по колко трябва да пия от него (180см, 75кг, ходя 3 пъти в седмицата на фитнес)

05.08.04
12:30

Темата беше прочистена от всички мнения, които не бяха по темата.
Всякакъв вид спам, чат като и други такива неща бяха изтрити.
Ще се заема и с другите важни теми.

Айде и по-полека.
Бъдете адекватни по темите и не се отклонявайте много много.
Давайте кратки и ясни отговори.

vanisher

SA

09.08.04
14:01

моля отговорете ми на последния пост, че вече съм ги купил, а не знам по колко да пия  :roll:
също така, добре ли е да се пият едновременно амино и протеин?

09.08.04
17:38

salis, разликата между “протеина” като хранителна добавка и гейнера е в това, че гейнера има по-голямо количество въглеходрати с цел увеличаване калорийното съдържание в доза.
Обикновено с приема на гейнер се цели замяна на хранене, добавяне на допълнителни калорий към общия дневен прием и/или качване на груба маса.

SA

13.08.04
19:59

а от гейнера може ли да се качат мазнинки?

имам въпрос за протеините нутрим про голд - казаха ми да взимам по 2 супени лъжици (около 30гр) 50мин след тренировка и още 2 преди лягане (не казаха колко време преди лягане) - добре ли е? (общо стават към 60-70 грама на ден)

14.08.04
17:57

Aко си с бърза обмяна не се страхувай.Аз качих много малко , но чисто.Пих Universal

SA

31.08.04
16:45

с какво пиете протеините на нутрим (про голд)?
питам, защото аз съм го пил с вода и веднъж с мляко и има отвратителен вкус!

31.08.04
17:04

[quote author=“salis”]с какво пиете протеините на нутрим (про голд)?
питам, защото аз съм го пил с вода и веднъж с мляко и има отвратителен вкус!

:lol: Прецакал си се да си вземеш “млечен шоколад”  :lol:
Ако пиеш нещо от Нутрим.. последният “вкус” трябва да е млечен шоколад.. просто е отвратително.. Аз лично понасям само с вкус на “банан”.. писах за това.. но няма кой да чете  :lol:  :lol:

HE

02.09.04
10:00

Аз го пия с прясно мляко така има най-добър вкус! А що се отнася до количеството можеш да го пиеш така, че да ти се пада по два грама протеин на телесно тегло - тежиш 75 кг. това означава към 140 - 150 грама като можеш да си ги разделиш на равни приеми през деня.

02.09.04
11:46

[quote author=“head_hunter”]А що се отнася до количеството можеш да го пиеш така, че да ти се пада по два грама протеин на телесно тегло - тежиш 75 кг. това означава към 140 - 150 грама като можеш да си ги разделиш на равни приеми през деня.

Браво!
На някой да му мина през ум, че може да не е добре цялата дневна доза протеин да идва от протеини на прах???
Ами не е добре, всъщност според повечето хода не е добре да задоволяваш повече от половината си дневна доза с препарати.

Трябва и да се яде и протеина от храната се смята като част от дневната доза.

HE

02.09.04
16:43

Хахаха естествено, че не би трябвало всичкия протеин да се доставя на организма под формата на суплименти, но това и децата го знаят, но имай и нещо друго в предвид, че все пак протеина на Нутрим не е 100 % чист! А също много зависи и как се храни определен човек! Това което съм написал в поста си е горе-долу колко може да усвои организма, а вече всеки по отделно сам решава как да си набави нужното количество протеин!!!

RO

19.09.04
22:03

В момента ползвам геинера на БиоФит ли бе6е БиоТех ли бе6е,абе немска фирма-17.50лв. 1кг. Много добре ми деиства 4-5 пъти 2 кила.Но 4етох и мисля 4е на АББ геинера Еxtreme XXL е наи-добър за6тото на една доза съдърйа 1490 калории и 59 грама комбиниран протеин,яко а?

SA

20.09.04
23:36

почна даскалото и сега съм втора смяна и имам възможност да ходя на фитнес от 8 до 9 вечерта.
пия протеини про голд на нутрим по 2 лъжици след тренировка и преди лягане.

но сега като ходя вечерта ми се струва, че ще ми идва в повечко, щото ако си изпия протеините 50 мин след тренировка, то става 9.50, после трябва да ям и после пак протеини - не е ли доста храна почти наведнъж?

още едно въпросче: колко време преди лягане да пия протеините?
и след като се върна от фитнес първо да ям нещо или да си изпия протеините? (и колко време след едното да приема другото?)

SA

30.09.04
20:39

[quote author=“salis”]почна даскалото и сега съм втора смяна и имам възможност да ходя на фитнес от 8 до 9 вечерта.
пия протеини про голд на нутрим по 2 лъжици след тренировка и преди лягане.

но сега като ходя вечерта ми се струва, че ще ми идва в повечко, щото ако си изпия протеините 50 мин след тренировка, то става 9.50, после трябва да ям и после пак протеини - не е ли доста храна почти наведнъж?

още едно въпросче: колко време преди лягане да пия протеините?
и след като се върна от фитнес първо да ям нещо или да си изпия протеините? (и колко време след едното да приема другото?)

моля ви помогнете, защото не знам какво да правя...

04.10.04
21:18

Ами пий ги само преди лягане, какво го мислиш толкова. И евентуално сутрин.

19.10.04
15:25

Пичове , става дума предполагам за един от новите продукти на мусаши,който реших да си взема (LOADED PROTEIN #1 / ADVANCED MEAL REPLACEMENT), само дето не съм особено на ясно как да процедирам с него.Главно ме впечатли факта , че включва особено много вещества както следва:
“...50% йонно обменен - ултра филтриран суроватъчен протеин изолат; хидролизиран лакт албумин; яйчен лакт албумин; 48% въглехидрати ; 1.5%мазнини; + креатин; глутамин ; таурин; глюкосамин , BCAA , липотропни фактори ...”
Та интересува ме , бива ли си го протеинчето за качване на маса  и ако ДА , то по кое време и в какви дози е прието да се употребява.
Препоръчайте ми нещо допълнително в комбинация с това!
Също ако някой има впечатления от него няма да му се разсърдя ако сподели :)
Благодаря ви предварително  :)

19.10.04
23:55

Бинго!  :D

20.10.04
23:24

Абе толкоз умни глави в тоя форум , как тай не се намери някой да ми отговори на по горния въпрос! Или не поствам където тррябва..? АКо е така , моля поправете ме

21.10.04
09:14

приемай го сутрин на гладно и веднага след тренировка комбинирай  с амино к-ни и трибестан вземай вит.C,E отделно вземай креатин и глутамин защото в тва гейнерче не са достатачно също така може да си земеш и карнитин защото да гориш мазнинки за енергийка вземай цинк и други минерали , хубаво е и да си вземеш някакъв друг протеин - не гейнър и тва е за сега успех

21.10.04
09:37

този Loaded Protein на Мусаши, въпреки че се нарича протеин явно е гейнър /48% въглехидрати/. Ако се съди по името му, основното му предназначение е да замества ядене, за което може да се съди и от разнородния му белтъчен профил. На мен отдавна ми трябва нещо, което да взимам в случай че се налага по някаква причина да пропусна някое от храненията през деня, така че съм навит да си го купя и по-нататък ще пиша впечатленията си.
Така че това не е най-добрия избор за следтренировъчен протеин /предполагам че въглехидратите са комплексни/, нито за нощен протеин.

21.10.04
09:58

малко по нагоре има снимка на muscle juce 2544 на ULTIMATE NUTRITION , мисля че тва е нещото ,което е за зега най-добро, но незнам каква му е цената - някой знаели?

23.10.04
13:44

Мерси за мнението Pars.
Искам да запитам също , възможно ли е от употребата на протеини , аминокиселини , или други хранителни добавки да ми се развинти дотолкова кранчето , че да ходя по малка нужда около 8/10 пъти на ден :?:  :!:

US

23.10.04
23:43

Препоръчайте ми някакъв протеин до 20лв. плс! И откъде ги купувате от аптеките ли?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1