Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

06.04.11
18:42

Иначе редовен номер им е, ако те сгъват за бицепс с 20кг и ти помолиш да ти подадат примерно 30-ки, те да направят неколко сгъвания в движение за да ти покажат, че не е проблем за тях тази тежест :D

06.04.11
18:47

Въй - горките летни билдърчета - толкова наредби отнесоха последната седмица. Която и тема да отворя - нареден летен :D

head - прав си. То май трябва да се пазя от майките, не от татковците.

казано от Martin Tomov на 06.04.11, 18:41:

Проблема е в тебе, че не можеш да вдигнеш дъмбела сам. Интраболик ти трябва ми се струва :D

абе вече като видя, че има само такива около мене сам си се мъча... питай неволята както се казва :D

06.04.11
19:12

Отивам да тренирам в Академик. Да видим какво е положението там :)

HE

06.04.11
19:29

казано от Absolut Illusion на 06.04.11, 18:47:

head - прав си. То май трябва да се пазя от майките, не от татковците.

Ми така де - таткото, като види засукана мома и ще забрави за какво е тръгнал :D

той Хед-а затова си има проблеми само с бащи, защото види ли го ядосаната мацка полугол и плажните му бицепси огреят ли лицето й забравя и тя за какво е тръгнала :D

HE

06.04.11
19:45

казано от kristiancho на 06.04.11, 19:31:

той Хед-а затова си има проблеми само с бащи, защото види ли го ядосаната мацка полугол и плажните му бицепси огреят ли лицето й забравя и тя за какво е тръгнала :D

Как поетично го каза само :D

Литекс-Левски много добър мач....

06.04.11
20:19

Аве тоя интраболик му видях състава преди малко, че то не е нищо особено... 5 аминокиселини на кръст...

06.04.11
20:42

казано от CKOTA на 06.04.11, 20:19:

Аве тоя интраболик му видях състава преди малко, че то не е нищо особено... 5 аминокиселини на кръст...

Същия състав има и Purple InTrain. Но няма същия ефект. Явно интраболик е правен с повече любов ;)

Мнението беше редактирано от Мартин Томов на 06.04.11 21:06.

искаш да кажеш, че има сперма вътре ли ... ще разбиеш пазара на хората бе недей така :D

Абе само в мойта зала ли летните билдери са кротки и послушни :D ??

06.04.11
21:26

И в мойта са такива, даже ги е срам да те питат колко серии имаш с лоста примерно и оня ден 6 човека ме чакаха 30 мин, докато клякам за да правят бицепс с лоста. :D

06.04.11
21:34

казано от Стоянчо на 06.04.11, 19:12:

Отивам да тренирам в Академик. Да видим какво е положението там :)

Ще ви разочаровам, ама беше спокойно. 2 дърти кифли имаше на кардиото и останалите горе-долу редовни посетители. Имаше и младежчета, но си тренираха културно (летни под прикритие!!!).

а ти Стоянчо как тренира.... :D тренировка тип Рони Колмън с много викане или ....

06.04.11
21:41

казано от kristiancho на 06.04.11, 21:38:

а ти Стоянчо как тренира.... :D тренировка тип Рони Колмън с много викане или ....

Глупости, аз кротко си разпитвах батките как се отслабва и може ли до морето да направя 50 ръка ;)

HE

06.04.11
21:54

казано от Martin Tomov на 06.04.11, 21:06:

казано от CKOTA на 06.04.11, 20:19:

Същия състав има и Purple InTrain. Но няма същия ефект. Явно интраболик е правен с повече любов ;)

Любов има - като гледам колко хора се прее....т :D
От много време се чудя при толкова простотия от моя страна, как имам само един пост в бисерите (tmi)

Стоянчо, преди като живеех в стария квартал отскачахме веднъж седмично до Академик, взимали сме и ринга в боксовата зала най-често. Харесва ми, но сега ми е далече. От дъжд на вятър се мяркам на Славия.

06.04.11
22:03

казано от head_hunter на 06.04.11, 21:54:

Стоянчо, преди като живеех в стария квартал отскачахме веднъж седмично до Академик, взимали сме и ринга в боксовата зала най-често. Харесва ми, но сега ми е далече. От дъжд на вятър се мяркам на Славия.

head, ти говориш за фитнеса където е боксовата зала (и там съм тренирал и има много хардкор типове - борци, боксъори). Днес обаче бях горе - фитнеса на стадиона на Академик до Фестивална.

HE

06.04.11
22:08

казано от Стоянчо на 06.04.11, 22:03:

казано от head_hunter на 06.04.11, 21:54:

head, ти говориш за фитнеса където е боксовата зала (и там съм тренирал и има много хардкор типове - борци, боксъори). Днес обаче бях горе - фитнеса на стадиона на Академик до Фестивална.

Аз от такива фитнеси съм произлязъл :D
Първата ми зала беше най-старата на Герена, на втория етаж над гимнастиката :D
От тогава си обичам тези хардкор залички (inlove) Знаеш ли, че в такива зали летни билдъри не съм виждал :D

те там летните билдери се горят на клада а част от месото се слага на щипка на входа... това е старо съперничество между залите колкото повече месо има на входа толкова повече тяга ще се дърпа през годината ... поверия и традиции какво да правиш :D

Уффф ай бе лондончани напънете ги тея малко .... :( :( :(

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.04.11 22:41.

казано от kristiancho на 06.04.11, 22:35:

Уффф ай бе лондончани напънете ги тея малко .... :( :( :(

Да ги напънат - ама не могат - личи си кой е пил интраболик и кой не ... :)

Мнението беше редактирано от Иван Божанов на 06.04.11 23:06.

BU

06.04.11
23:06

Поръчах си fat gripz,копелетааааа! :Д

06.04.11
23:14

казано от head_hunter на 06.04.11, 17:46:

казано от karfi4ka на 06.04.11, 16:57:

казано от Absolut Illusion на 06.04.11, 16:26:

ако ошамаря някое лапе, какъв е шанса баща му да дойде и да ме ошамари после мен?

за съжаление много голям....повярвай, инстинктът ми не веднъж e събуждал силно желание за подобни действия (@head_hunter явно не съм точно пацифист :D ) :D :D

Карфичке, бива ли такива неща, такава агресия :D

Като правят боклук, целят се помежду си, но честичко улучват теб, вилнеят наоколо, а ти си седнал да се храниш, те бутат дърветата, а от тях падат...ябълки...в супата ти...и тя отива на блузата ти....а си направил забележка няколко пъти...тогава се чудиш детето ли да фраснеш....баща му ли да е...майка му ли  :D :D :D И пацифизмът остава на заден план :D

казано от karfi4ka на 06.04.11, 23:14:

Като правят боклук, целят се помежду си, но честичко улучват теб, вилнеят наоколо, а ти си седнал да се храниш, те бутат дърветата, а от тях падат...ябълки...в супата ти...и тя отива на блузата ти....а си направил забележка няколко пъти...тогава се чудиш детето ли да фраснеш....баща му ли да е...майка му ли  :D :D :D И пацифизмът остава на заден план :D

Няма какво да се чудиш - трябва логично и последователно да се действа ...
Първо - шут на бащата в топките, за да спестиш на света още уруди!
Второ - неутрализираш майката, като ѝ късаш блузата (демек “прилагаш ѝ сила, скъсваш ѝ дреха” както е казал инж. Донев) - по цици няма да може да противодейства ...
Трето - БОЙ на детето - за назидание - така ще поучиш и него и всички други присъстващи!

И както е казал Боби Турбото - УНИЩОЖАВАЙТЕ МАЛКИТЕ ДЕЦА :D

06.04.11
23:30

Оооо, при мен това не е проблем - да си се гонят колкото искат, ама като вземат да ми дразнят кучето през терасата и да пъхат разни клони и да целят с камъни - ако ми счупят джамовете - хич не ме е*е майка, баща - мятам ги наред, пък което оцелее да вика който иска после...

06.04.11
23:55

казано от Absolut Illusion на 06.04.11, 23:30:

Оооо, при мен това не е проблем - да си се гонят колкото искат, ама като вземат да ми дразнят кучето през терасата и да пъхат разни клони и да целят с камъни - ако ми счупят джамовете - хич не ме е*е майка, баща - мятам ги наред, пък което оцелее да вика който иска после...

О, дааааааа, като започнат да дразнят кучетоооо ... о, да...е..БОЙ ;)

06.04.11
23:56

казано от head_hunter на 06.04.11, 22:08:

Аз от такива фитнеси съм произлязъл :D
Първата ми зала беше най-старата на Герена, на втория етаж над гимнастиката :D
От тогава си обичам тези хардкор залички (inlove) Знаеш ли, че в такива зали летни билдъри не съм виждал :D

В този фитнес (при бокс залата) тренирах миналата година цяла пролет и лято.  Факт е, че и аз ни 1 летен не срещнах, само чат-пат баскетболистчета, нали има и баскет зала. Обстановката е хардкор без да е няква мръсотия. Там наистина тренират сериозни мъже.

BU

07.04.11
00:06

ПОРЪЧАХ СИ FAT GRIPZ
ПОРЪЧАХ СИ FAT GRIPZ
ПОРЪЧАХ СИ FAT GRIPZ
ПОРЪЧАХ СИ FAT GRIPZ

BU

07.04.11
00:10

Майната ви ,пък! :D

07.04.11
00:15

Пишко, трябваше да си поръчаш Gold Standart, той автоматично образува FAT GRIPZ. Освен това, щангата става поне 3 пъти по - лека.

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 07.04.11 00:19.

BU

07.04.11
00:17

Къде тая оферта fat gripz + gold standart ?!

07.04.11
00:19

Не бе, ти явно не си чел за могъщите му свойства :D

Тези екстри защо не си ги купиш директно от Англия като отидеш или искаш Септември да си топ-форм?

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 07.04.11 00:19.

BU

07.04.11
00:24

Е колкото по-рано ,толкова по-добре. :) В Англия ще търся екипировка,че да ги насера и на безекипировъчен и на екипировъчен трибой. :)

07.04.11
01:25

Лостаджий, надъхай те се - http://vbox7.com/play:cdf94096 :D

HE

07.04.11
07:30

Обикновено след втората забележка някой го е отнесъл. Това ми е много неприятна черта в характера - много бързо се паля от глупости (blush) Гледам да се съобразявам с хората, да не преча и съответно очаквам същото към мен. Това с целенено ми е любимо - последния път някакви тийнове ми напълниха врата с пуканки в киното, след втората забележка и една реплика “тоя пък, к’во искаш бе” ми е неудобно вече да ходя в CCS-а :D

п.п. Не знам защо, но момченцата с лостовете са ми леко неприятни. Може би, защото се опитват да агитират като за влизане в секта, а доводите са им идиотски, та правя неволна асоциация с летните билдъри. Може малко тъпо да звучи, но на тези на времето не им ли се казваше “гимнастици”?

Мнението беше редактирано от head_hunter на 07.04.11 07:33.

07.04.11
08:51

Я да върнем лентата малко - някой преди време търсеше онлайн преводач, дето бил много точен. Ако и който е намерил, може ли да сподели откритието си с мен (blush)

07.04.11
09:08

казано от head_hunter на 07.04.11, 07:30:

Обикновено след втората забележка някой го е отнесъл. Това ми е много неприятна черта в характера - много бързо се паля от глупости (blush) Гледам да се съобразявам с хората, да не преча и съответно очаквам същото към мен. Това с целенено ми е любимо - последния път някакви тийнове ми напълниха врата с пуканки в киното, след втората забележка и една реплика “тоя пък, к’во искаш бе” ми е неудобно вече да ходя в CCS-а :D

Трябва да призная, че посетителите на кината като цяло ме изпълват с агресия...то не са пуканки, то не хилене, то не е шум, любимите ми са тия дето ВСЕКИ ПЪТ идват 20 минути след началото на филма и вместо тихо и кротко да се сплескат да седнат викат и дрънкат... Другите ми любимци са дечурлигата в Дом на киното, които понеже е безплатна прожекция за тях, идват всякакви идиотчета, които вдигат киното на главата си - разхождат се, смеят се, хранят се....веднъж просто щях да напердаша наистина някого. Лошото е, че по стечение на обстоятелствата мога само се разправям, няма как да приложа сила, при всички положения обаче някой ден ще си изпрося боя.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 07.04.11 09:12.

07.04.11
10:15

казано от Absolut Illusion на 07.04.11, 08:51:

Я да върнем лентата малко - някой преди време търсеше онлайн преводач, дето бил много точен. Ако и който е намерил, може ли да сподели откритието си с мен (blush)

Няма такъв, ако много съм на зор ползвам гоогле транслате от чуждия език към ENGLISH, че на БГ прави преводи, достойни за бисерите.

07.04.11
10:17

Точно - затова и аз не го ползвам, ама ще видя на англ. как стават. Мерси :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1