Турнир по силов трибой "Джони-Спорт- Храм на силата" , 13.03.2011г, София

Прескочи до:

Събота = ден за техника на олимпийските = с теб съм :D

Само не ме мъчи с кондиции, защото все още имам пневмонични хрипове и въздуха е на Мииииииииииинимум!!!!

21.03.12
10:42

Добре бе, за теб знаеш, че съм винаги на линия.
За кондициите те оставяме секундант и фотограф:)))

21.03.12
10:44

Славко, и аз идвам в събота, да ме мъчите с Иво на стадион Раковски, аз съм ок за кондиции :)

21.03.12
10:50

Ами аз май цял ден ще бъда там, да се видя и с Ефо...да снимам 12.5 комлекса...
Трябва да видим къде ще хапнем по обед в почивките между тренировъчните сесии:)

Ама по-важното си остава Джони-то...!!!

Славко, бустерчета, разни такива екстри трябват ли ти? :D

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 21.03.12 11:59.

21.03.12
12:01

Не, спрял съм ги...отдавна не ми действат...
Изпивам си грийн маг-а и дотам ще съм с буустерите...:)

Славко, да взема да намина, да има и трол присъстващ :D Едва ли ще се включа в тренирането (или само на олимпийски принцип :D ), ама да се видим :) + да видя Десо :D

П.П. Десо, а на мен оферти нещо? :D

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 21.03.12 12:25.

21.03.12
12:25

И аз съм на линия за събота и неделя!!!

21.03.12
12:31

Супер готина идея за тренировката в събота, искам и ааааааз :)

21.03.12
12:54

Мен искате ли ме :D Ама няма да тренирам, а в неделя ви чакам след 9 на  Джонито : )

21.03.12
12:59

На стадиона свободно ли се влиза. От колко часа ще е тренировката да дойда да погледам и да се запознаем ;)

Свободно се влиза, да :)

Скоте, ти къде се буташ бе :D

21.03.12
13:30

Та значи, аз ще пътувам към София още в петък да мога да се наспя.
Събота 10.30 ще гледам да съм на Раковски, да потренираме в залата. После кафенца, лафове и следобяд излизаме навън. В смисъл то може и пак малко в залата, ако се сберем повече и има повече неща за показване.
Затова щангите - до 12ч., кондициите след 13.30-14ч., да дойде и Бешевлиев с апаратурата:) Като цяло до към 17ч. все ще сме около и на Раковски. Който не ни познава, лесно ще ни разпознае. Телефоните ми ги има в профила.
Вечерта, ако искате може да излезем малко из студентски, да ви покажа малко спиртни умения:)

И ПАК...най-важното...форумна сбирка в неделя на Джони-то:)

Аз до 13:00 съм окупиран със спорт, до 13:30 би трябвало да дойда...ако не друго, ще стоя до някого и ще му викам като ония по американските филми, за да се надъхва :D

21.03.12
20:00

Абе ако дойдете толкова говеда в тая зала няма да може да се диша, пък камоли да се тренира... ще е интересно :)

21.03.12
22:02

Oпа :D

Все най-големият купон е аз кат’ съм закотвена някъде за нещо :D

Джони-то в неделя и залата в събота ще ги пропусна (за мое огромно съжаление!!!). НООО събота за “откритото” съм на линия и аз, барабар Петко с мъжете (и Блага) :D :D :D

В Неделя и аз ще дойда  на състезанието с момчетата от Марек 13. За жалост няма да мога да участвам, тъй като съм на изпит в СУ от 13ч. Очаквам да се запознаем съфорумници!!

ПП: С кой автобус мога да стигна от залата в Младост до СУ? 94?

22.03.12
21:23

От младост където ще се води състезанието до СУ може да стигнеш, с 306 и с метрото.

22.03.12
23:30

успех на тези които ще участват в Джони спорта . Ще чакаме клипове (nok)

Мнението беше редактирано от RinGo на 22.03.12 23:31.

23.03.12
18:51

И аз ще мина по обед да ви видя на Джонито :) Май все пак ще има доста хора - публика и участници :)

23.03.12
19:04

казано от Atom на 23.03.12, 18:51:

И аз ще мина по обед да ви видя на Джонито :) Май все пак ще има доста хора - публика и участници :)

А ти защо не вземеш да дойдеш в събота на Раковскиии??? За кондиционната? ДА? Даааа! (sun) Иди в дневника на Вито да видиш какви хууубави неща се очертават :Д

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.03.12 19:06.

23.03.12
19:07

Прочетох аз, ама няма да мога в събота. За жалост.. или може би не, след тези заплахи за размазващи, скапващи, унищожителни тренировки :D

Ако някой има клипче на Боби от Марек 13 с мощната тяга 245кг, нека го качи.

Този Боби професионален трибоец ли е или просто тренира с клуба?

S!

27.03.12
17:52

То попринцип като видиш треньора им колко тяга е имал, става ясно защо и на това момче е толкова.

Само ако знаете колко далече сте от истината.. Момчето си е много здраво по природа. Тренира от няма и година..
Десо, на Републикнското в Дупница ще му е за сефте.

Аз отидох да го поздравя и да му стисна ръката на момчето. Нистина извади брутална тяга, а каза, че е около 72-73 кг. лично тегло. Предполагам, че за същия човек говорим. Между другото техниката му ми се видя доста сходна с тази на Константин Константиновск - долу кръста му е прав, горе се изгърбва. Скоро четох една статия за тази техника и казват, че така се дърпа повече :)

Мнението беше редактирано от инж. Марин Маринов на 28.03.12 09:15.

да абсолютно си прав...  и аз така вдигам . Хубава и сериозна техника е !

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1