03.02.11
20:02
ама и Радо не е казал, че си казал, че той е казал, че е нещо ! :D :D :D
Ей изядохте го момчето той ако лъже си е изцяло за негова сметка “батка” по форумите не се става. 30 кила си е една нормална тежест да не кажа голяма дума но в мойта зала над 50% от хората си правят с тях вие му скочихте все едно са по 100 кила дъмбела.
ще те видим утре с кантара ... слагам 10лв да се скатаеш умнико със 140полуклек и 80 пълен :D :D :D
Току що правих лег, 30 кг така споед мен не е възможно да ги вземеш, ако естествено не правиш серия с 50.
А`бе пич така ли се взимат 30кг. от земята (dull) ... най-много 15-20кг. да са.А и друго нещо не заключвай лактите... след време ще си имаш проблеми с тях.
Мнението беше редактирано от anton1o на 03.02.11 22:48.
04.02.11
00:00
Абе вие още ли му се връзвате на тоя?
Аз му завиждам, че е качил 40 кг мускули за една година, като през това време е имал и спадове. И за взривната сила при дъмбелите. И че кляка с 80кг 5 пъти, но 140 кг щанга не го смазва при полу-клек. За последното, най-вече.
ти как мислиш :D ... сега го “настройва” да показва ” вярно” ... тоя филм вече съм го гледал и на друг канал ... във всеки град/село/полянка изкача по някой безсмъртен 15 годишен който разхвърля 30кила гири кат възглавници , кача двойно тегло чист мускул за година и разликата в пълният и полуклек е двойна :) ръкопляскам :D :D :D
p.s и аз му завиждам за постеженията , тва ще да е някой природен феномен , представи си след още 2 години какво животно ще е , ще удари всякаква фармация в земята . само си представям какъв ХИТ е из селото , титан на мисълта
Мнението беше редактирано от CheFolino на 04.02.11 12:03.
04.02.11
12:03
Впрочем кво стана с кантара :?
чакай ти писмо от мъртав :D :D :D
04.02.11
12:38
And let the healing begin…
04.02.11
16:21
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно...
04.02.11
17:01
Бат Радо,сам си знаеш колко жалко е това което правиш ! Ако си и вярваш,че си силен вече става трагично !! Не искам да получа предупреждения или бан,но не мога да не ти го кажа - ЗЛЕ СИ !!!
Ми да ви кажа е възможно.Аз също съм на 14 и аз мога да направя серия 8x30кг.Аз също си вземам дъмбелите сам, но не чак толкова експлозивно.Иначе да, тези гири изглеждат доста по малки, от порядъка на 20-25кг.В понеделник ще пусна клип, не че е нещо супер невиждано...
04.02.11
18:02
Ти просто му виж клипчетата в профила му в вбокс и се посмей :Д Чукове правил с 100кг,а те отстрани 2 диска колкото дланта и пръстите му и били 25 кг :ДДД
Мнението беше редактирано от Torres9 на 04.02.11 18:02.
Ти просто му виж клипчетата в профила му в вбокс и се посмей :Д Чукове правил с 100кг,а те отстрани 2 диска колкото дланта и пръстите му и били 25 кг :ДДД
Да, гледах ги и аз съм скептично настроен.От Пазарджик съм, той от Сестримо, което е доста близо и ми е обещал, че другата година като учи в Пазарджик, ще направим няколко тренировки заедно :).Дано не лъже...
То цялата работа около тоя пич стана много абсурдна. А за гребането... знам как стоят в ръцете сто кила. Не стоят така. Не знам, има нещо много сбъркано в цялата история, със сигурност има нещо гнило :Д
Като ме познавате колко ” малко вдигам”
Прав съм стигал гребане до 120, така няма да мога да ги мръдна, да не говорим да държиш така 100 кг и да гребеш с тях, особено с подобен лост, има да ти се върти в ръцете и да пада на всяко повторение.
Лоста от гребането като го гледам е 7 или 8 кила сичко ми се вижда кам 30 наи много 40 сина ми гребе с 45 и е по як от този пич.
Лоста от гребането като го гледам е 7 или 8 кила сичко ми се вижда кам 30 наи много 40 сина ми гребе с 45 и е по як от този пич.
е ти не си наясно с аномалиите в селото , там всеки и всичко става тежко , гирите на тате са с плътността на златни кюлчета и тежат тройно .
И че кляка с 80кг 5 пъти, но 140 кг щанга не го смазва при полу-клек. За последното, най-вече.
Бе то си има полуклек и полуклек :D Някои хора викат полуклек на нещо, дето не можеш да разбереш че не стои прав ако не гледаш внимателно, а пък цял клек ако има някакво движение в колената :D
Иначе ако не бях зает през седмицата директно палех колата, то е на 2 крачки от София това - обожавам да тествам форумни злодеи :D
Мнението беше редактирано от G33K на 05.02.11 12:52.
Ето ме и мене.14 години 1.78, 86кг.Тренирам от 6 месеца :X.Не, че нещо, нали уж беше много сложно...