16.02.11
21:19
Сега ще я пооправя и ще преценя, може и така да стане. Помпата я рециклирах, може би и радиатора е за смяна... проблемите се насъбират, като не им обръщаш внимание. Съединителя ползва спирачната течност, не е с жило, и едно съединение е изпуснало. Не е голям проблем това, но ме чакат и дискове и накладки, може би тампон на двигателя, свещи, рейка на газовия инжекцион... безчет са ремонтите. Ще видя колко ще ми струва всичко и ще помисля пак. А ти караше Туинго, нали? Запазено такова какви пари е според теб? Спомням си, че си казвал, че си доволен.
Аз съм мислил за Смарт... ама ще помисля още малко, докато им паднат още цените :) Искам да си взема малка и икономична кола този път.
Сега карам гоУф :D
И от време на време Туингото. Доволен съм - количка слънчице за градски условия. Аз лично не се сещам за по-добро в същия клас от него е може би VW соПоло :D Противно на всякъкви митове Рено са читави коли /е аз само за Туинго имам думата и то стария модел двигателя с веригата/. Евтини части, нисък разход и голямо пространство в сравнение дори с по-голями коли. В Туингото си сядах спокойно на седалката, но с гоУфУ ме бъзикат, че ми стяга в раменете :D Рено имат и добър форум, а аз от там съм понаучил доста неща за колата. Насъбрало ти се е за правене доста по колата, а на Волвото са му скъпи частите и поради тази причина разкарах моето. Запазено Туинго под 2 000 няма да намериш. Ако се спреш на Туинго специално мога да дойда и да погледна тези на които си се спрял. Аз моето го взех пълна гробница, но го възстанових, даже стана много добра кола и голям процент от магариите на модела са ми до болка познати :D
korpusito я е виждал, че даже врътна и едно кръгче с нея и може да си каже мнението. Той също кара Туинго.
Туинго ftw :D Моита на доктор я водих днес, че почна сама да се форсира и дигна разхода на 10+ :D На Жоро колата наистина е много лачена, а и като цяло съм съгласен, че за тея пари по-добро май няма :)
Е, брееееееееее, Кристиянеееее! Пак спиш! :D:D :D Аз откога съм я сложилааааааа, ехеееее, от 4-ти том още! (giggle) :P
Ти къде се губиш,а?
Де ‘одиш, ‘га та няма? :D Пишеш си домашните ли? (giggle) :P
16.02.11
21:28
дали си ги пиша ... мм как да ти кажа зависи от гледната точка ..... миналата седмица получих първата си 6ца по математика от 9 клас насам.. и закърпих годината сега съм отпуска до края на Юни и там ш’ изкараме неколко оценки по другите предмети и сме готови... иначе напослеък си рисувам културисти в час много хубаво се получава даскалките са очаровани от този талант ( един от многото ми всъщност (blush) )
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 16.02.11 21:29.
Може би ще помисля за нова кола от сорта на Туингото, но трябва да видя как ще се развият нещата с работата и т.н., така че няма да бързам сега. Иначе 2000-2500 е супер цена за количка :)
Сърби ме езикът - някой ще сподели ли какво точно трябва да представлява синдел? Да не е Шишманов пак?
16.02.11
21:33
Туинго ftw :D Моита на доктор я водих днес, че почна сама да се форсира и дигна разхода на 10+ :D На Жоро колата наистина е много лачена, а и като цяло съм съгласен, че за тея пари по-добро май няма :)
Какво се оказа - стъпково моторче или датчик?
16.02.11
21:52
Може би ще помисля за нова кола от сорта на Туингото, но трябва да видя как ще се развият нещата с работата и т.н., така че няма да бързам сега. Иначе 2000-2500 е супер цена за количка :)
Сърби ме езикът - някой ще сподели ли какво точно трябва да представлява синдел? Да не е Шишманов пак?
Абе за ново и аз се бях замислил, но лизинги, застраховки и обслужвне ме спряха. Нали пак по същите разбити улици ги трошиме, а наблюденията ми покрай приятели с нови коли също си изиграха ролята при избора ми. А и не ми се вадеха много пари на куп за нова кола. Бях се огледал в новия Авенсис и доста време точех лиги по него, но се отказах като сметнах разходите по него.
А иначе не е този бот дето се регваше с различни никове. Оказа се, че Емзо я познавал, а за мен това е повече от стабилна гаранция ;)
Плешивостта е последният преход на главата към задника.
Отначало по форма, а след това и по съдържание.
Светльо Витков, 2/16/2011
хохохохохо, за всички колеги по прическа :)
Иначе аз минах фазата, в която ми дремеше какво карам, какъв телефон имам и т.н.. Единственото, което искам от колата, е да ме вози безаварийно :)
16.02.11
22:13
Плешивостта е последният преход на главата към задника.
Отначало по форма, а след това и по съдържание.Светльо Витков, 2/16/2011
хохохохохо, за всички колеги по прическа :)
Иначе аз минах фазата, в която ми дремеше какво карам, какъв телефон имам и т.н.. Единственото, което искам от колата, е да ме вози безаварийно :)
Е значи се замисли за нещо максимално опростено ;) Друг вариант е и ти да ставаш гоУфаджия :D
Аз Волвото го купих точно в един такъв пристъп преди години, а за беда имах и парите :D Сега го отценявам като най-лошата инвестиция правена някога /изключение правят една или две кифли/ :D
Приятелсс , утре (sun) на турнир по Баскетбол (между училищата в Асеновград , след тва в Пловдив) - Ще участвам и с големите (10-12 класове) и с по-малките (8-10 класове) :D Демек се явявам на 2 турнира (в 2 категории) и ще се изкефя максимално ако победим :) Другата седмица са финалите и началото на волейболния турнир (на който също ще участвам) :)
btw - днес в час по физическо отново превъртях брояча на въжето за скачане :D отчете ги 1000 скока за 6 минути (общо с прекъсванията) :D супер бързо скачах :Д
дали си ги пиша ... мм как да ти кажа зависи от гледната точка ..... миналата седмица получих първата си 6ца по математика от 9 клас насам.. и закърпих годината сега съм отпуска до края на Юни и там ш’ изкараме неколко оценки по другите предмети и сме готови... иначе напослеък си рисувам културисти в час много хубаво се получава даскалките са очаровани от този талант ( един от многото ми всъщност (blush) )
Бравос на детето! Печелиш потупване по рамото! (giggle) :P
Ама това с отпуската до края на юни, нещо не ми е ясно! Да не си частен ученик?
А пък за талантитееее, малиииии, все талантливи сме се събрали тука...(giggle) и аз съм така! :P
Дай да видим някоя рисунка, де! :P
junkhead, пак като не е станал някой сакатлък, жив и здрав да си, коли се купуват и правят.
....аз преди няколко години скъсах спирачен маркуч...не пожела да спре, тъкмо бях слязла от Цариградско шосе. Късмет чист извадих, че спирачките отказаха при 40, а не при 80 км/ч.
Тия, дето ги изброи, тампоните са по - скъпички най - вероятно. Ако ламарината и двигателят са читави, не знам дали си струва от една кошница да се метнеш на втора...а на втората няма да се разминеш без ремонти, особено ако е 2000 лв....дискове и накладки и там ще има...
http://www.youtube.com/watch?v=arCkXlfEpjY
Тотално размазана, уморена и обезнадеждена съм.. и то не заради друго, ами заради работааааа. От която тъкмо се прибирам. Мрън.
О велик въглехидрат, ти си моя опият, тебе вмесно тлъста мас ще си хапвам сутрин аз :D
Яжте вие зарзават, я шси ям въглехидрат :D :D :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 17.02.11 06:52.
17.02.11
08:37
Снощи сънувах,че умирам , а днес сънувах , че един приятел ми казва , че съм си оформил ужасно некадърно бакембардите , в първия сън първо изпадам в истерия ,а после чувствам само гняв , а във втория има само гняв . :D
О велик въглехидрат, ти си моя опият, тебе вмесно тлъста мас ще си хапвам сутрин аз :D
и ще вкарам един монохидрат,
че забранен е тоз пропионат... :D
Синдел . - лека по лека, навлизаш в тематиката на сайта. :D
Мда, аз нали споменах, че съм доста запозната с “тематиката на сайта”. :P Това беше закачка към вас. :P
head_hunter, това,че се познаваме с Емзо, също беше постановка.
Ще ви помоля занапред, ако възникнат някакви въпроси относно моята особа - задавайте ги директно на мен, тоест, не говорете за мен в 3л.ед.ч. , все едно,че ме няма, малко е кофти! ;)
А сега, добро утро! (giggle)
Яжте вие зарзават, я шси ям въглехидрат :D :D :Dи ще вкарам един монохидрат,
че забранен е тоз пропионат... :D
Анавара е отровен, май със стромба си назобен ?! :D :D
Пийте и омега 3 че е без пари почти :D
Креатина е за нас... малко ми задържа мас, ама силата голяма... на лежанката за двамааааааааа!!!!!
Мнението беше редактирано от Madboy на 17.02.11 10:49.
Яжте вие зарзават, я шси ям въглехидрат :D :D :Dи ще вкарам един монохидрат,
че забранен е тоз пропионат... :DАнавара е отровен, май със стромба си назобен ?! :D :D
Пийте и омега 3 че е без пари почти :D
Креатина е за нас... малко ми задържа мас, ама силата голяма... на лежанката за двамааааааааа!!!!!
Хапвайте и зеленчуци,
нищо да не ви се случи!
Пийте повечко вода,
за да има и файда.
И хранителни добавки,
ала не от някви лавки -
магазини с реноме,
тъй ще бъде най-добре!
:D :D :D :P
Стига с тея зеленчуци, дай пържола дай и ножа, да не доа ти го сложа.... :DDDDDDDDDDDDD
(bow)
Стига с тея зеленчуци, дай пържола дай и ножа, да не доа ти го сложа.... :DDDDDDDDDDDDD
:D :D :D :D
Айде пак се размечтахме
и за “слагане” запяхме!
Хапвай свинските пържоли,
хич недей и ми се моли!
Аз за теб съм много дърта,
но пък кака се озърта,
нещо тук да ми изпадне,
та веднага да го грабне!
:D :D :D :D :D
Мнението беше редактирано от Ирка на 17.02.11 11:31.
17.02.11
13:15
Време е за усмивка!
За въглехидрата ми говориш,
но със мен недей да спориш!
Туй е сладко божество,
дар за мойто същество!
Шоколади и бонбони,
хапвам здраво по купони,
вкъщи и навън...ей,батко,
хапвам си ги сладко-сладко!
Слушайте ме, диванета,
щото свършва тук куплета -
хапвайте въглехидрати,
да не дреме ви...ебати!
:D :D :D
Мнението беше редактирано от Ирка на 17.02.11 14:18.
http://vbox7.com/play:afdc2eee какво мислите за тоя, сиг е назобен..
Мисля, че е КОКАЛ и пълен миризляк.А може би болен от анорексия?Пълна простотия, нищо особено не виждам, дори ми е смешно...
Мнението беше редактирано от Нежния на 17.02.11 14:24.
Хехейй , хора , кажете ми някакъв кросфит комплекс , който се изпълнява в напълно домашни условия ; собствено тегло + дъмбели / без успоредка и лост/ ;D Като се постопли времето мися да започвам да навлизам в кросфита :) Допада ми и би ми дало точно това което искам и ми е нужно най-много - сила и издръжливост :)
17.02.11
18:53
Хехейй , хора , кажете ми някакъв кросфит комплекс , който се изпълнява в напълно домашни условия ; собствено тегло + дъмбели / без успоредка и лост/ ;D Като се постопли времето мися да започвам да навлизам в кросфита :) Допада ми и би ми дало точно това което искам и ми е нужно най-много - сила и издръжливост :)
Търси инфо за:
- Предизвикателство с лицеви опори :)
- Кондиционно предизвикателство 3 (10X LTL)
Има и други.. да се разпишат кросфитърите :)
17.02.11
19:32
Бравос на детето! Печелиш потупване по рамото! (giggle) :P
Ама това с отпуската до края на юни, нещо не ми е ясно! Да не си частен ученик?
А пък за талантитееее, малиииии, все талантливи сме се събрали тука...(giggle) и аз съм така! :P
Дай да видим някоя рисунка, де! :P
не съм чатен ученик.. аз съм мързелив държавен ученик снимка да дам.. добра идея ще снимам и пращам тука направо дано нямам проблеми с формата :)))
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.02.11 19:59.
17.02.11
21:30
айде първия танц от кръстниците за много берекет :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.02.11 21:31.
Тука некъв музикален барламбоч се е заформил...:D :D :D
От Металика до Амет...:D :D :D
Кефите ме, ей! Направо ще ви звънна! (giggle) :P
Те тва е истината момчета!
Мнението беше редактирано от Нежния на 17.02.11 22:32.
Ей ви тука един по-здрав и от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=pQ6r80lfIsw
Посветила съм ви едно нежно и лирично произведение, но утре ще го кача, че сега ме мързи! :P
Някой да знае дали розата ми в саксия ще умре за 3-4 дни при 10-15 градуса ?!
Или ще се наложи сам да разбера :D