23.01.13
18:49
според мен е всичко е наред. просто има разлика в етикетите може и моят да е по-стар
Мнението беше редактирано от SprateXtream на 23.01.13 18:50.
Здравейте,преди 2 месеца си взех 2х кутии ( Whey Gold Standard )по 2кг от сайт,( Cила.бг ) ползвах едната половината до като за 2 дни отсече яко и се промени вкуса и миризмата..като на вкиснато.Звъннах им за рекламация,всичко точно прати кутията ще я пуснем в лаборатория,като преди да пусна кутията отворих втората и тя същата вкиснатa и нея я пратих.Та рекламация няма,стандартни обясненения,американски вариант бил за бг пазар ли някви такива щуротии,колeгите го пробваха няма промяна на вкус и миризма.Kато питах за резултати от лабораторията дали ще ми изпратят ( едва ли има такава като си знаят продуктите и замаяват е така за спорта ) не може ако съм искал сам да съм си пуснал !!! ???
Ок,това и ще направя като имам 2-3 опции комисии/лаборатории.Tа въпроса ми е някои по запознат да помогне ако e имал същия проблем,мисля да ги съдя ?
Добри прoмоции за сметка на какво ? Развалени или със изтекъл срок на годност продукти,шмекерии големи сте.Дано повече хора видят това и се замислят преди да пазаруват от вас.
Мнението беше редактирано от нередовен на 21.11.14 14:12.
Ето и снимки на кутията, докато го снимам и котката седи на 3метра от мене не идва и да подуши кво има,правете си сметкa.Kато преди това съм гледал,гледал....дa намеря къде точно пише срока на годност..Но,праща ме го във лаборатория за изследване и оппп срока на годнос на кутията...Има ли няма ли срок на годност последно ?
Мнението беше редактирано от нередовен на 19.11.14 21:57.
Братле, консултирай се с някой запознат със законите в БГ и ги съди до дупка, не могат така да се подиграват с нас.
Трябва някой да умре от незнайни гаражни алхимии ли, то в аптеките лекарствата фалш, не знам вече ...
Като пазарувате от непроверени места,ще е така :) Ако искате истински добавки,директно при вносителя,никакви приятел на приятел на познат каза че еди кой си ги продава по-евтино,има ментета да,но с малко повече търсене веднага се открива кое е менте и кое не ! Пак казвам насочвайте се към доказани търговци.
казано от Just DoIt на 20.11.14, 19:15:
Като пазарувате от непроверени места,ще е така :) Ако искате истински добавки,директно при вносителя,никакви приятел на приятел на познат каза че еди кой си ги продава по-евтино,има ментета да,но с малко повече търсене веднага се открива кое е менте и кое не !
- Оптимум нямат ексклузивен вносител в страната.
- Хората с котки са откачалки.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 20.11.14 23:02.
казано от Strelok91 на 20.11.14, 22:56:
казано от Just DoIt на 20.11.14, 19:15:
Като пазарувате от непроверени места,ще е така :) Ако искате истински добавки,директно при вносителя,никакви приятел на приятел на познат каза че еди кой си ги продава по-евтино,има ментета да,но с малко повече търсене веднага се открива кое е менте и кое не !
- Оптимум нямат ексклузивен вносител в ст раната.
- Хората с котки са откачалки.
Ами в такъв случай пропускаме оптимум,не виждам с какво толкова може да ни навреди,ако пием друг протеин а не точно голд стандарт
@Just DoIt
Да тoчно, но писах да се знае от къде не трябва да се взима то не е само за този протеин, а за доста от стоките им. Но доколкото виждам някои е премахнах името на сайта за които пиша, ако беше с положителни отзиви сигурно щеше да е поправено и написано а не премахнато със.....
Модерация: Позицията на BB-Team е ясна - неутралитет по отношение на търговците и вносителите на хранителни добавки в България. Просто не желаем форумът да бъде място за обсъждане на такива казуси и особено за уточняване на това кой е крив и кой е прав. Надявам се на разбиране.
Кольо Пияндето
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.11.14 14:34.
казано от karlo на 20.11.14, 16:25:
Братле, консултирай се с някой запознат със законите в БГ и ги съди до дупка, не могат така да се подиграват с нас.
Трябва някой да умре от незнайни гаражни алхимии ли, то в аптеките лекарствата фалш, не знам вече ...
Естествено вече се задвижват нещата, няма да остaвя така работата.
Модерация: Позицията на BB-Team е ясна - неутралитет по отношение на търговците и вносителите на хранителни добавки в България. Просто не желаем форумът да бъде място за обсъждане на такива казуси и особено за уточняване на това кой е крив и кой е прав. Надявам се на разбиране.
Кольо Пияндето
Да напълно разбирам. Ама едно не мога да разбера или трябва да цитирам всички мнения във форума За пазаруване от сайта които не са редактирани ? Или такива към други сайтове с негативни мнения ? Явно не сте безпристрастни към сайта
Аз и без това ще се съдим със тях, ама не е ли по-добре да се види от повече потребители да знаят от къде не трябва да ce пазарува, а не да се редактират неутрални мнение ?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.11.14 14:47.
21.11.14
14:50
Съществуват стари мнения от неактивни потребители (каквито ти си намерил с търсачката), които не са отстранени.
Позицията на BB-Team e еднаква за всички такива търговски сайтове. Изключения няма.
Повтарям, защото видимо не е ясно - уточняването кой какъв е, кой е крив и кой е прав - моля, извън този форум.
При следващ рецидив с името на визирания сайт - ще разчистя бързо и ефективно ВСИЧКО.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.11.14 14:51.
казано от Кольо Пияндето на 21.11.14, 14:50:
.
(y)
Мнението беше редактирано от нередовен на 21.11.14 14:52.
Пусни един e-mail или запитване към оптимум. Посочи lot номера и питай нормално ли е мириса на протеина да е неприятен или както го определяш.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 21.11.14 17:45.