Дневникът на 1 вегетарианец: "Аз постигам целите си!"

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.11.10
18:05

До тралала, Иван Бойчве и Траш (и ако още някой, който изказа мнение по моя въпрос) - може и да сте прави, нямам наблюдения върху прасенцата и дали те са интелигентни, но пък съм имал куче и затова. Както и да е.Иване, може и да съм ял кучешко, ама не съм го реализирал, т.е или ще да е било на кайма или в някой кренвирш, кой знае.

10.11.10
18:52

казано от the_ace на 10.11.10, 14:20:

Идеята ти е добра, но и да си започна нов дневник всички ще продължат с нападките... :)

Здрасти, Ace :) Чела съм доста дискусии по темата, която обсъждаме в твоя дневник, и повярвай ми - тук събеседниците ти са едни от най-НЕнападателните (впечатление ми направи изказа на Thrash, респект)  :):)

Чудих се дали да си кажа моето мнение или да изчакам обособяването на отделна тема... Все пак - аз съм от месоядните. Не знам на какво ниво ми е моралът - сигурно на доста ниско, понеже от малка си мечтая да стана транжорист (напълно сериозна съм) :)
Светът и животът не са морални и някакси си мисля, че колкото по-рано го осъзнае това човек, толкова му е по-лесно понататък.

Ти имаш цели - дано ги постигнеш. Ако тук не получиш съветите, които искаш да чуеш - потърси и другаде. В крайна сметка, кой знае - може промените с Хомо сапиенс да продължават и човеците да се разделят на 2 различни, но еволюционно равнопоставени вида - месоядни и вегетарианци :Д И всяко звено да тръгне по пътя си... което би било жалко, защото ще се сложи край на всички тези безкрайни и интригуващи дискусии :р

Мнението беше редактирано от Atom на 10.11.10 18:55.

10.11.10
19:45

Мнението ви въобще не ме касае. Само ме надъхвате да продължа с вегетарианството и да ви покажа прогреса ми ;).
ПС: Няма да си променя принципите, само заради вашите думи !

10.11.10
19:54

казано от the_ace на 10.11.10, 19:45:

Мнението ви въобще не ме касае. Само ме надъхвате да продължа с вегетарианството и да ви покажа прогреса ми ;).

(y)

10.11.10
19:57

Ние това целим  ;)

10.11.10
20:00

До преди 10-11 месеца и аз бях вегетарианец.След като започнах да ям месо, такива промяни започнаха да се случват с тялото ми, че просто аз самия не вярвах.Преди изглеждах точно като теб, само че по слаб-хилаво и не на 16.Сега нещата стоят друго яче.Мисълта ми е, че ти решаваш кое ти по-важно-бодибилдинга или да не ядеш месо.

10.11.10
20:04

Мнението ви въобще не ме касае. Само ме надъхвате ...

Даа,върви да пасеш маргаритки. Това е калорична вегетарианска храна. От нея ще натрупаш огромна маса  :D

мда... време е това да се спре... пиши на някой модератор да почисти ако не го е направил вече... твърде е некоректно да го нападате... и аз съм на мнение, че трябва да се яде месо но... момчето не смята така дали е правилно или не времето ще покаже :)

13.11.10
16:26

Ефекта от 3 цикъла 10х10:
тегло - 70кг / 74.4
ханш - 100см / 97
талия - 87см / 87
раменна обиколка - 115см / 118
гръдна обиколка - 95 / 101
ръка - 34см (стегната) / 35
бедро 56см / 57
прасец - 38см / 38.5

13.11.10
16:36

От понеделник почвам програмата за тегло “дихателен клек”. Ще направя цикъл от 2 месеца, тренировка 2 пъти седмично по този вариант:
Супер-клек програмата на Рандъл Стросен
Раменна преса зад врат: 3х10
Клек: 1x20
Лег: 3x10
Гребане: 3x10
Да правя ли корем?

Вкарвам раменната преса, защото рамото ми изостава. Ще я правя зад врат, защото да напрягам и страничното рамо (пък и малко разнообразие)

13.11.10
16:55

Ако имаш сили и тренировката не се проточва много - прави си :).

13.11.10
17:44

казано от Margaritka на 10.11.10, 14:02:

Аз нямам нищо против никого, но съм против хората да си налагат мнението и начина на мислене като еднинствения правилен път.
Всеки има глава на раменете си за да я използва.
.......
ОТНОВО моля, приемете, че също дотогава ще има и хора, които мислят като мен и се научете да уважавате техния начин на мислене :)

Ами ти с този пост направи две неща. Първото е, че ме повтаряш. А втората глупост е, че слагаш думи в устата. И да, както каза ГИЙК, по тоя начин описано месото, не е много гот, но ако се помъча, със сигурност мога да измисля нещо свързано с лайната, с които се наторяват зеленчуците.

Абе, аз пак ще те питам - правиш на пук на някого ли? На мен ли така ми се струва, или четеш и отговаряш само на мненията, които те хапят, а пренебрегваш останалите, които действително имат стойност и храна за размисъл? Аз поне не помня поне 3-4 от активно писалите тук потребители да са се опитвали да ти променят принципите, а да вкарат малко яснота в главата ти относно начина, по който си живучкаш. Придобиеш ли я тази яснота, си продължаваш по пътя, който си избрал. В момента точно нямаш път - ти не си избрал свой лайфстайл, ами такъв ти е бил наложен от родителите (точно това, което не искаш да правим ние, но нямаш нищо против родителите ти да го правят). Т.е. ти не си избрал да бъдеш това, което си. Ти просто си бил научен така и съответно си се примирил, защото като всяко дете като малко, ти е липсвал характера да кажеш какво искаш и какво не искаш. И лайна да яде човек цял живот, свиква.

казано от Atom на 10.11.10, 18:52:

Светът и животът не са морални и някакси си мисля, че колкото по-рано го осъзнае това човек, толкова му е по-лесно понататък.

Карбовски в Отечествен Фронт преди няколко часа:
- Мразя отвратителната дума морал. В днешно време тя е като курва - всеки я ползва както си иска, а реална дефиниция няма. Един голям локум.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.11.10 17:55.

13.11.10
18:26

“По дяволите”, харесва ми начина, по който се изразяваш, Thrash. the_ace замисли се дълбоко върху това, което той ти казва. Ако наистина ти харесва вегетарианството и ти е приятно да го практикуваш - точка по въпроса, ще помагаме с каквото можем. Бъди up-to-date и прави това, което смяташ, че е правилно за теб. Аз, примерно, ако слушам баща ми, относно всичко, което казва, това значи, че след време (5-10 год?) няма да мога да поддържам мускулната си маса и ще пусна шкембе.... хах, тва е е*ати майтапа :).

13.11.10
18:32

Да, харесва ми да съм вегетариянец. Когато опитвам месо, после се чуствам гузен. Така че по добре без :) . И както виждате по горните резултати и без мръвка става!

Мнението беше редактирано от Никола Д на 13.11.10 18:33.

13.11.10
18:41

казано от the_ace на 13.11.10, 18:32:

Да, харесва ми да съм вегетариянец. Когато опитвам месо, после се чуствам гузен. Така че по добре без :) . И както виждате по горните резултати и без мръвка става!

Става ти...До един момент ще е така и после кво правим?Спираш или кво?Ще поддържаш форма...

13.11.10
19:09

променям си мнението за вегетарианството , не мога да кажа,че спирам да ям месо,но след тези неща,които изгледах сега направо се замислям дали да ям месо от магазина .... http://www.youtube.com/watch?v=rpbtBgLfl90&feature=related

13.11.10
19:31

казано от brusakch на 13.11.10, 19:09:

променям си мнението за вегетарианството , не мога да кажа,че спирам да ям месо,но след тези неща,които изгледах сега направо се замислям дали да ям месо от магазина .... http://www.youtube.com/watch?v=rpbtBgLfl90&feature=related

Ти сериозно ли?

13.11.10
19:39

Трябва да си призная дожаля ми за малките пиленца... От утре само свинско !

13.11.10
19:43

Мартине, като гледам какво ги правят не искам да знам какво купувам да ям.Гледах и за телешкото там работата е още по-гадна

13.11.10
19:46

казано от everytime we touch на 13.11.10, 19:39:

Трябва да си призная дожаля ми за малките пиленца... От утре само свинско !

Жал не жал моето момче без пилешко месо съм за никъде. За това, че просто не ми прави впечатление самия аз съм от хората, който не им е жал, защото ходя доста често на лов и доста убийства съм виждал :)

13.11.10
19:50

^ Ти не живееше ли на баници бе приятел :D

13.11.10
19:52

Ми да живеят мазните баници :D

13.11.10
19:56

казано от the_ace на 13.11.10, 19:52:

Ми да живеят мазните баници :D

То да имаше нещо истинско в тях а то дори и изварата не е истинска.

13.11.10
20:04

Как ша не е истинска. Нали я ядеш.... :D . Предпочитам кисело мляко + 2 кроасана

14.11.10
17:27

Гейнерът ми свърши. Мисля да си купя декстроза, но не знам каде да я търся. Ако някой знае моля да каже.

14.11.10
17:38

казано от the_ace на 14.11.10, 17:27:

Гейнерът ми свърши. Мисля да си купя декстроза, но не знам каде да я търся. Ако някой знае моля да каже.

В месарницата...

14.11.10
19:07

казано от martinski на 14.11.10, 17:38:

В месарницата...

Беше ли нужно?

the_ace, надявам се знаеш, че гейъра не можеш да го заместиш с декстроза.

14.11.10
19:57

+ малко суроватка може. Гейнера от това се прави

15.11.10
19:01

Днеска направих първата тренировка дихателен клек. Килата с кляканията по изчисленията ми бяха леки но нали ще се качват с по 2 килограма. Общо ми отне 40 минути, като правих 2 серии повдигане на крака от вис и 2 серии коремна преса на римско столче и малко се осуках с упражненията. Започва здравото ядене :)

15.11.10
19:06

Аз бих ти препоръчал да си закупиш JUMBO гейнер, защото той съдържа именно тези неща, които ти не поемаш :)

15.11.10
19:20

Да, благодаря за идеята Радо

15.11.10
19:24

Какво разбираш под “здравото ядене”, аз не мога да го схвана...

15.11.10
19:41

Според мен няма смисъл само да се водят спорове :) Човека си знае, а под яко ядене, аз разбирам, че ще хапва доста млечни + гейнър.

AZ

15.11.10
19:43

Абсолютно,стига вече по тая тема.Момчето изглежда добре,а като се има в предвид,че е вегетарианец,напредъкът му не е малък ;)

22.11.10
20:25

Днеска ми беше третата тренировка от клека в 20 повторения. Тренирам я 2 пъти в седмично. Започнах да клякам с 50 кг добавени тежести (без лоста), като днеска кляках с 56 кг. (от макс в 5 повторения 74). Може да съм прекалил с килата. Ако чуствам че няма да мога всеки път да качвам килата, ще тъпча. Като почна с рамото не усещам почти никаква умора, но след като направя клековете, цялата ми тренировка е изтощителна. Реших да правя корем - 1 ден повдигане на крака от вис, 2 ден коремни преси, защото се чуствам отпаднал, пък и горят много калории. Та това е. Днеска бях до Кауфланд и си зех извара на Олимпус 29 ст. на 100 гр.. Ще я ям сутрин със закуската и вечер преди лягане по 100 гр. :)

22.11.10
20:58

Приятел остави ги тея вегитариански истории и аз бях така до 5ти клас ,за това още не мога се съвзема ... ние хората сме хищници ,не можем без месо. давай малко по малко.като се сета преди ми беше толкова гнусно и невкусно , а сега ... иначе успех

23.11.10
17:47

Аз няма да те агитирам да се отказваш от вегетарианството. Наливай се с мляко и яж доста зърнени и бобови храни в комбинация, че да връзваш протеин. Успех!

23.11.10
19:08

казано от river на 08.11.10, 19:35:

Тоя пост ме разби. Не искам да развалям дневника на човека, но си пълен идиот. И не виждам нещо хубаво в тялото ти, някаква хърба друго нищо. Яйцата са НАЙ-НАЙ-НАЙ-НАЙ-ВАЖНАТА ХРАНА в живота на един НОРМАЛЕН, забележи пиша НОРМАЛЕН, а не ненормален като някои хора в форума, човек. За месото, млякото и другите храни, които “убиват” хората няма да говоря. Ходи някъде другаде с тези мисли. Много ясно, че ако флизаш в форум за тъпаци(вегетерианци) ще ти кажат, че месото ще те убие, но всъщност и те самите не знаят защо. Кажи ми как един човек, които е ял хиляди тонове месо през живота си може да доживее 94 годишна възраст и да плува с няколко тона лодки + 70-100човека в тях. ОО, да, той сигурно е месоядно и как го каза точно... не мога да си спомня сега, както и да е, със сигурност беше пак някоя тъпотия. Няма да пиша повече, защото с всеки изминал ред се нервирам все повече.

ЕВАЛА ! ! ! ! ! ! !

малко по- надолу в темата имаше нещо, че вегетарианците били човечни . Момченце ... ако ти кажа, че правиш услуга на кравата като я доиш ще пропиеш ли мляко ? И това е истината- кравата не може да задържа мляко във вимето си дълго време ! И така вегетарианците понеже не  ядат никакви такива храни от животински произход какво правят ?  издоят кравата и  излеят млякото на земята ?!?!

Боже Боже осъзнайте се хора... МРЪВКАТА няма да ви убие , нито пък яйцето и  млякото .

Сега лично моето мнение - Вегетарианците са изперкали психопати (който иска да се обижда ! ) !

23.11.10
19:12

казано от radolgc на 08.11.10, 20:01:

Пич ти какво ядеш ? месото е врено , яйцата нямат нищо полезно, на вода,молитви и овес ли живееш ? или и те не са полезни, направо ме разбиваш. А защо мислиш че не му доставя удоволствие да вдига тежки щанги във залите, и да не се мори толкова, като има цели. Разбирам че си вегетарианец, ма ще се разболееш без никаква храна честно.

Избора ми на храна е огромен, бих казал че месото и животинските продукти са по-ограничените. Опитвам се да наблягам на растителната храна, ядките и варивата...много рядко хляб(не мога да се откажа от маслото и си мажа филийките с масло). Разнообразието е огромно, а и нямам проблеми със здравето! Бас държа че ще направя повече набирания на лоста от теб;))

Как ще мажеш филийки с масло бе човек ?
Ще се натровиш недей така :D

24.11.10
20:12

Кой ви каза че не ям млечни храни???

Днес нетренировъчен ден:

Закуска:
100 гр. извара, 1 порция кус-кус, кофичка кисело мляко

На училище:
кофичка кисело мляко, 2 домашни пици с кашкавал, 1 кифла с мармалад

Обяд:
Порция леща и кус-кус, около 50 гр. сирене

Следобяд:
500 мл. прясно мляко

Вечеря:
тиквена супа със хляб и 300 мл. прясно мляко

2 часа по късно:
кофичка кисело мляко

Сега преди лягане ядох:
100 гр. извара, малко снежанка, лъжица сусамово масло, 150 мл. прясно мляко, 2 филии домашен хляб

Лека  :)

Мнението беше редактирано от Никола Д на 24.11.10 20:15.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1