Като стана дума за попфолка... Винаги съм мислел, че тази индустрия се управлява от невероятно интелигентни хора, които в общи линии дават на аудиторията точно това, което тя иска. Заслушайте се в текстовете на парчетата им, изпъстрени от сексизъм и някакви стремежи за мъжественост. Мисля, че целта на повечето такива е да даде на мъжа представата, която той иска да има за себе си - ебати пича, всичките жени са негови, той е с две-три докато осем други ронят сълзи по къщите си за него, при това за какви жени става въпрос... :) Те му дават, доста чисто, рафинирано и един вид готово за консумация, чувство за себестойност. “Аз такова момиче да имам, на ръце ще я нося...” (Иво Сиромахов) хахахахаха :) Текстовете са ориентирани към първичните човешки инстинкти, с които всеки може да се идентифицира, като на повечето народ това е достатъчно - секс, патриархат, секс, изневери, любов, бой и за двата пола и т.н.. Не можем да виним чалгата за насаждане на низки ценности в обществото, след като то си ги има - нека бъдем честни със себе си и си кажем открито, че по-голямата част иска да се оприличава на лирическите им герои - просто хората са намерили един много приятен начин да ги капитализират :)
19.02.11
09:14
ЕЕЕ стига де.В България има прекрасни жени-Венета Харизанова,Наталия Гуркова,Галена...и куп момичета,които им подражават.Вярно-кучета много,но там някъде е вашето момиче,което спортува,храни се здравословно и се облича и гримира модерно.
те може и да са прекрасни ама тука едвали се занимаваме с момичета от такув ранг :D Спортистките по принцип са по дисциплинирани.. примерно гимнастичка ми звучи добре или боксьорка ама от ония с големите гърди и розовите ръкавички и малките талийки ! :D Щи и пея само ‘’Азис - Удряй ме ‘’ и ‘’Слави и куку-бенд - Нека ме боли ‘’ :D :D
Не се стърпях. Точно песен по темата :D
http://www.vbox7.com/play:f9e927f3
20.02.11
17:29
Vlado89, това е рядко смислена песен, скоро не съм се впечатлявал от текст толкова! ;]
Жените се предлагат в оптичен план най-вече, а в природата е точно обратното... Остава скоро ние да почнем да раждаме.