12.01.11
15:37
————————————————
Темата беше редактирана от Иван сарафов на 24.03.11 09:02.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим12.01.11
16:04
Едно уточнение - какво имаш против мускулите и здравето ти?
Или може би не знаеш, че:
-плочките са мускули
-мускулите тежат
-само в концлагерите и болните могат да станат кожа и кости с помощта на все по-малко храна и все по-голяма загуба на здраве и мускули.
-може да имаш плочки и да си си здрав като ядеш 5-6 пъти на ден, включая и любимите ти храни, като се съобразяваш с количеството и, понякога, тайминга.
12.01.11
16:10
Просто съм ги оставил на заден план :)
Мнението беше редактирано от Иван сарафов на 24.03.11 09:02.
12.01.11
16:12
Опитай да подходиш циклично. Давай на тялото си малко почивка от по няколко седмици, а не го пришпорвай. Няма да повярваш колко ще ти е благодарно и визуалния ефект от това ;)
12.01.11
16:14
Искаш да изглеждаш слаб, или искаш да изглеждаш добре ?
Не трябва да робуваш на показанията на кантара. Можеш да изглеждаш зле на 66 кг и да изглеждаш много добре на 76 кг. Но с чиста форма на глад няма да постигнеш повече от по-лошо здраве, много мъчения и доста нерви.
12.01.11
16:21
казано от Oranje на 12.01.11, 16:12:
Опитай да подходиш циклично. Давай на тялото си малко почивка от по няколко седмици, а не го пришпорвай. Няма да повярваш колко ще ти е благодарно и визуалния ефект от това ;)
————————
Мнението беше редактирано от Иван сарафов на 24.03.11 09:02.
12.01.11
16:38
казано от Иван сарафов на 12.01.11, 16:21:
казано от Oranje на 12.01.11, 16:12:
Проблемът е, че не знам дали ще имам волята да не се тъпча през тези седмици. :( знам,че за това не можете да ми помогнете, но сякъш се е изпарява по някой път... През тези седмици какъв режим да спазвам? Да ходя ли на фитнес или напълно да спра...?
По принцип имаш 2 варианта, които водят до успех:
А) глад, мизерия и т.н., който не ти препоръчвам
Б) нормално хранене (задължително) и някакво движение (не е задължително).
За Б) фитнесът помага, но също така може да е футбол, тенис...каквото ти доставя удоволствие. Просо повече изгорени калории значи, че може да приемеш повече калории, т.е. - да ядеш повече.
Когато един човек спука гума не търси бензиностанция да зареди. Той може да си има гориво, но проблемът му не е в бензина, а в гумата.
Когато един човек не може да контролира какво вкарва в устата си проблемът му не е в търсенето на магическа диета и програма с упражнения. Тук също имаш 2 варианта:
А) отиваш на психолог. Лягаш на диванчето и почваш да говориш. Как веднъж не ти дали допълнително и т.н. На цената на много часове и заплати при него може и да успеете да откриете виновника за проблема. Не че това значи, че проблемът ще е разрешен.
Б) Започваш да се самоуважаваш, а не да се саморазрушаваш. След като може да ядеш всичко всеки ден в определени количества, защо да гладуваш с месеци и после за час да изяждаш каквото си пропуснал през тези месеци?
Едно нормално тяло с видими плочки, което няма да спечели състезание по културизъм, е напълно достижимо и не е нужно да се гладува и т.н.
Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 12.01.11 16:43.
Не става само с ядене, трябва и акъл. :)
За да е здраво едно тяло трябва да се подхранва с качествена храна, както и умът, ако постоянно някой те учи на грешни неща, ти ще знаеш много, но нищо полезно няма да има от това, което знаеш.
Същото е с храната, ти може да ядеш много или малко, но по-голямото значение има какво ядеш!
Почти съм убеден, че се тъпчеш с чипсове, банички и пиеш газирано, като невидял. :)
И това да изчистиш всичките мазнини си се нарича болестно състояние, поради причината, че е напълно невъзможно и нездравословно да се изчистят на 100%. Мазнините предполагам знаеш или сега ще научиш са отговорни за пренасянето на витаминките в тялото, а също така са много добър енергиен източник. :)
Също така човешкото тяло е направено да се движи и развива, тренировките само и единствено ще ти помогнат, дори един режим на тренировки и храна ще стабилизира доста добре теглото ти, както и ще изглеждаш по-добре, отколкото ако си просто скелет с тапицерия. :)
Всичко е във волята. Мисля, че щом си стигнал до това да пишеш във форума, значи наистина търсиш промяна и помощ, което е добре.
Мнението беше редактирано от Dimzata на 12.01.11 16:55.
12.01.11
18:58
Може ли да ми обясниш как ги свали тия килограми?И аз имам 6-7 излишни ама незнам как да подходя много ще съм ти благодарен ако отговориш!!!
12.01.11
20:15
казано от Dimzata на 12.01.11, 16:54:
Не става само с ядене, трябва и акъл. :)
За да е здраво едно тяло трябва да се подхранва с качествена храна, както и умът, ако постоянно някой те учи на грешни неща, ти ще знаеш много, но нищо полезно няма да има от това, което знаеш.
Същото е с храната, ти може да ядеш много или малко, но по-голямото значение има какво ядеш!
Почти съм убеден, че се тъпчеш с чипсове, банички и пиеш газирано, като невидял. :)
И това да изчистиш всичките мазнини си се нарича болестно състояние, поради причината, че е напълно невъзможно и нездравословно да се изчистят на 100%. Мазнините предполагам знаеш или сега ще научиш са отговорни за пренасянето на витаминките в тялото, а също така са много добър енергиен източник. :)
Също така човешкото тяло е направено да се движи и развива, тренировките само и единствено ще ти помогнат, дори един режим на тренировки и храна ще стабилизира доста добре теглото ти, както и ще изглеждаш по-добре, отколкото ако си просто скелет с тапицерия. :)
Всичко е във волята. Мисля, че щом си стигнал до това да пишеш във форума, значи наистина търсиш промяна и помощ, което е добре.
Купих си лятото течен фат бърнър с л-карнитин в него тичах 1 месец всеки ден. Стегнах се доста. Разлика имаше,но дори и без добавките според мен щеще да е същия ефект. Само си дадох парите напразно...Ще ми препоръчате ли някакви добавки (или както се казват)? Въобще трябва ли да взимам добавки на тази възраст?
Мнението беше редактирано от Иван сарафов на 24.03.11 09:03.
Хубаво е, че се храниш здравословно. Оттук вече може много повече да ти се помогне. Може да погледнеш в сайта, има доста хранителни режими(по известни в обществото, като диети) за сваляне, но никъде няма да намериш диета, в която се лишаваш от ядене. :)
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi ето тук може да намериш доста информация. :)
Идеята е да увеличиш или запазиш приема на храни богати на белтъци(протеини) - месо, яйца, мляко и т.н., като намалиш приема на въглехидрати и мазнини. Но НЕ да ги спреш! :)
Няма универсална програма за всички, всеки човек е индивидуален, просто избери тази, която мислиш, че най-добре ще ти понесе и почни по нея. В процеса на развитие сам ще променяш и нагаждаш някои неща, според твоята индивидуалност. Човек най-добре се учи на системата: “Проба-Грешка”. Тъй че, смело. :)
В сайта и в интернет пространството има много информация, която е полезна. Четеш и ако нещо не ти е ясно или искаш мнение за дадено нещо, тогава се допитваш във форума и винаги ще се намери някой да ти помогне, ако си задал добре въпроса си. :)
Може да започнеш да ходиш на фитнес, може и някакви други спортове. На теб за сваляне ти трябва интензивно натоварване, за да гориш повече.
Най-важното е ВОЛЯТА. ВОЛЯТА за промяна и постоянство. Няма невъзможни неща. ;)
12.01.11
21:44
казано от Dimzata на 12.01.11, 21:15:
Хубаво е, че се храниш здравословно. Оттук вече може много повече да ти се помогне. Може да погледнеш в сайта, има доста хранителни режими(по известни в обществото, като диети) за сваляне, но никъде няма да намериш диета, в която се лишаваш от ядене. :)
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi ето тук може да намериш доста информация. :)
Идеята е да увеличиш или запазиш приема на храни богати на белтъци(протеини) - месо, яйца, мляко и т.н., като намалиш приема на въглехидрати и мазнини. Но НЕ да ги спреш! :)
Няма универсална програма за всички, всеки човек е индивидуален, просто избери тази, която мислиш, че най-добре ще ти понесе и почни по нея. В процеса на развитие сам ще променяш и нагаждаш някои неща, според твоята индивидуалност. Човек най-добре се учи на системата: “Проба-Грешка”. Тъй че, смело. :)
В сайта и в интернет пространството има много информация, която е полезна. Четеш и ако нещо не ти е ясно или искаш мнение за дадено нещо, тогава се допитваш във форума и винаги ще се намери някой да ти помогне, ако си задал добре въпроса си. :)
Може да започнеш да ходиш на фитнес, може и някакви други спортове. На теб за сваляне ти трябва интензивно натоварване, за да гориш повече.
Най-важното е ВОЛЯТА. ВОЛЯТА за промяна и постоянство. Няма невъзможни неща. ;)
Благодаря много на всички! Последният пост е много мотивиращ :) Ще разгледам останалите теми и ако се реша да си купувам някаква добавка ще се допитам до вас :)
казано от Едуардо на 12.01.11, 22:43:
Добре, каква е тази мания за тези плочки ?
Ето ти одговор да си як и дебел може всеки.
13.01.11
11:16
Все едбно чета моята история... лятото и аз отслабнах с 20-на кг бях 122 паднах на 104 а сега съм 106-7. И аз като тебе гладувах само че аз от инат не съм си позволил и до ден днешен да ям “лай*а” проблма обаче беше че от “професионалната” ми диета щях да умра :D Доиде момент в които нямах сила да правя каквото и да е исках само да лежа.. бях слаб но плочки така и нямаше ( и аз съм маняк на тема плочки ) Тогава едно момче от този форум ми помогна като ми направи хранителен режим в които ям по 6 пъти на ден но некачвам мазнини (качват се но при добро движение всичко изгаря.. )От тогава плочките ми започнаха малко по малко да е оформят и съм много доволен :) Така че ме послушаи и спри да гладуваш защото да не ти казвам какви болести може да си докараш.. Помоли някои да ти помогне за направата на хранителен режим или наи-добре отиди на диетолог и в възможно наи-скоро време си направи ПЪЛНИ кръвни изследвания!!!!
13.01.11
14:26
К
Мнението беше редактирано от Иван сарафов на 24.03.11 09:03.
13.01.11
14:37
Като свалих многото килограми или сегашния ми режим ?
Чакай сега, не съм казал че трябва да си покрит със сланина за да изглеждаш добре, и аз не обичам такова тип тяло. Коментирах темата защото не са важни само плочките, без акцент върху другите мускулни групи. Такива жертви да правиш глад и т.н за цената на 1 преса просто ми звучи глупаво. Не те нападам, но просто изказвам мнението си за този тип мания ‘’Плажни билдъри’‘. Успех дано постигнеж целта си :) !!!
13.01.11
16:54
Режимът, който изпозваше докато оформяше плочките? :) Наистина е голяма жертва, но съм решен да го постигна :)
13.01.11
19:18
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/48999
Ето това е... знам че е за качване но аз правя всеки ден по 40 минути велоергометър и нямам никакъв проблем естествено ти трябва да намалиш доста грамажите защото съм с почти 40кг по-тежък от тебе а това е правено за мен специално...
ПП: Сладката царевица не я ям а бананите съм ги намалил
Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 13.01.11 19:19.
13.01.11
20:35
Момчета, сега съм се мотивирал :) Можете ли да ме ориентирате към програма ? Много ще съм ви благодарен! Предполагам,че щом се чистят мазнини означава,че няма да качвам килограми. Това поне ми се иска да стане, пък като се стопли искам да сваля :) Коя от програмите е подходяща за мен? Тренировката какво да представлява?
15.01.11
16:42
Щом толкова искаш да сваляш.... взимаш един фет бърнър сутрин удряш еднадоза и бягаш на гладно...
Ядеш по минимум 5 пъти на ден през 3 часа да си забързаш метаболизма и забравяш за шоколадчета кремчета и сокчета.
Хляб ако ще ядеш само пълнозърнест или ръжен “препоръчвам хляба на фирма Вита”.
20.01.11
10:19
Не мога да разбера какво става
Мнението беше редактирано от Иван сарафов на 24.03.11 09:10.
Ти кила ли гониш или плочки? Досега си гладувал, сега тялото ти си наваксва. Съвсем нормално.
20.01.11
10:43
и от 1 седмица и повече се храня здравословно и
Мнението беше редактирано от Иван сарафов на 24.03.11 09:11.
Мания такава.... ще се поболееш за глупости бе... как изобщо вашите са ти позволили да отслабнеш със 22 килограма...
няма да давам отговори, ще си провалиш здравето...
аа и тези мусколи тежат.. трябва ти движение.. ти си знаеш
Абе пич, ти си 176 см, 72 кила са нормално нещо, даже още трябва да качиш. Вече почвам да мисля, че си жена или пишеш от името на някоя мацка.
Ти си мъж, какво искаш? Да си с килата на една жена ли?
Тренирай, както говорехме и тези кила ще стават все повече и повече активна маса.
И вземи го изхвърли тоя кантар, спри да се комплексираш и да си вманиачаваш, че си дебел или там квото и да е.
Плочките се изкарват с много труд и се поддържат с 2 пъти повече труд. То не е работа за 1 седмица. :)
Ако продължаваш да не разбираш какво ти пишем - гладувай си, поболей се, влез в болница, плащай си сметките за лекарства и си имай мечтаните плочки на картинка. Никой гладуващ не съм видял да е извадил преса! Също така ти може да имаш много здрав корем, но да не си личи пресата.
Гладуването вкарва тялото в критичен режим и съсипва всички усилия да се изчистят мазнините като хората или да се качи някакъв мускул. Хващай едно ВМ-НВД с високи калории и гради мускул, в началото процента ти мазнини ще пада определено. Глада и плочки не се връзват.
20.01.11
13:05
———————————
Мнението беше редактирано от Иван сарафов на 24.03.11 09:01.
23.01.11
13:08
:)
Мнението беше редактирано от Иван сарафов на 24.03.11 09:11.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече