Какво ви е мнението за продуктите на Scitec?

Прескочи до:

29.12.13
22:59

Здравейте. Гледам, че протеините на Скайтек са доста изгодни, та какво е вашето мнение за марката? Моля, да коментират само хора, които са изпробвали техни продукти, а не чули нещо и да ми го натъкват. Благодаря!

30.12.13
11:28

Всмисъл? Все протеин, като се замисля. Както в една статия някой се беше изразил ” организма ти не знае дали е Скайтек или ОН, просто усвоява протеина ” .. не е ли същото? Гледам имат добър амино профил, а и не съдържа аспартам.

02.01.14
09:27

В смисъл,че при подобен род марки не може изобщо да си сигурен,че съдържанието отговаря на етикета,а и суровините са с ниско качество.По-добре човек да даде 10-15лв. отгоре и да си вземе нещо качествено.Ако не ме лъже паметта Сайтек се правят в Унгария.То по същата логика тялото не различава дали пиеш Мераклийско вино или отлежало френско.

Мнението беше редактирано от Padre на 02.01.14 09:30.

02.01.14
10:57

казано от Padre на 02.01.14, 09:27:

В смисъл,че при подобен род марки не може изобщо да си сигурен,че съдържанието отговаря на етикета,а и суровините са с ниско качество.По-добре човек да даде 10-15лв. отгоре и да си вземе нещо качествено.Ако не ме лъже паметта Сайтек се правят в Унгария.То по същата логика тялото не различава дали пиеш Мераклийско вино или отлежало френско.

Аз давам друг пример - като отидеш на дискотека да пиеш Пит бул :D

25.01.14
00:22

Мисля , че повечето които се изказват негативно за марката я карат предимно на слухове. Разликата ( ако я има ) е толкова тънка колкото никой от вас не може да усети. Аз имам опит с доста неща от тази марка като например: БЦАА 6400 - за мен най-добрите и изгодни БЦАА които съм пил , Аминокиселини Супернатурал , Карни матрикс и още доста.... За мен фирмата е достъпна и качествена и гамата им от продукти напълно задоволява нуждите ми. Не се самозаблуждавайте , че понеже сте купили нещо 2 пъти по скъпо , то непременно е 2 пъти по качествено и действащо.

Здравейте. Виждам, че като цяло по-голямата част от хората имат добро мнение за марката. Аз имам един въпрос относно един от техните протеини. Та проблема е, че след разтваряне има вкус все едно част от пудрата не се е разтворила. Протеина е този http://www.sciteconline.com/language/uk/products/scitec_nutrition/proteins/fourstar_protein
Понеже преди време съм пила някаква мостра на млечен протеин ( не помня фирмата) и имаше същия вкус, та питам дали това е нормално или този остатъчен вкус е по-скоро знак за ниско качество или нежелани примеси?

24.04.14
16:23

към днешна дата 24.04.2014г. смея да твърдя че:
1.Креатина им върши перфектно работата си!
2. Сур. Протеин -синята кутия също е добър!
3. Сур. протеин Проф.- червената кутия е страхотен на вкус, възтановяване и пия в комбинация със ОН голд стандарт. дори нямам нужда от амино.
задължително ще пробвам ВЦАА 6400 и Хпрес .
Амино 5600 са достатъчно добри
и в сайта на ББ има възможност за сравнение, както и да ги сравнявате продуктите на Скайтек с останалата ‘’Американска” продукция , НЕ ИМ ОТСТЪПВАТ ПО НИщО.
щЕ ПРОДЪЛЖА ДА ИЗПОЛЗВАМ ТЕХНИ ПРОДУКТИ
СЕГА Е НА РЕД ПРОМИКС-3 кг.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 24.04.14 16:32.

31.07.17
22:45

казано от Sey на 24.04.14, 16:23:

към днешна дата 24.04.2014г. смея да твърдя че:
1.Креатина им върши перфектно работата си!
2. Сур. Протеин -синята кутия също е добър!
3. Сур. протеин Проф.- червената кутия е страхотен на вкус, възтановяване и пия в комбинация със ОН голд стандарт. дори нямам нужда от амино.
задължително ще пробвам ВЦАА 6400 и Хпрес .
Амино 5600 са достатъчно добри
и в сайта на ББ има възможност за сравнение, както и да ги сравнявате продуктите на Скайтек с останалата ‘’Американска” продукция , НЕ ИМ ОТСТЪПВАТ ПО НИщО.
щЕ ПРОДЪЛЖА ДА ИЗПОЛЗВАМ ТЕХНИ ПРОДУКТИ
СЕГА Е НА РЕД ПРОМИКС-3 кг.

Пробвай от 100% Proffesional ( червената кутия ) с вкус ягода и бял шоколад. Много добър вкус.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1