24.03.11
22:02
Живот скапан,’щото още не корав.Ти корав - животът добър! :Д
24.03.11
23:01
казано от Martin Tomov на 24.03.11, 20:52:
казано от DeadManWalking на 23.03.11, 22:47:
Абе,тоя гохард.орг е много тих форум. :Д
Щото head_hunter не пуска малолетните там :D
Голямо зло съм, но ще търпите :D
да взема и аз да се регистрирам там- явное голям купон : )
Има нещо не в ред- не мога да се регистрирам :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 24.03.11 23:27.
silabg.com/bg/126-OPTIMUM-NUTRITION-SUPERIOR-AMINO-2222-mg—325tbs-.html
или
silabg.com/bg/78-OPTIMUM-NUTRITION-BCAA-1000mg-MEGA-SIZE-NEW-400-caps.html
Препоръка? И колко капсули е препоръчително дневно при усилени тренировки 4 пъти в седмицата?
казано от sarfios на 25.03.11, 05:55:
или
silabg.com/bg/78-OPTIMUM-NUTRITION-BCAA-1000mg-MEGA-SIZE-NEW-400-caps.htmlПрепоръка? И колко капсули е препоръчително дневно при усилени тренировки 4 пъти в седмицата?
Има си тема за добавките, защо спамиш спама? :D
казано от Valdis на 25.03.11, 08:30:
казано от sarfios на 25.03.11, 05:55:
или
silabg.com/bg/78-OPTIMUM-NUTRITION-BCAA-1000mg-MEGA-SIZE-NEW-400-caps.htmlПрепоръка? И колко капсули е препоръчително дневно при усилени тренировки 4 пъти в седмицата?
Има си тема за добавките, защо спамиш спама? :D
Не знаех, мислих, че трябва да правя нова тема... xD ще я погледна. tnx
А най-добре наистина да пуснеш нова тема, защото тоя въпрос не помня дали е задаван...!?
казано от Стоянчо на 25.03.11, 09:44:
А най-добре наистина да пуснеш нова тема, защото тоя въпрос не помня дали е задаван...!?
Имах предвид рездел :D Тази сутрин не ми обръщайте внимание, може да съм предозирал с витамините или суроватката.
25.03.11
12:36
Тъй тъжен сутрин е кенефът,
Нелепо плочките мълчат
Разделят се лайното и човека
И всеки тръгва сам по своя път...
...Човекът по дела човешки
Със другите подобни същества,
Лайното по тръбите тежки,
Надолу, с другите лайна...
След час човекът вече огладнява
Забравил е за своето лайнце
Лайното също го забравя
Тъй, сякаш те не са били едно
А може би скръбта е неуместна
И може би така е по добре
А може и отново да се срещнат
Там нейде сред лазурното море...
:D
Бях виждал разни неща ама спама да се спами - не :D
Стоянчо - с кви цвички ти дадоха колата ?
Че от една седмица избирам гуми и засега клоня към Hancook V12 Evo, че приятел ми се кълне, че е много тиха :D
казано от emzo на 25.03.11, 12:56:
Бях виждал разни неща ама спама да се спами - не :D
Стоянчо - с кви цвички ти дадоха колата ?
Че от една седмица избирам гуми и засега клоня към Hancook V12 Evo, че приятел ми се кълне, че е много тиха :D
Значи дадоха ми я с летни - Бриджстоун (забравих модела) - 225/45/17, зимни Гиславед 205 на 16’.
Взимай Hancook-a, добри са. И шарката е супер :)
Тези ли са - http://avtogumi.eu/?p=326
A, ето намерих ги моите - http://www.margel.info/lang_bg/tire.php?id=433
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.03.11 13:57.
казано от emzo на 25.03.11, 14:35:
Да, това е модела.
Ами все хубави неща чета за тях. Колко пари излизат?
Някой да ползва посредник за доставка от Германия? Искам да купя това столче http://cgi.ebay.de/Concord-Transformer-X-GRANITE-2010-NEU-/390294196998?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item5adf58d306 за дъщеричката ми, но продавача иска 69 Евро само за доставка до българия. Ако някой може да предложи по-изгоден вариант да свирка.
казано от Стоянчо на 25.03.11, 14:45:
Ами все хубави неща чета за тях. Колко пари излизат?
http://www.avtogumi.bg/oscommerce/letni-gumi/hankook/v12evo-21545-zr17-p-3965.html
По-добра цена не намирам.
Мнението беше редактирано от emzo на 25.03.11 15:40.
Не бих се замислял, направо взимай. Дори и да намериш, ще е с 2-3лв на гума. Сещай се, че има 195-ци на такава, че и по-висока :)
Не знам дали няма да влезнат 225 и дали ще ми омота показанията на трип компа.
Абе поръчвам 215 и квото такова :D
Те ще влязат, но дали няма при завой да опират (особено с по-голяма скорост).
казано от emzo на 25.03.11, 16:34:
Не знам дали няма да влезнат 225 и дали ще ми омота показанията на трип компа.
Абе поръчвам 215 и квото такова :D
С каква лесли каручка си ? :D
25.03.11
19:56
Korpusito, ти си човека-лаф! :D
Италианска кочинка, ама не и пречи и 17ките да ги превъртва
След някоя година, Стоянчо ако не е сдухал неговата, се нареждам на опашката :D
Че почна да ми писва тва тър тър, трака трак :D :D :D
По-добре италианска кочина отколкото Лагуната на тате с изтървалия съединител дето 1ва не влиза.
О мани, мани, че още ми се свива стомаха като се сетя колко струваше маховик и съединител :D
казано от emzo на 25.03.11, 20:36:
Италианска кочинка, ама не и пречи и 17ките да ги превъртва
След някоя година, Стоянчо ако не е сдухал неговата, се нареждам на опашката :D
Че почна да ми писва тва тър тър, трака трак :D :D :D
Че аз си карам колите много внимателно. Без майтап. Точно поради тази причина не мога да взема парите на стария ми Леон - без кИОрава забележка по него и на 45хил. 2 пъти годишно влизам да го сервизирам (или просто преглед). И в подкрепа на това, че колата е нова - задните дискове са на половина изтрити, а са заводските :)
emzo, нямаше ли да й слагаш интеркулерче и ново турбо? Ако да, то за какво ти е да минаваш на бензин ;)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.03.11 20:54.
Ако го обърна в добавки ..... щях да съм Рамбо :D :D :D
————
Cooler сложих малко по-голям, турбо се отказах, не издържа съединителя :(
Мнението беше редактирано от emzo на 25.03.11 20:55.
казано от emzo на 25.03.11, 20:54:
Ако го обърна в добавки ..... щях да съм Рамбо :D :D :D
————
Cooler сложих малко по-голям, турбо се отказах, не издържа съединителя :(
Е, слагаш рацерски съединител :D И едни турбо пътища. Забиваме ти един Акрапович екзост и си повече от пуша, автомат ставаш! :) И на 5-та ще пилиш гуми :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.03.11 20:57.
Стига си гледал бързи и яростни :D
A новия май ще става за гледане
Мнението беше редактирано от emzo на 25.03.11 21:40.
Стоянчо я кажи като учещ право, давам тел за ремонт връщат ми го със същия проблем, отивам пак пак искат да го пращат за ремонт, не може ли да ми го подменят а-у бла бла бла, проблем ли е да им напукам главите ? опп не е тва въпроса, имаш ли идея кво да ги правя преди тва с главите ?
казано от Madboy на 25.03.11, 21:43:
Стоянчо я кажи като учещ право, давам тел за ремонт връщат ми го със същия проблем, отивам пак пак искат да го пращат за ремонт, не може ли да ми го подменят а-у бла бла бла, проблем ли е да им напукам главите ? опп не е тва въпроса, имаш ли идея кво да ги правя преди тва с главите ?
В частта, за която питаш правото го завърших :D Ами, кажи в какво се изразява целия характер на ситуацията - ти си си купил нов телефон и той е в гаранция или говорим за следгаранционен сервиз ли?
казано от emzo на 25.03.11, 21:39:
Стига си гледал бързи и яростни :D
A новия май ще става за гледане
Няма F&F тука, забравих да те питам чип има ли? Махни гърнетата и сложи една права генерация минимум на 6.5 :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 25.03.11 21:55.
Софта сам си го пиша (sun)
А пък чак толкоз за генерацията ..... утре ще тръгна да я продавам, няма кой да го оцени това.
Ама махнах каталистите де :D
нов, с договор е купен, 3 дни след купуването отиде в сервиз, върнаха го - пак същия проблем, шефката на клона ми казва, ами няма какво да направим ще го пратим пак, ако евентуално пак му имало нещо Евентуално разбираш ли можело да пусне запитване за подмяна, в сервиза са ми сменили апарата, пратили са ми друг( дали е нов 1 господ знае, не е надран и тн) ама и той със същия проблем...
ем не му работи блутута :D на мострата в магазина също, явно на всички от тоя модел докарани от виваком не работи :D
вариант е или да се откажа от блутута докато не излезе нов ъпдейт на софтуера или да си чупя нервите с оператора...
Мнението беше редактирано от Madboy на 25.03.11 22:08.
Хаха, беше писал и в HWBG , нали ?
Търси някъв фикс или друг ром, не се занимавай със сервизи, че са ........ абе но цомент.
Не може да няма инфо ако е масов проблем.
Мнението беше редактирано от emzo на 25.03.11 22:10.
да писах, ами проблема е масов до толкова, че заредените от виваком телефони са така, по принцип идват с андроид 2.1 а тези във вивакома са с 2.2 и аз мисля да не се занимавам по форумите на производителя има и други оплаквания ама отговор няма разбира се :D